Tänään on 19.04.2024, 04:42.

IS Veikkaaja

Yleiseen turisemiseen muustakin kuin pelaamisesta.
west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

IS Veikkaaja

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Tuleeko monellekin foorumilaiselle vielä IS Veikkaaja-lehti?

Itse olen alkanut miettimään lehden tarpeellisuutta, tilastojen takia sitä ei enää tarvitsisi tilata, kun netistäkin löytyy niitä ihan riittämiin, samoin loukkaantumis- ja kokoonpanouutiset löytyvät netistä päivitettyinä, muutamia mielenkiintoisia juttuja silloin tällöin, mutta eipä mitään erikoisempaa lisäarvoa ainakaan vedonlyöntiä ajatellen enää nykyisin lehti tarjoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lompsa
Jäsen
Viestit: 1919
Liittynyt: 27.09.2004, 15:18

Tuotto: -298.66 yks.

Palautus%: 98.93%

Panosten ka: 12.07 yks.

Vetoja: 2321

Pisteitä: 128
Paikkakunta: tampere

Viesti Kirjoittaja lompsa »

ei tule

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


btah
Jäsen
Viestit: 234
Liittynyt: 20.06.2004, 15:41
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja btah »

Nykyisin taattua Ilta-Sanomat laatua. Kelpaa lukemiseks paskalla istumisen ajaksi, mutta eipä paljon muuhun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4460
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Itse tilaan ja tulee myös luettua, tosin valikoiden. Välillä ihan hyviäkin juttuja mun mielestä, mutta toisaalta eipä paljosta jäisi paitsi, vaikkei lehteä tulisikaan. Viime viikon lehdessä oli hauska kömmähdys, kun sivun 20 jutussa, jossa kerrottiin Huntelaarin vaisusta debyytistä, mainittiin useaan otteeseen Unai Emeryn olevan Real Madridin valmentaja.

"Real Madridin uusien vahvistusten debyytti ei juuri antanut lisävalaistusta siitä, millainen kevät joukkueelle tulee uuden valmentajan Unai Emeryn alaisuudessa."

"..., valmentaja Emery selvitti ottelun jälkeen."

"Tämä antoi meille nytkin tilaa hyökkäyspäässä, vaikka emme onnistuneet tekemään toista maalia, Emery valotti."

Ja nämä siis Niemisen Samilta :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mormuska
Jäsen
Viestit: 267
Liittynyt: 25.04.2008, 19:31
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja mormuska »

Lopetin lehden tilaamisen sen jälkeen kun toimitussihteeri Harri Pirinen itki kolumnin verran sitä, kun TV 2 ei näytä hänen suosikkijoukkueensa (Liverpoolin) ottelua vaan Olympiakos - Werder Bremen matsin. Joku taso rimanalituksillakin täytyy olla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 15:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Boikotoin lehteä sen jälkeen kun siitä tuli IS Lööppi-Veikkaaja. Joskun junamatkoille ostanut lukemikseksi. Nyt kun puhelinmyyjä soitti pari viikkoa sitten, ajattelin antaa uuden mahdollisuuden ja tilasin 3kk määräaikaisena puoleen hintaan. Uskon että tuo antaa jo varsin hyvän kuvan lehden nykytilasta. Parissa viime lehdessä on ollut pari hyvää juttua mutta taso ei vaikuta vieläkään olevan sellainen että siitä edes 50% normaalihinnasta kannattaisi maksaa. Katsotaan kuitenkin vielä pari kuukautta ja arvioidaan uudestaan.

Urheilulehden tilasin samanlaisella testiperiodilla ja täytyy sanoa että se on parantanut tasoaan selvästi sitten synkimpien aikojensa mutta kun pääsisivät vielä eroon turhanpäiväisestä Sporttila-vouhotuksesta niin saattaisin jopa harkita uutta tilausta.

Muutoinkin lehdet näyttää kannattavan aina tilata määräaikaisena koska silloin aina soittaa joku joka tarjoaa seuraavan 3/6kk puoleen hintaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


zot
Avatar
Jäsen
Viestit: 1007
Liittynyt: 12.06.2008, 21:25

Tuotto: +30.61 yks.

Palautus%: 107.58%

Panosten ka: 1.72 yks.

Vetoja: 235

Pisteitä: 966
Paikkakunta: Äärikeskusta

Viesti Kirjoittaja zot »

btah kirjoitti:Nykyisin taattua Ilta-Sanomat laatua. Kelpaa lukemiseks paskalla istumisen ajaksi, mutta eipä paljon muuhun.
Lehti tarjoaa kotimaan jalkapallosarjoihin kohtuullista kokoonpanoinfoa mutta kokonaisuutena lehti on ennemminkin viihdepuolen lehti kuin auttaisi nimensä mukaisesti veikkaajia. Paskalla suosin kiiltäväkantisia lehtiä - suosittelen Talouselämää. Siinä on asiaakin ja se kestää viikon plarailun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

WARNING: Keyboard Not Attached. Press F10 to Continue

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

JAH kirjoitti:Muutoinkin lehdet näyttää kannattavan aina tilata määräaikaisena koska silloin aina soittaa joku joka tarjoaa seuraavan 3/6kk puoleen hintaan.
Ilmeisesti rakastat puhelinmyyjiä jotka herättävät joka toinen aamu klo 08.30 :D (Mutta juu, monesti nuo tarjoukset ihan hyviä)

Itse tein puhelinmarkkinointikiellon, ja ei kaduta. Eipä ole tullut puhelimeen enää yhtään lehtimyyjää, jokusen kerran jotain lahjoituksia kysytty, ja sellainen ei haittaa.

Tuolta lisätietoja:
http://www.ssml.fi/index.phtml?s=35

Mitä Veikkaajaan tulee, niin itsellä se kolahtanut postiluukusta joka tiistai 90-luvun alusta lähtien, ja siitä perinteestä en halua luopua. Kyllä tuon tosiaan nykyäänkin vaikka paskalla selailee läpi :)

Urheilulehdestä samaa mieltä, että ajoittain parempaa juttua, mutta harvoimpa tuotakaan oikein syventymällä tulee luettua, vaikka kestona sekin kolahtaa luukusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 13:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Itseäni ihmetyttää lehden kapeakatsoisuus. Ennen mäkiviikkoa ja tour de skitä ei ollut sanaakaan kyseisistä lajeista lehden sivuilla. Kuitenkin nuo ovat suomalaisittain mielenkiintoisimmat vuodenvaihteen tapahtumat, lisäksi lajit keräävät pelivaihtoa taatusti enemmän kuin kesäinen Veikkausliigan tulosveto.

Samoin pelilistoissa vahvasti näkyvästä ja runsaasti pelivaihtoa keräävästä ampumahiihdosta en ole nähnyt jutun juttua vuosikausiin (jos koskaan). Sen sijaan lentopallosta on liki viikottain jotain jorinaa, vaikkei laji kiinnosta vedonlyönnillisestikään juuri ketään. Entä alppihiihto? Sen sijaan niin rallin kuin vormulan ollessa talvitauolla lehdessä uskollisesti kirjoitetaan siitä, miten Kovalainen oli joulun aikaan käynyt kuulemma Suomussalmella paskalla... ;)

Lehden nimensä mukaisesti pitäisi kait edelleenkin antaa "tukea" myös veikkaajille...? Eihän noihin "marginaalilajeihin" ole nykyään mitään tilastoja tai vihjeitä edes saatavilla siinä "tilastoliitteessä". Kyseisen liitteen vetovihjeet on muuten sitten aivan oma lukunsa - jos ei pitkävetotipsejä lasketa mukaan, jotka kuitenkin on vedonlyönnillisesti fiksusti tehtyjä tärppejä.

Jääkiekkotoimitus on myös varsin asenteellinen ja kaavoihin (lue lähteisiinsä) kangistunut. Oman huvitukseni maksimoi Venäjän EHT-turnauksen alla ollut joukkueanalyysi Suomesta pelaaja pelaajalta. Miten voi olla ensinnäkin mahdollista, että analyysissa haukutaan ja dissataan oman joukkueen pelaajia - tässä tapauksessa kyse oli Teemu Laineesta. No, ehkä sen jotenkin ymmärtäisi, jos kriittisesti arvosteltaisiin myös joitakuita muita pelaajia, mutta Laine sattui olemaan ainoa mies, jota ei missään nimessä olisi pitänyt joukkueeseen valita ja ansaitsi selvän henkilökohtaisen, negatiivisen arvioinnin...

Tuttavani työskentelee Veikkauksella neuvonnassa ja hän sattui eräänä päivänä kertomaan, että he saavat tuhottoman paljon puheluita IS Veikkaajan tilaajilta, jotka ovat tavalla tai toisella pettyneitä aviisiin. Ehkä tuokin palauteryöppy olisi parempi ohjata oikeeseen osoitteeseensa Ilta-Sanomiin eikä Veikkaukseen, vaikka Veikkaaja toki 90-luvulla samaisen puulaakin lehti olikin. Eriytyminen on sittemmin tapahtunut ja ehkä sen ansiosta taso laskee vuosi vuodelta.

Lopuksi tarkennus - ei, en ole edes IS Veikkaajan tilaaja, enkä aio olla. Saan selailla lehteä usein ihan ilmaiseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


vanhapoika
Jäsen
Viestit: 126
Liittynyt: 26.02.2003, 14:30

Tuotto: -16.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 5.33 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 11
Paikkakunta: MARINKAINEN
Viesti:

Viesti Kirjoittaja vanhapoika »

just viimeviikolla sanoin lehen tilauksen irti kun lasku tipahti laatikkoon.vuosikausia tuli itekki tilattua mutta nyt riiitti :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Tämähän on yhtä vaikiaa kuin vilikun käyttö

Minikommentit


happypunter
Jäsen
Viestit: 341
Liittynyt: 17.01.2003, 14:00
Pisteitä: 13

Viesti Kirjoittaja happypunter »

Mä olen oman Veikkaajakiintiöni myös käyttänyt vuosia sitten. Syitä on paljon alkaen journalistisesta tasosta jatkuen itseäni kiinnostamattomien lajien (pesis, kiekko, f1, hiihto) painotukseen, toki välillä on hauska huvittaa itseään lukemalla ravivihjeet jotka ovat pääsääntöisesti käsittämättömän heikkoja. Tiedän kyllä itsekin kuinka epäkiitollista on vihjailla muuttuvakertoimisia pelejä mutta luulisi sen aamunkoiton joskus saapuvan Veikkaajan ravitoimituksen ikuiseen yöhönkin?

Viikonlopun liitepläjäys sitten on aivan eri asia; koomisesti vain juuri se on ilmainen.

Urheilulehtikin jää lukematta kun ei sitä ylenmääräistä provosointia kukaan jaksa joten omalla kohdallani on kyllä hieman tyhjiötä mitä paperiversioiden lukemiseen tulee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Para ver o arco-íris, é preciso não temer a chuva.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

itse olen ollut enemmän tai vähemmän tilaaja jo vuodesta 1998.
lehden taso on toki mennyt alaspäin ja se on kyllä välillä aikamoista huttua.
mutta kun ei parempaakaan ole..
toki olen "ihan" tyytyväinen nykyiseenkin, lehti kun niputtaa sopivasti kahden päälajin asiat yhteen.
lehdessä on myös tiettyjä helmiä joista tykkään todella paljon, kuten mitri pakkanen, juha kanerva sekä tietyt kolumnistit. myös vesku rantanen kuuluu suosikkeihini, kaikesta huolimatta.
urkkaa tilasin muutaman vuoden, mutta kun ei aika riittänyt molempien lukemiseen niin piti tehdä karsinta.

kestotilaus jatkukoon!

ulkomaisista lehdistä ehdoton suosikkini on sports illustrated. sitä kun pääsee harvoin paperiversiona lukemaan, kun lähin myyntipiste sijaitsee 350 kilsan päässä.
mutta nettiversiota tulee lueskeltua lähes päivittäin.
tämä lähinnä nfl:n takia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Tuskinpa tämä huonommaksi voi enää mennä :) Toivotaan onnistunutta uudistusta.

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutin ... id=1645097

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3817
Paikkakunta: Helsinki 00140

Viesti Kirjoittaja Gini »

Toimitus on selvästikin lukenut ylikerrointa ja huomannut meidän haukut. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3244
Liittynyt: 10.02.2003, 20:32
Pisteitä: 1195

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Laitoin Veikkaajan testiksi tilaukseen, 5,90 € kuukauden hinta ja kaupanpäälle saa valita pokkarin :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Doug
Jäsen
Viestit: 350
Liittynyt: 15.03.2003, 12:21

Tuotto: -11.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 3.67 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Doug »

Ihan lupaava uudistus, kun ei ollut postilaatikossa lehteä tänään ollenkaan :|

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4460
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Doug kirjoitti:Ihan lupaava uudistus, kun ei ollut postilaatikossa lehteä tänään ollenkaan :|
Tänne tuli sentäs :P En nyt äkkiseltään osaa muuta sanoa, kuin että helpompi on ruokapöydässä lukea kokonsa vuoksi :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 18:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2786
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Viesti Kirjoittaja razor »

Lopetin tilauksen jo silloin kun legendaarinen kolumnisti Eric Batty heitti pyyhkeen kehään...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11549
Liittynyt: 25.02.2003, 18:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6215
Paikkakunta: Eura

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Vähän sekavalta tuo aluksi vaikuttaa, kun ei oikein tuohon tilkkutäkkimäisyyteen tottunut, mutta seuraillaan.

Plussaa vedonlyöntijuttujen lisäämisestä, vastaavasti miinusta sen pitkävetolistan poistamisesta missä oli todennäköisyysarviot. Onhan siellä nytkin niitä arvioita ripoteltuna, mutta siitä listasta ne tuli aina ihan vertailuksi tarkistettua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mormuska
Jäsen
Viestit: 267
Liittynyt: 25.04.2008, 19:31
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja mormuska »

Onko mainosten määrä lisääntynyt kuinka paljon?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

mormuska kirjoitti:Onko mainosten määrä lisääntynyt kuinka paljon?
Yllättävän vähän lehdessä oli mainoksia, sadasta sivusta nopeasti laskien 17 sivua/prosenttia oli mainoksia, useimmat koko sivun ilmoituksia ja lehden loppupäässä. Muutenkin hyvän näköinen lehti. Tosin väitän, että luettavaa ei paljon enempää aikaisempaan verrattuna ole; syynä on aikakauslehtimäinen ulkoasu, johon siis kuuluu todella paljon koko sivun kuvia. Esimerkiksi Saku Koivun 10 sivun jättijutusta tekstiä on vain noin kolme ja puoli sivua, eli jutun juurta ei paljon ole.

Virpi Kuitunen on toinen isomman jutun tähti, ja hänen seitsemän sivun henkilökuvassaan teksti mahtuu noin kahteen ja puoleen sivuun. Eli hyvän näköinen lehti - Virpiä varsinkin katselee - mutta mitään syvällisiä, pinnan alle meneviä henkilökuvia ei luoda, värikuvia kylläkin.

Sitten se asia mikä Veikkaajassa on vituttanut viimeiset vuodet, eli sen jälkeen kun lehti meni lööppipaska-linjalle. Eli tuo Vipusen juttu oli ensimmäinen jonka luin. Ja taas sama asia kuin Veikkaajan linjaan on kuulunut, eli toimittajasta riippumatta nämä tutkivat journalistit nojaavat tekstinsä olemattomiin henkilöihin. Kuitusen jutun noin kahteen ja puoleen sivuun mahtuvassa tekstiosassa vilahtelee Virpin läheisiä kuten "eräs naisjoukkueen urheilijoista", "nimettömänä kommentoiva lapsuudenystävä" ja "eräs ex-ystävä". Voi saatana. Juuri tällaiset "lähteet" kuuluvat keltaisen lehdistön paskajuttuihin. Nämä lähteet on keksitty, ja näitä "nimettömänä pysyviä" henkilöitä on joka numerossa, kun Veikkaaja harrastaa niin sanottua kriittistä taustatyötä. Ei tällaisiin lähteisiin tietonsa nojaavaa lehteä voi ikävä kyllä ottaa tosissaan.

Pelivihjeet&tilastot osastolla ei tosiankaan ole enää pitkävedon prosentteja, mutta sarjatilastoihin on lisätty voitto/tasapeli/häviö-prosentit ja tehdyt/päästetyt maalit. Tosin ainakaan itselle noista ei ole paljon hyötyä, kun ne tulee joka tapauksessa omalle koneelle. Vähän laiskemmalle niistä varmaan on apua.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


upperdecker
Jäsen
Viestit: 34
Liittynyt: 06.10.2005, 15:21

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2
Paikkakunta: lappeenranta

Viesti Kirjoittaja upperdecker »

puihin meni toi uudistus. nyt kun toi on tommonen kiiltokuvalehti, niin juttujen taso näyttää vieläkin paskemmalta.
kyllä veikkaaja oli veikkaaja kun se oli ns. sanomalehtimalli..
sopivasti taitaa loppua kestotilausjakso ensi kuussa, huomenna lähtee soitto tilaajapalveluun.
ostellaan sitten irttareita aina kun siltä tuntuu ja jatketaan tilausta jos ei kestä olla ilman...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jka10
Jäsen
Viestit: 907
Liittynyt: 26.11.2004, 14:41
Pisteitä: 78

Viesti Kirjoittaja jka10 »

Mun mielestä ihan ok uudistus näin äkkiseltään. Ainoastaan vitutti esim. NHL uutisissa muka hauskat lisäkommentit/läpät.. ei jotenkin pudonnut.
Täytyy hetki sulatella ja katsoa, en aio ainakaan lopettaa vuosikausia jatkunutta tiistai perinnettä ensimmäisen numeron perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mormuska
Jäsen
Viestit: 267
Liittynyt: 25.04.2008, 19:31
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja mormuska »

Tuolta saa näköjään luettua uuden lehden ilmaiseksi:
http://www.digipaper.fi/veikkaaja/24900/

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja hankkija »

Aivan höpö höpö lehti tämä Iltasanomat Veikkaaja. Pelilliselle puolelle ei tuosta lehdestä ole ainakaan minulle mitään hyötyä. Jutut ovat tehty iltapäivälehtien tyyliin.. Niin joo tosiaan, kannessahan lukee Iltasanomat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin