Tänään on 20.04.2024, 05:58.

suomi-sarjaa

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
s
Jäsen
Viestit: 19
Liittynyt: 26.09.2003, 18:18
Pisteitä: 0

suomi-sarjaa

Viesti Kirjoittaja s »

pepo-titaanit. titaanit vie, mutta kerroin 1,20 ei houkuttele. vermuntila-ketterä. pelaisin ketterää. varsinkin roiha kovassa maalintekovireessä. pieni kotikaukalo hieman tasoittaa, mutta uskotaan ketterän hyvän putken jatkuvan. 1,75 on siinä ja siinä kannattaako pelata, mutta jos haluaa koskea, niin ketterää. (vedetään sunnuntaina sitten ketterää vastaan). heki-jokipojat. jokipojat vie. hekikin on pelannut ihan hyvin, mutta jokipojat on pari luokkaa kovempi sakki, joka tuossa sarjassa tuntuu. nyt vielä ei jätkät ole alkaneet leijua ja ajatella että hommat hoituu itsestään, niin vielä vedetään jokipojilla rahat pois centreltä. jos haluaa kokeilla yllätystä, niin viimeinen peli on siihen otollisin. koovee-warkis 5.00-8.00-1.22. warkis on edellisinä vuosina ollut alempaa sakkia sarjassa. täksi vuodeksi ovat saaneet muutamia pelaajia kalpasta. (heidän nimet voi katsella pistepörssin kärjestä), mutta warkis on helvetin riippuvainen siitä ketjusta. aina tulee niitä vähän huonompiakin päiviä. huomenna jatketaan..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Obsy
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 12.10.2003, 13:20
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Obsy »

Tänään listalla vain yksi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ottelu: Jeppis-Kiekko-Oulu.

Jeppis on materiaaliltaan Pohjoislohkon vahvin ja tavoittelee sarjanousua ilmeisen tosissaan. Kiekko-Oulu kamppaili toissa kaudella tiukasti noususta, mutta Hokki veti karsinnoissa pidemmän korren. Oulu on heikentynyt huomattavasti usean pelaajan vaihdettua sarjatasoa, mutta omaa siitä huolimatta hyvän perusluokan ex-Kärppäjunnujen muodossa.

Centren 8.50 on silti ylikerroin amatöörisarjassa, jossa maalivahtipeli ja avainmiesten päivän kunto vaikuttavat todella paljon. Maltillisesti muutamalla eurolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin