Tänään on 28.03.2024, 22:16.

Snooker Grand Prix

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
tsilven
Jäsen
Viestit: 53
Liittynyt: 18.03.2006, 19:06
Pisteitä: 0
Viesti:

Snooker Grand Prix

Viesti Kirjoittaja tsilven »

Kauden toiset rankingit alkamassa, jos vaikka tällä kertaa löisi muutaman vedon sisään. Suluissa mainitut kertoimet pääasiassa Unibetiltä, korkeampiakin epäilemättä löytyy jos jaksaa etsiä.

Voittajavedot

M. Stevens (35) - Stevensin pari edellistä kautta ovat olleet surkeita, mutta viime kauden lopussa näkyi selviä merkkejä paremmasta. Myös tämä kausi on alkanut hyvin. Stevens on yleensä parhaimmillaan kun pelataan pitkiä otteluja, joten lyhyet lohkopelit voivat olla se kompastuskivi. Jos pääsee niistä jatkoon (kuten pääsi viime vuoden kisassakin), saattaa puhti riittää loppuun saakka. Muutenkin Stevensin otteissa on pitkästä aikaa näkynyt motivaatio uuteen nousuun.

D. Dale (100) - Aika häkellyttävää, että edellisen turnauksen voittajalle saa noinkin suuren kertoimen. Dale on edelleen harjannut pienempiä pro-am-kisoja tässä rankingien välissä ja on hyvässä kunnossa. Itseluottamusta löytyy, tosin suurin yllätysetu on jo käytetty. Dalen kompastuskivi on se tyypillisin, edellisen turnauksen yllätysvoittaja tippuu usein seuraavassa kisassa heti alussa. Nyt en siihen usko, Dale on kokeneempi pelaaja, jonka ensimmäinen turnausvoitto on jo vuodelta 1997 tästä samasta kisasta.

S. Hendry (22) - Toisella forumilla vihjattiin Hendryä perusteluna hyvät esitykset Snookerin Premier Leaguessa. Tuossa Premier Leaguessa pelaavat tänä vuonna O'Sullivan, Higgins, Junhui, Robertson, Hendry, Davis ja White. Kaikki edellämainitut ovat saaneet hyvää kisapeliharjoitusta, vaikka liigaa ei voi rankingeihin verratakaan.

Lohkovoittajavedot

Lohko B: D. Dale (7.00) - Jos ei usko Dalen voittavan koko kisaa, voi koittaa tätä vetoa. Alkulohkossa pahoja vastuksia vain yksi, eli O'Sullivan.

Lohko F: I. McCulloch (6.50) - Erittäin tasainen lohko. Doherty ja etenkin Williams ovat luisumassa huipulta alaspäin. McCulloch pelasi tämän kisan viime vuonna hyvin ja on muutenkin omissa papereissani nousukuntoinen.

Lohkopelivedot

Näissä ei oikein ole ainakaan tänään pelattavaa. Muutamia marginaalisia kohteita ehkä löytyisi, mutta taidan jättää pelaamatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin