Tänään on 29.03.2024, 11:48.

US Open 27.8 1st round

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

US Open 27.8 1st round

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Kiefer- Spadea
Andreev-Kendrick
Horna-Luczak

Avuspaivan tupla, Horna kaatoi juuri Luczackin New Havenin karsinnoissa 64 64 ja on luokkaa parempi pelimies. Spadealla on ollut viime aikoina ongelmia selan kanssa, Kiefer omissa luokka parempi. Kendrickilla on Wimbledonin jalkeen pelannut 7 pelia, joista voittanut vain 2 (Whitehouse, Francis). Kendrick havisi Cincyn karsinoissa juuri Andreeville 67(3) 36.

Triplana 5dimes: 1.376*1.27*1.465 = 2.56

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Tuossa omia arvioita ensimmäiselle kierrokselle, eivät ole kaikki tälle päivälle aikataulutettu ja joissakin menneet kertoimet ylöspäin ja toisissa alaspäin:
Nykyiset kertoimet Pinnaclelta.

Isner - Nieminen 2,47 45% 1,5/5
Nieminen tuskaillut pelinsä kanssa, pelannut toisin sanoen kuin pullopersesika ja vaikka hyvä palauttaja onkin, pitäisi Isnerin tapaista kovaa syöttäjää vastaan tulla ongelmia, etenkin jos ei saa ykkössyöttöään kulkemaan ja Isner pääsee breikkipalloihin kiinni.

Young - Guccione 2,56 50% 5,0/5
Viimeaikaisten peliesitysten perusteella Guccionen pelityyli on ollut hakusessa, johon alustanvaihdotkin ovat olleet osallisina, mutta kokonaisuudessaan suunta on ollut alkukauteen verrattuna alaspäin. Youngin kehitys on ollut huimaa, vaikka otti vasta edellisellä viikolla ensimmäisen ATP-voittonsa. Hyvä baselineri, joka ainakin Davydenkon mukaan osaa pelata palloralleissa hyvin sekä rystyltä, että kämmeneltä, joten Guccionelle tullee vaikeuksia palloralleissa. Lisäksi Youngin pelityylin pitäisi sopia jättiläismäisiä ja kovasyöttöisiä Australialaisia vastaan.

Karlovic - Clement 2,45 52% 5,0/5
Tähän otteluun voisi laittaa melkein enemmänkin prosentteja Clementille. Clementin palautus- ja pallorallitaidoilla pitäisi päästä tällä kentällä tasapäiseen otteluun Karlovicin kanssa, joka elää paljolti syötöllään, joka on ollut mahtava viime aikoina. Tällä viikolla Karlovic kuitenkin uuvuttavan turnauksen, jossa tippui lopulta Fishille pelattuaan edellisenä päivänä kuusi erää. Karlovic oli nääntynyt ja asiaa ei paranna se, että on kuulemma kärsinyt selkäkivuista kuluneella viikolla.

Johansson - Massu 1,40 75% 3,0/5
Massun paluu kentille ei lopulta kaksisesti sujunut ja kun Johansson on paremmassa vireessä ja paremmin motivoitunut kuin pitkään aikaan niin pitäisi ottelun etukäteen ajateltuna olla läpihuutojuttu.

Kuznetsov - Almagro 4,70 24% 0,5/5
Almagron pelityylin pitäisi sopia Kuznetsovia vastaan, mutta pään kestäminen on toinen asia. Mathieuta vastaan Almagro meni täysin virhemoodille voitettuaan ensimmäisen erän, Mathieu pelasi tosin hienosti. Edellisen kerran otteen menetettyään Almagrolta meni pari ottelua ennen kuin löysi rytminsä uudelleen.

Querrey - Koubek 1,31 80% 4,0/5
Querreyn syöttöpeli toiminut viimeisen kuukauden aikana sen verran vakuuttavasti kehityksen kanssa, ettei Koubekille suuria uskalla luvata.

Del Potro - Mahut 2,95 36% 0,5/5
Mahutin pelit menneet penkin alle loistavan ruohokauden jälkeen ja potentiaalia täynnä oleva argentiinalainen ei ole tehnyt nousua taitojensa vaatimalle tasolle. Del Potrolla on kumminkin vaikeuksia Mahutin tyylisiä pelaajia vastaan, joten kokeilemisen arvoinen kohde.

Ginepri
- O.Rochus 1,66 64% 1,5/5
Gineprillä korvien välissä valtavia ongelmia, mutta saanut peliä viime aikoina uomiinsa kuten Rochuskin on ehkä jo paremmalla tiellä, mutta Ginepri huomattavasti paremmalla. Tosin Gineprin kaltaiseen hermokimppuun ei paljoa kannata sijoittaa.

Seppi - Calleri 3,00 37% 1,0/5
Ferrer - Mayer 4,76 24% 0,5/5
King - Shaugnessy 3,03 35% 0,5/5
Olaru - Harkleroad 2,23 49% 1,5/5
Santangelo - Dushevina 2,84 39% 1,0/5
Radwanska - Morigami 1,38 76% 3,0/5
Shvedova - Dellacqua 2,15 50% 1,0/5

Santoro - Montanes 1,39 78% 5,0/5
Santoron pitäisi olla täysin pelikunnossa huolimatta edellisen ottelun keskeytyksestään. Tuo keskeytys ja vähäinen pelaaminen kovalla alustalla näkynevät kertoimissa. Montanes on pelannut omat ottelunsa pääasiassa massalla, eikä kovalla alustalla ole menestystä tullut. 2004 vuodesta eteenpäin on pelannut 22 ottelua hardilla ja voitot ovat tuleet seuraavia suuruuksia vastaan: Hanescu, Kunitsyn, Navarro-Pastor, Genaro-Martinez, Rojer ja viimeisin voitto Gabashvilia vastaan, missä Gabashvilin motivaatio turnaukseen karsintakierrosten jälkeen oli kuulemma erinäisten syiden vuoksi vähäinen.

Schuettler - Capdeville 1,74 62% 2,0/5
Ascione - De Voest 1,88 57% 1,5/5
Tsonga - Hernandez 1,13 92% 5,0/5

Becker - Petchner 3,25 42% 4,0/5
Kerroin Bet365:lta, mutta ei sinne saa paljoa sisälle. Ladbrokersilla, Sportingbetillä ja Bwinillä kanssa tällä hetkellä päälle kolmen kertoimia. Todennäköisesti kertoimet asuttuvat huomenna siihen 2,50:n hujakoille. Beckerin otteita jos joku on tarkemmin tällä kaudella seurannut niin on ollut varsinainen ohipelikone. Koettaa ratkaista pallot heti alkuunsa ja kun jotakin on vialla niin jotakin on vialla ja ottelut ovat usein lyhytmittaisia kun Becker huitaisee osuman tai hudin, vastustajien ei ole periaatteessa täytynyt tehdä muuta kuin palauttaa pallo kohtuullisesti Beckerille niin on huolehtinut itse lopusta. Backer sai "tenniskannuksensa" Amerikan mantereella ja spekuloitiin jos sinne palaaminen saisi pelin jälleen kulkemaan, mutta ei ole näkynyt merkkejä paremmasta. Petchner on aika tyypillinen saksalainen tennispelaaja hyvällä syötöllä. Läpäisi karsinnat helpohkon oloisesti, vaikka Becker nykykunnossaankin todennäköisesti vaikeampi vastustaja kuin kukaan karsintavastustajista, mutta jos Becker ei saa peliään kulkemaan, saattaa Petchner hoitaa homman kotiin helpohkostikin, etenkin kun on tottunut pelaamaan saksalaisia vastustajia vastaan huomattavasti Beckeriä enemmän.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Hyvia hakuja ja perusteluja, ainoa mika negatiivisesti pistaa silmaan on Mahut, mies on ottanut viimeisissa kuonoon Devilderilta seka Fleishmanilta seka on ilmeisesti karsinyt selkavaivoista Newportin jalkeen.
Rajatapaus.

Donald Youngista on todella vaikea sanoa mitaan viela, kun mies ei juurikaan viela ATP-tasolla matseja kerannyt. Huippulahjakkuus, mutta paljonkohan pitaisi miehelle taikoa prosentteja?
Guccione on tosin ollut viime aikoina sen verran pihalla (eranmenetys Fratisek Cermakille, tappio Kevin Andersonille), joten kaipa Youngia voi kokeilla. Varsinkin kun Young voitti Guccionen kaltaisen Delicin juuri menne viikolla New Havenissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Youngin ottelussa ollut aikamoinen kertoimenvaihdunta, kohta saa tehä varman voiton ennen ottelua tai vaihtaa puolta. Tällä hetkellä täysin tasabuukki kertoimissa. Youngista sen verran, että John McEnroe sanoi Youngia ""the next John McEnroeksi" kun tämä oli 12-vuotias. Davydenkoa vastaan syöttö oli jopa 130mph ja oli väläytteli volley-taitojaan tekemällä volleydropshotteja, uskomattoman nopeat kädet ja hyvät refleksit, mutta pelaa ennemmänkin baselinepeliä. Potentiaalia pitäisi olla seuraavaksi suureksi amerikkalaiseksi tennispelaajaksi, eikä sielläkään taso ole päätä huimaava kun useimmat luottavat pelkkään voimaan ilman suurempia pallonpalautustaitoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


Breakball
Jäsen
Viestit: 411
Liittynyt: 27.06.2003, 12:45
Pisteitä: 10

Viesti Kirjoittaja Breakball »

Maverick kirjoitti:Youngin ottelussa ollut aikamoinen kertoimenvaihdunta, kohta saa tehä varman voiton ennen ottelua tai vaihtaa puolta. Tällä hetkellä täysin tasabuukki kertoimissa. Youngista sen verran, että John McEnroe sanoi Youngia ""the next John McEnroeksi" kun tämä oli 12-vuotias. Davydenkoa vastaan syöttö oli jopa 130mph ja oli väläytteli volley-taitojaan tekemällä volleydropshotteja, uskomattoman nopeat kädet ja hyvät refleksit, mutta pelaa ennemmänkin baselinepeliä. Potentiaalia pitäisi olla seuraavaksi suureksi amerikkalaiseksi tennispelaajaksi, eikä sielläkään taso ole päätä huimaava kun useimmat luottavat pelkkään voimaan ilman suurempia pallonpalautustaitoja.
Joo, lahjoja on pakko olla aika roimasti, jos miehelle jo 15-vuotiaan annettiin takavuosina villeja kortteja miesten Masters sarjan (!) kisoihin.

Janna matsi, olisi mukava nahda Youngin pelaavan. Eittamatta top-50 ainesta vahintaan tuleville vuosille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Itse pidän Del Potroa yhtenä ekan kiekan parhaimmista suosikeista. Mahutin viime aikojen esitykset eivät lupaa yhtään mitään, ja baserlinerina hän on muutenkin korkeintaan keskiverto, eikä Del Potrolla pitäis olla mitään vaikeuksia selvittää pitempiä ralleja itselleen kovalla prosentilla.
Mihin muuten Maverick perustuu näkemyksesi siitä, että Del Potron nousu huipulle on hidastunut?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Pariin otteluun mitä olen Del Potron pelejä nähnyt viime kauden lopulla ja verrattuna tällä kaudella nähtyihin peleihin. Kyllä se eteenpäin porskuttaa, mutta tällä hetkellä näyttäisi, ettei saavuta sitä potentiaalia, mitä edellisen kauden lopussa näytti, mikä oli todella iso. Epätasaisuus vaivaa kanssa ja ehkä astma vai mikä noita hengitysongilmia aiheuttaakin, minkä takia on joutunut tämän kauden aikana otteluja keskeyttänyt/luovuttanut. Ei ole pystynyt petraamaan sen tyyppisiä vastustajia vastaan, jotka ovat aiheuttaneet tälle päänvaivaa ja tässä vaiheessa tällaisen petraamisen pitäisi tapahtua jos on tapahtuakseen. Loppujen lopuksi ei kovinkaan moniulotteinen pelaaja, ainakaan vielä. Del Potron aika varmasti pitäisi kolkutella top-20:n ovia jossakin vaiheessa, mutta aivan terävimmän kärjen saavuttaminen ei tällä hetkellä näytä todennäköiseltä, tietenkin kokemus kasvaa koko ajan ja aika näyttää. Itse ainakin näkisin mielelläni Del Potron pelin saavan lopullisen sysäyksensä eteenpäin.

Mahutia vastaan selvästi parempi palloralleissa, mutta niitä ei pahemmin tultane näkemään, ainakaan Mahutin syöttäessä. Mahutin selän kestäminen on toinen kysymys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Kiitti vastauksesta.

Todettakkoon kuitenkin, että D.Potro on tässä kuussa jenkkien kovilla kukistanut m.m Tsongan, Canasin ja Kolschreiberin sekä hävinnyt tiukan 3-eräisen Moyalle Cincinnattin kvartseissa - kaikki slevästi kovempia luita kovilla kuin Mahut- joten vähintäänkin tyydyttävässä kunnossa on kaveri.
Ja ei se oo vielä täyttänyt edes 19 vuotta, joten tuon potentiaalin realisoinnin suhteen ei vielä kovin suuria johtopäätöksiä kannata mun mielestä vetää.
Mahut on hävinnyt 2/2 jennkikovilla Devilderin ja Fleichmanin tasoisille "nobodyille" enkä vaan osaa antaa patongilel kuin about ~25% tällä alustalla ja tässä kunnossa selvästi parempaa vastustajaa vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Maverick
Jäsen
Viestit: 526
Liittynyt: 16.05.2004, 12:04
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Maverick »

Kohtahan noiden otteluiden pitäisi alkaa, mutta Del Potron ottelua joudutaan odottamaan ainakin huomiseen, että nähään miten lähtee käyntiin. En menisi noista voitoista kauheita johtopäätöksiä vetämään, ainoastaan tiukan Moya ottelun lukisin Del Potron hyväksi, voitot ovat tavalla tai toisella omasta mielestä kyseenalaisia.

Tsongan edellinen peli oli ruoholla Wimbledonissa, koska parannellut selkäänsä sen jälkeen ja en olisi yllättynyt jos halusi vain kokeilla New Havenissa omaa kuntoaan, eikä ensimmäisen voitetun erän jälkeen löytynyt kiinnostusta pidemmälle turnauksen kuumuudessa ja kosteudessa US-Openin odottaessa viikon päässä.

Canasin otteita en ole nähnyt viime aikoina, mutta meni Wimbledonista massalle, jonka jälkeen alustanvaihdos ei ole sujunut ja itse ainakin olen kuullut aika hälyyttäviä juttuja Canasin jaksamisesta, ehkä liiaksi revityn alkukauden jälkeen. Tänään luulisi Canasin kumminkin suursuosikkina voittavan massalla viihtyvän Ramirez-Hidalgon, mutta rahaa siihen en uskalla pistää likoon. Kohlschreiberilla myöskin ollut kuntonsa kanssa isompia ongelmia ja itse olin yllättynyt kun onnistui edes erän viemään Del Potrolta. Scoreboardin välityksellä ottelua seuranneena Del Potro väsähti totaalisesti, mutta onnistui vääntämään voiton. Pikkaisen arveluttaa Del Potron kuntokin viisierisiin, mutta tennis on siitä hauska laji kun otteluja voi pyöritellä loputtomasti useammasta näkökulmasta : ).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Time to party raise a glass - Tell everybody to kiss my ass"

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4777

Viesti Kirjoittaja credit »

Hyvä, että saatiin taas vähän vipinää tänne hiljaiseksi käyneeseen tennisosastoon. :) Seuraavassa muutamia omia pelikohteita.

Capdeville - Schüttler 1.65 (Fonbet) 67%

Lee H-T. - Hrbaty 1.60 (Fonbet) 75%

Ascione - de Voest 2.00 (Pinnacle) 53%

Isner - Nieminen 2.76 (Pinnacle) 52%

Berdych - Gicquel 7.51 (Pinnacle) 18%

Simon - Waske 3.71 (Pinnacle) 38%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin