Tänään on 16.04.2024, 15:15.

Veikkausliiga 2007 ennakkojutut ja rankingit

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2786
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Veikkausliiga 2007 ennakkojutut ja rankingit

Viesti Kirjoittaja razor »

Otin Bwinille tepsin mestaruutta kertoimella 21 mikä oli mielestäni loistava tarjous (nyt tosin enää 17..)tosin nordicilla nyt 20.

Selvästi tapahtunu ylireagointia tepsin liigacup-tuloksiin. Sen tietää saletisti ettei mixu paljo anna arvoa talven matseille vaan fokus on sarja-avauksessa ja siihen tähdätään kaikki voimavarat. Kupsi loistava esim. miten voi käydä ku ottaa liigacup matsit yhtä tärkeinä ku sarjamatsit..

Mielestäni tepsissä erittäin paljon potentiaalia ja kuulemani mukaan mixulle luvattu vielä sopivasti rahaa uusien pelaajien hankintaan joten 20 pinnassa olevat kertoimet tepsin mestaruudesta houkuttaa kokeilemaan. Uskon ettei kauden kynnyksellä saa tepsin mestaruudesta tuon tasoisia tarjouksia..

laittakaa mielipiteitä tepsistä ja yleensäkin veikkausliigasta!


-razor-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kala1
Jäsen
Viestit: 208
Liittynyt: 28.06.2005, 19:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja kala1 »

TPS on melko hyvä sekoitus kokemusta (Nuorela , Valakari, Heinikangas) ja nuoruutta (Ääritalo, Hämäläinen, Rähmönen). Keskikenttä ja puolustus vaikuttavat olevan kunnossa, mutta kärkeen Tepsi tarvitsee ehdottomasti enemmän leveyttä. Erinäisiä kokeiluja on tehty, mutta tähän saakka takuuvarmaa viimeistelijää ei ole löytynyt. Myös maalivahtiosasto on hieman kysymysmerkki. Iiskola on toki lupaava nuori maalivahti, mutta hänellä ei ole mitat täyttävää varamiestä. Muut maalivahdit ovat 1988 syntynyt Jukka Lehtovaara ja 1989 syntynyt Lucas Hradecky.
Uskon, että Tepsi hinaa itsensä sijoille 4-6. mutta mestaruuteen en jaksa vielä tällä kaudella uskoa. Mestaruus tulee olemaan kahden kauppa. Satavuotis-juhlakauttaan pelaava Klubi ja entisestään vahvistunut TamU kisaavat siitä viime kauden tapaan. Heidän takanaan tulevat Honka, MyPa ja TPS.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2786
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Viesti Kirjoittaja razor »

Mixu on vissiin hankkimassa juuri hyökkäyspäähän sitä vahvistusta,niillä rahoilla mitä hänelle on luvattu...

Kärkeen vielä yx kovan luokan hyökkääjä niin olen aika varma että tepsi tulee tosissaan haastamaan tamun ja klubin. Ja ottaen huomioon mixun kokemuksen hyökkäyspään pelaamisesta niin tepsiin tuskin on tulossa mitään pilipali-hankintaa

-razor-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mac^
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 10.07.2006, 15:33
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vammala

Viesti Kirjoittaja Mac^ »

Olisi kiva saada vaikka vallan uuteen ketjuun, jos kaikki Veikkausliigaa tarkemmin seuraavat voisivat tehdä ennakkoa sen verran, että mitä joukkueita sijoittaisi mihinkin kastiin, niin tästä olisi hyvä saada jo jotakin pohjaa, varsinkin jos niin tekisi moni. Itse en kovin paljon nimittäin Veikkausliigasta tiedä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

Tässä meikäläisen kaksi penniä. Ajatukset ovat niitä, joita minulla on tällä hetkellä. Viiden liigakierroksen jälkeen saatan olla esimerkiksi sitä mieltä, että Mixu on parempi Job, mutta tämän hetken näytöillä Job on valovuoden edellä.

Sen mitä nyt turkulaista futista on tullut seurattua, niin enempi minua ihmetyttää Interin kerroin 100 Eurobetilla. Ei Inter tällä hetkellä ole oikeastaan millään osa-alueella Tepsiä heikompi:

MV:t Iiskola - Bantamoi menee selkeästi Interille. Iiskolan peluutus ihmetyttää kun minun lapuissani Lehtovaara on parempi veskari. Iiskola ei ole sellainen voittava maalivahti, joka torjunnoillaan kerää pisteitä seuralle. Toisaalta vaisuilla otteillaan kyllä voi olla niitä menettämässä.

Pulustus: Rähmönen/Nuorela/Heinikangas/Sarajärvi vs Lehtonen/Hooiveld/Gustafsson/Aho menee aikas tasan, Hooiveld yksittäisenä pelaajana näistä paras.

Keskikenttä: Hämäläinen/Valakari/Ady/Ääritalo vs Chatto/Turunen/Sanevuori/Mäkitalo menee Tepsille, keskikentän laidat ehkä Interin ongelma, keskusta on kunnossa, Chatto liigacupin perusteella hyvä korvaaja Nymanille.

Hyökkijät: Paatelainen/One vs Mutumba/Ilo Eipä tässäkään vertailussa paljon eroa ole. Paatelainen luultavasti paras maalintekijä.

Kokoonpanot tullevat luonnollisesti olemaan usein reilustikin erilaiset kuin tässä viestissä mainitut. Molemmilla on jonkin verran Veikkausliigaan riittäviä apuja penkillä, Tepsillä kuitenkin enemmän.

Valmennuspuolella pisteet selvästi Interille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


0309690
Jäsen
Viestit: 139
Liittynyt: 04.02.2004, 16:41
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja 0309690 »

Oma tämän hetken ranking Veikkausliigaan:
Perässä voimaluku, minkä pohjalta teen tod.näk.arviot. Niissä pitkälle laskettu joukkueen suorituskyky ykkösmiehistöllä tai lähellä sitä.
Oulua ja Viikinkejä en laske mukaan vielä tässä vaiheessa kun en omaa niistä oikein minkäänlaista käsitystä.

HJK 24
TamU 23
Honka 18,5
Haka 16
TPS 15
MyPa 15
MIFK 14
Lahti 13
Inter 11,5
VPS 8
KooTeePee 4,5
Jaro 4

Näistä Hakan lukua voi pienentää reilustikin jo parin loukkaantumisen jälkeen, koska penkiltä ei apuja löydy samalla tavalla kuin esim. Hongalla. TPS:n odotan nousevan lähelle kärkeä vasta kesällä, kun Mixu saa ajettua pelikuviot paremmin läpi. Alkukaudesta voi olla hyvä ohipelin kohde.
MyPaa en rankkaa tämän korkeammalle ilman pelintekijää, Agbohkin voi olla ainakin alkukaudesta vielä pahasti hukassa.
Lahdella nuori joukkue ja jos saa pelin kulkemaan, voi olla korkeallakin kauden jälkeen. Nyt alkuun kuitenkin varauksella, olivat Koskinen ja Kautonen kuitenkin sen verran tärkeitä pelaajia. (mielestäni)
KooTeePeellä on hyviä tuloksia talvikaudelta, mutta niin tärkeitä pelaajia lähti, etten millään jaksa uskoa muuhun kuin putoamiskamppailuun.

Mestaruusvedoissa parhaat tarjoukset ovat jo ohi, mutta head-to-head vedoista löytyi Unibetiltä: "Kumpi sijoittuu paremmin" Inter-KooTeePee 1, kerroin 1,75. Tähän arvio 65-35 Interille (jopa enemmän). Joukkueesta lähti muutama tärkeä pelaaja, mutta tilalle tuli korvaajia. KooTeePeestä ei voi sanoa samaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kala1
Jäsen
Viestit: 208
Liittynyt: 28.06.2005, 19:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja kala1 »

0309690 kirjoitti:Mestaruusvedoissa parhaat tarjoukset ovat jo ohi, mutta head-to-head vedoista löytyi Unibetiltä: "Kumpi sijoittuu paremmin" Inter-KooTeePee 1, kerroin 1,75. Tähän arvio 65-35 Interille (jopa enemmän). Joukkueesta lähti muutama tärkeä pelaaja, mutta tilalle tuli korvaajia. KooTeePeestä ei voi sanoa samaa.
Olen harkinnut myös Kotkaa vastaan pelaamista. Inter vaikuttaa selkeästi laadukkaammalta näistä kahdesta. Kotkalle viime kausi oli vaikea ja nyt joukkue ei ole ainakaan vahvistunut talven aikana. Materiaali on pelottavan kapea kun Vanninen, Koskela, Venäläinen ja Turusen veljekset vaihtoivat maisemaa ja tulopuolella ei taas kovin merkittävää liikehdintää ollut. Ainoastaan puolustus vaikuttaa olevan liigatasoa. Kärjessä luotetaan kertaalleen jo lopettaneeseen Kim Liljekvistiin ja keskikentällä peliä tekee HJK:ssa täydellisesti flopannut Mika Hänninen. Kun vielä puikoissa on valmentajana hyvin kokematon Vesa Tauriainen (39v.), putoamisen välttäminen on vaikeaa. Toivo lepää siinä että liigasta löytyisi yksi vielä heikompi ryhmä (Jaro, Viikingit, Oulu?).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Onhan niitä huonompiakin kuin Kotka

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Oulusta en uskalla hirveästi itsekään sanoa mutta Viikingeillä ei oikeastaan mikään osa-alue ole liigatasoa. Liigacupissa tuli muutama hyvä tulos mutta pelillisesti joukkue ei kyllä millään tavalla häikäissyt ja kyse oli enemmänkin vastuksen heikkoudesta ja muutenkinhan liigacup on kovin treeninomainen turnee.

Ongelma-alueita nyt etupäässä ovat maalivahtipeli (ellei Rahkamaasta saada pelikuntoista), puolustuksen hitaus ja eteenpäinpelaaminen, keskikentän keskinkertaisuus (Ojanen jonkinlainen valopilkku) ja divisioonatason kärjet.

Ei valmennuspuolikaan ole tähän mennessä meriiteillään juuri päässyt pullistelemaan eikä tuo Itä-Helsingin massiivinen kannustuskaan pääluvultaan kovin hurja ole joten Vuosaareen meno tuskin eksymisen pelkoa lukuunottamatta ketään hirvittää.

Kiva kun kävitte Viikingit, terveisiä takaisin Ykköseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Veikkaajan ranking vs. oma

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Kopsataanpa tähän valtakunnan virallisen potkupalloarvauslehden näkemys tulevalle kaudelle Veikkausliigaan niin kukin voi miettiä tykönänsä ollako samaa vai eri mieltä. Ja kuinka paljon?

1. TamU
2. Hjk
3. Honka
4. MyPa
5. TPS
6. MIFK
7. Haka
8. Inter
9. Oulu
10. Lahti
11. VPS
12. Jaro
13. Kotka
14. Viikingit

Mulla kieltämättä henkilökohtaisesti on omia fiksaatioitani joidenkin joukkueiden paremmuudesta ja heikommuudesta joten laitetaanpa ne tähän julkisesti naurettavaksi; nyt jo tosin on vähän on etukäteen pehmennettävä että jotenkin tämä kausi näyttäisi sellaiselta että useimmilla joukkueilla pelaajamateriaali on kapeampaa kuin koskaan ja loukkaantumiset tai lähinnä niiden välttäminen saattaa esittää suurta roolia.

Oma alustava näkemys kaudelle 2007

1. HJK
2. TamU
3.-7. Inter
Honka
Lahti
MyPa
Haka
8.-10. Oulu
TPS
MIFK
11.-14. VPS
Kotka
Jaro
Viikingit

Klubilla on enemmän taitoa tällä kaudella kuin aikoihin, ehkä liikaakin joka näkyy liikana pallonrakastamisena ainakin vasemmalla laidalla mutta näen materiaalin olevan paras ja laajin.

TamUhan jyrää edelleen ja puolustus pitää mutta ounastelen maalinteko-ongelmia kun Pohjakin tuntuu pelaavan liian alhaalla ja hidastavan hyökkäyksiä. Ei tässä isoa eroa ole suuntaan eikä toiseen mutta parikin vähämaalista tasuria liikaa saattaa erottaa mitalin värin. Ehdottomasti kolmen kärjessä joka tapauksessa.


Interiltä toki olen vain muutaman pelin nähnyt mutta tekemisen maku miellyttää ja alakerran selkäranka Bantamoi-Hooiveld-Chatto on ehkäpä liigan paras. Ehkä ei, sen kesä näyttää. Jokatapauksessa Job Dragtsman kädenjälki näkyy.

Honka lienee tänäkin vuonna kauden mielenkiintoisin jengi, oman pään virheitä vain on luvassa tuolla pelityylillä ja kuitenkin kokemuksen puutteella niin paljon että mitalit taitavat jäädä saamatta. Plussaa silti yritykselle ja positiivisuudelle.

Turun Palloseuran suhteen olen varsin skeptisellä kannalla mutta se lienee tullut ilmeiseksi jo aiemmin.

Putoajapuolen porukat saattavat kerätä niin vähän pisteitä muilta kuin toisiltaan että pitkin kesää niillä on menossa omat alapään playoffinsa.

Fanitusta mulla ei ole suuntaan eikä toiseen, peleissä olen tällä kaudella tiiviisti ja toivon lähinnä viihdyttävää peliä ja ansaittuja voittoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kala1
Jäsen
Viestit: 208
Liittynyt: 28.06.2005, 19:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja kala1 »

Pistää tuossa omassa rankkauksessasi silmään TPS:n sijoittaminen sijoille 8-10.

Pelkästään Simo Valakarin tulo keskikentän ankkuriksi tuo tepsin
keskikentälle valtavasti lisää uskottavuutta. Keskustan palkki (Nuorela, Valakari, Cleaver, Heinikangas) vaikuttaa armottoman kovalta. Keskeltä turkulaisia ei luulisi olevan helppo yllättää. Siihen kun lisätään taitava Kasper Hämäläinen ja kovapotkuinen Ady, voidaan sanoa että Tepsin keskikenttä on liigan parhaimmistoa. Jos vaan Mixun velipoika (Mikko) löytää maalijyvän tulokset voivat olla yllättävänkin hyviä. TPS sijoille 4-6.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Juu, täytyy pistää lopullinen ranking lokakuulla

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Tota TPS:n sijoitusta juuri itsekin tarkoitin tuolla fiksaatiolla ja yleisestihän sitä on tarjottu tonne sijojen 3-6. paikkeille. Saattaa se sinne päästä ja kuuluakin mutta mulla on vahva mutu että nimenomaan Mixu ryssii koko homman. Erehtyminenkin on inhimillistä ja jos rankkia joutuu korjailemaan kauden mittaan niin sitten joutuu, en mä tähän aio kivitaloa hävitä mutta seuraan kyllä tiiviisti kuinka käy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pontus
Avatar
Jäsen
Viestit: 1271
Liittynyt: 26.01.2006, 22:51

Tuotto: -13.18 yks.

Palautus%: 83.52%

Panosten ka: 4.44 yks.

Vetoja: 18

Pisteitä: 52

Viesti Kirjoittaja Pontus »

Laitetaan nyt omakin ranking tänne, vielä siinä on pientä hiomista. Ensimmäinen julkinen kausi veikkausliigaa pitäisi laskea, joten en suosittele kenellekkään minun arvioiden mukaan pelaamista.

TAMU A+
HJK A+
Honka A-
Mypa B
Haka B-
Tps B-
Mifk C+
Lahti C+
Inter C-
Vps D+
Ktp D
Ac Oulu D
Viikingit D
Jaro E

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Oma alustava lähtökohta kauteen:

1. Tampere A+
2. HJK A(+)

3. MyPa B+(+)
4. Honka B(+)
5. Haka B--
5. TPS B--

7. Lahti C
7. Inter C
9. MIFK C-

10. VPS D-

11. KooTeePee E½
12. Jaro E++
12. AC Oulu E++
14. Viikingit E+

Hakan arviot otteluissa voi vaihdella paljonkin tuon perusrankkauksen ympärillä riippuen miten miehiä terveenä. HJK:n puolustuksen terveystilannetta myös seurattava. TPS lienee alkukaudesta vielä hieman "matalammalla tasolla" mitä tuo rankkaus. Parantanee kauden edetessä, materiaali on hyvää tasoa. Inter on nuori ja nälkäinen ryhmä + hyvä valmentaja + pari profiilipelaajaa, tarkkailuun ylöspäin.

AC Oulun rankkaamisessa isoimmat vaikeudet. Periaatteessa näyttäisi paremmalta mitä esim. KooTeePee, mutta en tiedä uskaltaa suoraan heittää tuonne Vaasan kannoille. Seurantaan sekin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tomzie
Jäsen
Viestit: 296
Liittynyt: 29.01.2004, 10:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tre

Viesti Kirjoittaja Tomzie »

Tämä alkaa olla lopullinen. Ensimmäisenä alkukauden otteista riippuen liikkeelle ovat lähdössä seuraavat:

Ylöspäin
-HJK
-TPS
-mahdollisesti nousijat

Alaspäin
-H*ka
-KooTeePee

1 Tampere U A+
2 HJK A-

3 MyPa B++
4 FC Haka B
5 FC Honka B-

6 TPS C++
7 FC Lahti C+
8 FC Inter C
9 MIFK C--

10 FC KooTeePee D--
11 VPS D--

12 FF Jaro E++
13 AC Oulu E+
14 FC Viikingit E

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

When life hands you lemons, ask for a bottle of tequila and salt.

Minikommentit


ducata
Jäsen
Viestit: 505
Liittynyt: 19.04.2004, 15:23

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 29

Viesti Kirjoittaja ducata »

Oma lähtö alkavaan kauteen.

1) Tampere United A
2) HJK A-

3) Mypa B
4) Honka B-

5) Haka C++
6) TPS C+
7) Inter C
8) Lahti C-

9) MIFK D++
10) Jaro D
11) VPS D-

12) Oulu E+
13 Kooteepee E
14 Viikingit E-

Arviota joutuu varmasti tarkistamaan kauden aikana mutta uskoisin joukkueiden sijoittuvan lopputaulukossa niin ettei heittoa tule kuin yhden kategorian verran +/- -suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 431
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +91.59 yks.

Palautus%: 131.80%

Panosten ka: 4.72 yks.

Vetoja: 61

Pisteitä: 59

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Laittakaa nyt ne IS Veikkaajat roskiin, Viikingit ei millään jää viimeiseksi tässä porukassa.
Laaja rinki josta kokemusta löytyy, cupissa vain 2 hävittyä peliä, voitot MyPasta, Lahdesta(harj.), Hongasta ja KooTeePeesta.
Veikkaan jotta pohjalta löytyy AC Oulu kunhan alkaa palkanmaksu tökkimään ja pelihjuumori katoamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Taika
Jäsen
Viestit: 7087
Liittynyt: 11.04.2003, 12:29

Tuotto: +120.70 yks.

Palautus%: 102.35%

Panosten ka: 0.44 yks.

Vetoja: 11586

Pisteitä: 10872
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Taika »

Melko rajun tarjouksen heittää Nordicbet tossa Jarolle --->

Pohjanmaan Paras
AC Oulu 1.45
VPS 3.00
FF Jaro 13.00

oikeestaan täysin järjetön kerroin ku tarkemmin miettii...



oma ranking:

HJK
Tampere United
FC Honka
MyPa
TPS
FC Haka
FC Inter
IFK Mariehamn
FC Lahti
AC Oulu
VPS
FF Jaro
FC Viikingit
FC KooTeePee

[/b]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TTM
Jäsen
Viestit: 137
Liittynyt: 02.02.2004, 19:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja TTM »

Veikkausliigan voittajan pistemäärä Yli 50.5 NB (

Viime kaudella Tampu keräsi 51 pistettä vaikka pelasi kaksi ottelua vähemmän mitä tällä kaudella. 2005 kolme joukkuetta sai yli 50 pinnaa. 2004 Haka 59p. 2003 HJK 57p ja Haka 53p.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Taika kirjoitti:Melko rajun tarjouksen heittää Nordicbet tossa Jarolle --->

Pohjanmaan Paras
AC Oulu 1.45
VPS 3.00
FF Jaro 13.00
Otin itse mukaan tuon VPS 3,00 myös, jolloin saa kertoimen 2,44 sille että VPS tai Jaro on Oulun edellä kauden päätteeksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


akuankka
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 06.11.2003, 14:32
Pisteitä: 0
Paikkakunta: ankkalinna

Viesti Kirjoittaja akuankka »

JussiQ kirjoitti:
Taika kirjoitti:Melko rajun tarjouksen heittää Nordicbet tossa Jarolle --->

Pohjanmaan Paras
AC Oulu 1.45
VPS 3.00
FF Jaro 13.00
Otin itse mukaan tuon VPS 3,00 myös, jolloin saa kertoimen 2,44 sille että VPS tai Jaro on Oulun edellä kauden päätteeksi.
Noita ei enää tietenkään tarjolla mutta ihan vaan tiedoksi, että Pahvilta saa Oululle 3.10! Tuosta ois ihan maukkaan suren saanut rakennettua, nykykertoimillakin vielä parikyt prossaa....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


retrou
Jäsen
Viestit: 163
Liittynyt: 07.10.2005, 21:34
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja retrou »

Centreltä vielä AC Oulu-VPS 2.25, niin kyllä tosta jonkinlaisen surehäkkyrän saa kehiteltyä PAFin Oulu 3.10 ja NB:n Jaro 6.00 kanssa. Ja jos Jaro voittaa niin tuo hedarikin voi osua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


uncertainty
Jäsen
Viestit: 140
Liittynyt: 17.03.2005, 22:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Ranking

Viesti Kirjoittaja uncertainty »

1. TamU A+
2. HJK A

3. MyPa B+
4. Honka B

5. Haka C++
6. TPS C++
7. Inter C
8. IFK M. C
9. Lahti C--

10. VPS D

11. AC Oulu E++
12. Viikingit E
13. KooTeePee E
14. Jaro E-

MyPaa pidän Honkaa parempana nippuna ja heikon viime kauden jälkeen nälkäisenä kolmossuosikkina. MyPan keskikentällä ja hyökkäyksessä riittää kyllä leveyttä, mutta puolustukseen Timoskan lähtö jätti ison aukon. B-tason kaksikon peleissä nähtäneenkin viihdyttävintä peliä (eniten overeita) alkavalla kaudella.
Centrellä saa vielä MyPalle hyvin peliä: voittaja MyPa 11 arvio (10.5%) ja hedariin Honka-MyPa 2 1.95 (54%), Honkaan uskoville NB:llä 2.3, ihan kivan surenkin siis saisi.

VPS on vahvistunut jonkin verran ja mulla siis yksin tuossa keskikastin ja hännän välissä.
Häntäpään neljää joukkuetta pidän aika tasavahvoina. Näistä erityisesti Oulu on ulkomaalaisvahvistuksineen aika arvoitus. Hännän joukkueiden keskinäisen järjestyksen ratkaissee pitkälti alkukausi, ehkäpä nousijaninto riittää kantamaan tulokkaat viime kaudesta heikentyneiden Jaron ja Kotkan ohi.
Tuo Oulu-VPS hedari kuitenkin maistuvana valintana peleihin.
Centreltä vielä AC Oulu-VPS 2.25
Lisäksi hedareista pari rajatapausta löysin, jätän kuitenkin vihjaamatta kun vain lisämielenkiinnon takia ne pelasin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Friesen
Jäsen
Viestit: 157
Liittynyt: 26.02.2003, 18:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Friesen »

Laitetaas tänne oma ranking:

TamU A+
Honka A-
HJK A--

MyPa B-
Haka B--

TPS C
Inter C
MIFK C-
Lahti C--

Oulu D
VPS D

KTP E
Viikingit E
Jaro E-

En ihan ymmärrä HJK:n rankkaamista mestariksi. Omasta mielestäni joukkue on heikentynyt viime vuodesta samoin kuin Haka, kun taas Honka vahvistunut ja TamU pysynyt lähes samoissa.

TPSistä on paljon puhuttu, mutta mitään en ole vielä siltä ryhmältä nähnyt. Periaatteessa keskikenttä erittäin vahva, mutta tässä painavat toistaiseksi enemmän nimet kuin näytöt. Paikallispelien perusteella ihan tasoissa Interin kanssa, jopa heikompi. Paljon riippuu siitä miten Mixu Paatelainen saa ryhmän pelaamaan. Itse en ole ollenkaan vakuuttunut miehen valmentajankyvyistä...

Loppuryhmän joukkueista Oulu on pahimpia arvioitavia. Mitä olen kuulumisia Oulusta aistinut, niin ulkomaalaiset suoriutuneet hyvin ja ihan kohtalainen ryhmä kasassa. Iso kysymys onkin, kauanko ryhmä ja peli PYSYY kasassa. Perällä KTP, Viikingit ja Jaro pyristelevät. Perustaistelu ja puolustuskuviot kohdallaan, eteenpäin pelaamisessa kaikilla SUURIA ongelmia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kem
Jäsen
Viestit: 144
Liittynyt: 15.05.2003, 02:38
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kem »

Näillä lähdetään:

TamU A
HJK A
Honka A--

TPS B
Haka B
MyPa B-

IFK Mariehamn C
FC Lahti C-
VPS C-

FC Inter D+
AC Oulu D+
FF Jaro D-

FC Viikingit E+
KooTeePee E

MyPan ja Interin sijoittamisen kanssa eniten vaikeuksia, joten näiden joukkueiden osalta varaudutaan mahdolliseen korjausliikkeeseen parin kierroksen jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Ranking 2.0

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Vähän hätäiseenhän tämä tulee mutta on edes lähes parin täyden kierroksen osalta tullut lisää ensikäden tietoa siitä missä mennään joten
sikäli vankemmalla pohjalla kuin ensimmäinen versio. Mielenkiintoinen kausihan tästä taitaa olla tulossa?

Edellisestä arviosta on pakko pudottaa MyPaa alaspäin; ei niinkään sen takia että ovat molemmat pelinsä hävinneet vaan siksi että pelissä ei ole ollut mitään tolkkua.

Myönnän nöyrästi että Turun Palloseuran pelaamisessa on kuin onkin hyviäkin elementtejä joten hilaan sitä lähemmäs yleistä näkemystä. Hakan taisin myös kiihdyksissäni sijoittaa kaiken hypetyksen keskellä liian alas ja Oulunkin sijoittamiselle alkaa löytymään edes jonkinlaisia heiveröisiä perusteita.


Oma päivitetty näkemys kaudelle 2007

1. -3.
HJK
TamU
Haka

4.-6.
Inter
Honka
TPS

7.-10.
Lahti
MyPa
Oulu
MIFK

11.-14.
Jaro
VPS
Kotka
Viikingit

Ellei mullistavia muutoksia tule kokoonpanoissa tai valmennusjohdoissa (Mäkelä?) niin eiköhän näillä pärjätä heinäkuulle asti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin