Tänään on 28.03.2024, 20:24.

Minkälaista tiliä huippupelaajat/palstalaiset tekevät?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6214
Paikkakunta: Eura

Re: jep Gamer

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

fisseri kirjoitti:Epäilen että porukka keskittyy täällä enemmän prosentteihin kuin valuuttaan, tiedä sitten kumpi on tärkeämpää :shock:
En oikein ymmärrä tämän kysymyksen asettelua. Ilman markkinoita päihittäviä arvioita ei ole toivoa mistään valuutasta, eikös tuo nyt ole ihan itsestään selvää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Tämäkin nyt on moneen kertaan todettu jo tässä ketjussa, mutta sanotaan vielä, että minullekaan ei ole mitään väliä millaisella kassalla joku pelaa, jos antaa hyviä vihjeitä. Turvaudun joulukuussa (tenniksen ollessa tauolla) muiden vihjeisiin - maksullisiin ja maksuttomiin - ja on aivan yhdentekevää millaisella kassalla vihjeen antaja itse pelaa. Euromääriä ei yleensä utele kuin kateelliset naapurit, mutta toisaalta niitähän tämä maa on täynnä. Toivottavasti ei kuitenkaan tämä palsta!

Voitolliseen urheiluvedonlyöntiin pystyvä ei kuitenkaan välttämättä halua ottaa monen kymmenen tuhannen euron lainaa kassaa varten, eikä siksi tee työtä ammatikseen, vaikka lainarahallahan muutkin liiketoimet yleensä aloitetaan. Lainarahassa voi piileä se ongelma, että on ikäänkuin "pakko voittaa" ja se voi vaikuttaa omiin arvioihin.

Pelionnea kaikkille vuodelle 2009!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Gini kirjoitti: Voitolliseen urheiluvedonlyöntiin pystyvä ei kuitenkaan välttämättä halua ottaa monen kymmenen tuhannen euron lainaa kassaa varten, eikä siksi tee työtä ammatikseen, vaikka lainarahallahan muutkin liiketoimet yleensä aloitetaan. Lainarahassa voi piileä se ongelma, että on ikäänkuin "pakko voittaa" ja se voi vaikuttaa omiin arvioihin.
Velkavivuttaminen urheiluvedonlyönnissä onkin mielenkiintoinen juttu. Lähtökohtaisesti sitä ei tietenkään tule suositella, koska sen seurauksena helposti täysin väärät pelaajat innostuvat vivuttelemaan. Periaatteessa se saattaisi kuitenkin joillekkin sopia mikäli on valmis elämään kasvaneen riskin kanssa.

Vaakakupissa on riski ja tuotto-odotus ihan niinkuin missä tahansa sijoitus- tai liiketoiminnassa. Mielestäni kasvu tuotto-odotukselle on suurempi kuin riskille. Tietysti riski pitäisi suhteuttaa omaan elämäntilanteeseen, ettei se ole toteutuessaan kohtuuton. Monella on se tilanne, että useiden vuosien pelaamisen jälkeenkään ei kassan koko riitä hyvästä ammattitaidosta ja voittavasta pelaamisesta huolimatta generoimaan minkään tasoisia elinkeinotuloja. Jokainen pienellä kassalla aloittava ja pelikassan tuottoja kuukausittain syövä kokee ongelman selkänahassaan.

Yleensä se taitaa mennä niin, että suuret hankinnat tehdään rahoituksella eikä syödä siihen pelikassaa, jolloin rahoituksen vakuutena säilyy hankittu fyysinen omaisuus ja kassa saa rauhassa kasvaa. Periaate on sama kuin edm vaihtoehdossa, ainoastaan riski on pienempi.

Hyvä tuo Savagen kaava kassan kasvunopeudesta per veto, sopiii tähän tarkoitukseen.

Esitetty malli kassan kasvusta on tietysti mahdollinen ja varmaan monella toteutunutkin, mutta kyllä nuo melko optimistisia lukuja ovat (pitkällä tähtäimellä). Panosrajoituksetkin on päällä 2 kuukaudessa tuolla tahdilla, tai oikeastaan ne ovat muutamassa kuukaudessa monella tilillä riippumatta voitoista. ...ja valtava määrä tunteja koneen äärellä liittyy tuohon kassan kasvunopeuteen oleellisena osana. Tuntipalkka lienee alle 1€ (alussa), tyttöystävä naputtaa päivittäin, sosiaalinen elämä on kuin erakko Onuphriuksella (kts kuva).

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: jep Gamer

Viesti Kirjoittaja Mungo »

fisseri kirjoitti:Jotenkin hämärää touhua tämä on, huhupuheita voitetuista summista tuttujen tutuilta tms.
Suomessa ei ole tapana kysellä paljonko tienaat. Et kaiketi tee sitä mennessäsi uuteen työpaikkaankaan ja laita ilmoitustaululle lappua jossa pyydät tietoja siitä mitä kukakin täällä tienaa ja kun ei tule vastauksia ainakaan suoraan, ihmettele perään että onpa hämärää touhua kun ei tienestejä kerrota :)

Kyllä täällä moni tietää sen mitä alan kovimmat kaverit suunnilleen tienaavat vedonlyönnillä (voitot + palkkiot bookkereilta) mutta en ymmärrä miksi kenenkään pitäisi niistä huudella - varsinkaan kun nimimerkit tunnetaan myös oikeina henkilöinä.

Mutta noin yleisellä tasolla voi sanoa, että Suomesta löytyy noin 300 - 400 henkilöä jotka elättävät itsensä pääosin vedonlyöntibisneksellä. Osa tosin työskentelee ulkomailla ja maksaa sinne myös veronsa työnantajan ohjeiden ja lakien mukaan... Karkeasti arvioiden tuosta määrästä jotain neljä viidesosaa tekee myös arvioita eri bookkereille tai maksullisille palveluille yhteen tai useampaan sarjaan.

Ns. vapaita ammattipelaajia joiden yksinomainen tulonlähde useamman vuoden aikana olisi voittava vedonlyönti ja joiden voitot perustuisivat omiin voitollisiin arvioihin - ei siis esim etukäteistietoon ottelun lopputuloksesta tai myytyyn palveluun - Suomessa on todella vähän. Olisi varmasti hiukan enemmänkin, mutta isompia summia säännöllisesti voittavat pelaajat joutuvat lähes kaikilla bookkereilla vainon kohteeksi. Koita siinä sitten elää kun maksimipanos on 0.5-50 euroa yli 10 bookkerilla...

Yksi syy hiljaisuuteen on myös se, että usein parhaat kertoimet on saatavissa verorajan väärältä puolelta kuten Pinnaclelta. Meistä jokainen tietysti ilmoittaa verottajalle myös ne tulot ja maksaa niistä verot kuten pitääkin, mutta kokonaisuus selviää vasta verovuoden lopulla. Itse sain aikanaan pankilta ja verottajalta selvityspyynnön ja opin kerrasta, että maksut kannattaa suorittaa. Sen jälkeen ne ovat olleet jo pitkään 100 prosenttisesti kunnossa. Verottaja seuraa tätäkin palstaa ja kuten ainakin ruotsalaiset pokerihemmot oppivat, julkiset huutelut veroalueen ulkopuolisista voitoista saattavat antaa verottajalle mahdollisuuden lähes mielivaltaan. Sama kaiketi Suomessa kun suomalaiseen tapaan tappiot vaietaan kuoliaaksi. Tosin tämän tappiohehkutuksen pokerihemmot ovat jo oppineet IS:n lööpeistä päätellen :mrgreen:

Voittojen verotus on ETA-alueen ulkopuolelta itse asiassa iso ongelma. Näin siksi, että voitollisista verovuosista menee noin 50 prosenttia veroa, mutta tappiollisia verovuosia ei saa vähentää sentinkään vertaa. Verottaja ei hyväksy pääomaverotusta eikä pääomaverovähennysoikeuksia. Näin jos olet tappiolla tänä vuonna 100 kiloa ja ensi vuonna voitolla 100 kiloa, oletkin itse asiassa tappiolla 50 kiloa. Menestyvät kaverit lähtevät joko Suomesta tai eivät ilmoita voittojaan täysmääräisesti. Kolmas vaihtoehto on lopettaa vedonlyönti ja siirtyä harrastelijaksi. Todella typerää toimintaa verottajan osalta!

Itse olen nykyään ja olen ollut jo muutaman vuoden lähinnä sunnuntaipelaaja mitä panostukseen tulee. Jos se nyt jotain kiinnostaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RaahenTiikeri
Jäsen
Viestit: 124
Liittynyt: 22.01.2004, 16:18
Pisteitä: 16
Paikkakunta: keski suomesta.Uskokaa pois.

Viesti Kirjoittaja RaahenTiikeri »

"Loppukaneettina voisin todeta, että ihminen luotu tekemään jotain, jokaisella on oma hommansa, niin kuin Dave Lindholm sen sanoo Aino-levyllään. Uskokoon kuka tahtoo."
-Tämän herran musiikki on hallussa paremmin kuin todennäköisyyksien laskenta,saatika "pitkäjänteinen työ" tai pitkäjänteisyys elämässä yleensä.Kyseinen kaneetti lienee kappaleesta "annan kitaran laulaa vaa" ja se löytyy levyltä "LLL" ja erinäisiltä kokoelmilta,ei kuitenkaan albumilta "aino" ..... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jk
Jäsen
Viestit: 320
Liittynyt: 05.07.2003, 18:23
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jk »

RaahenTiikeri kirjoitti:"Loppukaneettina voisin todeta, että ihminen luotu tekemään jotain, jokaisella on oma hommansa, niin kuin Dave Lindholm sen sanoo Aino-levyllään. Uskokoon kuka tahtoo."
-Tämän herran musiikki on hallussa paremmin kuin todennäköisyyksien laskenta,saatika "pitkäjänteinen työ" tai pitkäjänteisyys elämässä yleensä.Kyseinen kaneetti lienee kappaleesta "annan kitaran laulaa vaa" ja se löytyy levyltä "LLL" ja erinäisiltä kokoelmilta,ei kuitenkaan albumilta "aino" ..... :wink:
En viitsi alkaa tappelemaan, mutta kyllä se Ainoltakin löytyy...

edit, Voi olla, että muistan väärin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut jk, 30.12.2008, 11:22. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


RaahenTiikeri
Jäsen
Viestit: 124
Liittynyt: 22.01.2004, 16:18
Pisteitä: 16
Paikkakunta: keski suomesta.Uskokaa pois.

Viesti Kirjoittaja RaahenTiikeri »

"En viitsi alkaa tappelemaan, mutta kyllä se Ainoltakin löytyy...

edit, Voi olla, että muistan väärin."
-ja myös erehdyt.Multa löytyy eri hyllyistä liki kaikki Daven levyt(signeerattuna) ja Aino on se Otto Donnerin kanssa tehty jousisovituslevy,jolta maineeseen pomppasi "pieni ja hento ote"-klassikko.Levy sisältää ainoastaan 4 kappaletta,jotka muodostavat yhdessä löyhästi tarinan.

Sivuston aihetta mukaillen,olen tästä 99,5%:n varma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 14:27
Pisteitä: 0

kiitokset mungolle

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Tulihan se selvyys vihdoin ja viimein kun saatiin asiansa osaava ja ennenkaikkea tietävä kaveri linjoille.

Eli porukka tahkoaa nollalinjaa ja perustavat sitten vihjelinjoja tai ovat niillä töissä. Sieltä sitten helpot rahat laariin. Näitä hemmoja on sitten se 300-400, toki sakki myös toimistoilla hommissa.. se pitää tietenkin muistaa ja myöntää että nämä kyseessä olevat herrat asiansa paremmin taitavat ja tietävät kuin kansa, mutta onhan tämä vähän surkuhupaisaa silti.

Eikö tämä ollut juuri sitä selittelyä ja silittelyä tähän asti, kunnes tuli tieto että vain jokunen kaveri suomessa tällä itsensä kunnolla elättää. Siis pelaamalla, eikä millään hulivilitouhulla. Tätähän tässä koitettiin selvittää, mutta kun ei tietoa sitten tipu ei millään kun kaikki ovat olevinaan niin hyviä, vaikka peli ei kulje ja tietoa vaan myydään muille ja rahantulo on siitä kiinni :D :lol: 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: kiitokset mungolle

Viesti Kirjoittaja Neo »

fisseri kirjoitti: tieto että vain jokunen kaveri suomessa tällä itsensä kunnolla elättää. Siis pelaamalla, eikä millään hulivilitouhulla.
Tämän parempaa ratkaisua tähän keskusteluun olisi tuskin voinut tulla, ja mitä lähempänä tuon tiedon kautta tullut luku on nollaa, sen parempi. Näin varmasti ajattelee jokainen ei-hulivilitouhulla itsensä elättävä vedonlyöjä.

En itsekään tunne kuin lähinnä muutaman sunnuntaipelaajan, ja uskonkin että Suomessa tällä hetkellä tekee vedonlyönnillä rahaa vain Jorma Vuoksenmaa, mahdollisesti myös Mauri Palonen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

What ever!

Edit: moderaattorit voisi sulkee tällaisen paskan jauhamisen, joka ei hyödytä ketään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Re: kiitokset mungolle

Viesti Kirjoittaja Mungo »

fisseri kirjoitti: Siis pelaamalla, eikä millään hulivilitouhulla.
Ymmärsit joko vahingossa tai tahallasi väärin.

Mitäs hulivilitouhua se on, jos vaikka laskee arvioita 10 sarjaan ja myy niistä paria toimistolle nimeltä X? Voin sanoa että nämä kaverit ovat tehneet helvetin ison ja pitkän päivä-, ilta- ja yötyön oman osaamisensa eteen.

Huomaa myös se minkä totesin. Tälläkin palstalla on arvioiden tasolla valmiita ammattilaisia jopa useampi kymmen, jotka pystyisivät elättämään itsensä pelaamalla jos rajaksi asetetaan esimerkiksi 50 000 euron nettovoitot vuodessa. Ongelma tulee vastaan siinä, että toimistot eivät ota heidän panostustaan sisään. Pelkästään talvilajeilla ja yleisurheilulla vapaalla panostuksella täältä löytyisi useampikin miljonääri - tai sitten mafialle velkainen jos ei pää kestäisikään :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 14:27
Pisteitä: 0

kiitokset mungolle osa 2

Viesti Kirjoittaja fisseri »

En tarkoittanut sitä tietenkään noin. Totta ihmeessä se on kovaa työtä, ei siitä pääse mihinkään! Mutta kun nyt oli kyse pelaamisesta ei muusta. Mikäli itse tekee parempaa tiliä vedonlyömisellä, niin miksi myydä tietoa muille. Ok, tämän bookkerihomman ymmärrän huomattavasti paremmin kuin vihjelinjamenon, onhan selvää kummassa tarvitaan enemmän näkemystä ja kummassa on jotain riskiäkin olemassa.

Olihan tuossa muutama turha ja ylimääräinen joskin olemassa, mutta olkoon se osa tällä kertaa. Pelimerkit kerätään jos kerätään niillä reunaehdoilla jotka kulloinkin pätevät, muu on jossittelua.

Huomaa kyllä nämä muutaman kympin "ammattilaiset" ja vihjepuhelinukot, jotka täällä käy kuumina kuin hellankoukut kun vähän kyseenalaistaa :D

Vielä kiitokset mungolle, jolla tietoa on enemmän kuin näillä muilla luuloa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Gini kirjoitti:What ever!

Edit: moderaattorit voisi sulkee tällaisen paskan jauhamisen, joka ei hyödytä ketään.
En tiedä oliko tämä heitto tuohon omaan viestiini, mutta joka tapauksessa; oli nimimerkki fisseri sitten pokerifoorumin trolli tai täysin vakavissaan, niin luulisi tuon lopputuloksen olevan todellakin hyvä asia kuten kirjoitin. Ehkä jollain pelureilla on hirveä tarve päteä ja todistella voittojaan, mutta ei ole vielä tullut vastaan vedonlyönnillä paljon rahaa tienaavaa henkilöä, joka tuottojaan haluaisi mainostaa. Päin vastoin, olla hiljaa ja näyttää ulos päin ennemmin pennittömältä opiskelijalta. Esimerkiksi tästä johtuen tähän topicciin ei ole tullut röyhistelyitä panostuksista tai pelikassoista, koska ennemmin nämä ammattilaiset haluavat pysyä nimettöminä (vaikka tännekin voi nimimerkin takaa kirjoittaa), ja pitää pelikassat omana tietonaan. Tekivät he sitten rahansa pelivihjeillä, bookkereilta tai mistä hyvänsä, ja jättää kalliit autot & 5000 euron puvut casinomiljonääreille.

Jos Giniä vitutti jostain syystä nuo fisserin viestit, niin suosittelen tutustumista termeihin "flametus" ja "trollaus", niin ymmärrät sen jälkeen mistä ne kumpuaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Neo kirjoitti:
Gini kirjoitti:What ever!

Edit: moderaattorit voisi sulkee tällaisen paskan jauhamisen, joka ei hyödytä ketään.

Jos Giniä vitutti jostain syystä nuo fisserin viestit, niin suosittelen tutustumista termeihin "flametus" ja "trollaus", niin ymmärrät sen jälkeen mistä ne kumpuaa.
Niin eli suomeksi vittuilua, ja siinähän kaveri on onnistunut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3815
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Neo kirjoitti: En tiedä oliko tämä heitto tuohon omaan viestiini.
Ei ollut sinun viestiisi. Tuli vain tohon sun perään, kun en viitsinyt quotata, enkä nähnyt sinun viestiäsi ennen, kun aloin kirjoittamaan omaani.

Lähinnä ihmetellyt topicin hedelmättömyyttä ja ketjun aloittajan motiiveja udella koko asiaa. Trollista en tiedä, mutta jos asia näin on, niin moderaattorit puuttukoon asiaan.

Joka tapauksessa omalta osaltani lopetan tähän ketjuun kirjoittamisen, joskaan ei olisi koskaan pitänyt aloittaakaan. Ehkä ollut liikaa aikaa, kun oma laji on tauolla. :lol: No hard feelings!

Edit: joo vittuiluna minäkin olen tätä pitkän aikaa jo tulkinnut. Omana ongelmana vielä se, että provosoidun kohtuu helposti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 14:27
Pisteitä: 0

tuota

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Sen voi sanoa, (ehkä näin loppuun) jotta ihan oikealla asialla olin. Toki jotain kuittiakin on väliin tullut heiteltyä, mutta onhan niitä tullut vuorollaan tännekin. Vedonlyönti on hieno laji ja toivon kaikille sitä millä tahansa tasolla harrastaville hyvää Uutta Vuotta ja muutenkin parempaa jatkoa!

Ps. Huomattavasti mielenkiintoisempaa tämä on kuin pokeri :wink: ja tällä saralla on paljon fiksuja kavereita, kuten täältäkin voi huomata. Harmi jollei sekään riitä kuin harvoissa tapauksissa. Fiksuuskaan ei ole sama asia kuin tiedot ja taidot.

Sen verran vieläkin Neonille, että yllättävän huonosti peliympyrät tunnut tuntevan mikäli et sitä ole huomannut että omia panoksia/ voittoja pikemminkin pyöristetään ylöspäin tai ainakin annetaan niin ymmärtää. Tämä kommentti ei tietenkään rehellisia ja luotettavia kavereita koske, mutta pelipiirit ovat mitä ovat ja ihmisellä on tietty omahyväinen perusluonne olemassaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KilgoreTrout
Jäsen
Viestit: 2066
Liittynyt: 27.10.2006, 20:29

Tuotto: -13.75 yks.

Palautus%: 98.34%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 280

Pisteitä: 532
Paikkakunta: Helsinki

Re: tuota

Viesti Kirjoittaja KilgoreTrout »

fisseri kirjoitti:Sen voi sanoa, (ehkä näin loppuun) jotta ihan oikealla asialla olin. Toki jotain kuittiakin on väliin tullut heiteltyä, mutta onhan niitä tullut vuorollaan tännekin. Vedonlyönti on hieno laji ja toivon kaikille sitä millä tahansa tasolla harrastaville hyvää Uutta Vuotta ja muutenkin parempaa jatkoa!

Ps. Huomattavasti mielenkiintoisempaa tämä on kuin pokeri :wink: ja tällä saralla on paljon fiksuja kavereita, kuten täältäkin voi huomata. Harmi jollei sekään riitä kuin harvoissa tapauksissa. Fiksuuskaan ei ole sama asia kuin tiedot ja taidot.

Sen verran vieläkin Neonille, että yllättävän huonosti peliympyrät tunnut tuntevan mikäli et sitä ole huomannut että omia panoksia/ voittoja pikemminkin pyöristetään ylöspäin tai ainakin annetaan niin ymmärtää. Tämä kommentti ei tietenkään rehellisia ja luotettavia kavereita koske, mutta pelipiirit ovat mitä ovat ja ihmisellä on tietty omahyväinen perusluonne olemassaan.
Toiset pyörii eri peliympyröissä, kuin toiset. Lähikiskan-Arskat on kaikki vakioveikkauksessakin voitolla tai ainakin omillaan :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 13:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Re: tuota

Viesti Kirjoittaja cacmac »

KilgoreTrout kirjoitti:
fisseri kirjoitti:Sen voi sanoa, (ehkä näin loppuun) jotta ihan oikealla asialla olin. Toki jotain kuittiakin on väliin tullut heiteltyä, mutta onhan niitä tullut vuorollaan tännekin. Vedonlyönti on hieno laji ja toivon kaikille sitä millä tahansa tasolla harrastaville hyvää Uutta Vuotta ja muutenkin parempaa jatkoa!

Ps. Huomattavasti mielenkiintoisempaa tämä on kuin pokeri :wink: ja tällä saralla on paljon fiksuja kavereita, kuten täältäkin voi huomata. Harmi jollei sekään riitä kuin harvoissa tapauksissa. Fiksuuskaan ei ole sama asia kuin tiedot ja taidot.

Sen verran vieläkin Neonille, että yllättävän huonosti peliympyrät tunnut tuntevan mikäli et sitä ole huomannut että omia panoksia/ voittoja pikemminkin pyöristetään ylöspäin tai ainakin annetaan niin ymmärtää. Tämä kommentti ei tietenkään rehellisia ja luotettavia kavereita koske, mutta pelipiirit ovat mitä ovat ja ihmisellä on tietty omahyväinen perusluonne olemassaan.
Toiset pyörii eri peliympyröissä, kuin toiset. Lähikiskan-Arskat on kaikki vakioveikkauksessakin voitolla tai ainakin omillaan :wink:
Naulan kantaan. 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 431
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +91.59 yks.

Palautus%: 131.80%

Panosten ka: 4.72 yks.

Vetoja: 61

Pisteitä: 59

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Taisi tuo kysymys unohtua vastaajilta. Itse teen analyyseja muille, mutta löin jonkin verran vetoa itsekin testimielessä 2008, asian handicap ja totals Veikkausliigaan ja Liigacupiin.
Tarkka analyysi on tekemättä, mutta vetoja oli 35, keskipanos 1000,-, voitolle jäin 8000,-.
Vetoja oli vähän, mutta olen vakuuttunut että määrää lisäämällä olisi tuloskin pienentynyt. Nuo oli niitä selvimpiä ylikertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Neo kirjoitti:
Gini kirjoitti:What ever!

Edit: moderaattorit voisi sulkee tällaisen paskan jauhamisen, joka ei hyödytä ketään.
Ehkä jollain pelureilla on hirveä tarve päteä ja todistella voittojaan, mutta ei ole vielä tullut vastaan vedonlyönnillä paljon rahaa tienaavaa henkilöä, joka tuottojaan haluaisi mainostaa. Päin vastoin, olla hiljaa ja näyttää ulos päin ennemmin pennittömältä opiskelijalta. Esimerkiksi tästä johtuen tähän topicciin ei ole tullut röyhistelyitä panostuksista tai pelikassoista, koska ennemmin nämä ammattilaiset haluavat pysyä nimettöminä (vaikka tännekin voi nimimerkin takaa kirjoittaa), ja pitää pelikassat omana tietonaan. Tekivät he sitten rahansa pelivihjeillä, bookkereilta tai mistä hyvänsä, ja jättää kalliit autot & 5000 euron puvut casinomiljonääreille.
Miksi pitäisi salailla ja olla salamyhkäinen? Jos oletamme, että vedonlyönnillä tienattu raha on tienattu reilulla ja rehellisellä tavalla, niin eihän siinä pitäisi olla mitään salattavaa, niin kuin ei ole silloinkaan, kun se raha on tienattu "oikealla" työnteolla.
Ja jos ollaan salamyhkäisiä verojen välttämisen takia, niin sitten kannattaisi miettiä omia arvojaan, ja sitä että onko tämä järkevää ja turvallista siinä kuuluisassa "pitkässä juoksussa"
(Vedonlyöjät tuntuvat olevan ahkeria pitkän matkan juoksijoita :lol: )

Ja kun väitätte, että moni ammattipeluri tienaa ison osan vedonlyöntituloistaan maksullisilla palveluilla, niin mitä tämä tarkoittaa itse asiassa?
Se tarkoittaa vain sitä, että on saatu höynäytettyä tarpeeksi moni ostamaan ne arviot, jotka usein ovat jo kelvottomia, kun ne lähteteään asiakkaille, kun vihjaaja ja hänen lähipiirinsä pelaavat ensin parhaimmat oa:t pois kuleksimasta, jolloin kertoimet ovat jo pudonneet pelikelvottomiksi, kun arviot lähtevät asiakkaille.
Minulla on tästä karvaita omakohtaisia kokemuksia, ja siksi en luota yhteenkään suomalaiseen vihjepalveluun, enkä kyllä enää ulkomaisiinkaan, erästä poikkeusta lukuun ottamatta.
Ainakin suomalaisista vihjepalveluista voisi sanoa sen, ettei yksikään niistä ole koskaan ollut aidosti huolissaan asiakkaidensa pelikassojen kehityksestä, tarkotis on ollut vain ottaa asiakkailta rahat pois, ja asiakkaita kuitenkin huijataan mainostamalla vihjeiden palautusprosenttia, joka kyllä pitää paikkansa vihjaajan ja hänen lähipiirinsä omien pelien osalta, mutta ei asiakkaiden kassojen osalta.

Olen joskus harkinnut valituksen tekemistä maksullisista vihjepalveluista kuluttaja-asiamiehelle, mutta sitten kuitenkin luopunut ajatuksesta, kun olen tullut siihen tulokseen, että kuluttaja-asiamiestä ei kuitenkaan kiinnosta ala, joka koskeee kuitenkin kokonaisuudessaan kovin pientä asiakasmäärää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

west hampton kirjoitti:
Miksi pitäisi salailla ja olla salamyhkäinen? Jos oletamme, että vedonlyönnillä tienattu raha on tienattu reilulla ja rehellisellä tavalla, niin eihän siinä pitäisi olla mitään salattavaa, niin kuin ei ole silloinkaan, kun se raha on tienattu "oikealla" työnteolla.´
Ei nyt millään pahalla, mutta elät kyllä tynnyrissä jos et keksi tuohon mitään syytä? Itse olen mm. nimimerkki mungon tavoin lähinnä sunnuntaipelaaja, mutta olen jo kauan aikaa sitten välttänyt sanan vedonlyönti käyttöä kaikessa vuorovaikutuksessa ns. normaalien ihmisten kanssa. Sana "normaali" tarkoittaa tässä niitä "rehellisesti veikkaukselle häviäviä ihmisiä + kaikkia miljoonia muita, jotka eivät pelaa muuta kuin lottoa.

Tämä johtuu täysin siitä, että sana vedonlyönti yksinkertaisesti sisältää vain ja ainoastaan negatiivisia mielikuvia tavallaisille kadun tallaajille. Media on ryöpyttänyt Suomessakin sopupelit otsikoihin, pesäpalloväen sopuilut on muistissa, AC Allianssi jne. Jos mainitset esim tietäväsi jotain "Aasian markkinasta", niin ovellesi suunnilleen soitetaan poliisit.

Toisin taas on pokerin kanssa, nyt kun lajista on tullut niin mediaseksikäs niin pokeriammattilaisena kelpaisi kyllä olla. Työpaikan kahvipöydässä pokeriammattilaisen jutut kovista turnauksista on hienoja ja ne on kovia jätkiä, ja naapurillekin voisi kehaista että vaihdoinpa tuossa auton kun voitin pokeriturnauksen. Mutta vedonlyöntivoitot yhdistetään saman tien sanoihin kuten sopupeli, huijari, veronkierto, rahanpesu, rikollisuus yleensä... ja lista jatkuu. Puhumattakaan siitä, jos edes harkitsee esittelevänsä itsensä anoppiehdokkaalle ammattivedonlyöjänä pääsee suoraan samaan kastiin WinCapitan perustajien kanssa.

Ja se on ihan yksi ja sama kuinka laillisesti vedonlyönnin voitot on tienattu; huijari olet, vaikka et olisi koskaan edes avannut tiliä kuin Veikkaukselle. Tämä topic sijaitsee sentään vedonlyöntifoorumilla, mutta eihän tässäkään topicissa sen aloittaja (tai esim nimimerkki west hampton) pidä niin sanottuna ammativedonlyöjiä kuin huijareina, jotka kusettavat tuulipuvuilta rahat tai sitten työskentelevät bookkereille. Eli heitä ei ole olemassakaan, joten tuosta voi miettiä sitten mikä on näkökulma ihmisellä joka ei edes sitä vähää ymmärrä vedonlyönnistä.

Tämä nyt on vain arvailua, mutta luulisin noiden yo. syiden johtavan siihen että ne salaperäiset vedonlyönnin ammattilaiset ovat hissukseen eivätkä tähänkään topicciin vaivaudu vastailemaan. Toiseksi, harva Suomessa foorumeille palkkanauhojaan postailee vaikka kävisi ns. rehellisessäkin työssä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Aivan, ei omassa työpaikassani ainakaan vertailla aamuisin palkkanauhoja kahvipöydässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 20:38
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja T »

Neo kirjoitti:
west hampton kirjoitti:
Miksi pitäisi salailla ja olla salamyhkäinen? Jos oletamme, että vedonlyönnillä tienattu raha on tienattu reilulla ja rehellisellä tavalla, niin eihän siinä pitäisi olla mitään salattavaa, niin kuin ei ole silloinkaan, kun se raha on tienattu "oikealla" työnteolla.´
Ei nyt millään pahalla, mutta elät kyllä tynnyrissä jos et keksi tuohon mitään syytä? Itse olen mm. nimimerkki mungon tavoin lähinnä sunnuntaipelaaja, mutta olen jo kauan aikaa sitten välttänyt sanan vedonlyönti käyttöä kaikessa vuorovaikutuksessa ns. normaalien ihmisten kanssa. Sana "normaali" tarkoittaa tässä niitä "rehellisesti veikkaukselle häviäviä ihmisiä + kaikkia miljoonia muita, jotka eivät pelaa muuta kuin lottoa.

Tämä johtuu täysin siitä, että sana vedonlyönti yksinkertaisesti sisältää vain ja ainoastaan negatiivisia mielikuvia tavallaisille kadun tallaajille. Media on ryöpyttänyt Suomessakin sopupelit otsikoihin, pesäpalloväen sopuilut on muistissa, AC Allianssi jne. Jos mainitset esim tietäväsi jotain "Aasian markkinasta", niin ovellesi suunnilleen soitetaan poliisit.
Jos nämä ovat omia kokemuksiasi, niin otan osaa. Omat kokemukset ovat lähes päinvastaisia. Varsinaista negatiivista palautetta en ole itse koskaan saanut. Ja täällä lapissa sentään ihmisten asenteet ovat astetta kahta jyrkempiä. Joskus(ehkä pari kertaa) on tullut kysymyksiä tyyliin: "Miten pystyt järjestelemään pelien lopputuloksia" ta muuta vastaavaa. Näihin olen yleensä vastannut selittämällä, miten vähän sopupeleillä on tekemistä oikean vedonlyönnin kanssa jne. Ja yleensäkin olen pyrkinyt ihmisille selittämään, mitä aasian markkinat, betfair jne itseasiassa ovat.
Neo kirjoitti:Toisin taas on pokerin kanssa, nyt kun lajista on tullut niin mediaseksikäs niin pokeriammattilaisena kelpaisi kyllä olla. Työpaikan kahvipöydässä pokeriammattilaisen jutut kovista turnauksista on hienoja ja ne on kovia jätkiä, ja naapurillekin voisi kehaista että vaihdoinpa tuossa auton kun voitin pokeriturnauksen. Mutta vedonlyöntivoitot yhdistetään saman tien sanoihin kuten sopupeli, huijari, veronkierto, rahanpesu, rikollisuus yleensä... ja lista jatkuu. Puhumattakaan siitä, jos edes harkitsee esittelevänsä itsensä anoppiehdokkaalle ammattivedonlyöjänä pääsee suoraan samaan kastiin WinCapitan perustajien kanssa.
Kannataisko ehkä miettiä, miksi pokeri on niin hyväksyttyä toimintaa? Olisiko syynä se, että pokeriammattilaiset eivät yritä piilotella voittojaan, vaan ihan omalla nimellä ja naamalla esiintyvät mediassa.

Vedonlyönti keskustelu-alueilla on itketty voittojen verotuksen epäsäännöllisyyttä kymmenen vuotta ja pokerin saatua palstatilaa on ilmeisesti jonkinlainen ohjeistus saatu parissa vuodessa. Tuskin ne ihmisten asenteet vedonlyöntiä kohtaan mihinkään muuttuvat, jos Vuoksenmaa puhuu sadasta ammattilaisesta ja muutamasta tuhannesta voittvasta harrastajasta ja silti yhdenkään nimi ei ole tiedossa. "Normaali" ihmiselle tulee helposti mielikuva, että se johtuu siitä että salattavaa löytyy.

Ja omat kokemukset ovat kyllä päinvastaiset. Huomattavasti enemmän negatiivista palautetta olen saanut, kun olen kertonut pelaavani myös pokeria.
Neo kirjoitti:Ja se on ihan yksi ja sama kuinka laillisesti vedonlyönnin voitot on tienattu; huijari olet, vaikka et olisi koskaan edes avannut tiliä kuin Veikkaukselle. Tämä topic sijaitsee sentään vedonlyöntifoorumilla, mutta eihän tässäkään topicissa sen aloittaja (tai esim nimimerkki west hampton) pidä niin sanottuna ammativedonlyöjiä kuin huijareina, jotka kusettavat tuulipuvuilta rahat tai sitten työskentelevät bookkereille. Eli heitä ei ole olemassakaan, joten tuosta voi miettiä sitten mikä on näkökulma ihmisellä joka ei edes sitä vähää ymmärrä vedonlyönnistä.
Itseasiassa tuo West Hamptonin teksti on aika piktälti täyttä asiaa. Lähinnä hän kai tarkoitti huijareilla vihjeiden myyjiä ja omat kokemukset ovat aika pitkälti samankaltaiset. Eli tärkeää ei ole vihjeiden laatu vaan tienattu raha. Ja tietyllä tavalla tämän kyllä ymmärränkin.
Neo kirjoitti:Tämä nyt on vain arvailua, mutta luulisin noiden yo. syiden johtavan siihen että ne salaperäiset vedonlyönnin ammattilaiset ovat hissukseen eivätkä tähänkään topicciin vaivaudu vastailemaan.
Eiköhän syy kuitenkin loppujen lopuksi niin yksinkertainen, että harva ammattilainen vaivautuu tätä keskustelupalstaa aktiivisesti lukemaan ja vielä harvempi johonkin näin turhaan viestiketjuun vastaamaan.
Neo kirjoitti:Toiseksi, harva Suomessa foorumeille palkkanauhojaan postailee vaikka kävisi ns. rehellisessäkin työssä.
Jotta ei jäisi liian negatiivinen kuva viestistäni, niin tästä olen sama mieltä. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Kirjoituksestani saattoi tosiaan saada hieman väärän käsityksen, en suinkaan pidä huijareina niitä vedonlyöjiä, jotka omilla arvioillaan pystyvät kyykyttämään kunnolla bookkereita, vaan aivan päin vastoin, kunnioitan suuresti heitä, mutta vihjeiden myyjiin suhtautumiseni onkin sitten pääsääntöisesti päinvastaista.

Ja en minäkään vaadi ketään tuomaan julki yksityiskohtaisesti tulojaan, nehän ovat tietenkin vain vedonlyöjän ja verottajan välinen kahdenkeskinen asia.
8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

T kirjoitti: Varsinaista negatiivista palautetta en ole itse koskaan saanut.
Sama täällä. Silloin kun vedonlyönnillä oli merkitystä itselleni ja tuloilleni, astuin aika vahvasti esille myös oikealla nimelläni aina radiota, lehtiä ja telkkaria myöten. Palaute oli kaikissa tapauksissa ja kaikkialla 100 prosenttisesti positiivista - jopa toimitusjohtaja-kollegoilta liike-elämästä. Kokemusteni perusteella en allekirjoita Neon negatiivista näkemystä vaan uskoisin pikemminkin hieman T:n tapaan siihen, että jos vedonlyöntiammattilaiset välttelevät kaikin keinoin julkisuutta ja naamioituvat (todennäköisyysarvioijana erinomaisen pätevää Neoa lainatakseni) mieluimmin köyhiksi opiskelijoiksi kuin astuvat esille, he saavat muilta juuri sen kohtelun kuin ansaitsevatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu