Tänään on 18.04.2024, 22:55.

Interwettenin live-käyttöliittymässä ohjelmointivirhe

Keskustelua vedonlyöntiyhtiöt ja rahaliikenne ympärillä.
Vastaa Viestiin
chang
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 27.03.2006, 13:51
Pisteitä: 35

Interwettenin live-käyttöliittymässä ohjelmointivirhe

Viesti Kirjoittaja chang »

Tuli äsken pelattua liveä Interwetteniin ottelussa Kastoria-Veria. Löin tasatuloksesta vetoa kertoimella 1.65 muutaman satkun. Tämä kerroin 1.65 oli sekä varsinaisessa live-käyttöliittymässä, että "betting slip"- kuitissa. Nyt kuitenkin tiliotteessa kertoimet ovat 1.5 - 1.2 ja näiden huomattavasti heikompien kertoimien mukaan on voitot maksettu.

Interwettenillä on näköjään tänään uudistettu kotisivuja ja myöskin live-käyttöliittymää - varmaankin tällainen bugi johtuu tästä. Ei taida kannattaa ruveta riitelemään, peruuttavat vielä kaikki vedot.. Mutta olkaahan tarkkoina Interwettenissä, varsinkin jos pelaatte liveä! Voi olla parempi jättää live-pelaaminen ainakin muutamaksi päiväksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zoni80
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 29.06.2005, 18:40
Pisteitä: 10
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja zoni80 »

Ei muuten kannata painaa refresh, jos kerroin muuttuu varoaikana. Se hyväksyy silloin sen vedon silloin uuden kertoimen mukaan.

On siellä muitakin bugeja enkä jaksa käydä niitä listailemaan. Yritäpä edes näppäillä se panos siihen ettei se ala "ehdottelee" omia summia siihen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Perussuomalainen. Entinen kokkari.

Minikommentit


zoni80
Jäsen
Viestit: 189
Liittynyt: 29.06.2005, 18:40
Pisteitä: 10
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja zoni80 »

No nyt mullekin muutettiin kertoimia jälkikäteen. Ei se välttämättä johdu bugista, vaan saattavat ottaa oikeuden omiin käsiinsä korjaillakseen niitä kertoimia jälkikäteen mieleisikseen.

Tapahtui seuraavaa: Arsenal-PSV ottelun taukotilannekohteen tasapeli-kerroin oli pitkään 2,20 ja sillä sai 26min-kohdalla 112%-palautuksen kun muut kertoimet haki muualta. Tällä kerralla päätin kiusata pikkupuljua pienellä rahalla ja lähdin koittamaan onneani. 4-vetoa laitoin ja siinä välissä kävin katsomassa, että ovat ilmestyneet vetohistoriaan oikein. Enempää en sitten jatkanutkaan kiusaamista, kun kerroinkin putosi sitten sille normaalille 1,50-tasolle. Vedot sitten osuivat ja niistäpä oli korjailtu kertoimet jälkikäteen "oikeiksi" 1,65 ja viimeinen veto 1,60.

Siinä on kaksi vaihtoehtoa. Joko bookkeri pelaa uhkapeliä ja uskoo Arsenalin johtavan tauolla -> näin ei tapahdu ja häntä koipien välissä sitten mennään säätämään voitonjakoa mieleisekseen. Tai siinä on sitten muusta syystä jäänyt kertoimet "roikkumaan", vaikka tarkoitus ei ollut niin. Joka tapauksessa asiakkaallakin on vastuu näissä virheellisten kertoimien tunnistamisessa ja jättää ne rauhaan. Itse tosin puolustaudun ettei se kertoimen virhe ollut sitä ensimmäistä vetoa jätettäessä ihan noin iso, vaan sen jätin masiinaan jo joskus 20min kohdalla. Sitten kun innostuin niin en meinannut millään malttaa lopettaa.

Samanlainen tapaus on osunut silmään ainakin kerran Bet365:lla. Mainitsinkin siitä jo tuossa vuodenvaihteen paikkeilla jossain viestissä. Silloin jätin sen kertoimen rauhaan myöhemmässä vaiheessa, kun sen virhekerroin oli kasvanut jo tolkuttoman suureksi. Isojen puljujen kanssa en nimittäin lähde koittamaan onneani. Pienet puljut ovat ihan eri asia. Niiden kanssa saa leikkiä, miten huvittaa. Tuostakaan en onneksi jäänyt tappiolle, vaikka se kerroin pudotettiin noin rajusti (siis sillä mun pelitavallani pelattuna).

Yhteistä noille tapauksille oli kuitenkin se, että molemmissa tapauksissa ennakkosuosikki otti kentän tapahtumat vahvasti haltuunsa ja herää epäilys, voiko bookkeri lähteä tuollain pelaamaan "uhkapeliä" ja sitten "vetoaakin virheeseen" ja muuttaa ne kertoimet mieleisekseen? En tiedä miten Bet365 maksoi silloin voitot siitä virhekertoimeen lyödyistä vedoista. Itselleni maksoi ihan oikein, kun se kerroin ei siinä vaiheessa ollut vielä niin virheellinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin