Tänään on 28.03.2024, 20:36.

TOTAL Ctrl maksulliseksi

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
power
Jäsen
Viestit: 2536
Liittynyt: 10.12.2003, 15:41

Tuotto: -73.99 yks.

Palautus%: 97.85%

Panosten ka: 1.70 yks.

Vetoja: 2030

Pisteitä: 215

Viesti Kirjoittaja power »

winorloose kirjoitti:spasanen,
olet keskittynyt kritisoimaan vihjepalveluita ja toisten antamia vihjeitä. Löytyykö tältä foorumilta yhtään sinun itsesi antamaa vihjettä? Ja jos ei löydy, niin onko niitä odotettavissa lähitulevaisuudessa?
Toki spasanen on meille tälläisen helmivihjeen SM-liiga -kauden aluksi heittänyt:
spasanen 11.9. kirjoitti:HIFK:n pelihän on jo alkanut mutta sanon vaan että hullua vetää noita undereita alkukaudesta. Tuomareilla juuri ollut kokousta ja linja on painotetus erittäin tarkka mikä tietää paljon jäähyjä ja maaleja. Tein viime kautena rahaa pelaamalla alkukaudella joka matsiin over 5.5 ja sama taktiikka tuo taas tulosta tänäkin kaunna.
En tiedä mikä linja mikkou:lla on käyttäjien bannaamisessa, mutta tälläisiä häirikköjä on tänne pesiytynyt vähän liikaa viime aikoina. Yrittävätköhän maksulliset vihjepalvelut pistää ilmaiselle palstalle vähän kapuloita rattaisiin vai pokerin puoleltako noita sikiää?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


spasanen
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 09.09.2007, 18:06
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja spasanen »

Miksi se että osallistuuu keskusteluun, herättelee sitä ja esittää kritiikkiä jotakin arviota/asiaa/yms. kohtaan edellyttäisi sitä että palsta on omia vihjeitä täynnä? Tätä en ymmärrä. Olet "häirikkö" jos et hyssyttele ja ole samaa mieltä tiettyjen "tahojen" kanssa. Jos arvostelet poliitikkoa niin pitäisi sinun itse olla vähintään kansanedustaja? Tietysti "kenen leipää syöt sen lauluja laulat" eli ymmärrän jos tämä kerran on nykyään maksullisen vihjepalvelun ylläpitämä palsta niin on sinänsä loogista että sen "kätyrit" ehdottavat pian bannaamista ja kaikki tätä ko. palvelua koskevat kritiikki tullaan sensuroimaan pikaisesti. Paluu brezhneviläiseen aikaan. Vastaavasti palvelun ylläpitäjät kyseenalaisesti anonyymipalstan käyttäjien yksityisyyden suojaa täysin kunnioittamatta selvittelevät pikaisesti ip-osoitteita jos kritisoit vähän jotakin. Aika kyseenalaista. Mielestäni surullista jos kehitys kulkee tähän suuntaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut spasanen, 23.09.2007, 17:06. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

En tiedä onko tuosta spasasen kirjoittelusta niin hirveästi haittaa. On se ihan mukavaa, kun tälläkin palstalla on joku jonka jutuille nauraa. Asianhan noissa spasasen postauksissa kaikki fiksut osaavat jättää omaan arvoonsa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


parre
Jäsen
Viestit: 590
Liittynyt: 17.01.2003, 18:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja parre »

spasanen kirjoitti:oliko alun alkaen tämän forumin perustamisessa kytköksissä olevat henkilöt sellaisia joilla on tämä maksullisuus taka-ajatuksena. :roll:
Tämä Foorumi sai alkunsa Jalin palstoilta koska sinne alkoi sikiämään kaiken näköistä kirjoittajaa ja suunsoittajaa.Eli alkoi hyvä foorumi mennä piloille kun asiasta poikettiin aika hurjasti.Niin kuin tämä kirjoituskin.
Anyway se on nykyään niin että aika on kortilla monilla ja varmasti Ctrl immeiset uhraasivat omaa vapaa aikaansa ylläpitämään noita sivuja.Toki moni heistä laskee ja pelaa itse noilla arvioilla.Mutta saapahan vähän vastinetta työlleen.Kuitenkin tuota kanavaa voi käyttää moneen tarkoitukseen eikä vaan arvioiden hakuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Ei ole epäilijöiden ulosanti hääviä, mutta seurannan puuttuminen on kylläkin hyvä kysymys. Mikä olisi parempi markkinointikeino kuin voitollinen seuranta? Kuka jättäisi käyttämättä parhaan mahdollisen markkinointikeinoin, jos se olisi käytettävissä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 217
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

spasanen kirjoitti:Miksi se että osallistuuu keskusteluun, herättelee sitä ja esittää kritiikkiä jotakin arviota/asiaa/yms. kohtaan edellyttäisi sitä että palsta on omia vihjeitä täynnä?
Toki keskustella saa kuka tahansa. Mutta mikäli keskusteluun osallistuu kaikkitietävällä asenteella ja on jakelevinaan absoluuttisia totuuksia, lienee suotavaa, että on myös asiantuntemusta kyseisestä asiasta...
Sulla voi olla Bolton suosikki mutta arvio ja OA ovat todella kaukana totuudesta. Markkinoilla Tottenham suosikki ja markkinat on tässä valitettavasti täysin oikeassa.
Ilman minkäänlaisia todisteita osaamisesta (esim. vihjeitä foorumilla) on hieman vaikea niellä tuollaista asennetta. Ja sama pätee kaikkialla. Kokeilepa mennä kadunmiehenä poliitikoille latetelemaan totuuksia siitä, miten valtion budjetti tulisi laatia, niin taatusti tulet nauretuksi pihalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

spasanen kirjoitti:Palvelusta voisi maksaa edes jos se olisi laadukasta mutta kun ei niin ei.
Mihin nämä sun kommentit perustuu? Laita jotain faktoja pöytään!

Mun mielestä TC palvelu olisi laadukas jo pelkästään sillä että siellä on saatavilla yhdeltä sivustolta kp-tiedot Valioliigaan, Serie A:han, 1.Bundesliigaan, Ranskan liigaan, Espanjan liigaan, Veikkausliigaan, Allsvenskaniin, Norjan liigaan, SM-liigaan ja Elitserieniin.
Tämä sama kaveri esiintyy Ylikertoimessa usealla eri nimimerkillä, on ottanut asiakseen haukkua aina TOTAL CTRL:ia ja sitten kun sille laitetaan jauhot suuhun ja menettää uskottavuutensa sillä nimimerkillä, niin vaihtaa nimimerkkiä ja aloittaa kitinät aina alusta. Viimeksi nimimerkillä Potti haukkui TC analyysin ihan lyttyyn kun laitoin viestin että Pinnacle alkanut tarjota team totaleja Eurosarjoihin. Käski meidän pysytellä erossa team totaleista kun ei osata niitä. Sitten kun laitoin Value Betseissa olleet 550 team totalia yli 108% palautuksella, niin sanoi että kuka tahansa voi kikkailla seurantaa paremmaksi ottamalla team totalit mukaan (vaikka juuri aiemmin oli todennut niiden olevan liian vaikeita). Sinä viikonloppuna kun Ylikertoimessa ja TOTAL CTRL:n sivuilla oli vihjeissä 252 yksikön vedot ja takaisin tuli 291,85 yksikköä (voittoa 39,85yks.), ja kaikki ottelut missä spasanen/Potti/JakkeK/(pari muuta nimimerkkiä vielä samalla kaverilla) oli huutanut että ollaan aivan yössä, tuli kaikki meidän suuntaan, Potti häipyi foorumilta ja kaveri avasi uuden nimimerkin jolla nyt aukoo päätään.

Moni TOTAL CTRL:n sivustojen vakiokäyttäjistä on varmasti tyytyväinen siihen että sivut laitetaan maksulliseksi, koska silloin saadaan tarjottua entistä parempaa palvelua pienemmälle joukolle joka arvostaa riittävästi TC vihjeitä maksaakseen niistä, kuin että vihjeet jaettaisiin aiempaan tapaan ilmaiseksi kaikille tuhansille sivuilla kävijöille ja parhaat kertoimet putoaa nopeasti.
Me ollaan pyritty kehittämään TOTAL CTRL:ia monta vuotta, vihjattu ja tehty töitä kovasti, ja nyt meidän mielestä palvelu on monelta osin kehittynyt niin hyväksi, että sen voi laittaa maksulliseksi. Hinta on pyritty määrittelemään sellaiseksi että jopa melko pienellä pelikassalla operoivilla on siihen varaa jos halukkuutta riittää (1 euro/päivä 6kk paketti). TOTAL CTRL:n palvelun kehittymisen yksi mittari on Value Betsit, ja niissä seuranta on ollut nousujohteinen. Ennen tämän viikonlopun vetoja -> Edelliset 500 vetoa tuottoa yhteensä +24,2 yksikköä, edelliset 1000 vetoa tuottoa yhteensä +19,3 yksikköä, edelliset 1500 vetoa tuottoa yhteensä +104,0 yksikköä, ja edelliset 2000 vetoa tuottoa yhteensä +127,1 yksikköä. Tuossa seurannassa ei tietenkään ole mukana TC arvioilla pelattuja/vihjattuja (kerroinrajat) monivetoja eikä esim. jalkapallon arvokisoja, joissa menestys on ollut vielä paljon parempaa.
TOTAL CTRL:ssa halutaan pitää kiinni tällä hetkellä olevista vihjaajista ja sarjavastaavista, se tarkoittaa että heille pitää maksaa palkkaa joka taas tarkoittaa että sivujen pitää olla maksulliset.

Value Betsit on vain yksi osa TOTAL CTRL:n palvelua, 10 suositun vedonlyöntisarjan kokoonpanotiedot on toinen hyödyllinen osa, %-arviot vertailua varten kolmas jne. Pelkkä Value Betsien seuranta ei yksinään kerro onko palvelu hyvä vai huono, hyvä seuranta ei esim. riittäisi jos kp-tiedot olisi usein vääriä, jos TC sivujen %-arviot on omasta mielestä surkeita mutta kp-tiedot aina tarkkoja, voi suositelluista vedoista poimia vain niitä vetoja jotka itselle maistuu tai ovat omilla arvioilla ylikertoimia, ja käyttää apuna meidän kp-tietoja. Niiden oma seuranta jotka pelaavat TC lukemilla vaihtelee myös merkittävästi sen mukaan mihin aikaan ja kuinka ahkeraan jaksaa kaivaa vielä parempia kertoimia. Oon laittanut TOTAL CTRL:n Value Betsien seurannan aina kun sitä on kysytty, esim. tänne Ylikertoimeenkin ainakin kolme kertaa. Tämä on viimeinen kerta kun kommentoin TOTAL CTRL:n Value Betseja Ylikertoimessa, jatkossa niistä saa halukkaat tietoa kun laittaa kyselyä TC palauteboxiin.

Linkki yllä mainittuun 550 team total –vedon seurantaan ja keskusteluun -> viewtopic.php?t=20634

Tässä linkki sitä edelliseen keskusteluun TC Value Betseista, välillä niissä on oltu voitolla, välillä tappiolla, Value Betsit alkoi juuri upean voitollisten jalkapallon MM-kisojen jälkeen, sen jälkeen oli synkkä putki joka vei seurannan pahasti tappiolle, kautta aikojen kokonaisuus Value Betseissa silti plussalla (noiden MM-kisojen kohdalla TC sivuilla ei siis vielä julkaistu Value Betseja, ne oli kaikki Ylikertoimessa).

Poimin tähän omia kommentteja siitä keskustelusta, kitinät ja valitukset voi käydä lukemassa linkeistä
Mika Ässä kirjoitti: Tuon syksyllä alkaneen Value Bets –otoksen seuranta on +54yks., juuri sitä ennen olleiden jalkapallon MM-kisojen joista kaikki vedot Yk.comissa mutta vedot eivät ole mukana Value Bets –otoksessa, tulos oli +81 yks.
Toinen poiminta samasta ketjusta kun sanotaan että helppohan seuranta on saada voitolliseksi jos TC vihjeet menevät vain mikkihiiri-firmoihin ->
Mika Ässä kirjoitti:TOTAL CTRL:n Value Betseista 84,4% on mennyt laadukkaille ja isoille bookkereille joihin on saanut/saa edelleen panoksia sisään. Loput vedoista on mennyt pienemmille firmoille, ja niitä karsitaan koko ajan pois tarkkaan harkiten.
Tasan 80% vedoista on ahc ja o/u vetoja eli useimmiten päävetoja, muut pelimuodot useimmiten suojavetoja. Poikkeuksena Norjan ja Ranskan liigat joissa team totalit on meidän mielestämme maalimääränäkemyseroista johtuen kaikkein edullisin pelimuoto, ja kun niihin saa noissa sarjoissa sellaista 200 euroa/veto sisään, ollaan ajateltu että on niitä järkevää vihjata kun 200 euron panos tod.näk. riittää aika monille TC sivuilla kävijöille noissa special oddseissa.
Linkki viewtopic.php?t=19061

Pikaisella etsinnällä Ylikertoimesta löytyi myös toinen linkki nimellä TC Value Bets seuranta, poimintoja siitä
playerone kirjoitti:Paljonkos tuo tulee maksamaan suunnilleen :?: 200e/kk :roll:
Hinnaksi tuli siis 179 euroa jos ottaa 6kk paketin (180 päivää), se on alle euron päivässä, 3kk paketti on 99 euroa, ja 1kk maksaa 39 euroa. Tuolla Playeronen arvaamalla 200 euron kuukausihinnalla saa siis puolen vuoden käyttöoikeuden TOTAL CTRL:n sivuille ja jää vielä rahaakin.

Samasta ketjusta poimittu vastaus Playeronelle ->
Mika Ässä kirjoitti:Kiitos kun ehdotit noin komeaa lukua! 8--) & :P

TOTAL CTRL:n maksullisten vihjeiden hinta kuitenkin tulee olemaan paljon pienempi, sellainen että pikkupeluritkin saavat palvelun ostettua. Jos moni TC sivuille rekisteröityneistä näkee että hinta/laatu -suhde on hyvä usean sarjan kp-tiedoista, %-arvioista, vedoista, rankingeista ja avainpelaajista, niin sellaisilla tuloilla TC palvelu nostaa jälleen tasoaan, sitten on rahkeita ottaa mukaan uusia sarjoja (esim. NHL, Suomen divarit jne.) kun saamme palkattua lisää kokopäiväisiä tekijöitä. Parhaille tiimin ulkopuolisille kontakteille TC sivut tulevat aina olemaan ilmaiset, ja mukaan TC tiimiin saa hakea ahkerat urheiluvedonlyöjät.
Kommentti silloin kun TC Value Betsien seuranta laahasi pohjamudissa ja niistähän on hienosti noustu ->
Mika Ässä kirjoitti: Sarjoissa jotka ovat tällä kaudella eniten miinuksella ja joista pääasiassa johtuu TC Value Betsien tappiollinen seuranta, on kuitenkin tekijöinä miehet joilla on näyttää voitollinen seuranta esim. 2-3 edelliseltä kaudelta.
Myös tämä puolsi meidän omaa uskoa kun Value Betsien seuranta oli eniten miinuksella ->
Mika Ässä kirjoitti:Toinen puoltava tekijä TC analyysin voitollisuuden puolesta tämän kauden osalta -> Samoilla %-arvioilla kun on lyöty n. 1500 Value Betsia, on monivedossa tahkottu 127 kierroksella palautus 161%. Tuollaiset 550 000 pelattua monivetoriviä ja hyvin voitollinen palautus antavat jo pientä kuvaa analyysin laadusta, muttei sekään vielä kerro koko totuutta, aineistoa tarvitaan edelleen lisää.
Tässä mun vastaukset TOTAL CTRL:n Value Bets seurantaan, enää en jaksa näihin kommentoida, käytän aikani ennemmin hyödyllisesti tutkimalla sarjoja ja kaivamalla vetoja. Jos tulee jotain kysyttävää, lähettäkää palautetta TOTAL CTRL:lle, siellä on joka sarjassa omat miehet vastaamassa kysymyksiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 520
Liittynyt: 14.01.2003, 09:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Saattaa tuo Ässän luettelemat tilastot seurannasta riittää joillekin asiakkaille, mutta jos haluatte lisää asiakkaita, niin rutinat puutteellisesta seurannasta ovat aivan aiheellisia.

Ehdottaisin, että laittakaa kaikkien näkyviin value betsit heti matsin alkamisen jälkeen ja tilastoikaa ne selkeästi sivullenne, jossa näkyy jokainen veto tunnuslukuineen.
Eihän ne rutinat silti lopu kokonaan, mutta luulen teidän saavan taas lisää asiakkaita. Itsekin voisin lähteä mukaan, jos luotettavan seurannan perusteella palautus olisi edes 100 % huitteilla tai edes lähellä odotusta.

Niin, tämän kommentin ei ollut tarkoitus loukata taas ketään, vaan toivon oikeasti menestystä ja onnea :wink:

Edit: Lisäksi noi huonot bookkerit voisi myös jättää pois ja käyttäisi varsinkin pääsarjoissa pörssejä, joissa riittää volyymia. Mun mielestä on turha pelätä, jos palautus menee lähelle 100%. Järkevät asiakkaat näkevät melko pian mikä on homman nimi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Eihän ne rutinat silti lopu kokonaan, mutta luulen teidän saavan taas lisää asiakkaita. Itsekin voisin lähteä mukaan, jos luotettavan seurannan perusteella palautus olisi edes 100 % huitteilla tai edes lähellä odotusta.
Joo Gary puhuu kyllä asiaa. Itse en ole ikinä pahemmin sivustoa lueskellut, mutta haeskelen aina päteviä kavereita kenen vihjeitä voi ostaa lajeihin joihin aika ei riitä panostaa. Minulle olisi ihan sama vaikka maksaisi 0.1e, mutta jos ei ole kunnon seurantaa isoihin firmoihin niin en ostaisi. Taas toisaalta jos seuranta löytyy ja se on edes hieman plussalla järkevällä otoksella voisin siitä maksaa 10-100 kertaisen hinnan. Minullekin näissä hommissa avainsana on selkeä seuranta. Onnea vaan tulevaisuuteen miten homma sitten kehittyykään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

gary kirjoitti:Saattaa tuo Ässän luettelemat tilastot seurannasta riittää joillekin asiakkaille, mutta jos haluatte lisää asiakkaita, niin rutinat puutteellisesta seurannasta ovat aivan aiheellisia.
Hyvät pointit ja ideat Garylta!

Seurannan julkistaminen tai ei on ollut täysin meidän oma asia, kun sivut on olleet ilmaiset, sen takia sitä itkua ei aina ole jaksanut ymmärtää. Varsinkin kun aineistoa oli muutamalta kuukaudelta ja otos oli satoja otteluita, ei se kertonut juuri mitään meidän tiimin tasosta kun sivut on olleet pystyssä viisi vuotta ja arvioilla on tehty useita tuhansia vetoja. Mä olen laittanut seurannan aina kysyjille ja jatkossa sen saa TC palauteboxista. Sivujen ollessa maksulliset on asia tietysti eri ja tästä viikonlopusta alkaen harkitsemme seurannan julkistamista tietyin ajanjaksoin. Jos yrittäisimme myydä pelkkiä vetoja, seuranta olisi ehdoton että vihjeet käy kaupaksi, mutta kun TOTAL CTRL:n sivuilla on paljon kaikkea muutakin, ja uutuuksia tulossa, niin sivujen hinta/laatu -suhde tuntuu olevan monien mielestä jo riittävän houkutteleva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

mikko82 kirjoitti:Taas toisaalta jos seuranta löytyy ja se on edes hieman plussalla järkevällä otoksella voisin siitä maksaa 10-100 kertaisen hinnan. Minullekin näissä hommissa avainsana on selkeä seuranta.
Onko antaa jotain linkkiä, vinkkiä tai suositusta tällaisista palveluista/vihjaajista, voisin itsekin harkita ostaa? Kaikki aina puhuvat että "sellainen voisi TOTAL CTRL parhaimmillaan isona olla", mutta kun koitan kysellä esimerkkejä, ei oikein mitään sellaista kunnollista ole tarjottu jonka hinta/laatu -suhde olisi lähelläkään TOTAL CTRL:n tasoa.
mikko82 kirjoitti:Onnea vaan tulevaisuuteen miten homma sitten kehittyykään.
Paljon kiitoksia!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Onko antaa jotain linkkiä, vinkkiä tai suositusta tällaisista palveluista/vihjaajista, voisin itsekin harkita ostaa? Kaikki aina puhuvat että "sellainen voisi TOTAL CTRL parhaimmillaan isona olla", mutta kun koitan kysellä esimerkkejä, ei oikein mitään sellaista kunnollista ole tarjottu jonka hinta/laatu -suhde olisi lähelläkään TOTAL CTRL:n tasoa.
Itse olen ostanut vain henkilökohtaisesti tietyiltä henkilöiltä tiettyyn lajiin. Olen itse seurannut kyseisiä kavereita jonkun aikaa ja todennut heidän taitonsa. Näiltä kavereilta en ole ikinä mitään ostanut, mutta kaikki heidän viestejä/seurantaa seuraavansa/seuranneensa voivat todeta heidän taidot, esim (nimimerkit) Neo - Brittifutis, Diesel - Jääkiekko, käyttäjätunnus - formulat ja Sukkela - kaikki mahdollinen mitä vaan sanoo. Nuo vaan esimerkkinä mitä minkälaista tasoa odottaa, jos ostaa vihjeitä. Yleisiä vihjepalveluja en ole käyttänyt kuin teininä, minusta täydellinen omistautuminen tiettyyn lajiin tuo tietenkin suurinta tuottoa. Lyön sen verran isolla, että pakko olla raudanluja luottamus kaverin taitoihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

mikko82 kirjoitti:Itse olen ostanut vain henkilökohtaisesti tietyiltä henkilöiltä tiettyyn lajiin. Olen itse seurannut kyseisiä kavereita jonkun aikaa ja todennut heidän taitonsa. Näiltä kavereilta en ole ikinä mitään ostanut, mutta kaikki heidän viestejä/seurantaa seuraavansa/seuranneensa voivat todeta heidän taidot, esim (nimimerkit) Neo - Brittifutis, Diesel - (Jääkiekko), käyttäjätunnus - formulat ja Sukkela - kaikki mahdollinen mitä vaan sanoo. Nuo vaan esimerkkinä mitä minkälaista tasoa odottaa, jos ostaa vihjeitä. Yleisiä vihjepalveluja en ole käyttänyt kuin teininä, minusta täydellinen omistautuminen tiettyyn lajiin tuo tietenkin suurinta tuottoa. Lyö sen verran isolla, että pakko olla raudanluja luottamus kaverin taitoihin.
Hyvä! Just noita samoja kavereita arvostan itsekin, ja heidän arvioistaan/vihjeistään olisin valmis maksamaan. Juuri samanlaisia, ja jopa samoja, miehiä on tekemässä TOTAL CTRL:n vihjeitä, kaikki samalla lailla tunnettuja kuin mainitsemasi kaverit, Ylikertoimessa ja muilla foorumeilla, useista eri lajeista, voitolliset seurannat ja kuten sanoit, kaikki heidän vihjeitään seuranneet tietävät minkälaista tasoa saavat. TOTAL CTRL:iin oon koottu parikymmentä tuollaista kaveria. TOTAL CTRL:ssa on joka sarjassa omat experttinsä, juuri sen sarjan/lajin Tietäjät, vain minä olen tällainen jokapaikan höylä.
Olisi kiva jos noiden yksittäisten miesten/nimimerkkien lisäksi jostain löytyisi sellainen uusi vihjepalvelu jota voisi pitää oikein esikuvana ja mitä kohti pyrkiä. Itselle tulee ensimmäisenä, ja ainoana, mieleen vain ESBC.
gary kirjoitti:Saattaa tuo Ässän luettelemat tilastot seurannasta riittää joillekin asiakkaille
Kaikki noi mun mainitsemat tilastot vedoista jotka on olleet TOTAL CTRL:n sivuilla, jos joku haluaa ruotia niitä vetoja tarkemmin, niin voin lähettää ne excel-taulukkona. Tulevien vetojen kirjanpitoon liittyvät kysymykset TC palauteboxiin.

_________________

TOTAL CTRL Value Bets, edelliset 2000 vetoa, tuottoa yhteensä +127,1 yksikköä (21.9.2007)

Lisätietoja www.totalctrl.info

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 00:21
Pisteitä: 11
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

power kirjoitti:En tiedä mikä linja mikkou:lla on käyttäjien bannaamisessa, mutta tälläisiä häirikköjä on tänne pesiytynyt vähän liikaa viime aikoina.
No nämä kaverit joiden elämäntehtävä lienee muiden tekemisten arvostelu ja valittaminen ottavat yhden nimimerkin (esim. Potti, JakkeK, spasanen jne) täällä käyttöön ja kun se on lopulta naurettu pihalle muiden käyttäjien toimesta otetaan käyttöön uusi. Kyseiset sankarit eivät täällä uskalla näyttää pidempiaikaisia taitojaan vaan ainoastaan kertovat absoluuttisia totuuksiaan muille ja valittavat kaikesta mitä esiin sattuu. Jokainen nyt ymmärtää miksi näin käy.

Kritiikkiä saa ja kuuluu aina antaa jokaiselle taholle aina kun siihen on aihetta, mutta jokin punainen lanka siinä olisi hyvä säilyttää, eli munmielestä (joka ei välttämättä ole kaikkien modejen mielipide) "kykynsä" näyttäneiden elämäntapa pessimistien viestit voisi poistaa atomin tarkkuudella :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

spasanen kirjoitti:PS. Tänään osui Newcastle -0.5, Aston Villa -0.25 ja Chelsea -0.25 jotka pelasin viikolla eli kaikki osui, palautus tän kauden Valioliiga 142% 43 vetoa jossa on toki tuuria mukana mutta selvää on että myös se ettei todennäköisesti huonoilla arvioilla tuurillakaan palautus ole noin hyvä. Eiköhän se sinne 110% pitkällä ajalla taas asetu, tai vähän reilu 110.
:shock: Tämäkö nyt on sitä kaikkien kuuluttamaa luotettavaa seurantaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Olisi kiva jos noiden yksittäisten miesten/nimimerkkien lisäksi jostain löytyisi sellainen uusi vihjepalvelu jota voisi pitää oikein esikuvana ja mitä kohti pyrkiä. Itselle tulee ensimmäisenä, ja ainoana, mieleen vain ESBC.
Olen eri mieltä, mutta se vain oma mielipiteeni/kokemukseni. Voi olla ettei CTRL ole ihan minunlaista peluria varten, mutta katsastellaan tilanne ajan kanssa ja mitä muut ihmiset tulevat olemaan mieltä palveluistanne. Niinkuin sanoin onnea... Nyt ei jaksa enään kirjoitella mitään, tullut kirjoituslimitit kyllä tänään täyteen eri foorumeille... 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Herrantähden mitä valittamista. Vaikka en kuulu Totalin joukkoihin, arvostan kavereita suuresti. Siksi ainakin allekirjoittanutta v-tuttaa lukea näitä spasasen kaikkimulletännenythetiilmaiseksi"-tyylisiä purkauksia. Jos ei seuranta ole itselle riittävä tai joku muu ottaa aivoon, käytä ihmeessä se euro päivässä vaikka 1,5 l maitotölkkiin - ainakin luut vahvistuvat!

Kaverit ovat kannuksensa ansainneet ja pieni palkkio siitä tuskin on keneltäkään suuresti pois? Asiallinen kritiikki ja kommentointi on aina aiheellista - sitäkin on nähty tässä ketjussa.

Tuosta mikkou:n silmissä kiiluvista dollarinkuvista sen verran että voin henkilökohtaisesti kokemuksella sanoa että hänen tavoitteenaan on ollut kehittää tästä johtavaa tämän alan foorumia, ei todellakaan kerätä rahaa.

Ja tämän mielipiteen lopuksi on kuitenkin vielä todettava: en aio ostaa heidän palveluitaan koska luotan toistaiseksi tarpeeksi omiin taitoihini. Sen sijaan toivotan kavereille paljon onnea vaikka tuolla tieto- ja taitomäärällä sitä tuskin juurikaan tarvitaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2105
Liittynyt: 24.01.2004, 19:33
Pisteitä: 657
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Muutamia hajahuomioita tähänastisesta keskustelusta :

-Täällä Ylikerroin.comissa todellakin on oma aktiivinen porukka , joka enemmän tai vähemmän on tekemisissä Totalin arvioiden kanssa,siksi arvostaisin maltillisuutta vastatessa Totalille kriittisiin puheenvuoroihin ,koska kieltämättä se "oma lehmä on jossain määrin ojassa"

-Sitäpaitsi,eikö olisi ollut parempi tehdä kunnon ennakkokirjelmä ( = myyntipuhe) Totalin nykyisille ( ilmais) asiakkaille siitä,miksi Total siirtyy maksulliseksi,nyt sitä samaa asiaa joudutaan selvittämään täällä palstoilla vaikeimman kautta.

-Hassua on myös se,että suurimman huomion saa se asiattomin kritiikki,ne joilla oikeasti on jotain rakentavaa sanottavaa Totalin kehityksen puolesta jäävät taustakuoroon.

Eipä muuta..odottelen vieläkin Ylikerroin.comin jäsenenä , sitä "tarjousta, josta ei voi kieltäytyä" :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

spasanen kirjoitti:En kommentoi tätä enää.
Päivän paras uutinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja Willy »

spasanen kirjoitti:Vihjeiden myyjiä sen sijaan en arvosta, koska heidän toimintansa ei tuota yhteiskunnalle käytännössä mitään hyötyä...
Yrittämisestä ei ole yhteiskunnalle hyötyä? Veronmaksu ei hyödytä yhteiskuntaa? Työllistäminen ihan hyödytöntä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 263
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

spasanen kirjoitti:Minun kritiikkini ainakin oli asiallista. Yllättäen siihen tuli nopea vastaus jossa kierreltiin ja kaarreltiin sanahelinää vähän sieltä sun täältä. Moniin muihin ketjuihin ei useinkaan kommentoida, hiljaista tuntuu olevan mutta tunnetustihan se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.
Kun "kritiikki" perustuu niin vahvasti asiavirheisiin ja tietämättömyyteen, niin eihän se ole mikään ihme, että yleisöllä kuohahtaa. Yrität neuvoa muita asiassa, josta et oikein tiedä, ja sitten yrität saada katu-uskottavuutta heittämällä soppaan sekaan vielä kunnon omakehut. Harvalla on intoa/aikaa lähteä tuollaista argumentointia vastaan vakavamielisesti väittelemään. Ei oikein tiedä, että mistä aloittaisi, ja voi siinä tulla mieleen, että aikaa voisi käyttää hyödyllisemminkin kuin neuvoa jotain (kateellista?) internetvittuilijaa, josta ei edes tiedä, että trollaako se vaan.

Tsemppiä vaan TC:n pojille. Toivottavasti aikaa löytyy teiltä vielä tällekin foorumille jatkossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

"TOTAL CTRL Value Bets, edelliset 2000 vetoa, tuottoa yhteensä +127,1 yksikköä (21.9.2007)"

"team totalit on olleet kaikkein tuottoisammat, 550 vetoa, panokset 1413yks., voitot 1530,26yks., voittoa +117,3 yks."


Voitto on tullut siis Nordicbetin team totaleista, muut vedot pyörivät omillaan. Itselläni ei ole enää tiliä Nordicbetillä, minkäkokoisia panoksia huolivat näihin ja kuinka paljon saa voittaa ennenkuin limitit alkavat tippua?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Onko suunnitteilla laajentaa uusiin sarjoihin, tai jopa yksilölajeihin, vai jatkaako maksullinen Total samalla formaatilla kuin tähänkin asti? Mitä sarjoja mahdollisesti voisi olla odotettavissa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Lorimer kirjoitti:*kaikki Lorimerin kirjoitukset*
Lorimerin tyylisiä ihmisiä saisi olla enemmän olemassa, foorumeilla ja oikeassa maailmassa :P Nostan hattua kaikille Lorimerin kirjoituksille ja ideoille!
playerone kirjoitti:Onko suunnitteilla laajentaa uusiin sarjoihin, tai jopa yksilölajeihin, vai jatkaako maksullinen Total samalla formaatilla kuin tähänkin asti? Mitä sarjoja mahdollisesti voisi olla odotettavissa?
Suunnitelmissa NHL, pari uutta sarjaa ilmaiselle puolelle.
Tahma kirjoitti: Todellakin ja hintahan tuossa on kyllä olematon,tuohan tippuu taskuista puolessa vuodessa.Ihmeen kauan kesti ilmaisena ja siitä hatunnosto.Ikäväähän se on kun ei voi enää tipsiin liittää,että TC arviolla pelattava..Se mikä itseä kiinnostaa kun en suurkuluttaja ollut niin muistanko aivan väärin ettei NHL arvioita sivuilla ollut tai oli alkukaudesta muutama kierros(ESBC ilmaisarvioista vedettynä)?Jos Mungo liittyy tiimiin niin maksan tuplaten. :P
NHL tulee todennäköisesti olemaan vahvasti mukana TOTAL CTRL:n vihjeissä. Ollaan lähestytty parhaita tietämiämme NHL-vihjaajia, sellaisia joilla on näyttää voitollinen seuranta, joihin mm. mainitsemasi Mungo kuuluu, vahvistaaksemme omaa NHL-tiimiä. NHL:ssa on tehtävissä hyvää tiliä kauden mittaan kun otteluita on niin paljon, mutta yksikään hyvä NHL-vihjaaja ei anna arvioitaan jakeluun jos saa palkaksi esim. perunankuoria, se vaatii rahaa, ja sekin puolsi TC sivujen laittamista maksulliseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Aina yhtä hauskoja nämä keskustelut keskustelusta

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Ei niiltä voi välttyä millään huuhaa - saiteillakaan joten oikeastaan ihmetyttää kuinka rauhassa täällä onkaan saanut olla. Oika lintukoto lopulta. Vähän satunnaista kitinää milloin mistäkin joka lähinnä peilaa omia ohipetsejä ja pahaa oloa. Mua ei ole haitanneet TC:t eikä täysosumat; ei menestyminen eikä menestymättömyys. Luultavasti olisin pärjännyt paremmin jos olisin käyttänyt edes joskus joitain palveluita mutta kun sitä mielellään tekee itse ja vastaa tekemisistään itse.

Se on näköjään monelta liikaa vaadittu.

Ajankäytöstä kyllä maksaa jos tosissaan tämän homman kanssa on; mutta vain jos joku muu tekee sun hommasi kunnolla ja siihen voit luottaa joten sikäli ymmärrän kitinät ja asiallisetkin kommentit seurannasta. Oikeasti on hämmästyttävää kuinka paljon aikaa vetojen valintaan menee pelkästään yhdestä sarjasta jos sen tekee aivan yksin.

Toki tikanheitto vaatii vain ohikiitävän hetken, sormien napsautuksen ja hetken hurman.

Se että mä itse en maksa siitä ei liity tähän, mutta jos olisin fiksumpi niin maksaisin ja tekisin osan penkomiseen käyttämästäni ajasta jotain muuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Para ver o arco-íris, é preciso não temer a chuva.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin