Tänään on 16.04.2024, 23:49.

Tennis ke 21.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 10:29
Pisteitä: 0

Tennis ke 21.1.

Viesti Kirjoittaja mosley »

Ancic - Karlovic 60% 1.77 centre

Kahden kovasyöttöisen kroaatin mittelö, jossa uskon nuoremman, taitavamman ja monipuolisemman Ancicin vievän voiton. Ancic omaa ulkokovilta huomattavasti paremman saldon kuin Karlovic (106-73 vs. 105-88) ja etenkin Australiassa pelattavilla hieman hitaammilla kovilla kentillä Ancicin monipuolisuus korostuu ja vähänkään pidemmät pallorallit tulevat päätymään useimmiten hänen edukseen. Tästä ottelusta kannattaa tarkailla myös yhteisgeimi-vetoja, sillä geimiodotusarvo lienee melko korkealla, jossain päälle 40 pelatun geimin..

Lisää vetoja tulossa myöhemmin, tämä nyt heti alta pois sillä centren tarjoama kerroin suurin mitä löysin ja se myös tippunee illan mittaan..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Tuokki
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 30.12.2008, 13:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuokki »

löysin kertoimen 1.80 sportingbet.comilta tohon peliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mosley
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 05.12.2008, 10:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja mosley »

Tuo 1.8 tais mennä aika nopeesti kans sportingbetiltä, nyt 1.7 pintaan parhaimmat tarjoukset Ancicista...

Muut pelit:

Gulbis - Andreev 67% 1.592 pinny

Nuori Gulbis on potentiaalinen ja kovalyöntinen kaveri, josta osoituksena tällä kaudella mm. Djokovicin voittaminen suoraan kahdessa erässä. Gulbis oli vakuuttava myös avauskierroksella Montanesia vastaan, kun Andreen puolestaan väänsi tiukat viisi erää kandalaisen Polanskyn (ranking 210!) kanssa. Lisäksi Andreev ei viihdy kovilla yhtä hyvin kuin Gulbis, joten tämän pitäisi olla selvä tapaus. Peleihin voi ottaa myös pienellä Gulbisin 3-0 voittoa, sillä parhaalla pelipäällä ollessaan Gulbis on ilmiömäinen.

Almagro - Fognini 75% 1.373 pinny

Molemmat massakenttien erikoismiehiä, mutta Almagro omaa aseet, joilla pärjää jokseenkin myös kovilla kentillä: tulinen syöttö ja luja kämmen aiheuttavat Fogninille kiireitä kentällä ja vielä kun keskinäiset (6-1,6-1 ja 6-3,6-2 Almagrolle) puoltavat espanjalaisen voittoa, niin ei tässä pelissä ole kahta sanaa voittajasta. Tähän myös voi poimia 3-0 erävoiton tai tasoituksella Almagron, mutta itse tyydyn suoraan voittoon.

Hanescu - Sela 50% 2.17 pinny

Tässä mennään markkinoita vastaan, jotka ilmeisesti laskevat liikaa Selan avausvoittoon nimekkäästä Schüttleristä ja saavat Selan tähän suosikiksi. Itse en eroa saa näiden kahden pelaajan välille ja Hanescun voitot tällä kaudella Troickista ja Youzhnysta osoittavat, että kyllä hänellä ainakin tasapäiset mahdollisuudet on mitellä myös Selaa vastaan. H2H 1-1, joten senkin osalta puntit tasan. 2.17 on liikaa ja sitä on kokeiltava, tosin ei yhtä isolla kuin edeltäviä äijiä.

Cibulkova 2-0, Dementieva 2-0 64% 1.69 centre

Syystä tai toisesta löydän joka yölle mielestäni pelattavat 2-0 voitot naisille ja tänään ne ovat nuori Cibulkova ja huippukuntoinen Dementieva. Cibulkova on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä (1. kierroksen voitto 6-0,6-0, voitot Dellacquasta, Shaughnessystä ja Lisickistä suoraan kahdessa sekä Safinasta 6-7,6-1,6-4 Hopman cupissa kuukauden alussa). Chania puolestaan suosi arpaonni ja Wsieh oli helpohko avausvastus. Tässä taso nousee liikaa, eikä Chanilla mitään mahdollisuuksia pysyä mukana pelissä.

Dementievalla huikea alkukausi takana, 11 voittoa, joista kahdeksan suorin erin ja mukaan mahtuu liuta Benesovaa tasokkaampia pelaajia. Avauskierroksella Dementievalla pieni nukahtaminen toisessa erässä ja uskon hänen hoitavan tämän pelin pois alta ja haluavan itsensä pois kuumalta kentältä ilmastoituun sisätilaan mahdollisimman nopeasti. Molempiin peleihin 80% arvio 2-0 voitolle ja tämä on varsin maistuva tupla.

Schnyder - Razzano 55% 1.87 nordic

Rehellisyyden nimissä on sanottava, että Schnyder on parhaat päivänsä nähnyt ja avauskierroksen kolmieräinen vääntö Mladenovicin kanssa todisti tämän. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun keskinkertainen pallonlyöjä asetetaan taitavaa ja kokenutta top-15 pelaajaa vastaan suosikiksi, täytyy sveitsiläistä koittaa tähän. Nordicilla kerroin käväisi jopa 1.95, joka poikkesi hyvin paljon markkinoiden yleisestä linjasta(1.75-1.8). 1.87 kuitenkin vielä ylikerroin ja sitä omantunnonmukaisella panostuksella.
[/i]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Hienoja tipsejä viime aikoina :lol: ! Varsinkin tuo Janttan Nallea vastaan veto oli perusteltu ja itsekin sen pelasin.

Muistakaa muuten kun vertailette kertoimia, etteivät ne ole aina ihan vertailukelpoisia johtuen bookkereitten erilaisista säännöistä luovutus/keskeytys tapauksissa.
Ajan tasalla oleva lista:
http://www.tennisform.com/default.asp?a ... ament=none

Grand Slameissa pelataan miehissä paras viidestä ja ausseissa todella kuumat olot. Mitä pidemmälle turnaus etenee sen tiukemmilla kaverit ovat ja loukkaantumisriski kasvaa.
Siksi kannattaa aina ennen vedon sisäänjättöä tarkastaa ko.bookkerin sääntö ja ottaa se huomioon!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Tänään kokeillaan seuraavaa arpaa:

G. Monfils Vs S. Koubek

- Perustasossa toki iso ero, mutta Koubek on saanut erittäin hyvin juonesta kiinni tämän kauden alussa todella repaleisen 2008-kauden jälkeen. Loukkaantumiset ovat historiaa ja otteet lupauksia herättäviä. Eka kiekalla pisti Youzhnyn lauluun 3-0, olkoonkin niin, ettei Youzhny ollut todellakaan parhaalla pelipäällä.

Mutta se syy miksi tämä on suhteellisen maistuva kokeilu, on se, että Monfilssilla ei todellakaan tunnu olevan kaikki asiat ok. Pelintaso heilahtelee todella voimakkaasti - välillä kaatuu Nadal huikealla esityksellä ja välillä ollaan aivan supersekaisin. Mistään en löytänyt päivemmällä ainakaan mitään loukkaantumistietoa, mutta edellisen kierroksen matsissa Monfils oli ottelun lopussa AIVAN puhki, vaikkei peli ollut kuin kolmieräinen. Toki näyttelijän taidot ovat hänellä myös hallussa ja viihdyttävyydessäkin kilpailee kiertueella taikurin kanssa top3:ssa, mutta jotain on vialla jos tennismailaa pitää käyttää lähinnä kävelykeppinä / nojatukena :)

Timon linkkivinkistä kannattaa etsiä vähintään 1 sets -mesta kun Koubekkiä lähtee lapulle ottaan. Näillä lähtökohdilla en saa tätä nihkeämmin kuin kerran viidestä tulemaan "kaappiin" .



Pikkaisen otin myös tuplaa G.Simon & R. Gasquet , kun en keksinyt syytä miksei tuo napsuisi ilman loukkaantumisia.

Ancic - Karlovic tuntuu kaikille Ancic maistuvan - niin kyl itsellekin jos vielä 1,80 saisi, mutta ei silläkään mitenkään todella hyvin. Tie-brakejahan tossa pitäisi tulla kovasti ja se aina kummiski enemmän ja vähemmän kolikonheittoa....

Gulbis - Andreev -matsissa mielipiteitä löytyy maailmalla molemmin puolin. Itsellä ei tässä oikein oo selkeetä riidiä, niin skippaan tällä kertaa. Gulbis on parhaimmillaan huikea shotmakeri ja syöttökin todella mallikas, mutta taso ailahtelee nuorukaisella vielä todella paljon, niin kuin jo tämänkin vuoden puolella ollaan nähty.

Ljubicic - Tsonga -matsissa tulen ottamaan pienellä Lay Tsongaa sisään. Tsonga kertoi edellisen kierroksen matsin jälkeen että kipuja on vieläkin todella paljon ja haittaa keskittymistä jne, mutta ausseista niin kivat muistot että se kuulemma pyyhkii sen kaiken pois... jep jep :). No mutta ei hänen pelissään edellisessä pelissä ollut moitteen sijaa, pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta. Mutta Ljubicicin syöttäessä vähintäänkin normaalilla tasolla ja Tsongan loukkaantumisten vaikuttaessa oleellisesti, pelistä voi tulla todella vaikea edellisen vuoden finalistille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin