Tänään on 19.04.2024, 10:16.

Chelsea - Newcastle

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
cpsof95
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 10.11.2003, 17:27
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Lahti

Chelsea - Newcastle

Viesti Kirjoittaja cpsof95 »

Vaikuttaa siltä, että kaiken maailman vihjepalveluiden yleinen linja oli esittää Chelsean voitolle 55%:n todennäköisyyttä. En oo kauheesti ehtiny seurailemaan Valioliigaa tällä kaudella, ja ihmettelin, mistä noin pieni todennäköisyys oli revitty. Valioliigassa otteluista taitaa keskimäärin n. 45% päättyä kotivoittoihin, ja eikös tässä pelissä ollu Chelsean puolella kotiedun lisäks myös selvä materiaaliylivoima? Kattelin peliä telkasta, ja Newcastlen pelaajia alko lähinnä käydä sääliks.

Niin, eli onks jollain tietoa, miks Chelsealle ei yleisesti annettu suurempaa todennäköisyyttä voittaa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

CHELSEA NEWCASTLE UNITED 1.60 3.50 5.50

Tuollaiset kertoimet oli Centellä kun tein itse omat arvioni. Jossain vaiheessa Castlen kerroin oli noussut --> 6.00, en muista mitä Chelsean kerroin silloin näytti. Mutta onhan tuo reilusti yli 55%.

Vaikka Newcastle onkin tällä kaudella aloittanut vähän vaisusti ensimmäiset pelit, se on ollut 2. ed. kaudella Chelsean yläpuolella lopullisessa sarjataulukossa. Eli ei se tasoero mikään niin suuri ole, ja itse sain Chelsealle vain 54%. Eilen ei kyllä ollut Newcastlen paras päivä ja varsinkin hyökkäys näytti aika avuttomalta kun Shearer ja Bellamy olivat molemmat poissa. Kaiken kaikkiaan Chelsea lienee avannut kauden paremmin mitä kukaan olisi uskonut, sillä hurjasta pelaajien vaihtuvuudesta huolimatta joukkue on ollut tosi hyvä.

-Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

No en nyt lähtisi tuolle linjalle(selvä materiaali ylivoima). Newcastlella kuitenkin on yksi Valioliigan parhaimmista keskikentistä and ikinuori maalinsylkijä Shearer. Tottakai Chelskillä oli tässä kyseisessä matsissa normaalia suurempi etu, kun Harakoiden joukkueesta oli useita avainpelaajia poissa.

En nähnyt matsia ja en ala mitään väittämäänkään, mutta pari otteluraporttia luettuni sain sellaisen kuvan, että Newcastlella ei oikein ollut onnikaan puolellaan(esim. Crespon vahinkomaali :wink: ). Myös Newcastlen puolustuslinja huomioonottaen 5-0 lukemat ei sinänsä ole mikään yllätys(Chelskin tasoista yltiöhyökkäävää joukkuetta vastaan), mutta yleensä hyökkäyskin pystyy parit maalit tekemään.

Sitä itse kyllä hieman ihmettelen, että miten Chelsean prosentit olis niinkin alhaiset. Tasapeli prosentit tässä matsissa pitäis olla varsin matalat...mun näkemys ois ollut jotain 65-15-20 luokkaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin