Tänään on 16.04.2024, 07:56.

Minkälaista tiliä huippupelaajat/palstalaiset tekevät?

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 14:27
Pisteitä: 0

aivan käsittämättömiä

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Nuo Neon tarinoinnit!

Milloin olen sanonut etten arvosta omillaan pärjäävää pelisijoittajaa? Todellakin nostan hattua korkealle tällaiselle kaverille. Kysymys oli vihjepuljuhommasta, eiköhän sellaiseen ajaudu herkemmin sellainen kaveri joka ei rahaa tee itse asialla mutta silti tuntee olevansa parempi kuin kansa. Koska suomessa niin vähän ammattilaisia (peli, ei myynti) on, niin siksihän arvostus korkealle pitää asettaakin. Kansa ei ymmärrä miten vedoilla voi tehdä tiliä ja arvostavat siksi. Täällä porukka luulee tietävänsä ja osaavansa muttei se pussissä näy, siksi tämänkaltaiset tyypit arvottavat myös kun tietävät miten vaikeaa se oikeasti on.

Muutenkin kaikesta samaa mieltä westhamptonin ukon kanssa, siinä kaveri jolla näkemystä. Neo elää jossain mielikuvitusmaailmassa, huomaa kyllä ettet ole joutunut kellekään vedonlyöntiammattilaisena esittäytymään. Totta kai ihminen arvostaa aina sen korkealle mitä tekeekään ja mikäli elantonsa hommalla tekee niin siinä ei ole mitään syytä häpeään.

Ps. Oletkohan sattunut huomaamaan että verotiedot ovat julkisia..

"Toiseksi, harva Suomessa foorumeille palkkanauhojaan postailee vaikka kävisi ns. rehellisessäkin työssä."

Olisikohan kuitenkin niin, ettei raha-asioista puhuta koska ei ole puhuttavaa. Ihminen vain on mikä on. Ylpeä otus. Tämä ketju puhuu puolestaan, millaista salailua ja selittelyä homma voi parhaimmillaan olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

En ota fisserin lässytyksiin kantaa, mutta kyllä mä taas allekirjoitan Neon kommentit lähes sanasta sanaan ja olen itsekin mieluummin hiljaa harrastuksestani "tavisten" keskuudessa. Mielestäni homma on juurikin niin, että lottoon ja hedelmäpeleihin viikosta toiseen rahojaan tuhlaavat kadunmiehet näkevät nettivedonlyönnin jonkinlaisena mörkönä jossa ei voitolle voi rehellisin keinoin jäädä mitenkään ("kun eihän ne omatkaan kuuden kohteen pitkävedot osu vittu ikinä"), mutta nettipokeria samat ukot pitävät pääosin positiivisena ilmiönä (kun on ensin luettu kakkalehdistön jutut suurista voitoista joilla on ostettu autoja ja taloja, rahoitettu opintoja jne) ja nuorison tulonhankkimismuotona. Nuorten aikuisten keskuudessa taas vedonlyönti harrastuksena tuntuu synnyttävän mielikuvan R-kioskeilla asuvista, 15 vuotta vanhassa tuulipuvussa lappujaan täyttelevistä ja sadan metrin päähän haisevista surkimuksista (näin lievästi karrikoiden :D), siinä missä nettipokeri on hyvinkin trendikäs harrastus kun siitä kirjoitetaan muotilehdissäkin!

Mielikuvat tietenkin vaihtelevat sen mukaan, mitä itse harrastaa ja minkälainen työ-/kaveriporukka ja muu lähipiiri kullakin on. Tämän kommentin antoi harrastelijavedonlyöjä, joka ei ole nettipokeria koskaan edes kokeillut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Jos nämä ovat omia kokemuksiasi, niin otan osaa. Omat kokemukset ovat lähes päinvastaisia. Varsinaista negatiivista palautetta en ole itse koskaan saanut. Ja täällä lapissa sentään ihmisten asenteet ovat astetta kahta jyrkempiä. Joskus(ehkä pari kertaa) on tullut kysymyksiä tyyliin: "Miten pystyt järjestelemään pelien lopputuloksia" ta muuta vastaavaa. Näihin olen yleensä vastannut selittämällä, miten vähän sopupeleillä on tekemistä oikean vedonlyönnin kanssa jne. Ja yleensäkin olen pyrkinyt ihmisille selittämään, mitä aasian markkinat, betfair jne itseasiassa ovat.
Eivät ole vain omia kokemuksia, vaan käytännössä jokainen tuntemani vedonlyöntiä edes hieman vakavissaan harrastava on puhunut vastaavista kokemuksista. En ole asiasta virallista tutkimusta tehnyt, mutta tällainen kuva on ajan myötä syntynyt. Jos asiat ovat Lapissa noin mainiosti, niin toivotaan että asenteet valuvat sieltä myös etelämmäs Suomeen. Kannattaa myös muistaa se, että ihmiset eivät aina ajattele sitä mitä sanovat.
Kannataisko ehkä miettiä, miksi pokeri on niin hyväksyttyä toimintaa? Olisiko syynä se, että pokeriammattilaiset eivät yritä piilotella voittojaan, vaan ihan omalla nimellä ja naamalla esiintyvät mediassa.

Vedonlyönti keskustelu-alueilla on itketty voittojen verotuksen epäsäännöllisyyttä kymmenen vuotta ja pokerin saatua palstatilaa on ilmeisesti jonkinlainen ohjeistus saatu parissa vuodessa. Tuskin ne ihmisten asenteet vedonlyöntiä kohtaan mihinkään muuttuvat, jos Vuoksenmaa puhuu sadasta ammattilaisesta ja muutamasta tuhannesta voittvasta harrastajasta ja silti yhdenkään nimi ei ole tiedossa. "Normaali" ihmiselle tulee helposti mielikuva, että se johtuu siitä että salattavaa löytyy.
No, itse en ole tässä keskustelussa mikään vedonlyöjien tai ammattilasiten edustaja, vaan samanlainen harrastaja kuin monet muutkin tällä foorumilla. Loppujen lopuksi se ei minun elämääni muuta mitä ihmiset ammattivedonlyöjistä tai vedonlyöjistä ajattelevat, koska olen sen jo aikoja sitten huomannut, ja osaan suhtautua asiaan. Pokeri tulee aina olemaan täällä aina täysin eri asemassa kuin vedonlyönti, ja sen nyt jokainen ymmärtää, johtuen Suomen tilanteesta. Veikkauksen monopoli on säilytettävä millä hinnalla hyvänsä, eikä silloin ole hirveän fiksua pyytää esim Vuoksenmaata puhumaan telkkariin isoon ääneen siitä, kuinka ammattivedonlyöjä voi tienata laillisesti verovapaata tiliä EU-alueelta. Joku pelaaja saattaisi vaikka innostua kokeilemaan onneaan hieman paremmilla peliehdoilla, mikä ei olisi kauhean positiivinen asia verokirstun kannalta.
Eiköhän syy kuitenkin loppujen lopuksi niin yksinkertainen, että harva ammattilainen vaivautuu tätä keskustelupalstaa aktiivisesti lukemaan ja vielä harvempi johonkin näin turhaan viestiketjuun vastaamaan.
Tuo on varmasti yksi syy, joten voi olla että tässä ketjussa asiaa jatkossakin spekuloidaan samaan tapaan kuin jotain vapaamuurareiden salaisuuksia. Loppujen lopuksi ketään sellaista henkilöä ei tämä spekulointi taida kiinnostaa pätkän vertaa, jota se oikeasti koskettaisi.
Neo elää jossain mielikuvitusmaailmassa, huomaa kyllä ettet ole joutunut kellekään vedonlyöntiammattilaisena esittäytymään.
Mielikuvitusmaailmassa saatan ehkä elää, mutta käsittääkseni en ole vedonlyöntiammattilaisena esiintynyt, vaan sanonut olevani peliharrastaja monen muun kirjoittajan tavoin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Oman kokemuksen mukaan mielikuvat vedonlyönnistä ovat sen suuntaisia, että se joka pelaa häviää rahansa ja joka pelaa paljon on oltava täysin rappiolla ja velkaantunut.

En itsekkään koskaan puhunut harrastuksesta työpaikalla, mutta koska siellä oli aikaa pelata kaikessa rauhassa, niin eihän sitä voinut olla kaikki huomaamatta.

Kerran sattui hauska tapaus, kun yksi työkaveri asteli huoneeseen ja näki auki oleva Betbrainin kerroinvertailun. Kaveri toteaa "jahas, playerone se täällä taas pelaa koko palkkansa". Hauskan tapauksesta teki se, että olin tullut töihin aamu kahdeksaan ja kun tuo heitto tuli puolenpäivän aikaan, niin itseasiassa olin pelannut jo kirjaimellisesti koko kuukausipalkkani ja ylikin :lol: Vastasin, että koitan jotain pientä hengen pitimiksi jättää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 14.01.2003, 20:38
Pisteitä: 35

Viesti Kirjoittaja T »

Jotta tämä keskustelu ei täysin karkaisi käsistä, niin poimin vain osan viestistä.
Neo kirjoitti:Pokeri tulee aina olemaan täällä aina täysin eri asemassa kuin vedonlyönti, ja sen nyt jokainen ymmärtää, johtuen Suomen tilanteesta. Veikkauksen monopoli on säilytettävä millä hinnalla hyvänsä, eikä silloin ole hirveän fiksua pyytää...
Ööh, pokerihan tällä hetkellä on juuri se suurin uhka monopolille. Nettipokerin yleistyttyä on ideoita tulvinut ulkomaille pelaamisen estämiseksi. Reilut viisi vuotta sitten suurin osa normaali-ihmisistä ei edes tiennyt, että netin kautta pystyisi uhkapelejä harrastamaan.

Ja se mitä aika pitkälti ajoin takaa tuossa kirjoituksessani, on se, että pokeri on suomessa eri asemassa juuri siitä syystä, että normaali-ihmisten tieto vedonlyönnistä tulee pelkästään iltalehdestä. Samantyyppiset jutut pokerista tyrmättäisiin alta aika-yksikön juuri pokeriammattilaisten toimesta.
Neo kirjoitti:Kannattaa myös muistaa se, että ihmiset eivät aina ajattele sitä mitä sanovat.
Niinpä, se että joku sanoo vedonlyöjien olevan pelkkiä huijareita, voi aivan hyvin tarkoittaa "olen aivan pirun kateellinen ja vaihtaisin paikkoja vedonlyöjän kanssa miettimättä hetkeäkään". Ja ei tarvinne olla vedonlyöjä että vastaavaan törmää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Ylikertoimen kaikkien aikojen surkein topic. Jos tätä vielä jatketaan, niin onnea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Veroasiaa käsittelevät viestit on siirretty omaan topiciin:

viewtopic.php?t=25284

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 11:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Siihen miksei vedonlyöjät halua julkisuutta on selvä syy, siitähän on vain haittaa. Vedonlyönnissä pelataan taloa vastaan, nettipokerissa talo voittaa aina eikä pelaajat pelaa sitä vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


h
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 23.01.2004, 16:02
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja h »

Kannattaa myös muistaa se, että ihmiset eivät aina ajattele sitä mitä sanovat.
Neon kanssa samaa mieltä siitä, että kaikki eivät suoraan sano, mitä ajattelevat. Harva tyrmää päin naamaa asian, josta ei juurikaan ymmärrä ja jossa mahdollisen väittelyn tullessa olisi heikolla. Oma kateuden sävyttämä näkemys on helpompi ilmaista muille yhtä tietämättömille silloin, kun asianosainen ei ole läsnä. Kaveri on hyvä tyyppi niin kauan kuin tarjoilu pelaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

Hese kirjoitti:Ylikertoimen kaikkien aikojen surkein topic. Jos tätä vielä jatketaan, niin onnea.
ehkäpä, mutta on ainakin herättänyt keskustelua ja nyt jo kolme sivua viestejä.
pääasia mielestäni on, että sitä keskustelua syntyy vaikka tämänkin energian olisi voinut kanavoida fiksumpaan jo aikapäiviä sitten..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fisseri
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 05.02.2007, 14:27
Pisteitä: 0

iltaa!

Viesti Kirjoittaja fisseri »

Jouduin vielä palaamaan asiaan, kun ravipuolella oli kysely palautuksesta eikä alle 100% vaihtoehtoa ollenkaan edes vaihtoehtona :shock:

Eli rahaa tuntuu tulevan, tai kulissit ainakin kunnossa jossakin nettipalstalla kaltaistensa joukossa, miten sitten lieneekään kun asiaan ei selvyyttä saatu. Kovasti vaan porukka käynnistelee vihjepuljuja, kai heillä on taidoilla hankittua rahaa jo sen verran ettei tällaisiin tarvitsisi ryhtyä. Vai onko sittenkin niin, että siitä se rahantulo vasta alkaa kun omat pelit loppuu :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1762
Liittynyt: 19.02.2004, 11:15
Pisteitä: 1024
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Ketju lukittu.

Vedonlyönnin perusteista löytyy valtavasti tietoa täältä: viewforum.php?f=10

Jatketaan sitten, kun kaikilla osapuolilla on perusasiat hallussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu