Tänään on 20.04.2024, 05:12.

TOTAL CTRL Value Bets -seuranta

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

odds kirjoitti:Tipetolta ja Mika Ässältä kysyisin, että mistä haette kertoimet seurantoihinne?
http://www.totalctrl.info/bets.php

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

playerone kirjoitti:Paljonkos tuo tulee maksamaan suunnilleen :?: 200e/kk :roll:
Kiitos kun ehdotit noin komeaa lukua! 8--) & :P

TOTAL CTRL:n maksullisten vihjeiden hinta kuitenkin tulee olemaan paljon pienempi, sellainen että pikkupeluritkin saavat palvelun ostettua. Jos moni TC sivuille rekisteröityneistä näkee että hinta/laatu -suhde on hyvä usean sarjan kp-tiedoista, %-arvioista, vedoista, rankingeista ja avainpelaajista, niin sellaisilla tuloilla TC palvelu nostaa jälleen tasoaan, sitten on rahkeita ottaa mukaan uusia sarjoja (esim. NHL, Suomen divarit jne.) kun saamme palkattua lisää kokopäiväisiä tekijöitä. Parhaille tiimin ulkopuolisille kontakteille TC sivut tulevat aina olemaan ilmaiset, ja mukaan TC tiimiin saa hakea ahkerat urheiluvedonlyöjät.
playerone kirjoitti: Sanoin myös että jälkeenpäinkin ajatellen vedot ovat kuitenkin olleet odotusarvoltaan voitollisia. Sama pätee totalilta tehtyihin poimintoihin. Hyviä hakuja ollut. mutta niukalti mennyt ohitse yllätyshaut jne.
Juuri näin mekin ajattelemme. Sarjoissa jotka ovat tällä kaudella eniten miinuksella ja joista pääasiassa johtuu TC Value Betsien tappiollinen seuranta, on kuitenkin tekijöinä miehet joilla on näyttää voitollinen seuranta esim. 2-3 edelliseltä kaudelta.
brickster kirjoitti: Kritiikkini kohdistui nimenomaan seurannan puuttumiseen. Tuo kp- sivustohan on erittäin hyvä. Melkeinpä rohkenen silti epäillä että jos palautus olisi 105% olisi tuo seuranta sinne viimeistään vuodenvaihteessa laitettu.
Seurannan puuttuminen on mun syytä. Kun Value Betsit alkoivat, heti alussa niissä oli seuranta mahtavasti voitolla. Pähkäilin kuitenkin silloin että seurantaa ei kannata laittaa ennen kuin otos on riittävän suuri ettei heilahtele ja että sillä on jotain merkitystä. Siinä kohtaa päätimme että jatkuva seuranta, ja muutenkin useammin poimitut vedot, aloitetaan kun sivusto muuttuu maksulliseksi.
brickster kirjoitti:Ja tuo 95% palautushan on sysipaska jota parempaan tulokseen pääsee hieman laajemmalla välittäjä valikoimalla jo noppaa heittämällä. Mutta toisaalta usean tuhannen vedon tappiollisia putkia tulee hyvilläkin vedonlyöjillä..
Multa löytyy useita pitkiä tappioputkia seurannasta, sen perusteella joku voisi helposti sanoa mua maailman huonoimmaksi urheiluvedonlyöjäksi. Siltikin kaikki pitkät tappioputket huomioon ottaen, vetojen seuranta on kokonaisuudessaan voitolla.
playerone kirjoitti: Sikäli tuommoinen yli tuhannen vedon tappiollinen sarja on mielenkiintoinen asia, että kun katsoo tälläkin palstalla porukan seurantaa peleistä, niin tietyt nimimerkit tahkoaa joka kausi voitollisen tuloksen tuollaisen 150-300 vedon määrillä.
Moni noista jotka ovat pitäneet voitollista seurantaa Ylikerroin.comissa, on mukana juuri tekemässä %-arvioita TC sivuille, joten heidän aiempi voitollinen seuranta antaa uskoa tulevaisuuteen, vaikka lyhyempi tämän kauden otoksen seuranta onkin tappiollinen. Kokonaisuus silti voitolla kyseisillä taitavilla pelureilla.
playerone kirjoitti:Eli johtopäätös: jos analyysi on täysin kohdillaan, niin muutaman sadan vedon sarjassa tappiollinen tulos tulee vain harvoin. Eli virheanalyyseja on joidenkin joukkeiden osalta tehty, niinkuin ässä sanoi. Jos niitä tulee kerran viidestä kaudesta, niin eihän se kokonaisuutta tietysti miinukselle vedä...
Olemme pyrkineet kaivamaan esiin pahimmat virheet sarjoista joissa on tällä kaudella tehty pahimmat tappiot. Suurin osa johtopäätöksistä on että meidän analyysi on ollut aivan oikeaa, joukkueet ovat vaan sattuneet pelaamaan väärin :D Muutamissa tilanteissa kyse on TOTAL CTRL:n analyysissa olleesta selvästä virheestä joukkueiden tason tai maalimäärien kohdalla.
odds kirjoitti:Tipetolta ja Mika Ässältä kysyisin, että mistä haette kertoimet seurantoihinne?
Käytän lähinnä vedonlyöntialan yrityksille tarkoitettua HUIPPULAADUKASTA maksullista kerroinvertailupalvelua www.betradar.com Sen lisäksi käytän myös omasta mielestäni nautinnollisinta ilmaista kerroinvertailua www.valuechecker.co.uk Noista poimin aina ensin ylikertoimet, säästää monta tuntia viikossa aikaa kun ei tarvitse aluksi juosta erikseen joka ikisen bookkerin sivuilla. Niistä laitan vihjeitä pelivalintoihin, ja lopullinen tarkistus kertoimiin tulee siinä vaiheessa kun lyön omat vedot sisään. Betradarin laatutuotteessa huomasin vuonna 2006 olevan 5 virhekerrointa sarjoissa joista löin vetoa, poislukien Victor Chandler, jonka tasoitukset olivat ja ovat edelleen jostain kumman syystä Betradarilla väärin 85% otteluista. Value Checkerissa on monta hyvää toimintoa, esim. näkee kivasti kertoimien kehityksen kun yrittää iskeä vedot sisään korkeimmilla tarjolla olevilla kertoimilla. Monipuolisuudessa Betradar päihittää kaikki muut kerroinvertailut yhteensä (oma mielipide toki vain).
pka kirjoitti: Kuulostaa minustakin uskomattomalta tuo 120. Villi arvaukseni on se, että Ässä oli ESBC:llä hommissa kauan aikaa sitten ja silloin ko. firmalla oli tarjolla vihjeitä lähinnä vain Veikkauksen peleihin (tai ainakin palautusprosentti on laskettu niistä). Pitkävetotrioja ja/tai monivetoa pelaamalla 120% palautus ei tunnu mitenkään mahdottomalta - sen sijaan singlevetoja ulkomaille pelaamalla tuota tuskin voi ainakaan suurissa sarjoissa saavuttaa.
Pka on täysin oikeassa! Olin ESBC:lla töissä pääasiassa 90-luvulla, silloin kun pelattiin puolet kaikista vedoista Veikkaukselle. 100 kertoimisista osuneista triploista ja monivedosta (kun Veikkauksen kertoimenlaskijat vasta opettelivat tekemään kertoimia ja Suomen pelikansa vasta opetteli pelaamaan monivetoa) sai aikaan tuollaisen aika tarkalleen 120% palautuksen usean vuoden otoksessa.
Potti kirjoitti: Huonoja jaksoja tulee tosiaan kaikille mutta 1000 vedon alle 95% palautus ei todennäköisesti ole pelkkää sattumaa ja hajontaa vaan ehdollinen todennäköisyys sille että analyysi on ollut pielessä on suuri, siis ihan rakentavalta kritiikin kannalta ajateltuna.
Kiitos rakentavasta kritiikistä, se on aina hyödyllistä!

1000 ottelun otoksen perusteella on vaikea mennä sanomaan onko analyysi voitollista vai tappiollista. Perusteluja on tullut sen puolesta miksi TC analyysi olisi tappiollista, joten tässä perusteluja miksi se olisi voitollista: Tämän kauden sarjoista tappiollisimmat, Ruotsin Allsvenskan ja Elitserien, kummassakin on alle 100 vedon jälkeen seuranta miinuksella n. 30 yksikköä. Samojen sarjojen tekijät (kaikille tuttuja täältä Ylikerroin.comista aiemmilta kausilta) pystyvät osoittamaan voitollisen seurannan omista vedoistaan edellisiltä 2-4 kaudelta, jolloin vetoja on jo yli 300 ja seurannat hipovat 110%, parhaat miehet kun on pyritty ottamaan mukaan arvioita tekemään. Samojen miesten pitkän aikavälin seuranta on siis edelleen plussalla, vaikka tämä kausi on miinuksella siitä lähtien kun TC sivuilla alkoi Value Bets. En siis voisi sanoa että TC analyysi on pielessä, tai että tämän kauden (selvästi vajaa kausi joka sarjassa vieläpä) otos kuvaa totuutta, ja edelliset kolme kautta voitollista samoilta miehiltä olisi ollut vain hyvää tuuria. Esim. Ruotsin Allsvenskanissa Value Betsit alkoivat kauden ollessa yli puolivälin, voitollisten edelliskausien lisäksi tälläkin kaudella alkukauden ja koko kauden seuranta on voitollinen.
Toinen puoltava tekijä TC analyysin voitollisuuden puolesta tämän kauden osalta -> Samoilla %-arvioilla kun on lyöty n. 1500 Value Betsia, on monivedossa tahkottu 127 kierroksella palautus 161%. Tuollaiset 550 000 pelattua monivetoriviä ja hyvin voitollinen palautus antavat jo pientä kuvaa analyysin laadusta, muttei sekään vielä kerro koko totuutta, aineistoa tarvitaan edelleen lisää.
Kun TC tiimissä ollaan hommaan kerran ryhdytty, niin kaikki kritiikki on kestettävä miehekkäästi ja pyrimme kehittymään jatkuvasti, uskomme ennen kaikkea kovan työnteon ja tiimityöskentelyn voimaan, ja tämä olkoon se kolmas TC analyysin voitollisuutta ja laatua puoltava tekijä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 00:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Sanahelinällä voi tietysti yrittää perustella mitä tahansa suuntaan tai toiseen, joten siitä en halua keskustella. Ajattelen vaan asiaa puhtaan matemaattisesti. Jos oletetaan että pelataan 1000 vetoa joiden odotettu palautus on 105-110% ja vedot osuvat keskimäärin 50% todennäköisyydellä niin mikä on todennäköisyys sille että 1000 vedon sarjassa toteutunut palautus on < 95%. Joku tilastotieteen guru tai asiaan enemmän perehtynyt voisi yrittää vastata. Tappiollisia sarjoja tulee kaikille mutta tuntuisi silti että tämä todennäköisyys ei voi olla kovin iso jos siis oletetaan että arviot ovat olleet oikeat. 1000 vetoa ei ole kauhean paljon mutta kuitenkin merkittävästi, käytännössä useiden kuukausien pelit. Jos toteutunut palautus olisi 98-100% eli tappiollinen mutta kuitenkin vain hieman niin silloin tuntuisi että kyse olisi todennäköisesti vain huonosta tuurista. Lisäksi tuntuu että miten "value betseja" poimimalla ylipäänsä "pääsee" < 95% palautukseen, jos oletetaan että asian handicapeissa bookerit tarjoaa 98% palautuksen ja Betfair käytännössä 100% miinus pieni komissio joten ainakin kerroinvertailulla pitäisi päästä tikkaa heittämällä n. 99-100% palautukseen tikkaa heittämällä parhaisiin kertoimiin. Kaikki muuttuu niin nopeasti että itse en ainakaan 2-3 edellisenkään kauden muutaman sadan voitollisen seurannan perusteella vannoisi minkään "gurun" nimiin, voihan olla että ko. sarjassa on tapahtunut jokin muutos johon on reagoitu väärin ja/tai edelliset kaudet ovat olleet onnekkaita ja seuraavat 2-3 kauttakin tulevat olemaan tappiollisia, eli kaikki on mahdollista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Potti kirjoitti:Sanahelinällä voi tietysti yrittää perustella mitä tahansa suuntaan tai toiseen, joten siitä en halua keskustella.
Aivan niin. TOTAL CTRL:n arvioilla on siis tuplannut kauden alussa perustetun pelikassan, kun on pelannut monivetojakin. Eilen oli monivedossa Jackpot-kierros ja taas tuli osuma. Value Betseihin poimituilla vedoilla on seurannan mukaan niukasti tappiolla, otos on murto-osa siitä ajasta minkä TC on julkaissut %-arvioita. Osa TC sivujen asiakkaista on Value Betsejakin beesaamalla voitolla pelatessaan vielä useampaan eri firmaan ja lyödessään aina viime hetken nousseita kertoimia eli päässyt pelaamaan vielä paremmilla kertoimilla. Osa asiakkaista taas on selvästi tappiolla kun on beesaillut vetoja vain Veikkaukselle, PAF:lle ja Unibetille.
Onko jokin erityinen syy että kirjoittelet salanimellä kun yrität tehdä TOTAL CTRL:n analyysista huonoa? Voit olla varma että onnistut siinä aivan yhtä hyvin kuin onnistuit aiemmalla surullisen kuuluisalla nimimerkilläsi :P Johtuuko se siitä että sun perustelut on aina lyöty lyttyyn joka asiassa, että nyt olet uusi nimimerkki, uudella voitollisella (keksityllä) palautuksella ja seurannalla jota et millään pysty todistamaan?
Potti kirjoitti: Minulla kävi varmasti myös tietyssä mielessä tuuri kun pelaamieni sarjojen palautukset lähtivät heti syksyllä selvästi yli sadan. Huonoimmat sarjat ovat olleet luokkaa 105% ja parhaimmat 120%, tosin vetoja vain muutamia kymmeniä sarjoittain ja yhteensä muutamia satoja. Jääkiekkoon on ne mistä on tilastot niin muutamia satoja vetoja 120% palautuksella.
Onko näistä jostain ollut seurantaa esillä, vai onko kyseessä vain sanahelinää? Missä on sun vedot, mitä sarjoja ja mitä firmoja, haluaisin alkaa beesata. Tietysti voisin itsekin avata uuden nimimerkin ja aloittaa kirjoittelut sillä että koska olen alkukauden pelannut 130% palautuksella joka sarjaa... Hieno mies olet! :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potti
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 12.01.2007, 00:17
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potti »

Ei ole tarkoitus tehdä kenenkään analyysista huonoa, esitin mielestäni vaan matemaattisesti hyvin perusteltua kritiikkiä, samalla kun ihmettelen itsekseni sitä että kuka haluaa maksaa 95% palautuksesta kun apina voi tikkaa heittämällä pelata 99-100% palauksella? Tietysti toki jos kokoonpanotiedot ovat ajan tasalla niin voin pienen summan maksaakin, sillä niistä on ehkä joskus jotain hyötyä. Omia pelejä en voi todistaa, eikä toisaalta ole mitään tarvettakaan, minä kun en myy arvioita kaupallisesti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Potti kirjoitti:Ei ole tarkoitus tehdä kenenkään analyysista huonoa
Olet tarkoituksella pyrkinyt tekemään kaikkien analyysista huonoa jo edellisellä nimimerkilläsi, älä rupea valehtelemaan. Voin poimia esille kymmeniä vastaavia kirjoituksiasi jos välttämättä sitä vaadit. Taidat olla jonkin sortin masokisti, kun joka nimimerkilläsi saat muutamalla viestillä monet ärsyyntymään.
Potti kirjoitti:esitin mielestäni vaan matemaattisesti hyvin perusteltua kritiikkiä, samalla kun ihmettelen itsekseni sitä että kuka haluaa maksaa 95% palautuksesta kun apina voi tikkaa heittämällä pelata 99-100% palauksella?
Otit esille pienen otoksen TC analyysista, ja sen perusteella vertaat TOTAL CTRL:n tiimiä apinalaumaan jonka arvioita ei kannata ostaa kun vihjeet muuttuvat maksullisiksi. Teit samaa vielä paljon vähemmillä perusteluilla muitakin kohtaan. TC tiimissä moni elättää itsensä pelaamalla, ja loputkin tekevät hyvää tiliä vuodesta toiseen.
Potti kirjoitti:Omia pelejä en voi todistaa, eikä toisaalta ole mitään tarvettakaan, minä kun en myy arvioita kaupallisesti.
En minäkään myy omia arvioitani. Puolustelen tässä vain TC tiimin arvioita ja niiden laatua, koska olen ollut mukana tekemässä niitä alusta asti. Se että Value Betsien seuranta on tältä kaudelta miinuksella, on toki harmillinen asia ja sen eteen tiimissä tehdään kovasti työtä että ne nousevat taas voitolle. Jos on pelannut samalla ajanjaksolla TC lukemilla enemmän vetoja kuin Value Betsit, useampaan firmaan ja useita eri pelimuotoja, on niillä selvästi voitolla, ja sama pätee moneen viime kauteen. Et pysty millään (nimimerkilläsi) todistamaan että TC analyysi olisi huonoa, ilman että saat multa vastineeksi perustelut jotka kumoavat kaikki harhaanjohtavat ja vääristelevät kommenttisi. Yhtä nihkeillä perusteluilla huusit monia Ylikerroin.comilaisia tuulipuvuiksi yhden ottelun %-arvioiden perusteella, vaikka kyseisillä miehillä on näyttää voitollinen saldo usean kauden ajalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 20:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Re: TOTAL CTRL Value Bets -seuranta

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

tipeto kirjoitti:Seuranta ajalta 19.10.2006-21.1.2007:

Panokset 1575,3 yksikköä
Voitot 1491,7 yksikköä
Palautusprosentti 94,69%

Vetojen määrää en ole laskenut mutta kun keskimääräinen panos pyörii puolentoista kieppeillä niin vetoja on aika tasan 1000.
Mika Ässä kirjoitti:Nyt tilanteet on olleet normalisoitumassa ja TC analyysilla jyrää pian taas ed. kausien malliin eli tämän kauden seuranta nousee hyvin todennäköisesti lopulta plussan puolelle.
Nyt ei muuta kuin pelaamaan Totalin arvioilla, koska melkein lupaus on että ysiviidestä ei nousta vain +-0:aan vaan plussan puolelle! Jos ei ole ollut mukana alkukauden tappioputkessa on tiedossa siis aivan mahtavan voitollinen ajanjakso (no tietysti voitollinen ajanjakso se on tappioputkessakin olleille, mutta you know what i mean) :D Let's rock! 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin