Tänään on 16.04.2024, 18:48.

atg pelejä tarjoavat nettibookkerit?

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Ade
Jäsen
Viestit: 251
Liittynyt: 13.02.2003, 10:05
Pisteitä: 0

atg pelejä tarjoavat nettibookkerit?

Viesti Kirjoittaja Ade »

Onko tällä hetkellä olemassa nettibookkeria jolle olisi mahdollista lyödä näitä ruotsin ravien voittaja ja sijapelejä ratakertoimilla? Ladbrokeshan tarjosi kertoimiin vielä +4%, mutta tunnetun episodin jälkeen se ei enään tarjoa kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Harjakone
Jäsen
Viestit: 150
Liittynyt: 04.06.2003, 22:18

Tuotto: -68.00 yks.

Palautus%: 86.74%

Panosten ka: 18.32 yks.

Vetoja: 28

Pisteitä: 24

Viesti Kirjoittaja Harjakone »

Kertoimia tarjoaa ainakin seuraavat:
Unibet (voittaja, sija, H to H)
Expekt (voittaja, H to H)
Centrebet (voittaja, H to H)
Nordicbet (H to H)

Päivät vaihtelee mihin raveihin tarjoavat. Kertoimet ovat usein parempia kuin ATG:n ratakertoimet. Ainakin tietyille hevosille.

Ja sitten vihjeosuus:
Mellby Quick Åbyssä la 4. lähtö.
Ehkei Mellby voita Hilda Zonettia mutta sijassa voisi olla. Unibet tarjoaa sijakertoimen 3.70. Radallu uskoisin sijakertoimen olevan 2,5-3. Sijaa peliin. Rata 9. ei pitäisi olla huono ja Kontiokin on uhonut ajavansa Yazzy Broddalla keulasta Hildaa vastaan, joten vauhtia ilmeisesti riittää ja sehän käy Mellby Quickille.
Pärjää ainakin jos pääseevät ajamaan taas ilman kenkiä.
Voittajakerroin olisi 23, mistä sen tietää vaikka MQ korkkaisi koko paskan taas mutta varmistellaan ja pelataan sijaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


novanteri
Jäsen
Viestit: 238
Liittynyt: 31.05.2003, 02:42
Pisteitä: 29
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja novanteri »

Tällaisia bookkereita ei enää löydy.Ladbrokers tuli jo käsiteltyä ja Unitedbet(joka tarjosi vielä parempia ylim.prosentteja)meni varmaankin poikki näissä vedoissa,koska ei pysty tarjoamaan enää edes hedareita.Nettifirmojen ravipelejä ei pelaa ns.tavallinen kansa,joka pitkälti rahoittaa toimintaa,vaan ne jotka seuraavat ahkerasti ja tekevät myöskin tiliä.Paljon aiemmin tippui kelkasta Tanskalainen Playoffs,joka kertoi suoraan,että ravipelurit ovat liian taitavia heille.
Mellby Quick teki viimeksi loistoesityksen...Åbyssa MQ:lla on lähtöpaikka takarivistä nopeiden starttareiden takaa.Jos käy niin,että Kontio vastaan kuten lupasi Hilda Zonetille,niin MQ:lla tulee olemaan lopussa vain väsyviä hepoja edessä,joten itse en ainakaan sitä pelaa.Yatsy Brodda on ollut selvästi luokkaa huonompi tänä vuonna kuin viime vuonna,joten uskon sen tällaisella juoksunkululla katkeavan viimeistään loppusuoralla.Myönnän,että sijakerroin on ok huippukuntoiselle hevoselle,mutta ainakin voittajakerroin on liian pieni(oma arvio 40).Aina ei kaikki voi mennä kuin elokuvissa!
Ruotsiin kokeilin kahta mielenkiintoista time handicap peliä Nordicille:La Nyby Exet sai kertoimen 2 Alfons Crownia (+0,3) vastaan ja pelasin NE:ta.Hepo on elämänsä kunnossa,alla kaksi loistavaa starttia.Alfonsia ei suosi maili ja sen onkin lyhyellä matkalla todella vaikea tehdä riittävästi eroa Nyby Exetiin,joka on lopettanut hurjasti kahdessa viime startissa.Vaikkakin,ehkä AC on vielä hieman parempi hepo,annetun tasoituksen pitäisi riittää normaalisti.
Toinen pelikohde on sunnuntaille.Teivossa hieman vaisusti esiintynyt Giant Superman(+0.2) oli jäätävä viimeksi Solvallassa ja on ilman muuta pelikohde 2 kertoimella Agaton Crownia vastaan.AG:lla 8 rata ja GS suunnistaa tod.näk.kohti keulaa.AC on ehdottomasti riittämätön hepo tähän lähtöön.Noin (+0.5) olisi omasta mielestäni tasainen veto.Huippukohde!!!Tämä menee pieleen vain jos keula odottelee muita liinat kiinni ja eroa ei sen takia synnykään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


novanteri
Jäsen
Viestit: 238
Liittynyt: 31.05.2003, 02:42
Pisteitä: 29
Paikkakunta: Seinäjoki

Viesti Kirjoittaja novanteri »

Nyby Exetin kerroin on noussut 2.35:een.En ymmärrä tätä ollenkaan,joten lisää painoa omaan ideaan!!!Tasoitus on mailille niin kova,että se ei voi olla huono peli!(p.s.ottivat kyllä tosi vähän vetoa sisään.)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin