Ylikerroin.com
Suomen suurin vedonlyöntisivusto
Tänään on 15.12.2017, 18:20

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia



Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Excel kysymys
ViestiLähetetty: 14.03.2004, 13:55 
Status: JäsenLiittynyt: 06.02.2004, 12:15Viestit: 49
Pisteitä: 0
Jos haluaisin, että excelini osaisi hakea joltain www-sivulta minulle jonkun tiedon, mitähän 'kaavaa' minun pitäisi käyttää? Jotain makroa? :oops:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.03.2004, 14:46 
Status: JäsenLiittynyt: 03.06.2003, 09:52Viestit: 589
Pisteitä: 0
Excelistä löytyy tiedot ylösvetovalikoista kohta tuo ulkoiset tiedot...voisi olla englannikielisessä näin lonkalta heitettynä get external data?! :roll:

jos tuota tarkoitit.... :?
0

_________________
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 14.03.2004, 23:40 
Status: JäsenLiittynyt: 06.02.2004, 12:15Viestit: 49
Pisteitä: 0
Kyllä, mutta kuinkahan saisin sen tarkennettua ottamaan sivuilta vain jonkun TIETYN tiedon, että ei koko sivua? Katselin ohjeita, mutta ei osunut silmään :shock:
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.03.2004, 08:10 
Status: JäsenLiittynyt: 14.01.2003, 09:40Viestit: 1491
Pisteitä: 33
Mitä ajat tuolla takaa? Eli esimerkkiä kaivataan.

Tosin voi jo tässä vaiheessa sanoa että ei onnistu. Esimerkiksi kertoimien hakeminen tip-exästä johonkin järkevään arkistoitavaan muotoon vaatii pientä askartelua.
0
Ylös
  Profiili
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 15.03.2004, 10:17 
Status: JäsenLiittynyt: 23.01.2004, 15:52Viestit: 552
Pisteitä: 33
Tiettyä numeroa tai lukua ei Excelillä pysty poimimaan suoraan mutta voihan ongelman kiertää. Mikään ei estä tekemästä Exceliin vaikkapa seuraavaa (vaikkakin joudut ensin lataamaan kokonaisen taulukon tai jopa koko sivun)

Oletetaan että olet jostakin syystä kiinnostunut Aachenin maalimäärästä per ottelu.

1. Data - Get External Data - New Web query
Valitse osoite:
http://www.royalscore.com/wframesOld/ta ... 1&direct=1
Eli ladataan BundesII sarjataulukko vaikkapa "Sheet1":lle

Tämän jälkeen sivua ei tarvitse ladata uudestaan samalla proseduurilla vaan riittää kun menet esim Excelissä taulukon päälle, painat oikeaa hiirtä ja valitset vain refresh data.

Valitse samassa valikossa kuin osoitteenkin annat: "one or more specific tables on page", esimerkissä arvo "6", löytyy kokeilemalla TAI uusimmassa Excelissä visuaalisesti. Arvo 6 tässä esimerkissä lataa vain taulukon.

2. Siirry Sheet2:lle
Tee funktio ==VLOOKUP("Aachen";'Sheet1'!C4:V21;16;0)/VLOOKUP("Aachen";'Sheet1'!C4:V21;2;0)
missä Parametrit ovat
'Sheet1'!C4:V21= alue jossa koko taulukko on
16= 16. sarake eli tehdyt maalit
0= haetaan vain tarkat osumat haettavalla nimellä
2= toinen sarake eli pelatut ottelut

Esimerkin funktio palauttaa siis joukkueen keskimääräiset maalit webistä haetusta sivusta. Luonnollisesti voit tehdä samalla tavalla paljon monimutkaisempiakin laskelmia mutta tämä vain esimerkkinä. Toiset sivut taipuvat paremmin ja toiset huonommin. Itse pidän Royalscoren luettavuudesta vaikka sivut ovatkin usein jumissa.

-KR-
0

_________________
@Rajainmaki
Ylös
  Profiili
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 5 viestiä ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Hyppää:  


Powered by phpBB © 2008 phpBB Group | Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com
subSilver+ theme by Canver Software, sponsor Sanal Modifiye