Tänään on 19.04.2024, 06:25.

Snooker Malta Cup

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Snooker Malta Cup

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Turnaus alkoi jo pari päivää sitten, ensimmäistä kierrosta vielä pelataan. Pelaan tälle kierrokselle kahta lievää altavastaajaa. Molemmissa tapauksissa pörsseistä saa hiukan parempia kertoimia. Yleensä kannattaa odottaa viimeiseen asti noissa altavastaajavedoissa, kertoimet voivat nousta jos kansa panostaa suosikkeihin.

Day to beat Stevens (2.10 Bet365)

Stevens on hiukan piristynyt tänä vuonna, joten ei tämä mitenkään saletti ole. Molemmat ovat keränneet tähän mennessä pisteitä tasaiseen tahtiin melkein täsmälleen saman verran, mutta Day joutuu tekemään pisteiden eteen enemmän työtä, koska hän joutuu pelaamaan yhden karsintapelin. Uskon että Day tulee nousemaan kuudentoista parhaan joukkoon rankingissa tämän kauden aikana, Stevens taas tarvitsee kipeästi pisteitä pysyäkseen siellä. Walesin pojat epäilemättä tuntevat toisensa, joten tasaista peliä odotan. Yli kakkosen kerroin suuntaan tai toiseen on ylikerroin.

King to beat Hawkings (2.10 Stan James)

Hawkings nousi hyvän viime kauden lopuksi ensimmäistä kertaa kuudentoista joukkoon, joten hän pääsee karsimatta jokaiseen kisaan mukaan. Tämä ei sitten olekaan toiminut, Hawkings on aina saanut vastaansa karsinnoissa hyvin pelanneen pelaajan, eikä ole saanut peliään kulkemaan. Huonoa tuuria tai ei, mutta luottamus omiin kykyihin kärsii varmasti. King puolestaan on pelannut yllättävänkin hyvän kauden tähän mennessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Laitetaan vielä seuraava pikkupanos:

Dott to beat Ford 5-0 (9.50 Bet365)
Dott to beat Ford 5-1 (6.50 Bet365)


Nyt kun Higgins yllättäen hävisi ensimmäisen kierroksen pelinsä, tulee Doherty nousemaan rankingin kärkeen. Mutta jos Dott pääsee turnauksessa pidemmälle kuin Doherty, Dott nousee ykköseksi. Tähän tilaisuuteen Dott tulee tarttumaan. Olisin tosin pelannut tätä tulosvetoa muutenkin, koska Dott kykenee jäädyttämään karsintojen kautta pidemmälle edenneet pelaajat.

Tuo edellisessä viestissä mainittu Dayn peli on alkanut hieman huolestuttaa, koska Day hävisi äskettäin China Open karsinnassa Jamie Copelle 5-0 (ainoa rankingturnaus, jossa Day ei ole päässyt karsinnoista läpi). Tämän kyllä huomioin ja onhan Cope hyvä pelaaja, ei siinä mitään, mutta on tietysti mahdollista että Day on laskukunnossa. Ei lisäpanostusta tähän peliin vaikka kertoimet nousisivatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Ihan hyvin alkoi, Day voitti pelinsä erin 5-3, joten turhaan olin huolissani Dayn nykykunnosta. King voitti pelinsä vieläkin selvemmin erin 5-1. Myös Dott voitti, mutta Ford roikkui mukana paremmin kuin odotin, joten pikkupanokset hävittiin.

Tämän päivän peleistä en vielä tiedä, Robertson vaikutti hetken mielenkiintoiselta (kerroin pörsseissä melkein 2.50), mutta ei ole tainnut voittaa Hendryä koskaan. Lisäksi viime vuoden Malta Cupissa tuli Hendryltä pataan 5-1, ko. pelissä Hendry teki ennätykselliset neljä sadan pisteen sarjaa. Voi siis olla että Robertsonin pelityyli sopii Hendrylle vähän liian hyvin.

Ainoa peli jota voisi harkita on Ebdon - Maguire, jossa Maguiresta on tehty suosikki ilmeisesti Mastersin menestyksen takia, tai sitten edellisen kierroksen voiton takia (Maguire-Junhui 5-2). Mielestäni voimasuhteet ovat silti tasan, tai ehkä jopa hieman Ebdonin puolella. Aiemmat ottelut miesten välillä ovat 1-1. Saattaa olla että pelaan Ebdonia, jos kertoimet nousevat riittävästi yli kahden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


GooRio
Avatar
Jäsen
Viestit: 1298
Liittynyt: 27.06.2003, 23:11
Pisteitä: 239

Viesti Kirjoittaja GooRio »

tsilven kirjoitti:Ainoa peli jota voisi harkita on Ebdon - Maguire, jossa Maguiresta on tehty suosikki ilmeisesti Mastersin menestyksen takia, tai sitten edellisen kierroksen voiton takia (Maguire-Junhui 5-2). Mielestäni voimasuhteet ovat silti tasan, tai ehkä jopa hieman Ebdonin puolella. Aiemmat ottelut miesten välillä ovat 1-1. Saattaa olla että pelaan Ebdonia, jos kertoimet nousevat riittävästi yli kahden.
Aika vähän aikaa vasta tullut snookkeria seurailtua, mutta kommentoidaan hiukan ettei tsilvenin tarvi päivästä toiseen monologeja vedellä. Eikös toi Maguiren voitto Dingistä ollut ihan aavisteltavissa, koska niin pahasti Ding luhistui Mastersin finaalissa Ronnien käsittellyssä, että varmasti heijastui vielä täälläkin miehen peliin. Itseasiassa ei ihan heti tule mieleen vastaavaa henkistä romahtamista mieleen huippu-urheilun saralta. Jos pelasi Maguire hyvin Mastersissa niin voittihan Ebdon juuri UK Championshipin. Mastersissa tosin noutaja tuli aikaisessa vaiheessa Dingin toimesta, joka oli ihan järkyttävässä flyytissä aina finaalin ensimmäisiin freimeihin asti. Ainakin mun silmään tämä näyttää tasabookilta ja jos noista tarvitsisi valita suosikki niin kyllä kallistuisin Ebdonin puolelle. Parista pikkupuljusta näemmä saa Ebdonille 2.10 ja Fairilta saa saletisti yli 2x.


P.S Esportin selostaja Kauppisen Akille terveisiä, että ei syödä niitä Saarioisten pakastepitsoja lähetysten aika. Haarukoiden ja lautasten kolina kuuluu välillä hyvinkin läpi lähetyksen aikana :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muistetaan kuitenkin, että kyllä Jakke on tuonut vuosien varrella hiukan massiakin ja iloa elämään

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

GooRio kirjoitti:Eikös toi Maguiren voitto Dingistä ollut ihan aavisteltavissa, koska niin pahasti Ding luhistui Mastersin finaalissa Ronnien käsittellyssä, että varmasti heijastui vielä täälläkin miehen peliin.
Erittäin hyvä pointti. Kun tähän vielä lisätään 'vihamielinen' yleisö - siis tuossa Mastersissa - niin ei ihme jos nuoren miehen kantti notkahtaa pidemmäksikin aikaa. Pahus kun ei tullut mieleen, olisin panostanut tuohon maksimit...

Muutenkin tässä turnauksessa on taas nähty paljon yllätyksiä alkukierroksilla. Davisin tappion osasin hakea, mutta sen lisäksi mm. O'Sullivan ja Higgins ovat poistuneet kassan kautta. En jaksanut laskea, mutta uskon että taas järjestelmällisesti kaikkia altavastaajia pelaamalla olisi jäänyt mukavasti voitolle. Nyt kun ensimmäinen kierros on pelattu, tilanne kääntynee toisin päin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Ebdon voitti selvästi 5-2, hyvä että GooRio antoi vahvistusta tuohon spekulointiin, niin uskalsin pelata Ebdonin puolesta, vaikka en saanutkaan siihen mielestäni kovin hyvää kerrointa.

Tämän päivän neljännesfinaaleista sitten, pelit valitsen myöhemmin kun kaikilla välittäjillä on kertoimet kunnossa. Jos nyt ylipäätään pelaan mitään, alustavissa kertoimissa ei oikein hyvää pelikohdetta ole. Ehkä joku muu löytää noiden kommenttien perusteella jotain pelattavaa.

Murphy - Dott

Murphy on vedonvälittäjillä hienoinen suosikki, itse rankkaisin tämänkin toisin päin. Dottin silmissä edelleenkin kiiltää rankingin kärkipaikka, joten Murphy ei varmasti saa mitään ilmaiseksi. Dott on ylipäätäänkin pelannut Murphyä paremmin tällä kaudella. Viime vuonna samassa kisassa Dott voitti Murphyn tiukan väännön jälkeen 5-4.

Hendry - Carter

En jaksa uskoa, että Carterilla olisi normaalisti mahdollisuuksia Hendryä vastaan. Hendryn kerroin on luokkaa 1.30 - 1.40, joka on minulle liian riskialtis, koska neljännesfinaalit pelataan edelleen vain viiteen voittoon.

Ebdon - Doherty

Ebdon on niukka suosikki, mikä onkin oikein. Tämän tai edellisen kauden otteissa ei välttämättä niin suurta eroa ole, mutta Dohertyn tilasto Ebdonia vastaan on oudon heikko, Ebdon johtaa keskinäisissä otteluissa 10-5. Tosin edellinen keskinäinen ottelu oli vuonna 2001.

Day - King

King pelasi Holttia vastaan pitkän pelin, se saattaa vaikuttaa tämän päivän otteisiin. Day on kertoimissa aika selkeä suosikki. Tasabookilla olisin pelannut Dayn puolesta, nyt kerroin on liian pieni. Kingillä on enemmän kokemusta finaalipeleistä, mutta jotenkin tuntuu siltä että tämä voisi olla Dayn tilaisuus päästä semifinaaliin tai jopa finaaliin asti.

Edit: Dottille lähti pienempi panos. William Hill antaa 2.00, pörsseissä vielä muutama desimaali enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Dottin pelillä hävisin jo toistamiseen pikkupanoksen (Dott hävisi 5-2). Muuten lopputulokset olivat mielestäni odotettuja, paitsi ruokamyrkytyksestä kärsineen Hendryn tappio Carterille. Taas tuli todistettua, että jos sanon 'en millään usko' tms., niin päinvastainen toteutuu syystä tai toisesta aina.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Finaalissa tänään Murphy - Day. Jätän finaalin väliin (niin kuin yleensäkin...), kun ei tuosta oikein selvää ylikerrointa saa. Yleisesti ottaen Dayn voitto olisi kyllä suuri yllätys, koska mies on ensimmäisessä finaalissaan. Murphyllä on kokemusetu puolellaan, ja hän on kyllä tässä turnauksessa pelannut hyvin.

Livevetoja pelaavien kannattaa huomioida se, että finaalin taso ei välttämättä ole yhtä korkea kuin aikaisempien pelien. Saattaisi olla järkevää pelata Murphyä voittajaksi -1.5 framen tasoituksella (Bet365 2.00) ja hoitaa riskinhallinta livevetojen kautta. Eli jos oletetaan että Murphy hermoilee alussa vähemmän ja pääsee vaikka 3-1 johtoon, nousee Dayn voittokerroin suureksi jolloin voi ottaa varmat rahat pois. Mutta voi se mennä toisinkin päin =)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Finaalin vei Murphy erin 9-4 ja oli tosiaan jo 4-0 edellä, joten tuossa vaiheessa olisi saanut halvalla vakuutuksen Murphyn voitolle (eri asia sitten olisiko se enää ollut tarpeellista).

Seuraava turnaus Welsh Open alkaa tasan viikon päästä. Turnaus aloitetaan 48 pelaajan kaaviolla, joten pelivalikoimaa löytyy ensimmäisinä päivinä tavallista runsaammin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin