Tänään on 29.03.2024, 01:39.

*aska-*askempi-Veikkausliiga

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
Vastaa Viestiin
odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Oma korteni kekoon. Suomalainen jalkapallo on mennyt harppauksin eteenpäin viime vuosikymmeninä. Antti Muurisen aikana pystyimme pelillisestikin haastamaan suuria ja se ilmeisesti on sumentanut joidenkin arvostelukyvyn. Meillä on mestareiden liigan voittaneet Hyypiä ja Litmanen. HJK pelasi Championsliigaa ja eurooppalaisissa pääsarjoissa pelaa enemmän suomalaisia kuin koskaan.

Jääkiekon ja jalkapallon vertaaminen on täysin turhaa. Jääkiekko on marginaalilaji kuten esimerkiksi maastohiihtokin. Hyvänä esimerkkinä on Harkimon perustama FC Jokerit, jonka piti valloittaa koko Eurooppa.

Mitä taas tulee Veikkausliigan tasoon, niin en pitäisi tasoeroa esimerkiksi Ruotsin Allsvenskaniin niin hirvittävänä. Sanoisimpa jopa että jääkiekossa tasoero maamme pääsarjojen välillä on suurempi Ruotsin hyväksi.

Mitä tulee Hodgsoniin niin hänen aikana Suomi on voittanut 3 peliä 15:sta. Muurisen saldo hänen 16 viimeisessä pelissä oli 9 voittoa. Tuloksellisesti Suomen taso siis romahtanut. Pelillisesti sanoisin romahduksen olevan vieläkin suurempi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

odds kirjoitti:Sanoisimpa jopa että jääkiekossa tasoero maamme pääsarjojen välillä on suurempi Ruotsin hyväksi.
Tuo ei pidä paikkaansa. Jalkapallossa Ruotsissa on selvästi ~4 joukkuetta mitkä ovat aivan eri maata mitä Suomen parhaat. Jääkiekossa vastaavaa ilmiötä ei ole. Ruotsin kiekkosarja lienee kokonaisuutena hieman parempi, johtuen isommasta harrastajamäärästä, mutta kärkijoukkueiden suhteen ei eroja maiden välillä ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Tasoeroa on tietysti mahdoton todentaa. Esimerkiksi ruotsalaiset eivät ole ottaneet Champions cupia kovinkaan vakavasti vaan yleensä hävinneet jopa Keski-Eurooppalaisille seuroille.

Itse väittäisin että Veikkausliigan kärki pystyisi haastamaan Ruotsin kärkiseurat. On kulunut jo vuosia siitä kun Göteborg ja AIK olivat vuosittain Championsliigassa mukana.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


mage
Jäsen
Viestit: 44
Liittynyt: 22.06.2005, 00:43
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mage »

Waverunner kirjoitti:
Tottakai jääkiekon sm-liigan runkosarjassa pelataan monta väsyttävää peliä kaudessa. Se on ihan selvä. Niin pelataan NHL:ssä, Valioliigassa, NBA:ssa jne jne...
Valioliigassa pelataan kuitenkin huomattavasti vähemmän väsyttäviä pelejä kaudessa kuin noissa muissa esimerkeissä.. Syy on playoffsien puuttuminen. Futkisessa kun joka piste merkitsee jotain. Eli periaatteessaa joka pelissä on panosta.

Waverunner kirjoitti:
Pointti on lähinnä se, että Suomessa on vain yksi (1) palloilusarja, jota voidaan kutsua oikeasti ammattilaissarjaksi. Jääkiekon sm-liiga. Kyseinen sarja elättää kaikki pelaajat ja osan näistä vieläpä helvetin leveästi!
Kyseistä sarjaa on kiva "esitellä" yritysvieraille, sillä se on kuitenkin oikeasti kovatasoinen sarja. En mä ainakaan kehtaa viedä mitään brittejä katsomaan FinnPan pelejä ;=D
Minä taas tunne Kotkasta Italialaisen kaverin joka kävi katsomassa KTP:n pelejä sen divariaikoinakin. Hän ei mitään hienostellut pelin tasosta vaikka kukaan ei tarjonnutkaan hänelle katkarapuleipiä ja tuoppeja. Mutta hän onkin futismies. Jos ne sinun vieraasi Englannista ovat oikeasti futismiehiä voit kyllä huoletta viedä hedät katsomaa vaikka divaripeliä. Todennäköisesti he nauttivat siitä aivan eri tavalla kuin sinä. Kunhan vain muistat ettet esitä peliä mitenkään tyhmästi anteeksipyydellen. "Sorry kun tämä meidän futis on niin huonoa ja ruokakin on huonoa eikä me oikein osata pukeutua ja naisillaki on leveä perse...." Ja olisihan se aika erikoista myyntimieheltä viedä vieraita katsomaan juttuja jota itse pitää pelleilynä!!!
Waverunner kirjoitti:
...Ehkä juuri tämän takia pidän Veikkausliigaa ja salibandyn sm-liigaa jääkiekossa periksi antaneiden "luusereiden" temmellyskenttänä. Ja kyllä kun jutellaan näiden kundien kanssa henkilökohtaisesti (käydään kerran viikossa lätkimässä salibandyä vanhalla remmillä) niin kyllähän he itsekin irvailevat pelin tasolle ja jääkiekkoon se kaikkien yhteinen intressi, keskustelut ja mielenkiinto aina kääntyy.

Ja muistakaa, että tämä on kuitenkin vain Waverunnerin mielipide. Olen aina itse arvostanut kovia fyysisiä lajeja (jenkkifutis, jääkiekko, nyrkkeily...) Ja jos puhutaan yksilöistä, niin urheilijan PITÄÄ olla pitkä, iso, vahva, ilkeä ja fyysinen. En millään voi sietää mitään italialaisia "mikkihiiri spagetteja" filmaamassa nurmen pinnassa jonkun ohimenneen taklauksen jälkimainingeissa! YÖÖKKK!!!!!!

Jokainen, joka on seurannut Canal+:lta näitä NHL:n play-offeja tietää, että niitä jätkiä ei lähdetä nakkikiskan jonossa ohittelemaan ;=D MrrrrrrRRRRR !!!!!!
No joo, jalkapallo on kyllä niin erillainen peli ettei se oikein sovellu lätkädropouteille ellei heillä ole takanaan todella vankkaa jalkapalloharrastustaustaa.

Itsellani on takana aikuisiällä hankittu aktiivinen kamppailu-urheilu tausta ja se on kristallisoinut mieleni sääntöeroista. Jotkut peli kuten lätkä tai koripallo voivat näyttää fyysisiltä mutta ei niissä oikeasti saa ottaa miestä. Ne olisivat hyvin erinäköisiä jos kontakti olisi kunnollinen. Nyrkkeily on fyysistä ja kovaa mutta jos siinä saisi tarttua, heittää, lukottaa ja kuristaa olisi menestyneilläkin nyrkkeilijöillä vaikeuksia koska moni muu kamppailu-urheilija on näillä osa-alueilla vahvempi. Jopa vapaaottelun sisällä on lukuisia eri sääntöjä. Niin ja lätkäpeleissä tapahtuvat myllyt ovat lähinnä huumoria koska oikeasti luistimet jalassa on hyvin vaikea lyödä kunnolla...ainakaan pystyasennossa.
Eli tämä lajien vertaaminen kontaktin näkövinkkelistä on aina turhaa ja aivotonta koska juuri säännöt erottaa lajit toisistaan. Mutta sinänsä on huvittava nähdä miten SM-liigan ja seurojen markkinointi on nielty vapoineen päivineen. Tiedättehän "sattuu ja tapahtuu.."

Jos nyt vaikka Waverunner et ihan oikeasti kirjoittaisi mitään futiksesta niin minä en sitten kirjoita mitään lätkästä ja golffista. Enkä kerro mitä mieltä lätkänpelaajien nakkikioskikunnosta ollaan kamppailu-urheilun puolella.

...onnistuuhan se provoilu meikäläiseltäkin!

Ps. Yksi futiksen hienouksista on juuri se, että siinä voi saavuttaa aivan maailman terävimmän kärjen olematta iso. Mutta siinä voi myös olla huippu olemalla iso. Eli eri kokoisille pelaajille löytyy erillaisia rooleja. Jokainen voi pelata vahvuuksillaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Viesti Kirjoittaja razor »

Mitenkäs siinä kävikään joku aika sitten ku suomen mestari TamU pelas Kalmar FF:iä vastaan muistaakseni intertotossa??Ja jos muisti ei petä kovin paljoa niin Kalmar oli ruotsin sarjoissa sijoilla 4-...ja montako veikkausliigan pelaajaa pelakaan suomen maajoukkueessa?eipä kovin monta!ne jotka väittää ettei sarjoilla ole suurtakaan tasoeroa voivat vaikka hankkia ottelulipun seuraavaan Tukholman derbyyn ja verrata kokemusta esim. viikingit-honka peliin!palataan..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jeppu
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 07.10.2004, 22:57
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jeppu »

Jokainen vedonlyöjä tietää ettei yksittäisten otteluiden tuloksista voi vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä: TPS voitti Inter Milanin San Sirolla 80-luvun lopulla. Samalla kaudella TPS tippui Suomen Cupissa kakkosdivariporukalle. Tästä lienee helppo vetää se johtopäätös että Suomen kakkosdivari on huomattavasti kovempi kuin Italian Serie A?

Muutama sana tuohon ensimmäiseen provoon, joka ei vastausta edes ansaitsisi. Ensinnäkin ne mikkihiiren kokoiset kimittäjät ajaa formuloita. Toiseksi SM liigaa dominoi Raimo Helminen 43v ja NHL:ää Chris Chelios 44v. Gordie Howe veti NHL:ssä täyden kauden vielä 51 vuotiaana. Kolmanneksi Jääkiekkoa pelataan tosissaan seitsemässä maassa. Suomi on lähihistorian aikana sijoittunut arvokisoissa keskimäärin neljänneksi. Olemme toki näennäisesti lähellä maailman kärkeä, mutta vain puolessa välissä niistä maista joissa lätkää oikeasti pelataan. Futiksessa tilanne on itseasiassa parempi. Olemme reilusti puolen välin paremmalla puolella niistä maista joissa lajia tosissaan harrastetaan.

Satuin muuten olemaan lätkän kevään MM-kisojen aikaan työmatkalla Tanskassa ja Englannissa. Melko työlästä oli lehtiä lukemalla selvittää miten kisat menivät. Tanskassa sentään valtakunnan ykköslehdestä löytyi joku parin rivin marginaalisähke ja tulokset kymmenen jalkapallosivun perästä. Englannissa ei mitään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

razor kirjoitti:Mitenkäs siinä kävikään joku aika sitten ku suomen mestari TamU pelas Kalmar FF:iä vastaan muistaakseni intertotossa??Ja jos muisti ei petä kovin paljoa niin Kalmar oli ruotsin sarjoissa sijoilla 4-...ja montako veikkausliigan pelaajaa pelakaan suomen maajoukkueessa?eipä kovin monta!ne jotka väittää ettei sarjoilla ole suurtakaan tasoeroa voivat vaikka hankkia ottelulipun seuraavaan Tukholman derbyyn ja verrata kokemusta esim. viikingit-honka peliin!palataan..
Ihan hyvä esimerkki. Lopputulos ei silti juuri mitään kerro. TamU hallitsi peliä, mutta Kalmar viimeisteli kahdesti nopealla vastaiskulla. Jopa Kalmarin valmentaja totesi TamU olevan pelillisesti edellä.

Yhtenä esimerkkinä kelpaa Mypan ja FC Kööpenhaminan kohtaaminen. Mypa pelasi vieraissa 0-0 ja oli pelissä hyvin mukana. Hyvä esitys vaikkei jatkopaikkaa tullutkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Lajivertailuissa harrastajamäärät kertoo totuuden vaativuudesta päästä huipulle, jos joku löytää listaa niin laittakoon tähän. Joukkueurheilussa tietenkin jaetaan harrastajamäärä sillä määrällä mikä pelaajia joukkueeseen kuuluu, on tietenkin päivänselvää että yksilöurheiluissa varsinkin erittäin harrastetuissa sellaisissa on hemmetin paljon vaikeampaa päästä huipulle kuin joukkueissa joissa selkeä valtaosa on kaukana lajinsa terävimmästä kärjestä vaikka kuinka kuuluisivat menestyvään joukkueeseen. Lätkä mennee todella alas, futiskaan ei välttämättä ole nro 1 mutta kärkipäässä aivan varmasti. Saataisiin tällä keskusteluun oikeaa perspektiiviä, eikä väitteet olisi vain mutupohjaisia perustuen siihen mistä itse tykkää tai ei satu tykkäämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jeppu
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 07.10.2004, 22:57
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jeppu »

Puttaaja kirjoitti:Lajivertailuissa harrastajamäärät kertoo totuuden vaativuudesta päästä huipulle, jos joku löytää listaa niin laittakoon tähän. Joukkueurheilussa tietenkin jaetaan harrastajamäärä sillä määrällä mikä pelaajia joukkueeseen kuuluu, on tietenkin päivänselvää että yksilöurheiluissa varsinkin erittäin harrastetuissa sellaisissa on hemmetin paljon vaikeampaa päästä huipulle kuin joukkueissa joissa selkeä valtaosa on kaukana lajinsa terävimmästä kärjestä vaikka kuinka kuuluisivat menestyvään joukkueeseen. Lätkä mennee todella alas, futiskaan ei välttämättä ole nro 1 mutta kärkipäässä aivan varmasti. Saataisiin tällä keskusteluun oikeaa perspektiiviä, eikä väitteet olisi vain mutupohjaisia perustuen siihen mistä itse tykkää tai ei satu tykkäämään.
Sanoisin etteivät harrastajamäärät sinänsä kerro lajin huipulle pääsemisen vaikeudesta mitään. Esimerkkinä vaikka kävely, jonka ilmoittaa harrastuksekseen melkein joka toinen suomalainen. Yli 99.99% noista ei kuitenkaan tavoittele "lajissa" kilpailullisia saavutuksia. Formula ykkösiä sen sijaan "harrastaa" käsittääkseni 2 suomalaista. Karrikoitu esimerkki, mutta ymmärtänette pointin. Parempi mittari olisi ehkä se kuinka moni harrastaa lajia ammattimaisesti/ammatikseen/päätyönään tms, vaikkei tuokaan tietenkään poista kalliiden lajien aiheuttamaa harrastajamäärävinoutumaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Harrastajissa tarkoitan tietenkin rekisteröityjä kilpaharrastajia, muihinhan ei edes ole olemassa mitään selkeää tilastoa. Kävelyurheilijoita varsinaisesti lienee aika vähän. Kyllähän vastakilpailijoiden määrä kertoo lajissa pärjäämisen vaikeuden, futis on 1 tälläinen esimerkki Suomessa muttei ollenkaan ainoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hopon
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 24.01.2004, 13:07

Tuotto: -3.46 yks.

Palautus%: 68.55%

Panosten ka: 1.83 yks.

Vetoja: 6

Pisteitä: 29

Viesti Kirjoittaja Hopon »

Ajatuksia herättävää, ihan asiallista ja sopivasti käristettyä mielipiteenvaihtoa!

Xavin mietteissä oli minusta paljon ajatusta herättävää: miksi juuri jalkapallon pitäisi olla se "suuri" laji juuri Suomessakin? Mestarien liigaa olen seurannut alusta saakka tiiviisti, mutta jotenkin on minulla into lässähtänyt. Suurieleisesti hehkutettua, suurella rahalla pyöritettyä peliä, mutta useimmiten aika tylsää.

En sulata väitettä, etteikö Suomessa muka olisi jalkapallokulttuuria. Eikö jo vuoden 1912 olympialaismenestys sitä osoita? Ja lukekaapa vaikka Kjäll Wästön palkittu kirja, tai mitä mitä vaikkapa Jukka Virtanen on kolumneissaan kirjoitellut. Meidän jalkapallokulttuurimme vaan ei ole samanlaista, eikä mitenkään voikaan olla, kuin vaikkapa Enklannissa. Jo Lontoon alueellajan asuu paljon enemmän väkeä kuin koko Suomessa, joka on kuitenkin pinta-alaltaan Euroopan suurvaltoja. Ei pitäisi yrittääkään matkia fani- tai muussakaan kulttuurissa olosuhteiltaan aivan erilaisia maita. Jalkapallo"kulttuuri" Enklannisssakin mielletään sitäpaitsi paremman väen piirissä edelleenkin, hyvistä muutoksista huolimatta, vain työ- yms roskaväen aiheuttamaksi järjestyshäiriöksi. Rugby tai nyrkkeily, väkivaltaisuudesta huolimatta, on sivistyneenkin engesmannin hyväksymää.

Aikoinaan minua aina ärsytti, kun mollattiin itseääme sillä, että suomalaisilla on huono itsetunto. Oli kuitenkin pakko se sitten hyväksyä, kun suurimmaksi suomalaiseksi valittiin saksalaissukuinen, ruotsinkielinen, ryssänarmeijan kenraali, joka osasi venäjää paremmin kuin suomea. Onko tästä väitetystä jalkapallokulttuurin "puuttumisesta" kysymys samasta itsetunnon puutteesta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


yläkulma
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 21.08.2006, 11:07
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja yläkulma »

Thunderpick kirjoitti: pesäpallosta;
jos kenelläkään olisi yhtään visiointikykyä, Superpesiksestä koottaisiin 1 baseball-joukkue joka(tietysti parien treenien jälkeen) kävisi näyttämässä rapakon takana näytösotteluissa miten se pallo muuten lähtee. Ja siitä Baseball World Cupiin. Saisivat maamme nuoret pesäpalloilijat realistisen mahdollisuuden ansaita isona rahoja.
:lol: :lol: Kunnon naurut pitkään aikaan! Sinulla ei taida olla ihan realistista käsitystä tästä asiasta. Vai oliko tuo läppä tai provo?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

yläkulma kirjoitti:
Thunderpick kirjoitti: pesäpallosta;
jos kenelläkään olisi yhtään visiointikykyä, Superpesiksestä koottaisiin 1 baseball-joukkue joka(tietysti parien treenien jälkeen) kävisi näyttämässä rapakon takana näytösotteluissa miten se pallo muuten lähtee. Ja siitä Baseball World Cupiin. Saisivat maamme nuoret pesäpalloilijat realistisen mahdollisuuden ansaita isona rahoja.
:lol: :lol: Kunnon naurut pitkään aikaan! Sinulla ei taida olla ihan realistista käsitystä tästä asiasta. Vai oliko tuo läppä tai provo?

Siinä ei parit treenit riittäisi, riittäisikö edes paritkymmenet, ennenkuin suomalainen pesäpallisti osuu baseballin laakasyöttöön. :D :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 431
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +91.59 yks.

Palautus%: 131.80%

Panosten ka: 4.72 yks.

Vetoja: 61

Pisteitä: 59

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

west hampton kirjoitti:
yläkulma kirjoitti:
Thunderpick kirjoitti: pesäpallosta;
jos kenelläkään olisi yhtään visiointikykyä, Superpesiksestä koottaisiin 1 baseball-joukkue joka(tietysti parien treenien jälkeen) kävisi näyttämässä rapakon takana näytösotteluissa miten se pallo muuten lähtee. Ja siitä Baseball World Cupiin. Saisivat maamme nuoret pesäpalloilijat realistisen mahdollisuuden ansaita isona rahoja.
:lol: :lol: Kunnon naurut pitkään aikaan! Sinulla ei taida olla ihan realistista käsitystä tästä asiasta. Vai oliko tuo läppä tai provo?

Siinä ei parit treenit riittäisi, riittäisikö edes paritkymmenet, ennenkuin suomalainen pesäpallisti osuu baseballin laakasyöttöön. :D :D
Onhan näitä syöttökoneita olemassa, hommakos tuo olisi treenailla joku talvi. Muutenhan laji on aika sama. Ja eikös Kohosella ollut harkinnassa lähteä Japaniin syöttäjäksi? Onko tämä oikeasti ihan vitun kaukaa haettu idea?
:D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kile_91
Jäsen
Viestit: 74
Liittynyt: 12.08.2005, 11:21
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kile_91 »

Eikös jossain vaiheessa suomalaisten tyttöjen parhaimmisto käynyt kokeilemassa softballia? Vuoden harjoittelivat, ja menestyivätkin USA:ssa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Tänään SE sitten alkaa ja voidaan (Isä meidän joka olet....) unohtaa taas vaihteeksi pelleilyt ja keskittyä miesten peleihin.

Aamen!

W

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sallal
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 02.03.2006, 10:32
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja sallal »

Waverunner kirjoitti:Tänään SE sitten alkaa ja voidaan (Isä meidän joka olet....) unohtaa taas vaihteeksi pelleilyt ja keskittyä miesten peleihin.

Aamen!

W
Tässä vissiin viitattiin sarjaan, jota 43 vuotias papparainen dominoi mielin määrin :?:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Kyllä!

Juuri näin... en tiedä Valeri Popovitsin ikää mutta juuri tätä tarkoitin ;=D

Lähde: Veikkaaja Lehti

W

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Snägärijonossa ei näitä miehiä ohitella...

On todella vaikea keksiä lausetta, joka kiteyttäisi stereotypian juntista lätkäurposta paremmin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Tähän Veikkausliigaan paskuuteen ja silti hurmaavaan viihdyttävyyteen voisi palata asenteella, ajan kanssa ja asiallisesti kauden jälkeen mutta nyt pitänee pakata reppu Belgian-matkaa varten. Ohjelmassa oluenjuontia, simpukoiden syöntiä sekä kiinnostavuudeltaan ylivertainen, joskin todennäköisesti huonotasoinen jalkapallo-ottelu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Para ver o arco-íris, é preciso não temer a chuva.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Onnea matkaan ja toivottavasti ottelu on huonotasoinen. Just 0-0 olisi hyvä tulos, ja siitä on hyvä lähteä vetoihinkin. 2000 suomalaista huutaa enemmän kuin 30000 eurooppalaista Brysselissä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kala1
Jäsen
Viestit: 208
Liittynyt: 28.06.2005, 19:12
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja kala1 »

Hese kirjoitti:Onnea matkaan ja toivottavasti ottelu on huonotasoinen. Just 0-0 olisi hyvä tulos, ja siitä on hyvä lähteä vetoihinkin. 2000 suomalaista huutaa enemmän kuin 30000 eurooppalaista Brysselissä!
Täysin off-topic heitto, mutta eikö Suomi sitten mielestäsi kuulu Eurooppaan? :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Totta kai, mutta juuri tällä viikollahan siellä Brysselissä (EU:n sivukonttorissa) on taas koitettu päättää Suomen asioista. Tuo oli vaan tsoukki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Waverunner
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 19.02.2004, 15:30
Pisteitä: 18

Viesti Kirjoittaja Waverunner »

Biitti kirjoitti:Snägärijonossa ei näitä miehiä ohitella...

On todella vaikea keksiä lausetta, joka kiteyttäisi stereotypian juntista lätkäurposta paremmin.
Jep ;=D

Tietty itse jos on munanmittainen vaahtosammutin, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää ämmämäisten kommenttien heittely nettipalstoilla. Taidat olla just niitä jannuja, jotka sählypallon osuttua takareiteen haukot happea muutaman minuutin! Hame päälle!

Kyllä tämän illan Jokerit-Lukko pelissä "sattui ja tapahtui" enemmän kuin koko Veikkaus liigassa koko 2000 luvulla. Piste.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 16:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Kyllähän se sattuu kieltämättä ikävästi. :(

Kerro toki lisää, bensalenkkareiden sielunmaisema kiinnostaa aina kovasti. TAI TIRVASE VAIKKA TURPAA JOS NÄHÄÄ SNÄGÄRIL!!!!!!!!!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin