Tänään on 28.03.2024, 10:24.

Monivetoapu Jackpot!

Tänne voivat käyttäjät laittaa suosikkilinkkejään vedonlyöntiä koskien.
Vastaa Viestiin
AnnaBet
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 04.06.2003, 13:53
Pisteitä: 9
Viesti:

Monivetoapu Jackpot!

Viesti Kirjoittaja AnnaBet »

Poistettakoon viesti jos tämä nähdään turhana mainoksena, mutta

Uusi Monivetoapu Jackpot! muodostaa älykkäästi ennestään pelaamattomia rivejä Veikkauksen Monivetoon (ei siis mitään 8-8 tuloksia jalkapalloon). Kun pelaat sellaisen rivin mitä ei kukaan muu ole pelannut, ja se osuu, voitat koko jaossa olevan potin eli yleensä n. 100 - 300 000 euroa.

Ja jos koko Monivetoapu oli uusi tuttavuus, niin tuoltahan löytyy myös mm. kaikenlaiset suodatukset, pelatuimmuustilastot ja automaattinen rivien jättö Veikkaukselle: http://moniveto.annabet.com/?t=2&what=filter

Huomaa että jos haluat tarkemmin määritellä vaikka maalirajat ja muut hakuehdot jackpottia metsästäessäsi, niin käytä tuota rivien suodatus -vaihtoehtoa ja määrittelet vaan tarpeeksi suuren kerroinrajan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


AnnaBet
Jäsen
Viestit: 75
Liittynyt: 04.06.2003, 13:53
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja AnnaBet »

Nyt se on vihdoin toteutettu! Kaikkein eniten toivottu ominaisuus Monivetoapuun: mahdollisuus suodattaa omien todennäköisyysarvioiden pohjalta ylikertoimiset rivit. Ja mikä parasta, se on tehty erittäin helpoksi. Sen sijaan että sinun pitäisi ymmärtää maalikeskiarvojen päälle, riittää että syötät 1x2%-arviot, ja järjestelmä on automaattisesti laskenut sinulle suuntaa antavat yhteismaalikeskiarvot ottelulle (tarkoittaa että pelkillä 1x2-arvioilla saat kohtuullisen järkevät arviot, ja tässäkin arvioinnissa tietysti auttaa meidän vertailutodennäköisyydet vaikkapa Expektin ottelukertoimista!). Toki tämän yhteismaalimäärän voit itse vapaasti määrittää halutessasi.

Tämä uusi ominaisuus perustuu meidän ainutlaatuiseen PoissoNed!-todennäköisyyslaskentajärjestelmään.

http://moniveto.annabet.com/

Todennäköisyysarvioiden käyttö vaatii Monivetoapu Pro -tilauksen joka maksaa kirjoitushetkellä n. 0,40-0,50e per 12 tunnin käyttö. Voit testata ominaisuutta valitsemalla vanhemman Monivedon jonka peliaika on jo umpeutunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Siirretty:
AnnaBet kirjoitti:http://moniveto.annabet.com/

Käytä Monivetoapua 26.11.2008 - 14.12.2008 aikana ja pelaa sen kautta Veikkaukselle vähintään 1 Monivetorivi (alk. 0,05e), niin osallistut upean iPod nano 8 Gt -soittimen (arvo 159e) arvontaan!

Arvontaan osallistuminen EI edellytä maksullisen Monivetoapu Pro:n käyttämistä, mutta rivien peluu Veikkaukselle palvelumme kautta edellyttää rekisteröitymistä (ei maksa tai velvoita mihinkään).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin