Tänään on 28.03.2024, 14:43.

ESBC - monta asiakasta tänä päivänä?

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Jossain ketjussa joku väittää, että voittavia vihjepalveluita ei ole ja toisaalta taas tietäjiä tuodaan ylitsevuotavaisen paljon esille. Esitän mielipiteeni kumpaankin.

Voittavia vihjepalveluita on olemassa. Niitä on maailmanlaajuisesti varmasti ainakin kolminumeroinen luku. Mungon subjektiivisen näkökannan sijaan asiaa voisi tarkastella objektiivisesti ja yleismaailmallisemmin. Tiedämme, että pelaamalla aina markkinan parhaita kertoimia päästään hyvin lähelle 100% palautusta. Miksi perusolettamus jatkuvasti on se, että vihjepalvelujen analyytikot kaiken taustatutkimustyön jälkeen saavat systeemattisesti aikaan tätä "nopan heitto" tulosta esim 99% huonompaa palautusta? Entä miksi analyytikko voi olla voittava täällä palstalla, mutta häviäjä kun alkaa myymään vihjeitään? Eikö pikemminkin voisi loogisesti järkeillä, että pienikin informaatio ja tutkimustyö pitkässä juoksussa väistämättä kääntää tuloksen tuota nopanheitto tulosta paremmaksi?

Välillä todennäköisyyksiin vaikuttava informaatio saattaa olla tulkittu väärin ja aiheuttaa jopa tappiollisia vihjeitä, mutta useimmiten todennäköisyyskiin vaikuttava informaatio on sellaisia asioita joita on hyvin vaikea tulkita väärin, etenkin kun vihjepalvelujen taustalla työskentelee alan osaajia. Se miten erilaiseen informaatioon pitäisi kulloinkin suhtautua ei ole tähtitiedettä, vaan tutkitusti todettuja asioita jotka kokenut vedonlyöjä osaa tulkita oikein silmänräpäyksessä. Pitkässä sarjassa taustatyön tulokset kääntää palautuksen voitolliseksi heikommallakin vihjaajalla, mutta tarkastelujakson on oltava tuhansia vetoja. Helpommaksi voitolle jäämisen tekee esimerkiksi nopea kokoonpanomuutoksiin ja muihin todennäköisyyksiin vaikuttaviin muutoksiin reagointi. Tässä useat reaaliaikaisesti vihjaavat verkkopohjaiset palvelut voittaa viikkoa ennen pelejä väännetyt arviot (esim lähes kaikki suomalaiset vanhanliiton palvelut kuten esbc, vetomaatti jne) mennen tullen. Vetoja jätetään sisään nopeasti ja isketään aina parhailla sen hetkisillä arvioilla ja tarvittaessa veto myöhemmin kuolletetaan pois nopeasti.

Viitaten edelleen väitteeseeni, että voittavia palveluja on satoja, ihmettelen suuresti Tietäjien korokkeelle nostamista. Mikään seikka ei tee siitä kymmeniä muita parempaa palvelua. Tietäjät on luultavasti hyvä palvelu, mutta itse en käytä sitä koska vihjeitä on määrällisesti liian vähän ja ne ovat vaikeasti hankittavassa muodossa ja reagointi todennäköisyysarvioiden muutoksiin on puutteellista tai olematonta. Palkitsevampaa on hankkia vihjeitä 2-3 verkossa toimivalta vihjaajalta, vaikka sitten pienemmällä palautusprosentilla ja laittaa kassa kiertämään kunnolla, mikä on kuitenkin ainoa tapa voittaa jatkuvasti ja välttää keskihajonnasta johtuvat pitkäkestoiset montut. Tietäjien vihjaustahdilla kassa ei kierrä riittävästi ja montut ovat todella pitkiä ja niistä nousut yhtä pitkiä. Kaikkihan montuttavat joskus.

Mitä tietäjien seurantaan tulee, en pidä sitä todistearvoltaan yhtään parempana kuin mitään muutakaan seurantaa. En väitä, että seuranta olisi väärennetty, vaan päinvastoin uskon, että se ei ole sitä. Kuitenkin seurannan väärentämiseen on miljoona konstia ja mitä pidempi seuranta sen helpompaa. Seurannan tulisi olla vähintäänkin erittäin yksityiskohtainen, mitä pelattu ja milloin, silloin voidaan pitää todennäköisempänä sen oikeellisuutta, mutta ei koskaan varmana.

Seurantaa ei ole pakko edes väärentää, vaan sitä voidaan tuunata. Esimerkiksi Tietäjien seurannassa on varmasti yli 10 kertoimisia rivejä roppakaupalla. Tällaisten rivien pelaaminen nostaa palautusprosenttia ja vähentää kassan kiertonopeutta - ja sitten palvelua myydään palautusprosentin perusteella kuten nyt Mungo tekee. Tietäjille täysin vastakohta on esimerkiksi Total Ctrl joka pelaa aina kassankasvun kannalta optimaalisia vetoja ja tietenkin palautusprosentin kustannuksella. Toistaiseksi en ole törmännyt toiseen palveluun, joka lyö vetoa jopa eri suuntiin samassa ottelussa. Tämä osoittaa ammattitaitoa, mutta myös rehellistä pohjaa toiminnalla -palvelun focus ei ole palautusprosentin maksimoinnissa vaan mahdollisimman suuren rahamäärän voittamisessa, mihin tarvitaan määrällisesti paljon usein palauttavia vetoja. Jo tämä seikka tekee eri palveluiden vertaamisen vaikeaksi.

Palveluiden voitollisuuden arviointi perustuu mielestäni mielikuviin eikä sitä voida todistaa seurannan keinoin, mutta mielikuvaa voidaan kyllä vahvistaa luotettavan oloisella seurannalla. Arvio voitollisuudesta perustuu omiin ja muiden kokemuksiin, mielikuvaan yrityksestä ja sen julkaisemaan seurantaan. Näistä jokainen tekee oman ARVION siitä tekeekö palvelu voitollista tulosta. Varmuutta siitä ei koskaan voida yksittäisen palvelun kohdalla saada. Siksi optimaalista olisikin valita esimerkiksi 5 palvelua maksullisia ja maksuttomia, jotka ovat suurella todennäköisyydellä voitollisia, jolloin yksittäisen tietolähteen pettäminen ei kaada kokonaisuutta. Yksittäisen voitollisen vihjaajan etsiminen on mielestäni väärä strategia monessakin mielessä. Ja muistetaan nyt myös se, että pienemmällä palautusprosentilla päästään parempaan tulokseen kuin suurella, mikäli kassa vain kiertää kunnolla.

Huonoimpia palveluita on tänä päivänä juuri nämä ei reaaliajassa toimivat viikkoja ennen pelejä vihjeitä vääntävät palvelut ja väkipakolla veikkauksen surkeista kertoimista vetoja etsivät palvelut. Verkossa toimivia palveluita voi ja kannattaakin kokeilla täysin ennakkoluulottomasti. Mitään katastrofaalisia tunareita ei verkkopohjaisissa palveluissa ole ikinä tullut vastaan jos sitä joku pelkää. Negatiiviset viestit perustuvat usein pelaajan lyhytnäköisyteen ja tietysti osittain siihen mitä Bricksteri tuolla yllä toi esiin, eli asiakkaalle on vain ja ainoastaan haittaa siitä, että hänen käyttämänsä palvelu saa lisää asiakkaita, mistä taas seuraa se, että pääasiassa vain negatiiviset kokemukset löytää tiensä palstalle ja positiviset pysyvät kulisseissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

playerone kirjoitti:Verkossa toimivia palveluita voi ja kannattaakin kokeilla täysin ennakkoluulottomasti. Mitään katastrofaalisia tunareita ei verkkopohjaisissa palveluissa ole ikinä tullut vastaan jos sitä joku pelkää.
Ei näin... verkossa on 100 epärehelistä palvelua väärennettyine tilastoineen aina yhtä hyvää rehellistä vastaan.

Tässäpä muutama esimerkki:
http://www.007soccerpicks.com/
http://www.smokedsoccer.com/
http://www.verifiedtipsters.com/
http://www.soccerforecasts.com/

siinä vain muutama noin niin kuin alkuun....
Verkko on täynnä nimenomaan niitä tunareita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


mormuska
Jäsen
Viestit: 267
Liittynyt: 25.04.2008, 19:31
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja mormuska »

Playeronilta hieno kirjoitus!

Kuten playerone, niin minäkään en aivan allekirjoita Tietäjien seurantaa. Ei varmaan ole syytä epäillä sen totuuspohjaa, mutta mielestäni seranta täytyisi olla yksityiskohtaisempi, että sitä voitaisiin kutsua seurannaksi. Tyyliin Profitbet.

Mutta onhan tuo Tietäjienkin seuranta paljon parempi kuin ESBC:n. :D

Tietääkö/muistaako kukaan paljon ESBC:n NHL analyysi maksoi, kun he sitä ensi kertaa tarjosivat?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

mormuska kirjoitti:Playeronilta hieno kirjoitus!

Kuten playerone, niin minäkään en aivan allekirjoita Tietäjien seurantaa. Ei varmaan ole syytä epäillä sen totuuspohjaa, mutta mielestäni seranta täytyisi olla yksityiskohtaisempi, että sitä voitasiin kutsua seurannaksi. Tyyliin Profitbet.

Mutta onhan tuo Tietäjienkin seuranta paljon parempi kuin ESBC:n. :D

Tietääkö/muistaako kukaan paljon ESBC:n NHL analyysi maksoi, kun he sitä ensi kertaa tarjosivat?
Playeronen kirjoitus on toki hieno ja pitkä, mutta konkreettisesti siinä on mainittu ainoastaan kaksi vihjepalvelua; Tietäjät ja Total Ctrl (toki myös ESBC:stä ja Vetomaatista kerrottiin, että niitä ei kannata käyttää). Vedonlyöjän vaatimattomaksi tehtäväksi jää siten mm. testata nämä "sadan voittavat" (ja "tuhannet tappiolliset") vihjepalvelut. Jokainen tietysti muutamalla tuhannella vedolla tilastollisen luotettavuuden saavuttamiseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Nämä kaksi on mainittu lähinna vastineena Mungon kirjoitukseen joka viestissään korostaa Tietäjien erinomaisuutta ja ottaa puheeksi myös Totalin arviot vaikka nämä kaksi palvelua eivät ole suoraan edes verrainnolliset. Pelaamalla tuplia Totalin prosenttiarviolla saataisin parempi vertailukohta. Koska asiakkaan etu ei ole mainostaa voittavaa palvelua ja sitä kautta haalia lisää kertoimen pudottajia, en lähde siihen itsekkään vaan puhun seikkaperäisesti. 5 hyvältä vaikuttavaa vihjaaja, ilmaista tai maksullista, valitsemalla ja näitä 2 kk seuraamalla jokainen varmasti löytää ainakin 3-4 sellaista jotka tekevät suurella todennäköisyydellä voitollista tulosta. Heikoimman voi sitten vaihtaa uuteen kokelaaseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

playerone kirjoitti:Nämä kaksi on mainittu lähinna vastineena Mungon kirjoitukseen joka viestissään korostaa Tietäjien erinomaisuutta
Voihan asian noinkin jostain syystä nähdä:

Omat euroni matkaavat jatkossa kuitenkin vain niiden vihjaajien tileille, jotkä täyttävät alla olevat kaksi ehtoa:

1) löytyy ajantasalla oleva, luotettava ja pitkäainen seuranta myös isompaa peliä vastaanottaville bookkereille;
2) seuranta on täysin kiistatta voitollinen.


Omat kriteerini ovat siis nuo. Ja kuten pariinkin kertaan totesin, olen kiinnostunut kaikista kriteerit täyttävistä vihjaajista. Jopa tarjosin niiden löytäjälle pientä palkkiota :mrgreen:

Olen ollut tekemissä tavalla tai toisella käytännössä jokaisen vähänkään merkittävämmän suomalaisen kertoimenlaskijan kanssa ja aika monen ulkomaisen, kuten jenkkikertoimenlaskijoiden kanssa. Tiedän, että jokaisella on jatkuva seuranta omista analyyseistaan tyyliin arviot vs markkina tai jokin vastaava.

Ei tässä kummemmasta ole kysymys kuin voittavien arvioiden ja vihjaajien erottamisesta tappiota tekevistä. Tosin olen tämänkin aiemmin todennut: tappiollisilta et saa (Vetomaatti poikkeuksena) julkista seurantaa kirveelläkään esille. Voitollisilla taas se on loistava markkinointikeino, joka kyllä julkaistaan.

Sen kätkemiseen ei ole yksinkertaisesti mitään liiketaloudellista syytä.

Suomalaisista Total Control (seuranta: helmikuu 2008) ja Tietäjät (seuranta: jatkuva) ovat julkaisseet seurantansa ja se on voitollinen. Mun arvio on se, että menetettyään vuosien varrella lukuisia päteviä kertoimenlaskijoita ESBC ei enää pysty kokonaisuudessaan voitolliseen arviointiin. Itse asiassa tunnen useamman ESBC:ltä lähteneen kaverin ja heidän saappaansa ovat osoittautuneet liian isoiksi seuraajille.

UIkomaisista mm. VegasInsiderin muutamat kaverit ovat kokemukseni mukaan päteviä. Ja toki jokaiselta löytyy seuranta

Alla esimerkiksi ASA, joka on pätevä NHL-vihjaaja niin money lineen kuin tasoituksiinkin:

http://www.vegasinsider.com/nhl/picks/r ... /hc/16/asa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2527
Liittynyt: 13.11.2003, 12:37

Tuotto: +718.57 yks.

Palautus%: 102.40%

Panosten ka: 3.21 yks.

Vetoja: 9344

Pisteitä: 4964
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja odds »

Kun tässä on Tietäjiä rummutettu, niin kysyisin mihin heidän palautus perustuu? Onko kyseessä Veikkaukselle pelatut triplat vai mikä? Tasapanostus vai mikä?

Omasta mielestäni avoin seuranta vaatisi sitä että säännölisesti (päivittäin/viikoittain) päivitetään kyseisen jakson tulos. Kohteita ei ole pakko paljastaa, sillä käyttäjät kyllä avautuvat julkisesti jos lukemat eivät pidä paikkaansa. Jos lukemat sen sijaan julkaistaan kerran vuodessa, niin on ainakin paljon helpompaa olla epärehellinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Twitteri

MLB 21 seuranta (päivitetty 14.6):

ML 98.9%
Totals 104.1%

Blogissa mietteitä tuloksien takaa:
MLB 21

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Mungo kirjoitti:Alla esimerkiksi ASA, joka on pätevä NHL-vihjaaja niin money lineen kuin tasoituksiinkin:

http://www.vegasinsider.com/nhl/picks/r ... /hc/16/asa
Offtopicin puolelle menee, mutta noilla näköjään kolmen viime kauden aikana ainoastaan 212 vetoa NHL:ään. Hieman erilainen vihjauskulttuuri näköjään ameriikoissa. Todella pientä kassankiertoa, vaikka otteluja olisi runsaasti (tulos +-0 record: 105-104-3 ).

Muutenkin nämä amerikkalaiset vihjaajat ei oikein innosta, kun tuntuvat tykkäävän kuka kukin erilaisista systeemeistä, ja aivan tarkkaa tietoa ei ole, että ymmärtävätkö mitään kertoimien tai todennäköisyyksien päälle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

odds kirjoitti:Kun tässä on Tietäjiä rummutettu, niin kysyisin mihin heidän palautus perustuu? Onko kyseessä Veikkaukselle pelatut triplat vai mikä? Tasapanostus vai mikä?

Omasta mielestäni avoin seuranta vaatisi sitä että säännölisesti (päivittäin/viikoittain) päivitetään kyseisen jakson tulos.
Vastaus löytyy Tietäjien sivulta, mutta tiivistäen mitä olen itse asiaa seurannut niin noin kerran viikossa tulee päivitetty seuranta ja taitaa se olla myös Veikkaajan mainoksissa päivitettynä. Lisäksi tulee kolmannesvuosiseuranta ja vuosiseuranta erikseen. Rivit koostuvat Veikkaukselle pelatuista sinkuista, tuplista tai triploista sen mukaan mitä on pelattavaksi suositeltu ja panostus on joko yksi tai viisi yksikköä. Seuranta alkaa Veikkauksen tehtyä palautusprosenttiuudistuksensa (80 -> 88) eli lähes vuoden 2004 alusta. Kaikkiaan tähän päivään asti 8 604 riviä lähes 114 prosentin palautuksella. Keskimäärin siis noin 1 900 riviä per vuosi eli vähän yli viisi per päivä. Tosin rivimäärä on ollut laskusuunnassa viime vuosina, mutta suuri se on silti Veikkaukselle. Ei tosin mitenkään poikkeuksellisen suuri, sillä esimerkiksi ESBC saa suunnilleen saman määrän pelattavia rivejä Veikkaukselle vuositasolla.

Jokaisen oma valinta on sitten minne rivejä pelaa jos ne pelaa. Yllättävän usein Veikkaukselta saa kuitenkin parhaan kertoimen ja vielä useammin saa esimerkiksi nippurivin viiden yksikön koko panostuksen sisään.

JussiQ:n kanssa samaa mieltä jenkkitipsareiden kassan kierrosta, mutta panostustapa on siellä usein aivan erilainen kuin meillä. Ja kun ollaan omasta mielestä vahvoilla suhteessa markkinaan, kassaa poltetaan suhteellisen surutta. Samoin arvioissa käytetään paljon enemmän jotain systemaattista tapaa (esimerkiksi pelataan aina kolmen tai useamman ottelun vieraskiertueelta palannut joukkuetta vastaan sen ensimmäisessä kotiottelussa kierrokselta 17 alkaen ja tuplapanoksella, jos välipäiviä ei ole tai pelataan aina A-luokan joukkuetta vastaan sen toisessa peräkkäisessä vieraspelissä, jos se kohtasi edellisillan vieraspelissään toisen A-luokan joukkueen ja voitti sen).

Onhan tuo toisaalta vähän harrastelijamaista... Mutta pointtini oli se, että seuranta löytyy heiltä jokaiselta. Aina. Sen mukaan kaveri tai taho arvostetaan myös ns. alan piireissä. Tosin monet yrittävät oikaista siten, että ottavat ns. hihasta valmiin seurannan edellisotteluista/edelliskaudelta ennen aloittamistaan. Samoja tapoja osataan jo Suomessakin :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja hankkija »

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

lammpa-1 kirjoitti:
playerone kirjoitti:Verkossa toimivia palveluita voi ja kannattaakin kokeilla täysin ennakkoluulottomasti. Mitään katastrofaalisia tunareita ei verkkopohjaisissa palveluissa ole ikinä tullut vastaan jos sitä joku pelkää.
Ei näin... verkossa on 100 epärehelistä palvelua väärennettyine tilastoineen aina yhtä hyvää rehellistä vastaan.

Tässäpä muutama esimerkki:
http://www.007soccerpicks.com/
http://www.smokedsoccer.com/
http://www.verifiedtipsters.com/
http://www.soccerforecasts.com/

siinä vain muutama noin niin kuin alkuun....
Verkko on täynnä nimenomaan niitä tunareita.

Kehoitin etsimään 5 tietolähdettä mutta hieman täsmennettynä siis 5 omasta mielestä luotettavinta lähdettä joita lähteä seuraamaan ja tasoa arvioimaan. Nuo tuskin kuuluvat kenenkään top 5:seen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


spector
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 24.05.2003, 00:15
Pisteitä: 0

Faktaa pöytään

Viesti Kirjoittaja spector »

Jotta kenenkään ei tarvitse arvuutella ja luulla yhtikäs mitään niin kehottaisin käyttämään tätä palvelua.

Se testaa pidemmän ajan vihjaajia ja kertoo tulokset sen jälkeen.

Sen kautta olen löytänyt ne pari kolme palvelua joita käytän ja hyviä ovat.

Sinne saa myös ehdottaa seurattavia vihjaajia ja kiusaus on ollut suuri ehdottaa Vuoksenmaan firmaa mutta tiedä mahtavatko kiinnostua sillä vaikka ESBC kuulemma myy vihjeitä eurooppaan taitaa se kuitenkin olla aika pieni tekijä siellä.

http://secretbettingclub.com/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sooted
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 05.10.2005, 10:03
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja sooted »

"Nyrkkisääntöhän oli, että mitä suurempi kassa, sitä enemmän meni asiallisen alun jälkeen vituiksi.

Pienkassalla ja kaiken maailman kehvelibookkereille peliään sisään saavat pääsivätkin sitten varmasti voitolle."

Onpas tosiaan kovin erilaista menestystä sitten ollut. Itsellä oli käytössä vain Pinnacle ja Olympic, kuusinumeroinen kassa ja siis reilusti voitollinen kausi. :roll: Ja rajatkin tuli tietty vastaan jatkuvasti earlyissa. Betsit iskin niin, että aina aamuisin noi early linet sisään ja illalla kerran pari tarkistusta onko muutoksia ja mahdolliset lisäiskut sisään. Eikä tosiaan kompetenssia ole tehdä ite mitään johtopäätöksiä, joten kopioin aina kaikki pelit sellaisenaan. Aikaa hommaan meni noin vartti päivässä.

Tiedän lisäksi pari muutakin peluria, jotka samalla kaavalla tekivät taas hyvän vuosituloksen noilla esbcn änäreillä isolla kassalla, joten kyllä vähän oudolta kuulostaa nuo Mungon viestit. Muulta osin toki sitten samaa mieltä, melkein kaikki muut palvelut puljussa ovatkin olleet kovin kallis harrastus. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

sooted kirjoitti:. Itsellä oli käytössä vain Pinnacle ja Olympic, kuusinumeroinen kassa ja siis reilusti voitollinen kausi. :roll: Ja rajatkin tuli tietty vastaan jatkuvasti earlyissa. Betsit iskin niin, että aina aamuisin noi early linet sisään ja illalla kerran pari tarkistusta onko muutoksia ja mahdolliset lisäiskut sisään.
Enpä usko näitä juttujasi lainkaan.

Pienin kuusinumeroinen kassa on 100 000 euroa. Ihan tyypillinen pelitilanne oli NHL:ssä esimerkiksi ml-kerroin 2.15 ja arvio 53 prosenttia. Sisään pitäisi saada 12,13 prosenttia kassasta, joka kuvaamallani Kelly/4 lieveni sitten 3,03 prossaan ja 3 032 euroon. Earlyssa sisään sai esim Pinnaclella euroiksi muutettuna sellaiset 300 euroa eli noin 10 prosenttia optimipanostuksesta. Jos jakana oli kuusi, suhteessa vähän enemmän, mutta ei oleellisesti.

Illalla kun panosrajoitukset olivat luokkaa 5 000 - 25 000 ja joissakin kohteissa 50 000 dollaria, pääsi sitten luukkuttamaan ja tehtiin pääpanostukset. Aina ja nimenomaan näin. Earlyissa sai sisään vain murto-osan panostuksesta. Ei kyse ollut mistään "mahdollisista lisäiskuista" isolla kassalla, vaan pakolllisista luukutuksista koko ajan. Kun noita juttuja keksii niin kannattaa huomata, että täällä on pelaajia jotka oikeasti ovat pelanneet isommalla kassalla ja tietävät tilanteen tasan tarkkaan NHL-vetojen suhteen mainitsemillesi bookkereille.

Itse pelasin parhaimmillaan yhteensä seitsemällä(!) eri tilillä Pinnaclelle ja Olympicille eri IP-numeroista, joten vähän pääsi kiertämään rajoituksia. Mutta silloinkin työtä oli todella reippaasti enemmän kuin 15 min :)

Lokakuussa alkaa uusi NHL-kausi ja ESBC:llä on tarve saada uusia uhre... asiakkaita. Siinä mielessä mainostamisesi on ymmärrettävää koska ESBC ei halua liiketaloudellisista syistä seurantaa julkaista. Toki se julkaistaisiin, jos se olisi voitollinen (esim vs päätöskertoimet), koska sen parempaa mainosta ei voi olla. Ja kääntäen, kukaan isommalla pelaava ei (enää) maksa 3 000 - 7 000 euroa arvioista, joilla ei pääse edes nollatulokseen. Niinpä jatkossa ESBC:ltä nähdään yhä enemmän ilmaistarjouksia. Kuten tänäänkin.

Siksi nyt saadaan lukea aiemmilta vuosilta totuuttuun tapaan epämääräisten "isolla pelaavien" kirjoitteluja ja menestystä sekä aivan pian Veikkaajan yms mainoksia tyyliin "olen köyhä opiskelija, mutta ESBC viisinkertaisti NHL:n avulla kassani" ja "Jorman NHL-huippuarvioilla maksoin autolainani kokonaan pois yhdessä yössä."

Näitä seiskatason mainoksiahan on ESBC:ltä nähty jo muutaman vuoden faktapohjaisen seurannan sijasta.

Onnea tulevalle NHL-kaudelle niin sinulle, ESBC:lle kuin muillekin. Osaltani ei enempää. Ja jatkossa jäävään itseni täysin ESBC:tä koskevasta kirjoittelusta, koska ao. taholla ei tason romahdettua enää ole nähdäkseni mitään relevanttia merkitystä itselleni tai vedonlyöjille ylipäätään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


72o
Jäsen
Viestit: 105
Liittynyt: 19.09.2007, 13:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja 72o »

ESBC:ltä saa nyt noita ilmaisvihjeitä. Jännä seurata että monta noilla osuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Mungo kirjoitti: Itse pelasin parhaimmillaan yhteensä seitsemällä(!) eri tilillä Pinnaclelle ja Olympicille eri IP-numeroista, joten vähän pääsi kiertämään rajoituksia.
Pinnaclella ei taida 7 eri tiliäkään auttaa, kun panosrajoitus on sama kuin se raja jolla kerroin putoaa.

Esbc uusin mainos kehoitti varsin suorasanaisesti pelaamaan ulkomaille Asian Lineen Veikkauksen sijaan :shock: Jokohan kohta alkaa kertoimet putoilemaan 300e rajoitusten Oa1,20 kohteissa edes vuorokauden sisällä...

Tuo secretclubi näyttää hieman amerikkalaiselta ketjukirjeeltä. Yhtä huvittavia lupauksia ja yhtä paljon vakuutteluja. Enkä usko sen tuovan juuri lisäarvoa vrt ilmaiset seurantasivustot. Tosin jos tuo Secretclubi ei ole tehty heidän oman vihjepalvelunsa kanssa synergiassa toimivaksi markkinointiyritykseksi, niin idea on sinällään ihan hyvä ja sivusto voi jopa olla hyödyllinen. Esimerkissä oli kylläkin kehuttu hyväksi jotakin ilmaispostista kirjoittelevaa jannua jolla ei ole yritystä eikä kotisivuja. Ei oikein vakuuttanut...Melkein luottaisin enemmän ilmaisiin seurantasivustoihin ja omaan intuitioon kuin salaiseen kerhoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

playerone kirjoitti:Tuo secretclubi näyttää hieman amerikkalaiselta ketjukirjeeltä. Yhtä huvittavia lupauksia ja yhtä paljon vakuutteluja.
Itselleni tuli markkinointityylistä mieleen wincapita.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Mungo kirjoitti: Itselleni tuli markkinointityylistä mieleen wincapita.
Ehkäpä jäsenet saavatkin seurata vihjepalveluiden tekemää tulosta ahtopainemittarista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1198
Liittynyt: 05.12.2003, 03:14

Tuotto: -273.30 yks.

Palautus%: 91.30%

Panosten ka: 18.58 yks.

Vetoja: 169

Pisteitä: 765
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Oli mielenkiintoista huomata eilisessä Klubi-HYPS ottelussa että kertoimet liikkuivat jälleen aivan eri suuntaan kuin olisi luullut.

HYPSin +2,5 avauskertoimet olivat ~2,10. Sulkeutumisaikaan ~2,25.
Jorman prossat tähän vetoon ~67%!! Odotusarvo SAIRAS 1,40-1,50!
Tästä huolimatta missään vaiheessa päivää ei mennyt yhtään peliä HYPSin suuntaan?
Ihmettelen edelleen miksi edes he itse eivät pelaa kohteitaan joihin kertoimia laskevat (arpovat?)? Varsinkaan tämän kaltaisiin tykkikohteisiin.
:roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Pystyykö Suomen kakkosta sitten käytännössä pelaamaan minnekään suuremmilla (=kertoimia pudottavilla) panoksilla? Eikö se ole aika nappikauppaa. Muutenkin tuosta amatööripotkupallosta pitää muistaa että kukaan maailmassa ei arvioi niin tarkasti että kannattaisi pelata suoraan panostaen odotusarvon mukaan kellylla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

naurulocci kirjoitti:Pystyykö Suomen kakkosta sitten käytännössä pelaamaan minnekään suuremmilla (=kertoimia pudottavilla) panoksilla? Eikö se ole aika nappikauppaa. Muutenkin tuosta amatööripotkupallosta pitää muistaa että kukaan maailmassa ei arvioi niin tarkasti että kannattaisi pelata suoraan panostaen odotusarvon mukaan kellylla.
Itse asiassa juuri näissä "marginaalisarjoissa" tai "marginaalilajeissa" (kuten esim. ravit) kertoimet tippuvat lähes jokaisesta lyönnistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4456
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

naurulocci kirjoitti:Pystyykö Suomen kakkosta sitten käytännössä pelaamaan minnekään suuremmilla (=kertoimia pudottavilla) panoksilla? Eikö se ole aika nappikauppaa. Muutenkin tuosta amatööripotkupallosta pitää muistaa että kukaan maailmassa ei arvioi niin tarkasti että kannattaisi pelata suoraan panostaen odotusarvon mukaan kellylla.
Ei tuo kertoimien laskeminen ole sidottu euromäärään, vaan bookkereiden sarja-/kohdekohtaisiin limitteihin. Jos Pinnyllä on Kakkosen matsiin 17e limitti ja panostat tuon verran, niin kerroin tippuu samalla lailla, kuin pelaisit 7000e UCL-matsiin tuon summan ollessa katto. Ja kyllähän sitä pieniäkin sarjoja voi pelata luottavaisesti isoilla odotusarvoilla jos on tehnyt tutkimustyön hyvin. Luonnollisesti vedonlyöjille alasarjojen arviointi on vaikeampaa kuin suurien, mutta ihan samalla lailla se on vaikeampaa myös bookkereille. Noissa voi saada jopa huomattavaa etua, koska vedonlyöntiyhtiöillä tuskin on harmainta aavistustakaan loukkaantumisista ja muista ns. ottelukohtaisista tekijöistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

MacGyver kirjoitti: Ihmettelen edelleen miksi edes he itse eivät pelaa kohteitaan joihin kertoimia laskevat (arpovat?)? Varsinkaan tämän kaltaisiin tykkikohteisiin.
:roll:
Kysy ESBC:ltä ja pistä vastaus tänne.
Luulisin että vastaavat pelailevansa Veikkaukselle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

brickster kirjoitti:
MacGyver kirjoitti: Ihmettelen edelleen miksi edes he itse eivät pelaa kohteitaan joihin kertoimia laskevat (arpovat?)? Varsinkaan tämän kaltaisiin tykkikohteisiin.
:roll:
Kysy ESBC:ltä ja pistä vastaus tänne.
Luulisin että vastaavat pelailevansa Veikkaukselle.
Ja minä taas luulisin siinä tapauksessa, että ne Veikkauksen kertoimetkin muuttuisivat, jos olisi oikeasti tuollaisia oa 1.5 kertoimia tarjolla...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 554
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

"Olemme ESBC:llä poimineet Sinulle valmiiksi viisi mielenkiintoista kohdetta tulevalle viikonlopulle kansainvälisiltä pelimarkkinoilta. Pelaamme asiakkaidemme kanssa jatkuvasti vastaavia kohteita merkittävillä summilla ja haluamme nyt jakaa nämä kohteet kanssasi.

Kotimaiselta Veikkaukseltakin löytyy toki paljon pelattavaa, mutta se ei valitettavasti useinkaan pärjää kerroinvertailussa kansainvälisen vedonlyöntimarkkinan kanssa. Alla olevia kohteita pääset lyömään aina yksittäisvetoina, jolloin vetosi eivät ole riippuvaisia ”apukohteiden” osumisesta ja pelikassasi kiertää näin nopeammin."

Tuommoinen teksti löytyi ESBC:n viime viikon Asianline mainoksesta. Että silleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin