Tänään on 28.03.2024, 23:04.

TOTAL CTRL Value Bets -seuranta

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

TOTAL CTRL Value Bets -seuranta

Viesti Kirjoittaja tipeto »

Seuranta ajalta 19.10.2006-21.1.2007:

Panokset 1575,3 yksikköä
Voitot 1491,7 yksikköä
Palautusprosentti 94,69%

Vetojen määrää en ole laskenut mutta kun keskimääräinen panos pyörii puolentoista kieppeillä niin vetoja on aika tasan 1000.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

Kiitos

On tullut joskus katseltua noita prosentteja ja mietittyä minkälaista palautusta niillä tekee.
Ajattelin itsekin alkaa pitämään seurantaa noista, mutta ei oikein aika riittänyt niin se sitten jäi. Oletko muuten eritellyt seurantaa sarjoittain? Itse ainakin olin siinä luulossa että palautus on plussan puolella.

Taitaa se vanha totuus päteä taas kerran, että jos ei seurantaa löydy sivuilta niin se on tappiollinen. Ei nyt kovin suuri vaiva olisi lisätä seurantaa sivuille kun kerran pelivalinnat panoksineenkin siellä ovat.

Tietysti tältäkin sivulta taitaa löytyä noita totalCTRL taustahenkilöitä, niin joku kommentti voisi olla paikallaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

brickster kirjoitti: Oletko muuten eritellyt seurantaa sarjoittain?
En, ihan ajankäyttöpoliittisista syistä. Jonkinnäköinen näppituntuma on kyllä olemassa, nuorten jääkiekon MM-kisat menivät loistavasti, Elitserien on mennyt täysin pöpelikköön, SM-liiga saattaa olla jopa plussalla, jalkapallosta en uskalla sanoa muuta kuin että se on yhteensä reilusti tappiolla.

Eikä tässä ajassa ole tullut kuin vähän toistasataa vetoa per sarja, pitäisi seurata muutama kausi ennen kuin voisi yksittäisen liigan voitollisuudesta tai tappiollisuudesta sanoa mitään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 00:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Niinpä. Jälleen yksi osoitus siitä miten jalkapallomarkkina on vahva. Huitomalla sinne sun tänne ei jää voitolle. Itselläni on tuona jaksona voitolla Premier, Championship ja Bundesliiga.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 564
Liittynyt: 23.01.2004, 15:52

Tuotto: -1.50 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 1.50 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 260

Viesti Kirjoittaja KR »

Vaikka asia ei minulle kuulu enkä tunne ainuttakaan TotalCTRL taustahenkilöä niin sanonpa sen että ottakaa huomioon että on kyseessä on ilmainen palvelu joka tarjoaa mm. huippulaadukkaat joukkue-infot useihin sarjoihin jal lisäksi esitetyt %-arviot antavat omiin arviohin erittäin hyvän vertailukohdan. En ole seurannut osumia mutta eiköhän kaikilla aina ole varaa parantaa? Ja mitä negatiiviseen palautukseen tulee niin näitä tulee aina, kaikille - tiedän esim eräälle ammattilaistaholle tulleen 9kk lunta tupaan ja pahasti... mutta sitten taas on siitäkin noustu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

tipeto kirjoitti:Seuranta ajalta 19.10.2006-21.1.2007:

Panokset 1575,3 yksikköä
Voitot 1491,7 yksikköä
Palautusprosentti 94,69%
Tuo ajanjakso pitänee paikkansa. Mulla on ylhäällä kaikki TOTAL CTRL:n sivuilla olleet vedot alusta asti, joka sarjassa. Oma palautus lähes TC lukemilla tehdyillä vedoilla tämän kauden jalkapallo- ja jääkiekkosarjoihin ilman monivetoa 99%, monivedon kanssa 120%.
tipeto kirjoitti:Eikä tässä ajassa ole tullut kuin vähän toistasataa vetoa per sarja, pitäisi seurata muutama kausi ennen kuin voisi yksittäisen liigan voitollisuudesta tai tappiollisuudesta sanoa mitään.
Näinhän se on. Helppo jälkikäteen tietysti puolustella, mutta tämän kauden tappiollisissa sarjoissa on ollut vaikeita tilanteita, Elitserien on selvästi pakkasella koska on luotettu Frölundaan, Ranskan liigassa tuli alkukaudesta syvä kuoppa kun maalimäärien tiedettiin nousevan, muttei niin paljoa, muutamissa muissa Eurosarjoissa on hakattu päätä seinään over 2 vetoihin ja sarjoissa tullut selkeä under-jakauma vrt. aiemmat kaudet. Nyt tilanteet on olleet normalisoitumassa ja TC analyysilla jyrää pian taas ed. kausien malliin eli tämän kauden seuranta nousee hyvin todennäköisesti lopulta plussan puolelle.
Potti kirjoitti:Niinpä. Jälleen yksi osoitus siitä miten jalkapallomarkkina on vahva. Huitomalla sinne sun tänne ei jää voitolle. Itselläni on tuona jaksona voitolla Premier, Championship ja Bundesliiga.
Koskaan ei kannata huitoa sinne tänne, vaan keskittyä sarjoihin jotka tuntee osaavansa.
KR kirjoitti:ottakaa huomioon että on kyseessä on ilmainen palvelu joka tarjoaa mm. huippulaadukkaat joukkue-infot useihin sarjoihin jal lisäksi esitetyt %-arviot antavat omiin arviohin erittäin hyvän vertailukohdan. En ole seurannut osumia mutta eiköhän kaikilla aina ole varaa parantaa? Ja mitä negatiiviseen palautukseen tulee niin näitä tulee aina, kaikille - tiedän esim eräälle ammattilaistaholle tulleen 9kk lunta tupaan ja pahasti... mutta sitten taas on siitäkin noustu.
KR:n puheissa on järkeä kuten aina. Maksullisista palveluista tiedän esim. ESBC:sta sen verran, että kun olin siellä töissä kertoimenlaskijana/pääkertoimenlaskijana 5 vuoden ajan, jokaisena vuotena oli pitkiä tappioputkia, mutta aina niistä noustiin ja esim. kyseisen viiden vuoden ajanjaksolla vetojen palautus ESBC:n vihjeillä oli mahtavan voitollinen, yli 120%.

TOTAL CTRL:ssa on eniten satsattu laadukkaisiin kp-tietoihin, niitä kerää useista eri lähteistä asiantuntijat joka sarjassa. Esim. Espanjan liigassa on vaikeiden pelikieltojen (joukkueet saavat itkettyä pelikieltoja anteeksi) takia otettu yhteyttä Espanjan jalkapalloliittoon, kyselty sieltä tarkkoja tietoja miten pelikiellot menee ja järkätty hyödyllisiä kontakteja. TOTAL CTRL:n sivuilla julkaistuissa vedoissa on palautus tällä hetkellä hieman tappiolla. Jos TOTAL CTRL:n %-arvioita on käyttänyt suoraan ja tehnyt lisävetoja viime hetken nousseilla kertoimilla kuten aina kannattaa tehdä (esim. viime vkl Englannin Valioliigassa sillä teki mahtavaa tiliä), on palautus sellaisilla asiakkailla ollut 103%, bookkerivalikoima suunnilleen sama kuin TC Value Betseissa. Pelaamalla suoraan TC lukemilla viimeisten 5 kauden ajan plus kuluva kausi, on palautus 104%.
brickster kirjoitti: Taitaa se vanha totuus päteä taas kerran, että jos ei seurantaa löydy sivuilta niin se on tappiollinen.

Tietysti tältäkin sivulta taitaa löytyä noita totalCTRL taustahenkilöitä, niin joku kommentti voisi olla paikallaan?
TOTAL CTRL:n sivuille tulee seuranta kaikista vihjatuista vedoista heti kun sivusto muuttuu maksulliseksi. Silloin Value Betseja vihjataan enemmän, joka sarjaan alustavat vedot useita päiviä ennen, päävedot ottelupäivää edeltävänä iltana kun kp-tiedot ovat tarkat, ja vielä viime hetken vedot juuri ennen otteluiden alkua, vaikka hyödyttävätkin vain niitä jotka tulevat TC sivuille 15-30min ennen h-hetkeä. Ilmaispalvelussa ei aivan näitä kaikkia puolia ole ollut, ilmaispalvelussa ei ole ollut vetoja vielä kauaa, eikä %-arvioiden seurantaa vaikka niillä on tahkonnut tosi hyvää tiliä monessa sarjassa aiempina kausina. TOTAL CTRL:n arvioita taitavampien pelurien mukana tekevänä ja lähes niiden mukaan pelaavana (hieman nojaan vedoissa omaan analyysiin ja harkintakykyyn, aivan suoraan en TC %-arvioilla pelaa), osaan sanoa tarkasti, että tällä kaudella sivuilla vihjattujen vetojen takia palautus on laskenut hieman, mutta pitkältä aikaväliltä edelleen selvästi plussalla, ja jos pelaa TC lukemilla monivetoa kuten minä, on tämäkin kyseinen aikaväli selvästi plussalla, kassa n. tuplaantunut ottaen huomioon monivedot ja kaikki muut vedot. Monivedossa viime kesän MM-kisojen alusta asti 124 kierrosta pelattuna TC lukemilla, osumia 44, osuma joka 2,82 kierros, palautus-% 157%. Voittokuitit tallessa kaikista monivetovoitoista. Huom! Osa osumista on vain 7 oikein tuloksia Supermonivedosta, sillä tulee jotain takaisin.

Linkkivinkkinä loppuun suosittelen lämpimästi tätä sivustoa, kannattaa käyttää %-arvioiden, vetojen ja kp-tietojen vertailussa -> http://www.xxxyyy.com/
tallipoika kirjoitti: Yhteenveto 1.4. alkaen näyttää seuraavaa:
436 kohdetta / 247 osumaa - 56.65 osuma%.
Panos 11095.50 € ja palautus 12548.03 € - nettovoitto 1452.53

Palautusprosentti ,edelleen laskussa, mutta kuitenkin kohtuullinen - 113.09%

PS Uudistetut kotisivumme ovat 15/1 alk käytössä, tervetuloa tutustumaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Paljonkos tuo tulee maksamaan suunnilleen :?: 200e/kk :roll:

Kuten jossain kirjotinkin, olen ottanut viimeaikoina kaikista sarjoista paitsi sm-liigasta takkiin. Mukana on ollut paljon myös totalin pelejä. Sanoin myös että jälkeenpäinkin ajatellen vedot ovat kuitenkin olleet odotusarvoltaan voitollisia. Sama pätee totalilta tehtyihin poimintoihin. Hyviä hakuja ollut. mutta niukalti mennyt ohitse yllätyshaut jne.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Mika Ässä kirjoitti:Monivedossa viime kesän MM-kisojen alusta asti 124 kierrosta pelattuna TC lukemilla, osumia 44, osuma joka 2,82 kierros, palautus-% 157%.
Saako udella, mikä on n. keskimääräinen panos per kierros, että noihin lukemiin päästään?

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

Mika Ässä kirjoitti:Pelaamalla suoraan TC lukemilla viimeisten 5 kauden ajan plus kuluva kausi, on palautus 104%.
Kiitokset Ässällekin hyvin selventävästä vastauksesta.

Jos tuo pitää paikkansa, ja itse kyllä uskon sen pitävän paikkansa on analyysi siis erinomaista.

Kritiikkini kohdistui nimenomaan seurannan puuttumiseen. Tuo kp- sivustohan on erittäin hyvä. Melkeinpä rohkenen silti epäillä että jos palautus olisi 105% olisi tuo seuranta sinne viimeistään vuodenvaihteessa laitettu.

Noista pelkistä prosenteista (ilman seurantaa tai sanallisia perusteluja) on mielestäni melko vaikea kenenkään hyötyä muuten kuin ihmettelemällä syytä jos omat prosentit eroavat kovinkin paljon.

Koska sivut todellakin ovat ilmaiset on niiden tarkoituksena joko toimia mainoksena tuleville maksullisille sivuille (jolloin ainoastaan + merkkisestä seurannasta on hyötyä) tai hyödyttää kaikkia vedonlyöjiä jolloin seuranta olisi hyödyllinen tuloksesta riippumatta.

Ja tuo 95% palautushan on sysipaska jota parempaan tulokseen pääsee hieman laajemmalla välittäjä valikoimalla jo noppaa heittämällä. Mutta toisaalta usean tuhannen vedon tappiollisia putkia tulee hyvilläkin vedonlyöjillä..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut brickster, 24.01.2007, 11:04. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

brickster kirjoitti:Noista pelkistä prosenteista (ilman seurantaa tai sanallisia perusteluja) on mielestäni melko vaikea kenenkään hyötyä muuten kuin ihmettelemällä syytä jos omat prosentit eroavat kovinkin paljon.
Ja sehän onkin jo iso hyöty. Itse olen käyttänyt Totalin arvioita pari-kolme vuotta niin että käyn ennen omien vetojen tekemistä katsomassa prosentit ja jos joku veto on selkeä alikerroin Totalin prosenteilla, jätän vedon tekemättä. Vaikea sanoa onko tuosta ollut hyötyä vai haittaa, todennäköisesti hyötyä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

Mika Ässä kirjoitti: Maksullisista palveluista tiedän esim. ESBC:sta sen verran, että kun olin siellä töissä kertoimenlaskijana/pääkertoimenlaskijana 5 vuoden ajan, jokaisena vuotena oli pitkiä tappioputkia, mutta aina niistä noustiin ja esim. kyseisen viiden vuoden ajanjaksolla vetojen palautus ESBC:n vihjeillä oli mahtavan voitollinen, yli 120%.
120?! Vai 102?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Sikäli tuommoinen yli tuhannen vedon tappiollinen sarja on mielenkiintoinen asia, että kun katsoo tälläkin palstalla porukan seurantaa peleistä, niin tietyt nimimerkit tahkoaa joka kausi voitollisen tuloksen tuollaisen 150-300 vedon määrillä. Eli johtopäätös: jos analyysi on täysin kohdillaan, niin muutaman sadan vedon sarjassa tappiollinen tulos tulee vain harvoin. Eli virheanalyyseja on joidenkin joukkeiden osalta tehty, niinkuin ässä sanoi. Jos niitä tulee kerran viidestä kaudesta, niin eihän se kokonaisuutta tietysti miinukselle vedä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Tipetolta ja Mika Ässältä kysyisin, että mistä haette kertoimet seurantoihinne?

ESBC palautusko 120%? Käsittääkseni NHL:n kultaaikana tuhannen vedon sarjassa palautus nousi hieman päälle 110%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Mielenkiintoinen ketju!
tipeto kirjoitti:Seuranta ajalta 19.10.2006-21.1.2007:

Panokset 1575,3 yksikköä
Voitot 1491,7 yksikköä
Palautusprosentti 94,69%

Vetojen määrää en ole laskenut mutta kun keskimääräinen panos pyörii puolentoista kieppeillä niin vetoja on aika tasan 1000.
Jos tuo tosiaan pitää paikkansa, niin täytyy sanoa että yllätyin! Mutulla oisin heittänyt palautuksen pyörivän jossain 102-103%. About 1000 vedon sarja on kuitenkin jo suht suuri. Vertailuna voin sanoa, että mulla on kesäkuusta asti >4000 vetoa ja jossain välissä tais olla ~700 vedon putki, jossa p% oli alle sadan. Sillonki oisko ollu 98-99, en muista ihan tarkkaan. 94,69% on kuitenki jo aika huono, mutta täytyy sanoo, että matikkaa en niin paljoo osaa et osaisin sanoo, voiko tollasen laittaa enää sattuman piikkiin :D Todella huonojakin kausia tulee silloin tällöin, halusipa tai ei. Joskus ne johtuvat huonosta tuurista, joskus huonosta analyysistä. Ja näitä kumpaakin tulee ainakin jonkin verran kaikille, se on varma!
KR kirjoitti:Vaikka asia ei minulle kuulu enkä tunne ainuttakaan TotalCTRL taustahenkilöä niin sanonpa sen että ottakaa huomioon että on kyseessä on ilmainen palvelu joka tarjoaa mm. huippulaadukkaat joukkue-infot useihin sarjoihin jal lisäksi esitetyt %-arviot antavat omiin arviohin erittäin hyvän vertailukohdan.
Totta! Sivuissa ei ole todellakaan mitään valittamista. Tulee itsekin silloin tällöin tsekattua tuolta esim. kp-tietoja ottelupäivänä, että vastaavatko omia. Samoin myös prosenttiarviot käyn monesti katsomassa, vaikka en omia arvioita/vetoja niiden perusteella muutakaan.

Sitten seuraavaan asiaan, eli panostukseen. Value betsien panostustapa on minusta, sanotaanko varovainen :D Muutama esimerkki viime viikonlopulta:

Fulham - Tottenham 1 hc +0,25 59 % Pinnacle 1,943 Stake 2 / 10
Portsmouth - Charlton 2 hc +1,0 54 % Pinnacle 2,02 Stake 1 / 10
Levante - Athletic 1 ml 59 % Pinnacle 1,78 Stake 1 / 10

Jos itse laskisin noita ja saisin samanlaiset prossat, niin panokset menisivät suunnilleen näin: 9/10, 5/10, 4/10. Kassan kasvun kannalta tuossa on kuitenkin todella suuri ero, että panostaako 4 yks. vai 18 yks :!:

Jos taas arvioihin ei löydy luottoa, niin että voisi oikeasti iskeä odotusarvojen/kellyn tms. mukaan panosta, niin suosittelisin pienentämään laskettavien sarjojen määrän niin pieneen, että saa tehtyä tarpeeksi hyvät arviot ja jotta uskaltaa panostaa miten kuuluukin. Jotkut saattavat kutsua tuota TotalCTRL:n panostustapaa riskienhallinnaksi, mutta silti tuntuu että tuossa ollaan liian varovaisia :| Monta 8-10/10 vetoa talven aikana on tullut? En usko, että montaa.
Mika Ässä kirjoitti:Oma palautus lähes TC lukemilla tehdyillä vedoilla tämän kauden jalkapallo- ja jääkiekkosarjoihin ilman monivetoa 99%, monivedon kanssa 120%.
Paljon tuo pitää sisällään vetoja ja mikä on ajanjakso? Ilmeisesti alkukaudesta tuli siis todella hyvää tulosta! Tai sitten sun omat arviot ovat aina sen pari prossaa "oikeaan" suuntaan verrattuna TotalCTRL:n arvioihin, jolloin vedotkin muuttuvat jo suht paljon. Moniveto on siitä hankala, että siinä syömme toistemme voittoja jos pelaamme samoilla arvioilla. Hyvää tiliä sillä voi joka tapauksessa tehdä, jonka osoittaa jo pelkästään tuo teidän monivetokimppa 8--)

Siinä päällimmäisiä mielipiteitä, joita tuli mieleen lukiessani ketjua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pka
Jäsen
Viestit: 999
Liittynyt: 30.01.2004, 22:53
Pisteitä: 571

Viesti Kirjoittaja pka »

tipeto kirjoitti:
Mika Ässä kirjoitti: Maksullisista palveluista tiedän esim. ESBC:sta sen verran, että kun olin siellä töissä kertoimenlaskijana/pääkertoimenlaskijana 5 vuoden ajan, jokaisena vuotena oli pitkiä tappioputkia, mutta aina niistä noustiin ja esim. kyseisen viiden vuoden ajanjaksolla vetojen palautus ESBC:n vihjeillä oli mahtavan voitollinen, yli 120%.
120?! Vai 102?
Kuulostaa minustakin uskomattomalta tuo 120. Villi arvaukseni on se, että Ässä oli ESBC:llä hommissa kauan aikaa sitten ja silloin ko. firmalla oli tarjolla vihjeitä lähinnä vain Veikkauksen peleihin (tai ainakin palautusprosentti on laskettu niistä). Pitkävetotrioja ja/tai monivetoa pelaamalla 120% palautus ei tunnu mitenkään mahdottomalta - sen sijaan singlevetoja ulkomaille pelaamalla tuota tuskin voi ainakaan suurissa sarjoissa saavuttaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


xmen
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 25.01.2006, 21:41

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja xmen »

mutanen_aapo kirjoitti:About 1000 vedon sarja on kuitenkin jo suht suuri.
Täydellisenä untuvikkona vedonlyönnin suhteen minusta 1000 ottelua kuulostaa aika pieneltä otokselta, ainakin matematiikan tunnilla muistaisin näin joskus kuulleeni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Arrows
Jäsen
Viestit: 1776
Liittynyt: 17.01.2003, 21:55

Tuotto: +5.08 yks.

Palautus%: 106.91%

Panosten ka: 1.88 yks.

Vetoja: 39

Pisteitä: 75

Viesti Kirjoittaja Arrows »

mutanen_aapo kirjoitti:Sitten seuraavaan asiaan, eli panostukseen. Value betsien panostustapa on minusta, sanotaanko varovainen :D
Entäpä tilanne jossa 10/10 panos olisi vaikkapa 2%, (mikä ei taatusti ole iso maksimipanos), joten silloin 5/10 olisi 1%. Hyvänä viikonloppuna voi helposti päästä pelaamaan vaikkapa 10 eri sarjaa ja näihin jokaiseen vaikkapa 5 vetoa jokaiseen. Tällöin kassasta on kerralla kiinni mukavat 50%. *

Entäpä kun tulee se väistämätön päivä jolloin sijoitetuista panoksista tulee takaisin vaikkapa 25%? Käsi pystyyn ne, joiden hermot kestävät sen että kassasta katoaa yli kolmasosa yhden päivän aikana... :oops:

EDIT: *) siis jos keskimääräinen panos olisi luokkaa 5/10.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Arrows, 24.01.2007, 00:53. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


xmen
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 25.01.2006, 21:41

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja xmen »

Itse joutuisin pyytämään viikkorahat etukäteen tuon jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 00:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Huonoja jaksoja tulee tietysti kaikille, paremmalla ja tarkemmalla analyysilla tietysti vähemmän ja huonommalla ja epätarkemmalle enemmän. Minulla kävi varmasti myös tietyssä mielessä tuuri kun pelaamieni sarjojen palautukset lähtivät heti syksyllä selvästi yli sadan. Huonoimmat sarjat ovat olleet luokkaa 105% ja parhaimmat 120%, tosin vetoja vain muutamia kymmeniä sarjoittain ja yhteensä muutamia satoja. Jääkiekkoon on ne mistä on tilastot niin muutamia satoja vetoja 120% palautuksella. En tiedä onko hyvää tuuria vai ei, varmasti sitäkin on mukana, mutta ei niin paljon että analyysi olisi tuurista kiinni sillä niin huonolla analyysilla ei voi niin että pelkällä tuurilla saisi kokonaisuutena yli 110% palautuksia vajaalla 1000 vedolla. Huonoja jaksoja tulee tosiaan kaikille mutta 1000 vedon < 95% palautus ei todennäköisesti ole pelkkää sattumaa ja hajontaa vaan ehdollinen todennäköisyys sille että analyysi on ollut pielessä on suuri, siis ihan rakentavalta kritiikin kannalta ajateltuna. Esimerkiksi jos sokkona pelaamalla saa ainakin n. 98% palautuksia. Ja toisaalta onli vetoja sitten 1,3,10,100 tai 1000 niin keskimäärin on mukavampi olla voitolla - tuuria tai ei.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Hienosti on Potilla ilmeisesti vedot menneet, mutta en nyt täysin ymmärrä miten omien palautusten kehuskelu liittyy tämän ketjun aiheeseen. Näköjään olet liittynyt tänne vasta pari viikkoa sitten, joten aika rehvakkaasti otat siltä kantilta ajatellen kantaa palstan juttuihin. Toisaalta jutuistasi päätellen olet melko "kokenut" vedonlyöjä, mutta miten vasta nyt satuit löytämään tämän foorumin?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

Tuohon vetojen määrän luotettavuuteen varmaankin vaikuttaa myös se kuinka riippuvaisia vedot ovat keskenään. Itse esim. pelaan keskimäärin n. 5-6 vetoa yhteen otteluun. Tällöin ei välttämättä 1000 vedon sarja vielä ole kovinkaan luotettava. En ole seuraillut noita TC:n vihjeitä, mutta pikavilkaisulla siellä on välillä samaan kohteeseen useampiakin vetoja. Samaten voisi tarkastella myös palautusta tasapanoksin laskettuna, jos vaikka isot panokset ovat sattuneet menemään väärin useammin.

Ja lisäksi, jos siellä on eri tyypit tekemässä arvoita eri sarjoille, niin pitäisi kyllä eritellä sarjojen palautukset. Tuskin nyt kaikki yhtä hyviä arvioita tekevät, vaikka sattuvatkin saman sivuston alla työskentelemään.

edit: pientä säätöä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut power, 24.01.2007, 10:42. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Arrows kirjoitti:
mutanen_aapo kirjoitti:Sitten seuraavaan asiaan, eli panostukseen. Value betsien panostustapa on minusta, sanotaanko varovainen :D
Entäpä tilanne jossa 10/10 panos olisi vaikkapa 2%, (mikä ei taatusti ole iso maksimipanos), joten silloin 5/10 olisi 1%. Hyvänä viikonloppuna voi helposti päästä pelaamaan vaikkapa 10 eri sarjaa ja näihin jokaiseen vaikkapa 5 vetoa jokaiseen. Tällöin kassasta on kerralla kiinni mukavat 50%. *

Entäpä kun tulee se väistämätön päivä jolloin sijoitetuista panoksista tulee takaisin vaikkapa 25%? Käsi pystyyn ne, joiden hermot kestävät sen että kassasta katoaa yli kolmasosa yhden päivän aikana... :oops:

EDIT: *) siis jos keskimääräinen panos olisi luokkaa 5/10.
Nii-in. Mulla on monesti lauantaiaamuna 30-50% kassasta kiinni viikonlopun vedoissa, mutta en ole nähnyt siinä minkäänlaista ongelmaa. Joskus kassasta saattaa v-lopun aikana huveta sellainen 20%, mutta onneksi rahat ovat vain numeroita näytöllä :D Ja aina voi ajatella minkälaista tulosta on tullut vaikkapa viimeisen kahden kk aikana. Se yleensä helpottaa. Niin, ja maksimipanos on mulla ~3% kassasta.

Jossain vaiheessa pelasin niin, että max panos oli 4,5% kassasta ja silloin heilahtelut tuntuivat vähän turhan suurilta. Tollanen 35% ei tunnu mukavalta. Ja toisaalta nyt suurten sarjojen pyöriessä avoimia vetoja voi olla jopa tuollainen 50, joten siksikin panos on hyvä pitää maksimissaan tuossa kolmessa prosentissa. Tämäkin voi tuntua suht aggressiiviselta tavalta, joka ei välttämättä sovi kaikille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 00:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Niin, ei ollut tarkoitus sinänsä kehua omilla palautuksilla, kunhan nyt heitin esimerkinomaisesti vähän laskelmia vertailukohdaksi ja mainitsin niitä. Varmaan vähän ollut tuurikin usein puolella, mutta väittäisin myös että vajaan parin vuosikymmenen aikana hiotut menetelmäni myös toimivat. Lisäksi palautukseen vaikuttaa se että minulla on ollut hyvä "tuntuma" eli olen jättänyt pelaamatta niitä kohteita joista olisi sinänsä löytynyt pelattavaa mutat joissa on ollut jotain epäselvää enkä ole ollut varma arvion oikeellisuudesta, ja vähän painottanut eri kohteita muutenkin eri tavalla joten sinänsä mekaanisesti pelaamalla tulos ei olisi ollut niin hyvä luulisin. Ja minullakin on usein melko merkittävä osa kassasta kiinni mutta se ei ole haitannut. Kyseessähän on kuitenkin ylikertoiminen kokonaisuus, ja todennäköisyys että parikymmentä toisistaan riippumatonta vetoa menevät kaikki väärin kuitenkin todella pieni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


xmen
Jäsen
Viestit: 46
Liittynyt: 25.01.2006, 21:41

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja xmen »

mutanen_aapo kirjoitti:Nii-in. Mulla on monesti lauantaiaamuna 30-50% kassasta kiinni viikonlopun vedoissa, mutta en ole nähnyt siinä minkäänlaista ongelmaa. Joskus kassasta saattaa v-lopun aikana huveta sellainen 20%, mutta onneksi rahat ovat vain numeroita näytöllä :D
Kuulostaa aika kohtuuttomalta riskienhallinnalta? Voihan sitä sitten katsella vaikka pizzan kuviakin näytöltä :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

xmen kirjoitti:
mutanen_aapo kirjoitti:Nii-in. Mulla on monesti lauantaiaamuna 30-50% kassasta kiinni viikonlopun vedoissa, mutta en ole nähnyt siinä minkäänlaista ongelmaa. Joskus kassasta saattaa v-lopun aikana huveta sellainen 20%, mutta onneksi rahat ovat vain numeroita näytöllä :D
Kuulostaa aika kohtuuttomalta riskienhallinnalta? Voihan sitä sitten katsella vaikka pizzan kuviakin näytöltä :lol:
Mutta niin kuin mainitsin aikaisemmin, niin takana on kuitenkin jo yli 4000 vetoa ja mitään normaalia suurempia heittoja ei ole tullut. Eli maksimista olen tuollaisen 25% saattanut hävitä, mutta noinkin paljoa vain harvoin. Voihan sitä tietysti pelata vaikka noilla pizzoilla, mutta sitten ajeletkin mopolla :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin