Tänään on 19.04.2024, 08:44.

Englanti 1-div, lauantai [8.11.2003]

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1330
Liittynyt: 14.01.2003, 12:22
Pisteitä: 265
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Nyt alkaa tää skeida riittämään mulle. Takaisin laboratorioon.

Näitä vitun teemakierroksia (tänäänkin ainoastaan 1 vierasvoitto) ja suosikkirivejä tulee aina säännöllisin väliajoin ja näköjään erityisesti tällä kaudella, eikä meikeläinen yllättäen ole niissä koskaan mukana. No, tämänpäiväinen katastrofi johtui kuitenkin pitkälti siitä, että arviot oli jo valmiiksi perseellään, tosin noin kovilla kertoimilla olisin hävinnyt joka tapauksessa, mutta ehkä jonkinverran vähemmän. Lupaava nousukiito päättyi siis mahalaskuun ja taas ollaan pohjalukemissa.

Pitäisi jaksaa ottaa aina huomioon, että ei voi laittaa kaikkiin samaan aikaan pelattaviin otteluihin normaalipanosta. Myöskin panoksien asettelussa voisi käyttää enemmän järkeä eikä vedellä suoraan kellyllä, jonkinlaista virhemarginaalia pitäisi käyttää. Silloin tällöin jaksaa nämä asiat kyllä huomioida, mutta yleensä ei analyysin tekemisen jälkeen energia vaan riitä enää moiseen viimeistelyyn. Ja aikakin loppuu aina kesken kuten tänään.

Nyt kun noita seurannassa olevia vetoja katselee, niin kylhän siellä aika hasardeilla arvioilla joitakin vetoja on vedetty, mutta kyllä mun mielestä tää rypeminen johtuu myös huonosta tuurista.

Otin käyttöön uuden systeemin nyt alkukaudesta ja se on vielä "vähän" raakile. Tommoset 250-300 työtuntia saisin varmaankin helposti kulumaan sen paranteluun, mutta mistä sitä aikaakin repis, kun tenttiä pukkaa ja nukkuakin pitäis. Ideat on paperilla ja puutteet tiedossa. Uskon vahvasti että homma kyllä toimisi, pitäisi vain ehtiä tekemään asialle jotain. Rakentelua pari tuntia päivässä + joululoma + hiihtoloma + viikonloput, niin ehkä se voisi valmistua tossa keväällä. Olettaen tietysti, että jättäisi futiksen seuraamisen pois.

Niin ja siirtyminen johonkin sellaiseen sarjaan, missä otteluita pelataan paljon ja tasaisesti pitkin viikkoa, olisi parempi ratkaisu kuin nämä brittisarjat. Esim. NHL. Se vaan on täysin tuntematon sarja meikeläiselle. Tai no, tiedän sentään, että Selänne pelaa Winnipegissä. No siinähän on jo hyvä alku.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruud
Jäsen
Viestit: 104
Liittynyt: 04.05.2003, 21:16
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Ruud »

Olen sitä mieltä että jos pelaa puhtaasti prosenttiarvioiden mukaan, muutama futissarjaa ei riitä. Pitäis otta joku jenkkisarjaa mukaan että kertyy tarpeeksi vetoja ja se taas vie omaa aikansa.Ja mikään systemaattinen virhe ei sais hiipiä mukaan. Jos esim. pelaa vaan valioliiga ja arvioi yksi joukkue täysin pieleen se voi syödä mielettömästi tuloksesta , pahimmassa tapauksessa viedä koko sarjaa pakkasen puolelle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

kotiuduin juuri ja ihan hyvillä fiiliksillä lähin illalla liikenteeseen kun norwich johti 3-0...Nyt sitten vasta katoin ton Reading pelin tuloksen... :D Loistavaa kovin tuplapanostus pitkään aikaan ja kiinni..
Jos pari koppaa viel avais... 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin