Tänään on 29.03.2024, 10:29.

Tennis la 17.03 (+perjantai)

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Tennis la 17.03 (+perjantai)

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Roddick - Nadal 55-60%

Kaksi aiempaa kohtaamista vuodelta 2004. Roddick vei US-Openissa selvästi kolmessa erässä ja massalla Davis Cupissa Espanjassa peli Nadalille, joka tuolloin aloitteli nousukiitoaan. Massapeli oli kumminkin yllättävän tiukka, kun otetaan Roddickin massavalmiudet mukaan ja pelistä ei ole minkäänlaista muistikuvaa, mutta todennäköisesti kentästä oli amerikkalaisten iloksi koetettu tehdä mahdollisimman hidas. Kumminkin erä Roddickille ja kaksi tiebreikkiä. Osaltaan ainakin vaikuttanut Nadalin kokemattomuus suurissa peleissä, mutta osaltaan se ettei Roddickin pelityyli kuulu Nadalin suosikkeihin, josta päästäänkin asiaan.
Roddick on pelin paras syöttäjä ja Nadal paras palauttaja, mutta mitä tehdä kun pallo tulee aggressiivisesti takaisin kovalla nopeudella yhä uudestaan vähintäänkin kohtalaisella taitotasolla? Ainakin Berdychiä, Gonzalezia ja Youzhnyä vastaan Nadal on ollut vaikeuksissa. Roddickin pitäisi pystyä pitämään aggressiivisella pelillä Nadal omalla syöttövuorollaan aisoissa. Nadalin syöttövuoroissa Nadal itse pysynee aika halukkaasti baselinen tuntumassa ja jos molemmat pysyvät täällä on Nadal parempi. Jos Roddick lähtee nousemaan hanakasti verkolle, voivat Nadalin ohituslyönnit osoittautua kohtalokkaiksi, mutta itse näkisin melkein parempana vaihtoehtona verkollenousut. Nadal on edellisissä peleissään jo antanut liian paljon helppoja breikkejä, mutta Roddickaan ei varsinaisesti ole breikkien tekijä ja on tehnyt tarvittavan, mutta esiintynyt ehkä hieman alavireisesti. Roddickilla kotiyleisö, mutta Nadalilla ollut tähän mennessä helpompi kaavio ja kun puhutaan kovista kentistä niin tässä mennään enemmän hitaan kuin nopean puolelle, mikä on Nadalin eduksi ottaen tietenkin sen huomioon, että kokonaisuudessa kenttä on Roddickille huomattava etu. Yleiasetelman pitäisi olla aika selvä.
Betfairilla kirjoitushetkellä Roddickille 2,06:n kerroin.

EDIT: Otsikko muutettu ketjua paremmin kuvaavaksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Maverick, 16.03.2007, 19:46. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 14:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

David Ferrer - Novak Djokovic 2-0 2.25 49% Ladbrokes

Andy Murray - Tommy Haas 2-0 4.35 25% Unibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Indian Wells

Novak Djokovic 2-0 - David Ferrer 2.32 (-komissio) (Betfair)

Surebettin kanssa samaa mieltä eli itse näen suoran voiton sauman tässä myös suurena!
Novak on aloittanut kauden loistavasti 16-4 ja saanut takkiiin vain Fed-Exiltä ja kovakuntoiselta Youzhnylta. Täällä alla kolme suoraa voittoa pelein 30-15.
Ferrerin kauden aloituksessa 15-5 ei ole myöskään mitään moitittavaa, mutta on pelannut toisinaan epävarmasti ja hävinnyt turnausten alkukiekoilla heikommilleen (mm.Benneteau ja Chiudinelli). Täällä espanjalainen oli edellisessään vaikeuksissa Moyan kanssa, mutta väsytti vanhuksen kolmessa hävittyään avauserän.
Kaudella 2005 Ferrer oli massalla parempi 2-1, mutta nyt tuolloin 17-vuotiaasta Novakista on kasvanut jopa yksi varteenotettavista Fed-Exin manttelinperijöistä!
Novakilla on laaja lyöntivalikoima, hyvä pelihuumori ja rautaiset hermot. Edes hiukan hitaahko alusta ei tässä auta Ferreriä, sillä tätä ei voiteta baseline-pelillä!

Tommy Haas – Andy Murray 2.44 (-komissio) (Betfair)

Tässäkin Surebetin linjoilla! Tosin tämä taistelu voi ratketa vasta kolmessa. Sympatiat Haasin puolella, mutta AUS Openin välierässä nähty mentaalinen romahdus Gonzoa vastaan (1-6,3-6,1-6) ei ollut hyvä merkki! Muutoinkin Haasin peli on alkanut heitellä (mm.tappio Spadealle) eikä kolmekymppinen saksalainen enää ehkäpä ole elämänsä kunnossa.
Skotti ei ole hävinnyt tällä kaudella kuin tosi koville (Roddick,Nadal ja Ljubicic) ja näytti viime syksynä, että Brad Gilbertin opit purivat: syksyn jenkkikovilla 14-4! Gilbert tuntee myös Haasin pelityylin hyvin ja varmuudella osaa koutsata Andya näiltä osin.
Molemmilla hyvä syöttö ja volley-pelikin kulkee, mutta tässä luja luottamus skottiin, jolla alla jenkkilästä viime viikoilta jo San Josen titteli ja Memphisin välierä!
Pienten marginaalien matsi, jonka uskon ratkeavan mentaalipuolella!

WTA Indian Wells

Daniela Hantuchova – Na Li 3 sets 2.22 (Gamebookers)

Tässä parissa voittajan ennustaminen on todella vaikeata. Molemmat edenneet täällä kahdella suoralla ja kahdella kolmieräisellä.
Keskinäiset viime kaudella 1-1 ja molemmilla kerroilla väännettiin kolme erää. Lisäksi pelataan molempien parhaalla alustalla!
Vaaka kallistuu hiukan Hantuchovalle, mutta vain hiukan ja paras pelivalinta mielestäni onkin tämä kolmieräinen, johon GB antaa kelpo kertoimen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Ferrer - Djokovic 40%

Mennään hieman päinvastaiseen suuntaan ja sanotaan Ferreriä (tuli puheeksi silloin ne lausumiset niin tämä lausutaan kuulemma fuhrer :) ) illan potentiaalisin yllättäjäksi. Tasoitusta harkitsin, mutta mutulla sellainen kuva Ferreristä, että antaa aika helpolla erän pois jos on häviämässä vaikka toisaalta onkin kova taistelija, joten tasoitus ei oikein maistu. Toinen harkinnan arvoinen vaihtoehto ettei Djokovic voita 2-0. Djokovic on täällä vienyt kaikki ottelunsa suorissa erissä, mutta tätä ennen 7/9:sta ottelusta on ollut kolmieräisiä jos jätetään Australian avoimet välistä. Edellisistä otteluista Ferrer antoi positiivisen kuvan itsestään voitettuaan Moyan ensimmäisen erän häviön jälkeen kun taas Djokovicille ehkä numerot antavat liian hyvän kuvan Benneteau ottelusta. Benneteau oli kahdesti Djokovicin syötöllä 0-40 johdossa, mutta Djokovic selvitti molemmat kerrat, henkisesti varmasti Benneteaulle ottelun aikana vaikea juttu, eikä päässyt yli ja Djokovic käveli lopussa yli. Kaksipiippuinen juttu pitääkö tuota hyvänä vai huolestuttavana, mutta itse on pakko kokeilla Ferreriä.

Haasin kannalla ottelussa, sillä saksalainen vaikuttaa todellakin olevan hirmuvireessä. Kumminkin arvo löytyy omastakin mielestä Murrayn kertoimista ja tuo 2-0 Murraylle ei kuulosta hassummalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Velho
Jäsen
Viestit: 190
Liittynyt: 04.06.2005, 00:55
Pisteitä: 43

Viesti Kirjoittaja Velho »

Ensiksi tahdon kiittää tennis-osion tietäjiä, joita on tässä turnauksen aikana tullut peesailtua hyvällä menestyksellä.
Sitten itse peleihin:

Kuznetsova 2-0 - Hantuchova 2,35 Bet24 48%

Semifinaaleissa Hantuchova kukisti Na Lin kolmessa erässä, vaikka oli paikka paikoin melkolailla alakynnessä. Peli kuitenkin ratkesi mielestäni kiinalaisen käsittämättömän epävarmaan kämmenlyöntiin, joka kerta toisensa jälkeen suuntautui liian pitkäksi. Hantuchova sai jatkuvasti näitä helppoja pisteitä ja vei voiton, vaikka ei kolmatta erää lukuunottamatta esittänyt mitenkään erikoista tennistä. Hantuchova oli kahdesta huonosta se vähemmän huonompi. Hantuchova joutui myös kovaan paikkaan Peeriä vastaan, jonka vei vasta 3. erän tiebreikissä.

Kuznetsova sai taas vastaansa turnauksen yllättäjän Bammerin, joka oli jo pudottanut pari isompaa nimeä: Ivanovicin sekä Golovinin komeasti 6-2 6-3. Semissäkin Bammer esitti ensimmäisessä erässä erittäin varmaa peliä ja teki vähän virheitä lukuunottammatta 7:ää hukattua eräpalloa. Kuznetsova kuitenkin ryhdistäytyi ja vei lopulta ottelun melko helpostikin.

Kyllähän Kuznetsova lähtee tähän peliin selvänä suosikkina, eikä Hantuchova pääse nauttimaan ilmaisista pisteistä samaan tyyliin kuin kiinalaista vastaan. Bet24:n 2,35 on selvästi paras kerroin suoralle voitolle.

Myös Unibetin 1,45 ottelun voitosta houkuttelee, mutta tämä tässä vaiheessa peleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Itellä Kuznetsovan voitolle 70%:ia, annettu Kuznetsovalle pikkaisen lisää pelityylistä Hantuchovan voimatennistä vastaan ja venäläisten keskinäisissä otteluissa yleisesti ottaen Kuznetsova pelannut paremmin maannaisiaan vastaan kuin Hantuchova.

Djokovic - Murray

Tähän ottelu omissa pepereissa aika tasainen ja 2,36:n kerroin Murraylle vaikuttaisi kohtalaiselta. Pelaajat kohtasivat Madridissa viime kaudella, jossa Murray vei ensimmäisen erän 6-1, jonka jälkeen seitsemän päivää vanhempi Djokovic näytti kaapin paikan. Omissa muistiinpanoissa on ettei Djokovic jättänyt Murraylle pahemmin mahdollisuuksia ja Murrayn puolustuspeli ei toiminut aggressiivista Djokovicia vastaan. Murray pystyy kumminkin hyvänä all-court pelaajana petraamaan, mutta Djokovicin peli näyttää todella vahvalta puolustavia pelaajia vastaan. Murrayn heikko ykkössyöttö saattaa osoittautua tässäkin pelissä kohtalokkaaksi. Kerrointa laskee myös Haas ottelussa kärsitty loukkaantuminen, vaikka Murray onnistui ottelun itsellään pitämään, alkavat nuo kertoimet alkavat tuntua aika oikeutetuilta. Jos uskoo ettei Murraylla ole minkäänlaista vaivaa niin ehkä silloin pienellä varauksella kannattaa asettua Murrayn puolelle, mutta omalla kohdalla toivon Murraylle hyvää alkua, jonka jälkeen voisi tykittää Djokovicia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Viesti Kirjoittaja credit »

Päivän pelikohteet:

Hantuchova - Kuznetsova 1.46 (Pinnacle) 79%

Djokovic - Murray 2.29 (Pinnacle) 52%

Roddick - Nadal 1.89 (Pinnacle) 54%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin