Tänään on 29.03.2024, 11:30.

Betfair & treidaus

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
mikkon75
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 26.05.2003, 12:49
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Betfair & treidaus

Viesti Kirjoittaja mikkon75 »

Harrastaakos täällä kukaan treidausta Betfairilla? Eli saman vedon myymistä ja ostamista niin, että itselle jää pieni komissio oli lopputulos mikä tahansa. Kaikissa futiksen pääsarjoissa vaihtoa ainakin on tarpeeksi ja kertoimet elävät melko paljon. Pienen otoksen perusteella näyttäisi, että isokertoimisten altavastaajien kertoimet yleensä kasvavat entisestään ottelun lähestyessä. Onko kellään tarkempaa tilastoa aiheesta tai omia kokemuksia treidaamisesta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 789
Liittynyt: 14.01.2003, 11:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 215
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Muutaman kerran, viikonlopun pelien kertoimien tullessa alkuviikosta, olen lyönyt jonkun pelattavan kertoimen kiinni ja viikonloppuna myynyt kertoimen Betfairillä kun kerroin pelattu alas.

Aina kun esim viikonlopun kertoimet tulevat saa paremman kertoimen jostain muualta kuin Betfairiltä/vetopörsseistä. Eli kun kohteita ei ole vetopörsseissä vielä paljon pelattu, niin ne eivät ole niin isoja kuin jollain tavan bookkerilla voi olla. Eli oman näkemyksen mukaan treidaaminen vaatisi tiliä muuallekkin kuin vetopörsseihin.
Kaikkein helpoin on tietysti ennustaa kertoimen kehitystä ManU-Leicester tyypisistä kohteista, mutta ehkä parempia on semmoiset hieman ennakkoon tasaisemmat pelit missä koti-joukkue on ennakkoon hieman heikompi, kuin nimekäs vierasjoukkue esim AEK-Deportivo, Galatasaray-Juventus.

Treidaaminen vaatii kyllä aikaa, pitäs olla seuraamassa koko ajan kertoimien kehitystä ja niihin vaikuttavia uutisia. Jos joskus ei tarvitse päivisin olla töissä, voisi tätä harkita tosissaan. Champions liiga ja isoimmat Euroliigat olisi otollisia tälle toiminnalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


AnnaBet
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 04.06.2003, 13:53
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja AnnaBet »

En halunnut avata uutta viestiketjua:

Väsäsin sivun jolta näkee kaikki Betfairin päivän futiskertoimet ja vetomuodot (pois lukien kohteet joihin ei ole tarjottu kertoimia). Lisäksi jokaiseen vetoon löytyy suora linkki, ja pitämällä hiiren kursoria kyseisen vedon kohdalla näkee (ns. mouse over teksti) kuinka paljolla pystyy pelaamaan kyseisiä kertoimia sekä kuinka paljon on jo käynyt kaupaksi.

Linkki: http://www.annabet.com/betfair_soccer.php

Kertoimet päivittyvät n. 10 minuutin välein.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin