Tänään on 29.03.2024, 17:40.

Tennis 15.1. AUS Open 1.Kierros

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis 15.1. AUS Open 1.Kierros

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Terve vaan kaikille tutuille ja tuntemattomille... Tasan tarkkaan puolen vuoden tauon jälkeen päätin taas ruveta tutkailemaan tennistä tarkemmalla seurannalla ja ehkä vähän postailemaan tänne tipsejänikin jotka kyllä menivät viime kaudella sen verran metsään että into tennistä kohtaan lopahti täysin eräässä vaiheessa...

Mutta taas kun eräs mielenkiintoisimmista turnauksista on alkamassa ensi yönä niin rupesi mielenkiinto heräämään... Naisten peleihin en koske koska niissä tulee mielestäni enemmän isompia yllätyksiä kuin miesten peleissä, eli ainoastaan pelaan ATP-tason pelejä...

Ensi yölle löytyi tällä hetkellä ainoastaan yksi minulle maistuva kohde:

MELZER - Karlovic 2.00 (Unibet)

Tässä kohteessä luotan itävaltalaiseen vasuriin, jonka kausi on alkanut mielestäni todella hyvin. Dohan ensimmäisen kierroksen tappio Luzzille meni kauden alun piikkiin, mutta heti seuraavalla viikolla Sydneyssä itävallanpoika näytti taitonsa ja hyvin näyttikin, voitot taikuri Santorosta, (Hewitin ongelmien täkiä) Australian ykköspeluri Guccionesta ja tsekin nuoresta tulevasta top10 pelurista Berdychistä. Välierän joutui luovuttamaan turnauksen voittaneelle Blakelle, vedoten vatsavaivoihin joten mitään vakavaa loukkaantumista ei Melzerillä ole. Vaikka vastassa onkin kovasyöttöinen kroatti Karlovic (jonka rankkaan kroatin 4.peluriksi Ljubicicin, Ancicin ja nykyään Cilicin taakse) joka viihtyy parhaiten kovilla kentillä, niin silti on kova luotto itävallan mieheen. Karlovic aloitti kautensa Chennain turnauksessa jossa voitot Amritrajsta ja Plessistä ja puolivälierässä tappio Moyalle, voitoille tuon tason pelimiehistä en anna paljoa painoarvoa ja uskaltaisin väittää että Melzer on tällä hetkellä samaa tasoa Moyan kanssa. Karlovicin parempaa saldoa kovilla (51-39) Melzeria (32-36) tasoittaa miesten edelliset kohtaamiset joissa voitot ovat Melzerille 3-0, kerran matolla, kerran kovilla ja viime kaudella Munchenin massaturnauksesta. Melzer voittanut joka pelin suoraan erin 2-0, jos erä lukemia pelaa niin joko Melzerille suoraan 3-0 tai jos Karlovicin syöttö toimii niin 3-1, mutta viiden erän otteluun en usko. Näillä perusten uskoisin itävaltalaisen etenevän toiselle kierrokselle ja kroatin täytyy taas tyytyä niin tuttuun ensimmäisen kierroksen pudotukseen.

Aivan ja se unohtu kertoa, että pelaan edelleen ainostaan Nordicille, Bet24:lle ja Unibetille, eli ihan parhaimpiin kertoimiin en pääse käsiksi, mutta jos tällä kertaa vähän rupeaisi vedot luonaamaan paremmin niin sen jälkeen voisi miettiä muutaman uuden toimiston mukaan ottamista, mutta se selviää myöhemmin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Jeps, aloitellaanpa tätä suururakkaa. Yllättäen pientä duunia pukkaa jo pyhänäkin, että vähän tämmöistä työlästä ja hidasta tämä vhjeidenanto on, mutta onneksi on etukäteisvalmistelut hyvin tehty :wink: Ja tervetuloa takaisin Grenberg! Samoilla linoila ollaan.

Australian Open Men

J.Melzer to bt I.Karlovic 52% 2.12 Pinny 3/5
* Jollain ilveellä on Ivo saatu suosikiksi :roll: Kroaatti on minun kirjoissani sellainen "väläyttelijä" eli syötön turvin saattaa jossain turnauksessa pelata itsensä pitkällekin, mutta ei peruspelillään tule koskaan pärjäämään. Melzer pelasi hyvin Sydneyssä, ja omaa vakuuttavan 3-0 h2h -statsin Karlovicia vastaan.

M.Chiudinelli to bt T.Johansson 43% 2.44 Pinny 2/5
* Sveitsiläinen jatkaa kipuamistaan kohti top sataa, kun naapurimaamme Thomas Johansson taas alkaa Björkmanin tavoin jo pikkuhiljaa jäähdyttelemään. Jos ei sitä jo tavallaan teekin, sillä aika harvakseltaan hän on viime vuosina kovilla kentillä pelannut. Chiudinellilla enemmön nälkää, ja tasaisempi vire.

J.Hernych to bt M.Youzhny 26% 4.12 Pinny 1/5
* Tsekki Hernych on aika hyvä dogi, sillä melko usein häntä on päässyt pelaamaan hyvillä kertoimila. Vaikka Youzhny pelasi loistoslamin jenkeissä syksyllä, ei hänestä silti tämän suurempaa suosikkia saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Loput pelit miesten ekalle päivälle. Katsellaan naisia hetken päästä, koska naiset tarvitsevat oman, jakamattoman huomionsa :wink:

Australian Open Men

S.Querrey to bt J.Acasuso 37% 2.93 Pinny 1.5/5
Z.Fleishman to bt A.Calleri 28% 4.00 Bet365 1/5
* Nämä nuoret jenkkipyssyt ovat tehneet viime kauden tuloaan, ja uuden kauden alussa ovat odotukset varmasti korkealla. Kovilla kentillä heidän pitäisi pystyä varsin tasapäisesti pystyä haastamaan nämä argentiinot (vaikka ihan pelimiehiä ovatkin).

Y.Hsun-Lu to bt S.Greul 47% 2.20 Ladbrokes 2/5
* Ei mielestäni muuta kuin marginaalinen etu saksalaiselle. Grand Slam-pelit kummallekin vielä aika uusi maailma.

B.Becker to bt M.Safin 20% 5.50 Unibet 0.5/5
* Kokeillaan pienellä. Becker ei ihan syksyisessä nousukunnossaan, mutta en ole aivan vakuuttunut Maratinkaan kunnosta. Maratilla aina välillä näitä käsittämättömiä "henkisiä" aallonpohjia. Viime vuonna niitä ei kylläkään hirveästi nähty.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Hienoa, että renbergin palasi takaisin karvapallon pariin!
Ei kannata masentua ja yhtään hävetä, vaikka joutuisikin vihjeissään välillä alamäkeen. Hienoa on keskustella ja jakaa matseista mielipiteitä. Kyllä tiliä tehdään muillakin kuin tänne vihjatuilla kuten kaikki tietävätkin!

Tatjana Golovin - Anna Smashnova-Pistolesi unber 18.5 games 1.85 (Fonbet)

Israelilaisella ei yhtään pelejä alla lähes puoleen vuoteen US Openin jälkeen ja muutoinkin Annan paras alusta on massa. Ranskalaisella taasen alla tältä kaudelta 3-2 saldo ja tappiot Petrovalle ja Mauresmolle. 18-vuotias Golovin on nousevia kykyjä ja tässä alusta sekä tuntuma huomioiden lyö taululle selkeät luvut kahdessa erässä.

Maria Kirilenko - Karolina Sprem under 20.5 1.85 (Fonbet)

Spremillä yksi matsi tällä kaudella: tällä viikolla Aucklandin karsintojen ekalla tappio 1-2 Poutchekille. Lisäksi kroaatti ei kuulu alustan taitajiin.
Kirilenkon kausi lähtenyt yskien liikkeelle 1-2 saldolla, mutta vastustajatkin olleet kovempaa luokkaa (Pennetta, Safina ja Mirza). 19-vuotias venakko kuuluu myös nouseviin pelaajiin ja on parhaimmillaan juuri kovalla. Viime kaudella törmäsi täällä kolmannella Davenportiin. Nyt tässä suuri suosikki ja selkeät numerot odotettavissa.

Francesca Schiavone - Sandra Kloesel under 18.5 games 1.85 (Fonbet)

Tässäkin suuri tasoero! Italialainen oli viime kaudella täällä neljännellä ja on pelannut paljon myös ns.kovia vastaan Aloitti kautensa tällä viikolla häviämällä 0-2 Na Li:lle, mutta kokeneena pelaajana halusi vain pelin alleen ennen Openia. Kloesel pelaa pääasiassa haastajatasolla eikä ole pelannut matsiakaan sitten viime kauden lopun.
Uskon Francescan voittavan tässä ainakin 6-3,6-3.

Martina Muller – Jorgelina Cravero 2.45 (Centrebet)

Tasoero saksalaisen hyväksi, mutta Muller ei ole ulkokovilla pitkään aikaan esittänyt mitään. Aloitti kautensa kahdella peräkkäisellä tappiolla. Argantiinalaisella viime kaudella 3 ITF-turnausvoittoa juuri ulkokovilta. Tällä kaudella Aucklandin karsinnoissa 1-1 ja täällä karsinnoista läpi kolmella suoralla voitolla. Craverolla näin karsijana kerrointaan parempi sauma edetä toiselle.

Anabel Medina Garrigues – 2 games - Elena Vesnina 1.85 (Fonbet)

Espanjalainen vei keskinäisen tämän viikon alussa Hobartissa 6-1,6-3 !!! Anabel ollut täällä usein mm.kolmannella ja neljännellä ja pelaa hyvin alustalla. Parikymppinen venakko on parempi edelleen massalla ja vaikka kausi alkanutkin 2-2 saldolla, panen paljon painoa tuolle alkuviikon selkeälle matsille!

Gisela Dulko – Tian Tian Sun 1.98 (Gamebookers)

Argentiinalaisen loppukausi meni penkin alle: Wimpalin jälkeen 4-12 saldo. Tämän kauden alku 1-2 ja lisäksi toissa viikolla reväytti itseään nelinpelissä. Kiinatar taitaa alustan ja pelannut ulkokovilla lähes 70% matseistaan. Kauden alku 2-2, mutta jos Dulko ei ole täydessä vedossa on kiinattarella hyvä sauma voittoon!

Clarisa Fernandez - Zuzana Ondraskova 2.05 (Centrebet)

Tsekki lähes puhdas massapelaaja, jonka viime kauden saldo ulkokovilta 3-6. Fernandezilla vastaavasti 24-12 ja on pelannut lähes puolet matseistaan juuri kovilla alustoilla.
Vyöllä muutama haastajaturnausvoittokin. Alusta puoltaa selkeästi peliä Clarisalle, joka monilla bookkereilla jo selkeä suosikki!

Hetken päästä pelejä miesten puolelle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 14:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Ivan Ljubicic - Mardy Fish

Ivan Ljubicic 3-0 2.60 41% Centrebet

Kroatti avasi kautensa vakuuttavasti Dohan tittelillä ja jatkaa Melbournessa avauskierroksen jälkeen kaataen jenkki Fishin, joka joutunee heti avausottelussaan liian kovaan testiin.

Miesten ainoa kohtaaminen on vajaan neljän vuoden takaa Davis Cupin avauskierrokselta, jossa Ljubicic löi paraatialustallaan matolla Fishin 3-0. Tänään on luvassa samaa kyytiä.

Aucklandissa kautensa avannut Fish löi Kendrickin, Ancicin ja Chelan, joten kerran neljästä Bookkereiden taholta voittamaan arvioitu jenkki saa luottoa paperissani liikaa. Ljubicic jatkaa ja suoran voiton kerroin kelpaa peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Pakko "protestoida" tota viimeisintä, eli Ljubin 3-0 vetoa vastaan.
Fisun kunto näyttäis ekan kerran pitkään aikaan olla nousemaan päivään, ja kun tässä todennäköisesti ei breikeillä juhlita niin erät saattavat ratketa yhtenn syötönmurtoon. Tie-break tai pari ei yllättäisi. Mä luulen että Fisu voi hyvinkin viedän sen yhden erän ainakin, ja toi 2,60 ei ainakaan riitä mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Myöhään meni, mutta onhan tässä tunteja vielä aikaa...

Andy Roddick –9 games - Jo-Wilfried Tsonga 1.85 (Gamebookers)

A-Rod kaatoi Kooyongissa Haasin, Murray ja finaalissa itsensä Fed-Exin (2-1).
Halajaa Grand Slameja ja nousua TOP3:n uuden mentoorinsa Jimbo Connorsin opeilla. Jimbo onnistunut saamaan peliin laajuutta ja pommisyöttö ei olekaan enää jenkin ainoa ase. Parikymppinen fransu joutuukin kovaan kyytiin motivoituneen Andyn kanssa. Jos Andy voitti viikolla Haasin 7 ja Murrayn 4 erolla pelattaessa paras kolmesta, niin nyt kolmessa erässä takoo vähintään 10 pelin eron selkeästi huonompaansa vastaan!

Stefan Koubek - Wayne Arthurs
Thomas Johansson - Marco Chiudinelli

Yhteensä 2.16 (Gamebookers)

Itävaltalainen aloitti kauden loistavasti olemalla toissa viikolla Chennain turnauksen finaalissa häviten Malisselle. Matkalla kaatui mm.Moya. Tämän viikon alussa oli väsynyt pitkästä matkasta Chennaista ausseihin ja kaatuikin ekalla 2-0 kotikentän Healeylle. 36-vuotias Väinö on menneen talven lumia ja elää vain syöttönsä varassa. Menestyy paremmin nykyisin nelinpelissä. Aloitti kautensa toissa viikolla Adelaidessa, jossa karsinnoissa hävisi Summererille. Lisäksi tällä alustalla Koubekilla etua vasenkätisyydestään.
31-vuotias kokenut ruotsalainen oli sokeutua viime kaudella, mutta selvisi ja yhä kiertää sirkusta. Aloitti kautensa toissa viikolla Dohassa kärsien tappion El Aynaouille, mutta näytti ainakin tv-kuvassa hyvältä ja itsevarmalta! Chiudinelli karsinnoista sisään hyvällä ykkösellä ja vähäisellä määrällä helppoja virheitä. On kuitenkin haastajaturnaustasoa ja lisäksi jo v.2002 ruotsalainen vei täällä tittelin ja on kahtena viime vuonna ollut neljännellä. Kokemus ratkaisee tässä!

Tommy Robredo - Ruben Ramirez-Hidalgo under 28.5 games 1.85 (Fonbet)

Tommy kovassa vedossa kauden alussa: oli Hopman Cupin ja Aucklandin finaaleissa. Viime kaudella oli täällä neljännellä ja tänäkin vuonna tähyää korkealle! Viime viikolla keskinäinen Aucklandin ekalla 6-2,6-1, joten raja on aivan liian ylhäällä!

Juan Carlos Ferrero 3-0 - Jan Hajek 1.84 (-komissio) (Betfair) (VOID)

JCF aloitti kautensa vaatimattomasti häviämällä viikolla Massulle 0-2. Espanjalainen kuitenkin kuuluu maansa kovien alustan taitajiin ja oli loppukaudesta mm.Cincinnatin finaalissa. Oli täällä 2004 välierässä ja nyt muutama viime kautena kolmannella.
Tsekki lähes puhdas massapeluri ja haastajaturnaustasoa. Hävisi toissa viikolla Alun Jonesille (!) 6-3,6-2 ja Djokovicille peräti 6-0,6-1. Tällä viikolla luovutti Sydneyn karsintojen ekalla Zvereville 6-0,3-1 tilanteessa. Ei ole parhaimmillaan ja jos pelaa matsin loppuun kaatuu suoraan kolmessa!

Radek Stepanek 3-0- Michael Llodra 1.80 (Fonbet)

Tässäkin selkeä tasoero. Radek pelasi hyvin tämän viikon Kooyongissa kaatamalla Gonzalezin ja Ljubon kahdessa ja nappaamalla Fed-Exiltä erän! Vastaavasti ranskalaisella kauden alun New Caledonian haastajaturnauksesta 2-1 saldo, mutta vastustajat huonoja (Bogomolov,Balleret ja Lacko). Radek ollut täällä usein jatkokiekoilla ja tässä etenee toiselle suoralla voitolla.

Ivo Karlovic - Jurgen Melzer 1.82 (-komissio) (Fonbet)

Tietojeni valossa Ivon pitääkin tässä olla selkeä suosikki! Melzer sai ruokamyrkytyksen ausseissa ja ei ole tietojen mukaan paljoa syönyt koko viikonlopun aikana! Itävaltalainen kertoi kysyttäessä, että aikooko pelata:” I doubt it at the moment because I really don't feel good. At the moment, there's no way I could play. I hope that somebody from upstairs looks down on me and gets me ready.”
Yläkerran voimistakaan ei taida olla apua kun kaveri on tuossa kunnossa ja pelataan paras viidestä matsia! Jos ilmestyy kentälle tuskin pelaa loppuun, joten peliä yhden-pallon-säännön omaavalle bookkerille!

Feliciano Lopez - Brian Wilson +6 games 1.85 (Gamebookers)

Jenkki karsinnoista sisään kolmella voitolla. Espanjalainen väläytellyt ajoittain kovalla ja oli täällä viime vuonna kolmannella. Pelasi vuosiin surkeimman kautensa viime vuonna ja kauden aloituksessa tämän viikon Sydneyn karsinnoissa oli huono häviämällä ekalla K.Kimille 2-1. Lopez kokeneempi kovista matseista, mutta ei vie tätä ainkaan suoraan ja hcp onkin sopiva jenkille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 15.01.2007, 10:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Ja sitten naiset. Aika villinä käy ilmeisesti vaihto tällä hetkellä, kun kertoimet sahaavat aika rajusti. Tunnelma on vähintäinkin odottava :wink:

Australian Open Women

I.Tulyaganova to bt M.Adamczak 2-0 58% 1.85 Centre 2/5
O.Poutchkova to bt M.Domachowska 2-0 55% 1.90 Interwetten 2/5

* Näissä kahdessa parissa saa ihan kelvolliset kertoimet sille, että suosikki voittaa suoraan kahdessa. Uzbekistanin Tulyaganova on mielenkiintoinen pelaaja. Oli poissa (loukkaantumisen takia?) reilun kauden 2003 puolivälistä kauden 2004 loppuun. Sitä ennen oli todellinen lupaus saalistaen todella kovia päänahkoja. Viime kauden lopulla alkoi paluu todella tapahtua. Syyskuusta vuoden loppuun oli pelisaldo 18-5. Vastustaja, isäntämaan Monique Adamczak, on todella keskinkertainen peluri, jolla ei todella pitäisi olla saumoja.
Toisessa parissa Venäjän nuorelta (19-v.) Olga Poutchkovalta (Wta-39) on lupa odottaa jopa yllätyksiä Australiasta. Taisteli hienosti viime viikolla Hobartissa turnauksen voittanutta Chakvetadzea vastaan. Vastaan asettuva puolatar Domachowska ei sittenkään oikein pysty lunastamaan häneen asetettuja odotuksia, vaan on pahasti hiipunut jo jonkin aikaa.

C.Fernandez to bt Z.Ondraskova 2.10 50% Pinnacle 2/5
* Meksikaani Fernandez on kokenut peluri jo näissä kuvioissa, ja pelaa mielellään kovalla. On kumma, miten Ondraskova, jonka hard-saldo on selkeästi huonompi, asetetaan suosikiksi.

J.Vakulenko to bt E.Likhovtseva 48% 2.20 Pinnacle 2/5
* Vakulenkon pelituntuma vaikuttaisi olevan paljon parempi kuin aavistuksen taitavamman venakon.

K.Flipkens to bt M.E.Camerin 44% 2.44 Pinnacle 1.5/5
* Aika lailla kertoimet jo laskeneet tässä. Italiatar selvästi yliarvostettu. Belgian Flipkens on tuntuvasti parantanut peliään viime vuoden aikana.

J.Craybas (+1.5) to bt N.Vaidisova 33% 3.39 (Pin 8.45/Cen 5.65) 1.5/5
* Pakko kokeilla. On tämä sen verran hullu tarjous. H2H Craybasille 1-0, vaikkakin parin vuoden takaa. Craybas aloittanut kautensa hyvin (5-2) kaataen mm. Suarezin ja Nakamuran suoraan kahdessa. Vaidisova toki suuri suosikki, mutta avauskierroksella voi mailaa puristaa vähän liikaakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Yön pelit ei ihan putkeen, mutta laitetaan yksi peli päivämatsiin (siis siellä tietysti iltamatsiin :lol: )...

Marat Safin - Benjamin Becker under 36.5 games 1.87 (Fonbet)

Safinatorin kauden alku takkuillut: viime viikon Koyoongissa 2-1 voitto "vammaisesta" Nallesta ja 0-2 tappiot Fed-Exille ja Murraylle. Mutta Marat on kokenut kettu, jolla täällä loistava menneisyys (mm.2002 ja 2004 finaalissa ja 2005 nappasi tittelin). Tuntee alustan kuin omat taskunsa ja on parhaimpana päivänään yksi maailman parhaita. Pelihuumori on aina kunnossa Grand Slameissa ja syttyy juuri tällaisissa turneissa!
En tässä sakulle paljoa uskalla antaa ja kauden alun 0-2 tappiot Cuccionelle, Clementille ja Gasquetille eivät paljon lupaa. Marat voittaa 3-0 ja tähän tasoitukseenhan mahtuu parikin tiebreakia...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin