Tänään on 29.03.2024, 13:01.

Serie A 17.-18.2.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Serie A 17.-18.2.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Buon giorno!

Alustusta ja earlyjä ensi viikonlopulle.

Pointbetille pelaavien kannattaa tarkistaa kertoimet myös sieltä, koska sieltä löytyy useimpiin kohteisiin hieman parempia tajouksia. Itse en sinne pelaa, ennen kuin saan rahaa paikasta ulos.

Empoli-Roma 16-29-55 u/o 2,5 59,5-40,5
Empoli-Roma 2 -1 3,16 40% Pinnacle 8/10

Monien yllätykseksi Empoli nappasi viime viikolla tärkeän 0-1 vierasvoiton Palermosta ja jatkaa edelleen taistelua euro-paikoista. Tilastojenkin valossa joukkue pelasi hyvin ja voitti näin etukäteen suuren kotisuosikin. Empolilla ei ole kokoonpanohuolia, joten se lähteneekin samalla ryhmityksellä tulevaan Roma peliin kuin mikä sillä oli Palermoa vastaan. Joukkue on pelannut muutenkin hyvin kymmenen viimeisen pelin saldon näyttäessä 5-1-4. Kolmesta viimeisestä kotipelistä sillä on kolme voittoa maalierolla 5-0. Hyvin on siis Empoli kotona pelannut, mutta vastukset eivät ole olleet kuin alempaa keskikastia. Turha siis yliragoida tällaisiin nippelitilastoihin. Roma voitti myös viime sunnuntaina heikon Parman odotetusti ilman vaikeuksia ja se pääsee nyt hyvällä kokoonpanolla peliin Chivun ja Mexesin palatessa puolustukseen. Perrottan pelaaminen on vielä epävarmaa. Vierailla jatkuu mestareiden liiga ensi keskiviikkona kotipelillä Lyonia vastaan, mutta nämä pelit on pakko voittaa jos meinaavat uneksia vielä Scudettosta. Ottelu pelataan tyhjille katsomoille, mikä nostaa Roman entistäkin selvemmäksi suosikiksi. Normaalin kotiedun kanssa tämä ottelu olisi mulla ~20-30-50. Nyt on pakko mennä ~55 prosenttiin. Nössöille on tarjolla esim. -0,5 2,05 55%, jossa odotusarvo on 1,13, kun tässä miesten vedossa oa on 1,26. Ei huono oa kohteelle, joka toteutuu 4/10.

Siena-Milan 16-31-53 u/o 2,5 62-38
Siena-Milan U2,25 1,926 56% Pinnacle 5/10

Siena ylsi vieraspisteeseen Cagliaria vastaan viime viikon sunnuntaina joukkueiden pelatessa 2-2 tasapelin. Sienalle onkin kertynyt tasapelejä kauden aikana peräti puolet, eli 11/22. Viimeisen kymmenen pelin saldo näyttää 1-6-3. Sienalla ei ole pahempia kokoonpanohuolia ja joukkue lähtee varmaan about samalla kokoonpanolla tähän otteluun kuin viime viikon Cagliari otteluunkin. Milan on noussut hyvään kuntoon alkukauden kankeuden jälkeen. Joukkueen viimeisin tappio on marraskuulta Romaa vastaan. Sen jälkeen Milan on pelannu 11 ottelua tappioitta tosin tasapelejä kertyy silti liikaa suhteessa voittoihin. Milanilla on edelleen jonkin verran pitkäaikaispotilaita, mutta todella kovan kokoonpanon he saavat joka tapauksessa jalkeille. Vai miltä kuulostaa: Storari; Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka; Oliveira, Gilardino. Näin jonkin verran Milanin peliä Livornoa vastaan ja eihän se mitenkään häikäissyt, kotijoukkueen hallintaa kumminkin (pallonhallinta (%) Milanille 62-38 ja laukaukset maalia kohti 12-5 jne.). Milan kohtaa ensi tiistaina Celticin mestareiden liigassa, mutta nyt kun joukkue onkin jo muutaman pisteen päässä euro-paikoista ensi kaudeksi, niin ei näitä varmasti mennä häviämään, mutta ylimääräisiä töitä tuskin tehdään. 0-1 riittänee. Katsojilla pitäisi olla normaali pääsy Artemio Franchille.

Inter-Cagliari 80-13-7 u/o 2,5 43-57
Inter-Cagliari 1 -1,5 1,87 57% Pinnacle 5/10

Varmaa tietoa ei vielä ole myydäänkö Giuseppe Meazzalle lippuja, mutta kausikorttilaiset pääsevät ainakin otteluun, joten huonoimmillaankin ottelussa lienee yli 30 000 katsojaa (Stadionilla 87 500 katsojan kapasiteetti. Milanilla oli kausikorttilaisia ~37k). Inter jatkoi voittokulkuaan sunnuntaina Chievon kustannuksella ja suurella todennäköisyydellä pisteet jäävät myös ensi sunnuntaina Lombardialaisille. Kotijoukkue pääsee peliin parhaalla kokoonpanollaan, joten perusteet kotivoitolle ovat erittäin vahvat. Toki pieni kysymysmerkki on, jaksaako Inter keskittyä täysillä tähän peliin, kun seuraavana keskiviikkona on tulossa tärkeä mestareiden liigan kamppailu Valenciaa vastaan. Toisaalta tästä ottelusta voitto, niin Inter ottaa yksin haltuunsa pisimmän voittoputken, 16 voittoa peräkkäin (Tällä hetkellä Inter jakaa tuon Real Madridin ja Bayer Munchenin kanssa). Cagliarilla on jonkin verran kokoonpanohuolia. Maalivahti Chimenti on edelleen poissa ja puolustuksesta+keskikentältä on muutama mies loukkaantuneena. Muuten Cagliarilla kulkenut jokseenkin odotetusti, mutta tästä ottelusta tuskin on paljon luvassa.

Ascoli-Udinese 24-32-44 u/o 2,5 56-44
Ascoli-Udinese O2,0 1,794 60% Pinnacle 5/10

Ilman katsojia mennään tämä ottelu. Ascoli edelleen sarjassa viimeisenä ja pisteitä pitäisi alkaa tulla kiihtyvään tahtiin jos meinaavat vielä ensi kaudella Serie A:ssa pelata. Puolustuksessa nähdään pientä rotaatiota parin loukkaantumisen myötä, mutta muuten Ascoli lähtee aika pitkälle samalla kokoonpanolla kuin edellisenä viikonloppuna. Udinese joutui nöyrtymään Violan vieraana edellisessä ottelussa. Tilastojen mukaan vierailijat olivat pelanneet ihan hyvin, mutta tällä kertaa ei vain voittoa tullut paremmastaan. Keskikenttämies Zenoni ja hyökkääjä Di Natale ovat edelleen poissa. Peli on kummallekin suht tärkeä. Ascoli tarvitsee kipeästi pisteitä jatkaakseen realistista säilymiskamppailua ja jos taas Udinese meinaa ensi kaudeksi eurokentille, niin tällaisista otteluista on otettava ehdottomasti kolme pistettä. Overista löytyy peliä, mutta otan 1 yks. normaalia vähemmän vähäisen maistuvuuden vuoksi.

Catania-Fiorentina 17-29-54 u/o 2,5 52-48
Catania-Fiorentia 2 -0,25 1,90 63% Expekt 10/10
Catania-Fiorentina O2,25 1,893 55% Pinnacle 3/10

Catanialta on lupa odottaa tuloksellisesti hieman heikompaa kevät-, kuin syyskautta. Nyt joukkueen poissaolijoiden listalla ovat puolustajista Sottil (pelikielto), Silvestri ja Falsini. Keskikenttämiehistä uupuvat Baiocco (pelikielto) ja Biso. Silvestri ja Sottil ovat varsinkin pelanneet paljon Catanian takalinjoilla. Nyt puolustuslinja näyttänee tältä: Vargas, Stovini, Minelli, Sardo. Eli korvaajat eivät ole millään poissaolijoiden tasoa. Izco korvannee Baioccon keskikentällä, joten siinäkin heikennystä luvassa. Fiorentinalla jatkaa poissaolijoiden listalla keskikenttämiehet Gobbi, Donadel ja Santana. Fiorentina on pelannut viime aikoina oikein mallikkaasti häviten vain yhden viimeisestä kymmenestä pelistään. Overi maistuu tähän peliin todella hyvin kummankin hyökkäävän pelitaktiikan ansiosta. Violaa pääsee pelaamaan. Juuri tuli tieto, että Catanian oma stadion on käyttökiellossa heinäkuuhun asti ja jo tämä ottelu joudutaan siirtämään todennäköisesti Rietiin. Kotietu on siis tässä ottelussa nolla ja paria luokkaa vahvempi "vierailija" nousee tässä väkisinkin reippaasti päälle 50%. Ei auta kun takoa maksimit sisään.

Lazio-Torino 62-25-13 u/o 2,5 56-44
Lazio-Torino 1 -1 2,12 50% Pinnacle 3/10

Lazio todellakin nyhjäsi Atalantan kanssa 0-0 tasapelin viime sunnuntaina. Ilman katsojia pelatusta ottelusta ei jäänyt oikein mitään käteen. Oddon jättämä aukko puolustuksen oikeassa on saatu paikattua Behramin toimesta suht onnistuneesti. Viimeisen kymmenen peliä joukkueella 4-4-2, joten oman tasonsa mukaan on pelit menneet. Merkittäviä kokoonpanohuolia ei pitäisi tulevaan peliin olla. Torino on sen sijaan ajautunut suht syvälle viime aikoina. Viimeisestä kuudesta pelistä on jäänyt Granatalle vain yksi tasapelin tuoma piste. Torinoa eivät yhtään helpota poissaolot, joista merkittävimmät Cioffi, Balestri ja Comotto. Miehille löytyy ihan ok korvaajat, mutta silti pientä heikennystä. Stadio Olimpicolle pitäisi tulla katsojia normaalisti, joten normaalilla kotiedulla mennään. Laziolle saa peliä.

Livorno-Messina 51-30-19 u/o 2,5 59-41
Livorno-Messina 2 -0,5 6,90 19% Nordicbet 3/10

Livorno pisti jopa Milanin suht tiukoille sunnuntaina Giuseppe Meazzalla häviten vain 2-1. Altavastaajanahan vierailijat olivat koko ottelun, mutta ei voi kuitenkaan sanoa, että huonosti olisivat pelanneet. Tähän peilattuna tuntuukin vähän ihmeelliseltä, ettei Livorno ole voittanut kymmeneen otteluun. Kotijoukkueen kokoonpano pysynee muuttumattomana viime viikosta. Jos ei ole Livornolla kulkenut, niin ei ole kyllä Messinallakaan. Jo 13 voitotonta ottelua ja viimeisen voitto on lokakuulta. Ei kai tästäkään voi olla muuta odotettavissa kuin tasapeli, kun kumpikaan ei osaa voittaa. Messina saa sentään Floccarin ja Di Napolin takaisin kokoonpanoon. Muuten ei suuria muutoksia tulla näkemään viime viikosta. Rigano jatkaa edelleen poissa, samoin Iuliano. Masiello ja Lavecchia ovat pelikiellossa. Tyhjät katsomot tässä ottelussa, joten kotietu laskee jälleen selvästi, mutta Livorno lähtee selkeänä suosikkina otteluun. Kotijoukkueella on tosin tänään ja ensi keskiviikkona UEFA Cupia Espanyolia vastaan. Messinalla siis tässä hyvät yllätyssaumat ja Nordicbetin maukkaalla kertoimella menee normipanoksella peleihin.

Palermo-Chievo 64-23-13 u/o 2,5 46-54
Palermo-Chievo 1 -1,25 2,44 46% Pinnacle 5/10
Palermo-Chievo O2,75 2,16 49% Pinnacle 3/10

Palermo koki yllättävän kotitappion Empolille 0-1 viime kierroksella. Nyt joukkue saa uuden yrityksen kotiyleisönsä edessä käyttänee sen. Kokoonpano pysynee muuttumattomana Empoli pelistä. Pientä laskusuhdannetta on ollut nähtävissä Palermo leirissä, mutta kuuluu edelleen ehdottomasti ylempään keskikastiin. Chievo saa D'Annan takaisin puolustukseen ja pääsee ilman kummempia loukkaantumishuolia peliin. Kotijoukkue lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja sille saa myös peliä. Chievo lähtenee peliin 4-4-2 taktiikalla, kun usein he ovat käyttäneet myös 4-3-3 ryhmitystä. Huolimatta tästä myös overille saa pientä peliä.

Parma-Sampdoria 33-33-34 u/o 2,5 56-44
Parma-Sampdoria O2,0 1,735 61% Pinnacle 5/10

Kotijoukkueen tilanne ei näytä kovin hyvältä. Päävalmentaja Stefano Pioli sai lähteä, jonka tilalle hankittiin Claudio Ranieri. Viimeisen kymmenen pelin saldo on 1-4-5 ja matkaa putoamisviivaan on jo 3 pistettä. Viime viikon pelistä Roomaa vastaan ei jäänyt paljon kerrottavaa. Helppoja virheitä ja kokonaista yksi veto kohti maalia. Valmentajanvaihdos tuonee pikahoitoa pariin seuraavaan otteluun. Hommaa ei tosin helpota tyhjille katsomoille pelaaminen. Parmalta on vielä pelikiellossa puolustajat Couto ja Contini, samoin keskikenttämies Parravicini. Loukkaantuneiden listoilla puolustaja Cardone ja keskikenttämies Grella. Puolustukseen siis luvassa muutoksia. Kotijoukkue pelaa vielä huomenna ja ensi viikolla UEFA Cupia Bragaa vastaan. Tämä ei tosin voi tulla vaikuttamaan Parman kokoonpanoon, koska Serie A:ssa säilyminen on UEFA Cupia tärkeämpää. Sampdoria otti Ascolista 2-0 rutiinivoiton viime sunnuntaina ja kerkesi tuhlaamaan rangaistuspotkunkin. Joukkueelta poissa tulevasta ottelusta 2. maalivahti Berti, puolustaja Terlizzi ja Delvecchio. Kaikille löytyy korvaajia, joten kp-huolet eivät vierailijoita paina. Kaiken kaikkiaan todella vaikea matsi arvioida, koska epävarmuustekijöitä on niin paljon. Overista löytyy kumminkin peliä.

Reggina-Atalanta 38-32-30 u/o 2,5 53-47
Reggina-Atalanta 2 +0,25 1,935 55% Pinnacle 4/10

Regginan kokoonpano pysynee samana kuin Torinoa vastaan. Loukkaantumisia tai pelikieltoja ei ole. Näin tuon viime viikonlopun pelin, jossa Reggina haki pisteet Torinolta lukemin 1-2. Ei voi sanoa että Reggina olisi ansainnut voittonsa, mutta kun on vähän tuuria mukana suht tasaisessa pelissä, niin usein käy juuri noin. Muutenkin Reggina on ollut hyvässä vireessä viime aikoina kymmenen viimeisen pelin saldon näyttäessä 4-3-3 ja viiden viimeisen 3-1-1. Atalanta pääsee myös hyvällä kokoonpanolla peliin. Ryhmitys on jo tutuksi käynyt 4-4-1-1. Kotijoukkue lähtee otteluun tyhjistä katsomoista huolimatta pienenä suosikkina. Kertoimet riittävät vieraille peliin.

59 yks. sisään jo tässä vaiheessa 8--)

Olipahan haastava kierros laskea ja vielähän tässä on monta päivää aikaa tapahtua vaikka mitä :) Italiassa keretään tässä ajassa ajaa vaikka muutama laki läpi tms.

Clubin puolella vihjatut kohteet ovat menneet näin tällä kaudella.
Kohteet 116
Panokset 503 yks.
Voitot 575,16 yks.
Tulos +72,16 yks.
Palautus 114,3%

Aika hiljaista on ollut keskustelu Serie A:sta ja olisi mielenkiintoista kuulla muidenkin laskijoiden mietteitä otteluista. Esimerkiksi jos jollakin on päivitettävää tietoa katsojista tms, niin tänne vaan sitä mukaa kun tulee :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Tuo Rieti pelipaikkana kuulostaa järjettömältä Catanialle, ellei sitten taustalle ole joku kilometrimäärä kotistadionin ulottuvilta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Puttaaja kirjoitti:Tuo Rieti pelipaikkana kuulostaa järjettömältä Catanialle, ellei sitten taustalle ole joku kilometrimäärä kotistadionin ulottuvilta.
Pelipaikaksi on on varmistunut Riminin Stadio Romeo Neri, eli jos tässä jollakin on kotietua, niin Fiorentinalla reilusti lyhyemmän matkan takia :D Ja otteluhan pelataan tyhjille katsomoille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Yhä vaan hullumpaa, mutta itsepähän näin ovat valinneet ja kiitos Aapolle tiedoista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Romppanen
Jäsen
Viestit: 1995
Liittynyt: 07.01.2005, 21:47
Pisteitä: 518

Viesti Kirjoittaja Romppanen »

Centrebetillä Fiorentina -1 kertoimella 4.40, olisiko järkeä kokeilla? Catania näyttää korkeasta sarjasijoituksestaan huolimatta päästäneen eniten maaleja tällä kaudella ja puolustuksessa on poissaoloja kuten mutanen kertoi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Mun mielestä voi ja pitääkin kokeilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Romppanen kirjoitti:Centrebetillä Fiorentina -1 kertoimella 4.40, olisiko järkeä kokeilla? Catania näyttää korkeasta sarjasijoituksestaan huolimatta päästäneen eniten maaleja tällä kaudella ja puolustuksessa on poissaoloja kuten mutanen kertoi.
Mun prossilla raja tuolle Centren -1,5 vedolle on on 31%, eli ei ollenkaan huono veto :D Jos ei pelannut tuota Expektin -0,25 tarjousta (tippunut 1,80), niin toki tuo Centren tarjous kannattaa hyödyntää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Romaa joutuu tiputtaa parin prossan verran tässä vaiheessa kp-huolista. Overillekin myös pikkasen lisää, koska Chivu ja Mexes eivät ilmeisesti pelaa ja Pizarro lähtee Chileen henkilökohtaisten syiden vuoksi. Perrottan pitäisi olla pelikykyinen. Tämä tarkoittaa sitä, että -1 3,16 vedossa on pari yksikköä liikaa todennäköisyyden ollessa 38%. Tuskin tuota paria yksikköä saa minnekään kuolletettua, koska Empolin kertoimet eivät varmaankaan nouse niin ylös, mutta katsellaan.. Jakajaa vaan pienemmäksi, that's it :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T:P.
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 17.05.2004, 09:20
Pisteitä: 0

Roma

Viesti Kirjoittaja T:P. »

Tuo Roma kyllä kiinnostaisi, nyt Betfairilla 2,1. MUTTA:

Olen aika huono pelaamaan joukkuetta, jolla on heti perään (tai juuri ollut) Champions Leaguen pudotuspeli. Onkohan kukaan tehnyt tilastoja, kuinka tällainen nimenomaan pudotuspelivaiheen CL-ottelu vaikuttaa joukkueen suorituksiin omassa liigassaan? Pelkällä mutulla (= pienellä) olen pelannut ja saanut usein isojakin kertoimia kiinni. Tilastoihin pohjautuva lähestyminen voisi auttaa nostamaan panostusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Roma

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

T:P. kirjoitti:Tuo Roma kyllä kiinnostaisi, nyt Betfairilla 2,1. MUTTA:

Olen aika huono pelaamaan joukkuetta, jolla on heti perään (tai juuri ollut) Champions Leaguen pudotuspeli. Onkohan kukaan tehnyt tilastoja, kuinka tällainen nimenomaan pudotuspelivaiheen CL-ottelu vaikuttaa joukkueen suorituksiin omassa liigassaan? Pelkällä mutulla (= pienellä) olen pelannut ja saanut usein isojakin kertoimia kiinni. Tilastoihin pohjautuva lähestyminen voisi auttaa nostamaan panostusta.
Ei ole tilastoja antaa, mutta Roman on pakko voittaa tämä peli jos meinaavat taistella vielä Scudettosta. Tämä peli pelataan siis lauantaina ja UCL-matsi on vasta keskiviikkona, joten palautumisaikaakin jää ihan mukavasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Serie A 17.-18.2.

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

mutanen_aapo kirjoitti: Esimerkiksi jos jollakin on päivitettävää tietoa katsojista tms, niin tänne vaan sitä mukaa kun tulee :)
Oiskohan nämä jo lopulliset tiedot ->

Empoli AS Roma
Pelataan tyhjän katsomon edessä!

Inter Cagliari
Vain Interin kausikorttilaiset stadionilla!

Siena AC Milan
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Ascoli Udinese
Pelataan tyhjän katsomon edessä!

Catania Fiorentina
Puolueettomalla kentällä Riminissä, ei katsojia!

Lazio Torino
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Livorno Messina
Pelataan tyhjän katsomon edessä!

Palermo Chievo
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Parma Sampdoria
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Reggina Atalanta
Vain Regginan kausikorttilaiset stadionilla!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Uskovatkohan itsekään Romassa enää Scudettoon, Inter jyrää ja bookkeritkin maksaneet jo voittorahoja Interin mestaruudesta. Viikolla vielä tuo tärkeä tärkeä Cl-matsi edessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Puttaaja kirjoitti:Uskovatkohan itsekään Romassa enää Scudettoon, Inter jyrää ja bookkeritkin maksaneet jo voittorahoja Interin mestaruudesta. Viikolla vielä tuo tärkeä tärkeä Cl-matsi edessä.
Interin ote voi ihan hyvin herpaantua pikkasen jossain vaiheessa mestaruuden ollessa jo "varma". Vaikka tähän pari tappiota --> Roma ottaa samaan aikaan 6p --> Ero 5p. Keskinäinen tulossa keväämmällä, joka taas voi kaventaa eroa tuon 3p. Vaikeaa, muttei mahdotonta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Mika Ässä kirjoitti:Parma Sampdoria
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Reggina Atalanta
Vain Regginan kausikorttilaiset stadionilla!
Mistä oot nämä pari viimeistä kaivanu?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Livorno saa todennäköisesti ainakin kausikorttilaiset huomenna stadionille, eli pari prossaa vois nostaa kotivoiton todennäköisyyttä. Messina -0,5 6,90 3/10 nyt ~18%, joten vedossa ei mitään vikaa edelleenkään :)

Parman peliin pääsee katsojat normaalisti sisään, joten päivitystä arvioon. 33-33-34 => 38-32-30. Ei pitäisi olla liikaa kotijoukkueelle, joten peliä sisään.

Parma-Sampdoria 1 +0 1,971 56% Pinnacle 6/10

Regginan peliin pääsee kausikorttilaiset. Päivitystä tässäkin kotijoukkueen suuntaan. 38-32-30 => 41-32-27. Tähän ei saa ainakaan vielä peliä päivityksestä huolimatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

mutanen_aapo kirjoitti:Livorno saa todennäköisesti ainakin kausikorttilaiset huomenna stadionille, eli pari prossaa vois nostaa kotivoiton todennäköisyyttä. Messina -0,5 6,90 3/10 nyt ~18%, joten vedossa ei mitään vikaa edelleenkään :)
Hyvä tieto!
Mika Ässä kirjoitti:Parma Sampdoria
Kotijoukkueen kannattajat ainoastaan stadionilla!

Reggina Atalanta
Vain Regginan kausikorttilaiset stadionilla!
mutanen_aapo kirjoitti: Mistä oot nämä pari viimeistä kaivanu?
Night games return early Thursday 15 February, 2007

--------------------------------------------------------------------------------

Serie A football will resume with evening kick-offs from Saturday February 24, it has been confirmed.

Night games had initially been scrapped for the rest of the month after the Catania riots resulted in the death of a police officer.

However, floodlight ties will start again when Chievo entertain Torino in their Week 25 encounter. That game will kick off at 18.00 hours local time.

Later that evening, at 20.30, Atalanta and Palermo will face each other. The Sunday night game will see Milan and Sampdoria play at San Siro.

Meanwhile, Bari – which will host Italy’s Euro 2008 qualifier against Scotland next month – and Parma have had their stadiums re-opened.

The arenas now meet with the Legge Pisanu safety regulations and fans will be allowed entry from this weekend.

Stadium work by Bologna and Reggina continues, but the two clubs have been given clearance to allow season ticket holders entry for the time being.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Interin kertoimet kapuaa markkinoilla ylös päin, mutta ei kannata ostaa lisää, koska siellä on tulee olemaan jonkin verran rotaatiota. Interin arviota siis pari prossaa alas päin ja overia prossan verran. Ei lisäpeliä suuntaan eikä toiseen.

Tässä syy miksi itse en tykkää pelata 1-2/10 pelejä ainakaan alkuviikosta, vaikka ne sillä hetkellä ylikertoimia olisivatkin. Nyt kun Serie A:ssa on vielä normaalia enemmän muuttujia mukana, niin minusta se on paljon mielekkäämpää ostaa vain hyviä kertoimia alkuviikosta ja ottaa pelipäivänä pikkupelit mukaan jos niin haluaa. Jos esim. Inter olisi ollut 1/10 peli keskiviikkona kun näitä tutkailin, niin nyt se olisi tippunut jo alikertoimeksi. Näinkään ei ongelmilta kokonaan vältytä, koska nyt kohteessa on hieman liikaa panosta, mutta jakajaa vaan alas päin! Edelleen kun kuitenkin ylikerroin on hanskassa 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Nyt ei ole aikaa sepustella kaikkia muuttuneita kp-tietoja jne, mutta monissa edut menneet valitettavasti huonompaan suuntaan :? Tässä kuitenkin yksi peli lisää.

Ascoli-Udinese 1 +0,25 2,15 48% Pinnacle/Expekt 2/10
Lazio-Torino 1 -1 2,12 50% Pinnacle 3/10
Nykyinen arvio 48%. Kuoletetaan 2 yks. pois. Pinnyllä Torino +1 1,885, joten aika tarkalleen +-0 tuo menee.
Palermo-Chievo 64-23-13 u/o 2,5 46-54
Palermo-Chievo 1 -1,25 2,44 46% Pinnacle 5/10
Palermo-Chievo O2,75 2,16 49% Pinnacle 3/10
Palermon arvio laskenut tässä selvästi. Nyt -1,25 vain 43% :? Markkinoilla on reagoitu ihan liikaa Palermon rotaatioon. -1 saa Pinnyltä jo 2,37 kertoimia arvion ollessa 49%! Lisää ei voi kuitenkaan ottaa, kun on jo tuo early sisässä :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin