Tänään on 25.04.2024, 17:42.

Superpesis, Miehet 17.7

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Bomber
Jäsen
Viestit: 216
Liittynyt: 14.05.2004, 16:10
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Naantali

Superpesis, Miehet 17.7

Viesti Kirjoittaja Bomber »

Kitee joutuu tulemaan pari viikkoa ilman ykköslukkari Toni Laaksoa jolla on nilkkavamma. Ovat värvänneet ikämiessarjaan (39v) kuuluvan Kaukiaisen korvaamaan. Kaukiainen ei ole tälläkaudella pelannut ja viime kaudellakin vain tuurasi Puijon lukkaria. Näin silloin pari peliä hänen lukkarointiaan ja silloin pisti mieleen että heittokäsi on jo ajat sitten mennyt. Ei tuolla kädellä heitetä tappoheittoja ja Seinäjoki tulee saamaan suhteellisen helppoja lähtöjä pesistä.

Muutenkaan Kiteen peli ei ole ollut erikoista joten ilomielin ruksin tässä kotivoiton kupongille - niin moneylineä kuin suoraakin voittoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Viesti Kirjoittaja harakka »

Itse muistelisin tuon heittokäden olleen mennyttä kalua jo viitisen vuotta sitten kun IPV:ssä pelasi. Oli kohtuullisen suuri miinus jo silloin, joskin muuten ihan ookoo lukkari oli. Tainoh, ainakin parempi kuin JP Leskinen.

Aika vierinyt siitäkin, joten ei muukaan kehitys varmasti enää tuossa iässä ole hirmuista ollut ;). Eipä tuo Kiteen nykyinen lukkari, nuori Laaksokaan vielä mikään lautasvelho ole, mutta kyllähän tuo poissaolo avittaa kohtuullisen paljon Maila-Jussien peliä. Eri asia sitten miten onnistuvat tuota hyödyntämään. En taida itse pelata tähän mitään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin