Tänään on 24.04.2024, 19:07.

Liiga cup 9-11.2

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
kollart
Jäsen
Viestit: 76
Liittynyt: 17.12.2004, 17:13
Pisteitä: 0

Liiga cup 9-11.2

Viesti Kirjoittaja kollart »

JARO FF - VAASA PS
TURKU PS - FC INTER TURKU
FC HONKA - HJK HELSINKI
FC VIIKINGIT - IFK MARIEHAMN

VPS 2.87 Ladbrokes 38%

Veikkausliiga.com:

Jaron päävalmentaja Mika Laurikainen on kokeillut tähän asti pelaajia hiukan eri paikoilla, mutta VPS-otteluun oli tarkoitus marssittaa kutakuinkin ykkösnyrkki. Poissaolot kuitenkin hiukan haittaavat. Jani Koivisto ja Daniel Fellman ovat sivussa varmuudella loukkaantumisten takia ja Chad Bothakaan tuskin toipuu vaihtopenkkiä pidemmälle. Lisäksi Jonas Portin on U21-maajoukkueen matkassa Maltalla.

Jaron toppariparina nähtäneen Vesa Heikinheimo ja Jesper Törnqvist, vaikka kaksikko ei pari viikkoa sitten GBK-ottelussa vakuuttanutkaan.
- Se peli ei ollut tarpeeksi hyvä ja sen he tietävät itsekin. Panoksen pitää olla parempi ja siihen heillä on myös kaikki edellytykset. VPS:aa vastaan he saavat uuden tilaisuuden, Jaro-luotsi Mika Laurikainen lupaili Jakobstads Tidningissä.

Jaron testimies Ymer Xhaverin tilanne ratkesi torstaina. Kosovolainen sanoi kiitos ei Jaron sopimustarjoukselle, eikä Xhaveria näin ollen nähdä myöskään perjantain kamppailussa Jaron riveissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

Re: Liiga cup 9-11.2

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

TURKU PS - FC INTER TURKU
FC HONKA - HJK HELSINKI
Nuo pelit EI ole Liigacupia, vaan pelataan la, Turkuhallissa, ja ovat Fireball-turnausta, ko otteluihin on ainakin Nordicbetillä kertoimia

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Viikingit - MIFK,2, 2.40, Ladbr, 35*

Viiiinkien sivuilta;"... Enemmän kuitenkin huolettaa joukkueen loukkaantumistilanne kuin edellisen ottelun lopputulos, valmentaja Jari Europaeus miettii sunnuntain ottelua.

Viikingeillä on tällä hetkellä yhdeksän pelaajaa toipilaana, eikä heistä kukaan todennäköisesti ehdi toipua pelikuntoon sunnuntaiksi. Myös HJK-otteluun Viikingit lähti suppealla kokoonpanolla. Varsinkin puolustuslinjan rakentaminen aiheuttaa harmia Europaeukselle.

- Kieltämättä tilanne on aika hankala tällä hetkellä. HJK-ottelussa loukkaantui vielä kaksi pelaajaa lisää, joiden pelaaminen on epävarmaa sunnuntaina. Varsinkin puolustuspäässä on miehet vähissä, joten kyllähän tässä joutuu kovasti pohtimaan, miten saamme kentälle iskukykyisen joukkueen."

Viikingeillä on aikamoinen lista loukkaantuneita (Rahkamaa(1-mv), Heikelä(p), Kuusela(p), Raimi(p), Kallijärvi(p), Luoto(kk), Hirvonen(kk, -06 5m), Mollberg(h, -06 8m) ja Sarelius(h, -06 16m) .

MIFK:
Kanadalainen, alle 20-maajoukkuemies (31 poika/nuorten mo), Tyler Rosenlund (kk), on Viikingit-ott kokeella, toinen kokeella oleva, Christopher Kanu (isoveli "vähän" kuuluisampi) vakuutti MyPa-ottelussa ja jatkaa Viikinkejä vastaan, David Carlsson(h), ed sivussa (koko Liigacup ohi)

Hkin (ja Turun) Liigacup-ottelut nähneenä + harj pelejä (Hki), Viikingit ei tosiaankaan ole vakuuttanut, ja Kairavuota(mv) voisi kutsua vaikkapa "liikkuva pommi" esitysten perusteella. Puolustus on nyt aivan palasina, hyökkääjät lasaretissa! Mm maalinteko ollut Viikingeille kauden peleissä täyttä tuskaa.
MIFK on varmaankin luokkaa ellei kahtakin kotijoukkuetta parempi muutenkin, ja nyt kokpano murheet vielä Viikinkien rasitteena.

Vierasvoitto

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin