Tänään on 20.04.2024, 01:01.

Tennis Wimbledon ma 25.6

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Tennis Wimbledon ma 25.6

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Aloitetaas Wimpelikin täällä.

Radek Stepanek - Paul-Henri Mathieu

- Kertoimet pudonneet jo jonkin verran, mutta vieläkin pelattavaa löytyy. Keskinäiset 3-1 Stepanekille ja Mathieu viimeksi selviytynyt Wimbledonissa toiselle kierrokselle vuonna 2002, joka paras saavutus tähän mennessä Wimpelissä. Stepanek oli viime vuoden puolivälierissä ja en usko, että pelaamattomuus tulee olemaan kauhean suuri miinus tässä. Ranskan avoimiin mies lähti täysin samallaiselta pohjalta Gonzalezia vastaan ja tiputti Fernandon pois, vaikka tsekin piti olla pelkkä suupala. Lisäksi Tsekin hermoja pidän Mathieuta valovuoden edellä, joka kyllä näkyy edelleen Mathieun päästessä katkaisemaan otteluita. Parhaat tarjoukset tällä hetkellä 1,80-1,85 tasolla. Eilen sai parhaimmillaan jopa 2,02.

Danai Udomchoke - Carlos Berlocq

- Ok, alusta puoltaa thaimaalaista melkoisesti, sillä aijemmin Berlocq ollut enemmän massamiehiä. Nyt kuitenkin turnauksen alla argentiinalainen kaatoi Ferreron joka osoittaa että täysin kädetön ei Carloskaan ole. Kertoimet yli neljän Berlocqulla ja heittämällä peleihin. Parhaimmillaan 4,50 taisi Carloksesta lohjeta.

Alejandro Falla - Sam Querrey

- Querreyn kertoimet 2,20 pinnassa joka riittää peliin kohteen ollessa tasabuukki. Falla ollut yllättävän kova tällä kaudella ruoholla ja Querreyllä ei erikoisemmin kokemusta Englannin ruoholta, mutta pidän kolossimaista jenkkiä kohtuu pelaajana myös ruoholla.

Zack Fleishman - Tommy Haas

- Tässä kohteessa ehkä kertoimet jo syöty, mutta tähän olisin pelannut lähes ketä vain Haasia vastaan. Haas palaa loukkaantumisen jäljiltä ja tilastojen valossa kaikkein huonoin Grand Slam turnauksista juuri Wimpeli ollut sakemannille, sillä kahdeksasta yrityksestä huolimatta ei ole koskaan päässyt kolmatta kierrosta pidemmälle.

Tursunov - Almagro

- Lähtee pienellä peliin, mutta pakko kokeilla 6.50 kerrointa. Almagrolla kuitenkin kohtuu hyvä syöttö ja Tursunov kun on kentällä, niin mitä vain voi tapahtua. Almagro ei ole koskaan ollut ruoholla juuri minkäänlainen pelaaja ja Tursunov taas taitaa alustan loistavasti, silti luulen että kertoimessa reilustikin ilmaa. Miehet kohdanneet 2005 Wimpelissä ja Tursu vei suoraan kolmessa, mutta kaksi ensimmäistä erää vasta tiebreakissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Haasista sen verran, että keskiviikkona ilmoitti mahdollisuutensa pelata Wimbledonissa yhtä suuriksi kuin turnauksen väliin jäämisen eli olkapää vaivaa vielä. Tursunovin ranteesta taas on ollut monissa yhteyksissä mainintoja ettei kaikki olisi kunnossa, joten paljon voimaan luottavalla pelaajalla pitäisi vaikuttaa pienempikin ranteen vaiva, kun Tursunov ei rystyäkään pahemmin käytä ja jos käyttää niin helponlaisesti tuntuvat pisteet menevän vastustajalle. Lisäksi mahdollisesti ranteen kipeytyessä Tursunovin luonteenpiirteeseen sopisi hyvin peliin heijastuva turhautuneisuus. Wimbledonin taaskin hitaampien kenttien pitäisi auttaa Almagroa. Ranne ei kumminkaan kauhean pahassa kunnossa vaikuta olevan kun kertoimet ovat pysyneet melko paikoillaan, mutta varsinkin livessä kansa saattaa panikoida jos Tursunov aloittaa ailahdellen.

Mahutin kertoimet ollaan syöty aika alas, mutta Mahutilla neljä aikaisempaa kohtaamista Clementiä vastaan ovat kaikki menneet poikki suorissa erissä. Ilmeisesti Mahut osaa pelata Clementiä vastaan, vaikka Clementin pelityylin Mahutia vastaan pitäisi sopiakin. Clement ollut hyvässä kunnossa, mutta Mahut paremmassa, joten aika selvältä ennakkoasetelmalta näyttää.

Bawdyn kanssa iso ero Querreyn ottelussa, sillä Fallan palautusta pidän sen verran parempana verrattuna Querreyhin, että Falla irtosi peleihin 59%:n arviolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Mitä mieltä Maverick (tai joku muukin) olet Tsonga - Benneteau ottelusta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tsonga vaikuttaa olevan kauheassa vireessä, 30-2 viimeisten ottelujen saldo, joista molempia häviöitä pitäisin osaltaan "letdown" otteluina. Kunnon vastustajia tuosta kymmenkunta, joista kunnollisia ehkä viitisen kappaletta. Ruoholla Tsongalla hirmusyöttö ja kunnon palautus joten vaikea nähdä Benneteaulla paljoa mahdollisuuksia. Benneteaulta ei ainakaan kunto lopu kesken ja sopii nepeammille alustoille, mutta oman näkemyksen mukaan Tsongan päihittäminen vaatisi Benneteaulta kunnon venymistä. Loukkaantumiset jättäneen Tsongan uran ruohosaldon, 26-5, pitäisi kasvaa. Omien prosenttien kannalta ei kohteessa ole kauheasti ole hurraamista, mutta jos antaa Tsongalle pelityylistä pikkaisen ekstraa niin sellaiset 65-66%:ia antaisin maksimissaan Tsongalle. Eihän Benneteaukaan aivan mahdollisuuksitta ole, mutta noin kuumaa pelaajaa vastaan harvoin kannattaa lähteä pelaamaan, mitäkö mieltä itse olet?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


akuankka
Jäsen
Viestit: 426
Liittynyt: 06.11.2003, 14:32
Pisteitä: 0
Paikkakunta: ankkalinna

Viesti Kirjoittaja akuankka »

Jos Haasilla todella vaivaa olkapäässä saattaa ottelu jäädä kesken. Fleishmanin kertoimet näkyvät syöksyvän, Pahvilta saa vielä 3.15, mikä sikälikin hyvä, ettei ottelua tarvitse pelata loppuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Maverick kirjoitti: Bawdyn kanssa iso ero Querreyn ottelussa, sillä Fallan palautusta pidän sen verran parempana verrattuna Querreyhin, että Falla irtosi peleihin 59%:n arviolla.
Maverickin linjoilla. Vihjasin muualla Fallaa, joka on esiintynyt vuosia edukseen ruoholla (20-10 2003 lähtien). Kolumbialainen on vasuri ja tämä lisää hänen etuaan tässä, koska Querreylla surkea saldo vasenkätisiä vastaan! Lisäksi jenkillä kokemusta alustasta vain muutaman matsin verran ja hävisi Surbitonin haastajaturneessa ekalla kiekalla surkealle Maylle muutama viikko sitten!

Tsongaan en koske, sillä on kieltämättä kovassa vedossa, mutta kaveri on kokematon ja ei omaa kokemusta kovista matseista. Pelaillutkin vain muutamia ATP-matseja! Benneteau oli viime viikolla kohtuullinen edeten Hertogenboschin välierään. Lisäksi keskinäinen hänelle sisäkovalta (tosin vusoien takaa).

Muuten tänään peleihin Becker, Henman ja pienellä Goodall.
Naisista Brandi tasoituksella.

Mutta pallohan on pyöreä tässäkin lajissa :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin