Tänään on 28.03.2024, 22:02.

Tietäjät

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
h
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 23.01.2004, 16:02
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja h »

playerone kirjoitti:
h kirjoitti:kun kuitenkin pääsääntöisesti kaikki tipsaavat (ja rahastavat) kohteita laajemmalla odotusarvoskaalalla aina ykkösestä ylöspäin.
Itseasiassa ei ole pääsääntöisesti näin, lähes kaikki vihjaavat sarjatuotannolla hyvän odotusarvon kohteita ulkomaille, eli ei rajatapauksia juurikaan poimita koska ei ole pakko.
Ydinasia tuossa oli se, mistä joudut vihjeitä ostaessasi maksamaan. Käsittääkseni vihjeet useimmiten myydään joko prosenttiarvioina yksittäisiin otteluihin tai pakettina tiettyyn liigaan/sarjaan/kierrokselle/listalle/kuukaudelle. Tällöin joudut maksamaan koko paketista, vaikkei hyvää pelattavaa aina olisikaan. Et siis voi poimia joukosta vain oa 1,07:n ylittäviä helmiä tai kymmenen tähden kohteita ja maksaa vain niistä. Tietäjien tapauksessa mikäli koko runkokohteen kautta laaditun pelikokonaisuuden käsittää ja käsittelee vain yhtenä Veikkaukselle pelattavana vihjeenä, niin kyllähän sille silloin hintaa tulee.

Toteat, että Veikkaukselta ”nyt ei vaan yksinkertaisesti löydy pelattavaa” ja että lopullinen tulos koostuu ”ennenkaikkea kassan kiertonopeudesta” sekä haluat ”selvittää minkälaista tulosta nämä vihjeet peesaamalla voi tehdä esim. 2-3 vuoden aikavälillä” Tästäkin ketjusta plus Tietäjien saitin ilmoittelusta saa jo aika hyvän käsityksen heidän panostustavastaan. Eli runkokohteita on yksi tai korkeintaan muutamia per lista ja toisinaan lyödään useampia kohteita ristiin. Jos pelaa Veikkaukselle muutamaan vihjeeseen per lista, Tietäjien julkaisemilla palautusprosenteilla ja itselleen sopivalla riskienhallinnalla, niin eikös oletettava tuotto ole tuosta jo kokolailla hyvin laskettavissa? Näillä eväillä ei kassa tietenkään kovin huristen kierrä.

Suuri osa palstalaisista harrastaa pelaamista singleinä muualle kuin Veikkaukselle. Tässä tapauksessa ei nauhalta tarvitse kuunnella apukohteita, jollei katso niillä(kin) olevan jotain arvoa itselleen. Systeemi on siinä mielessä asiakasystävällinen, että runkokohteet mainitaan ensimmäisinä. Singleinä myös runko- ja apukohteet ovat toisistaan riippumattomia. Mutta tätähän et ilmeisesti tässä tarkoittanut, vaan ainoastaan suoraa peesaamista eli rivien pelaamista sellaisenaan Veikkaukselle?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Jos oletetaan että Swansea 1.90 ja siihen kylkeen lyötynä 15 kpl apukohteita IMO suurin osa ellei kaikki alikertoimilla niin tällä tavallahan siitä tehtiin "single". Maailmalta sai Swansea 2.10 jota sai pelata singlena ilman (alikertoimisia) apukohteita. Näin ollen jos Veikkaukselle pelaaminen oli tuottoisaa edes jossain määrin olisi maailmalta saatavissa ollut todellinen kohde joita pelaamalla olisi äkkiä miljonääri.

Ongelma on lisäksi vähän se ettei puhelun hintaa tiedä etukäteen. Kyllä minusta kokonaishinta eli nauhan kesto pitäisi olla tiedossa ennen puhelun päättymistä. Eikö tämän voi tulkita siten että hinta pitäisi mainita:

Ohessa lainauksia kuluttajansuojalain 6§ ja 7§:

"Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa antaa
totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tietoja, jos tiedot
ovat omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee
ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän
päätöksen, jota hän ei ilman annettuja tietoja olisi tehnyt.

Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa jättää antamatta
sellaisia asiayhteys huomioon ottaen olennaisia tietoja,
jotka kuluttaja tarvitsee ostopäätöksen tai muun
kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen tekemiseksi ja
joiden puuttuminen on omiaan johtamaan siihen, että
kuluttaja tekee päätöksen, jota hän ei olisi riittävin
tiedoin tehnyt."

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

naurulocci kirjoitti:Ongelma on lisäksi vähän se ettei puhelun hintaa tiedä etukäteen. Kyllä minusta kokonaishinta eli nauhan kesto pitäisi olla tiedossa ennen puhelun päättymistä.
Mutta eikö tässä nyt ole kyseessä aivan liian pieni otanta jotta sillä olisi tilastollista merkitystä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


h
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 23.01.2004, 16:02
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja h »

naurulocci kirjoitti:Ongelma on lisäksi vähän se ettei puhelun hintaa tiedä etukäteen. Kyllä minusta kokonaishinta eli nauhan kesto pitäisi olla tiedossa ennen puhelun päättymistä.
Sitten kysymys onkin paljon laajemmasta casesta kuin mitä tulee Tietäjien tipseihin. Nykyään kun jo erilaiset helpparitkin ovat alkaneet laskuttamaan puheluista minuuttihintaa. Et voi etukäteen tietää koko puhelun kestoa etkä sitä, missä ajassa saat haluamasi asian toimitettua (eli tuotteen tai palvelun kokonaishintaa), mutta luurin voit kyllä lyödä kiinni silloin kun haluat. Tämänhetkisen lain puitteissa näyttäisi riittävän, kun ilmoittaa minuuttihinnan puhelun alussa. Alkaa mennä jo sivuraiteille.

Tässä Tietäjien tapauksessa ketjussa on aiemmin annettu arvio vuosikustannuksista. Tämä lienee riittävän tarkka koitettaessa arvioida palvelun mahdollista tuottoa ja sopivuutta omalle kassalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

Voisivat kyllä ilmoittaa rajakertoimen tollaisille kertoimille jotka tulevat todennäköisesti tippumaan. Esim. tänän aamuna käskettiin pelata isolla kertoimella erästä kohdetta, mutta kuten he itsekin tiesivät kertoa, se ei kauaa kestä. Esim. nyt olis kuitenkin noin 10% pienemmällä kertoimella tarjoilla parhaimmillaan markkinoilla ja pitäisi pähkäillä pelatako vai ei.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 448
Liittynyt: 27.02.2008, 13:07

Tuotto: -5.61 yks.

Palautus%: 93.15%

Panosten ka: 2.41 yks.

Vetoja: 34

Pisteitä: 20
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

Hano kirjoitti:Voisivat kyllä ilmoittaa rajakertoimen tollaisille kertoimille jotka tulevat todennäköisesti tippumaan. Esim. tänän aamuna käskettiin pelata isolla kertoimella erästä kohdetta, mutta kuten he itsekin tiesivät kertoa, se ei kauaa kestä. Esim. nyt olis kuitenkin noin 10% pienemmällä kertoimella tarjoilla parhaimmillaan markkinoilla ja pitäisi pähkäillä pelatako vai ei.
Mikäli kerroin on laskenut tasan 10%, niin logiikalla
1/(1-0.1) = 1.1111... saadaan, että mikäli alkuperäisen kertoimen odotusarvo oli suurempi kuin 1.111 niin tällöin kohde on edelleen pelattava. Kommentoikaa, jos ajattelin väärin, mielestäni kuitenkaan en.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 635
Liittynyt: 20.11.2006, 05:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Mun analyysi on nyt sitten tämä, kiistäkää taas sitten.

Markkinat kiristyy kuten kaikki vedonlyöntiä harjoittavat tietää. Veikkauskin viisastunut vuosi vuodelta. Parhaat tuottovuodet Tietäjillä jo takana päin. Sitä kuvastaa tuo viime vuosikin. Loistavaa asiantuntemusta brittifutikseen ja muutamaan muuhunkin pääsarjaan. Leijonanosa tileistä vuosien varrella tehty Veikkauksen kerroinhaksahduksista jotka nopeasti päivitetty. Eli vihjeen ostajan ja Tietäjien seurannassa voi olla useammankin prosentin ero. Ilmeisesti kuitenkin ainut Veikkaukselle vihjaava joka pystynyt vuodesta toiseen tekemään tulosta.

Pelit keskitetään voimakkaasti harvoihin "runkokohteisiin" joiden loistava odotusarvo on kuitenkin kiistaton. Eli taitoa on. Panostustaso ja siis pelikassa tuplien ja tällaisten runkokohteiden ollessa kyseessä on oltava kohtuullisen iso jotta puhelinkulut saa peittoon. Jos on miljoonan pelikassa ja vetelee noita tuplia kilon panoksilla niin onhan tuo palautusprosentti vieläkin mahtava.

Enemmänkin herättelin keskustelua uudestaan saadakseni kuvan siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kun trendi on laskeva en ole vakuuttunut siitä että esimerkiksi tämä vuosi enää on voitollinen. Kuten tiedämme, vanhoilla palautusprosenteilla ei tiliä tehdä.

Eli tuottava malli saattaisi olla vain runkokohteiden ostaminen. Noiden tuottavuushan on tässä huikeaksi todistettu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Luulempa ettei ne tietä niitä rajakertoimia itsekään. Sitä joukkuetta vedetään joka laukoo keskimäärin enemmän maalia kohti tai ohi kuin vastustaja. Siinä taitaa kaikessa yksinkertaisuudessaan tiivistettynä olla niiden menetelmä (britti)futikseen. Jokainen pystynee itse samaan kun katsoo tilastoja. Siksi varmaan lätkä kyntää pahasti tappiolla kuten oletan ja kuten jotkut tääällä vihjailivat kun siinä laukauksilla ei ole silleen merkitystä joukkueiden menestykseen suoranaisesti. Kertoimillakaan ei ole usein väliä, perusteluna on ollut että "Veikkauksen kerroin markkinoilla pieni/nihkeä mutta kun tuntuu että tulee" eli ns. MuTu käytössä kans.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

naurulocci kirjoitti:Luulempa ettei ne tietä niitä rajakertoimia itsekään.
Paljon parempi on vetää ilman rajakertoimia vankalla lajituntemuksella voitollisesti vuodesta toiseen kuin keksiä rajakertoimia, jotka antavat mallin mukaan käsittämättömän edun ja kun se ei olekaan käsittämätön, lisätä seurantaan jälkikäteen omiaan jotta jorinoilla olisi edes itselleen katetta...

Mä vetelen NHL:ssä ilman tarkkoja rajakertoimia. Esim eilen kirjoitin että St Louis ja Columbus molemmat siinä luokkaa 45 prossaa (lue 42-48 prossaa) ja niistä saa 2.50 niin kelpaahan noita vedellä. Kumpikin osui mutta vaikka ei olisi osunutkaan, rajakertoimen puuttuminen ei olisi tehnyt arvaustani sen paremmaksi tai huonommaksi. Miksi? Tiesin että molemmat ovat hyviä kohteita ja vähintäänkin hyvään lajituntemukseen perustuva mutuni sanoi että ne ovat kerrointaan jopa isosti parempia kumpikin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 635
Liittynyt: 20.11.2006, 05:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Samaa mieltä Mungon kanssa.

Raveissa esim. jos alkaisi laskemaan joka päivä 120 eri hevoselle prosentteja niin siihenpä se lajiin käytetty aika menisikin. Ihailen toki niitä jotka sen ehtii tehdä, vieläpä tuotollisesti.

Ja vielä Tietäjistä kun olen varmaan monen mielestä kääntänyt kelkani; seurantaa en ole aikaisemminkaan epäillytkään, halunnut vain avata sitä ja tarkastella lähemmin. Siksi kysymykset käyttäjille.

Ja voihan tämäkin vuosi mennä vielä 104% palautuksella, tai paremminkin, kukapa sen tietää. Tässäkin palvelun ostaessaan ikäänkuin lyö vetoa siitä mikä heidän tuloksensa tulevaisuudessa on..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Jos tuntee jonkun sarjan voimasuhteet perinpohjaisesti, niin ei välttämättä tosiaan tarvitse rajakertoimia, eikä paljon muutakaan "laskentatoimintaa", mutta sitten kyllä hyvien, pelikelpoisten kohteiden määrä per kierros ja per kausi jää niin pieneksi, että kassan kierto on aika hidasta, joten pitäisi olla aika monta perinpohjaisesti tunnettua sarjaa, jotta kassa kiertäisi nopeasti, mutta tämä taas vaatii paljon aikaa vedonlyöjältä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4110

Viesti Kirjoittaja Mungo »

west hampton kirjoitti:Jos tuntee jonkun sarjan voimasuhteet perinpohjaisesti, niin ei välttämättä tosiaan tarvitse rajakertoimia, eikä paljon muutakaan "laskentatoimintaa", mutta sitten kyllä hyvien, pelikelpoisten kohteiden määrä per kierros ja per kausi jää niin pieneksi, että kassan kierto on aika hidasta, joten pitäisi olla aika monta perinpohjaisesti tunnettua sarjaa, jotta kassa kiertäisi nopeasti, mutta tämä taas vaatii paljon aikaa vedonlyöjältä.
No en mä nyt sanoisi että 1 400 - 2 200 rivin ja arvauksella noin 2 500 - 4 000 pelikohteeen löytäminen vuosittain Veikkauksen pitkävedosta vieläpä voitollisesti joka vuosi laskennan alusta eli vuodesta 2004 alkaen on niin kovin pientä per kierros ja per kausi.

Joillakin on kummallinen käsitys, että antamalla esimerkiksi prosenttiarvion otteluun luvuin 44.5-22.5-33.0, ollaan jotenkin vahvoilla. Esim NHL:ssä eräs kaveri (ei täällä mukana) on laskenut varmaan 15 vuotta prosentteja ja ne tulevat otteluun prosentin tarkkuudella joka kerta. Kaverilla ei ole hajuakaan kokoonpanoista, otteluohjelmasta, rasituksista, loukkaantumisista, konferensseista tai divisioonista. Ikinä hän ei ole koko lajista kiinnostunut saati että olisi NHL-otteluita nähnyt kuin muutaman telkkarista. Silti prosentit on aina valmiina otteluun kuin otteluun, koska prosentit tulevat rankingeista, jotka on tehty 10 vuoden painoluvuilla.

Voin sanoa että en ole eläissäni nähnyt suurempia virheitä kuin näissä kahden desimaalin tarkkuudella tuotetuissa rajakertoimissa. Ero omiin ja voitollisiin peleihini on prosenteissa jopa luokkaa 20 yksikköä (eli vaikkapa 50-20-30 vastaan 30-20-50).

Silti ei kannata väheksyä tarkkaa laskentaakaan. Ei missään nimessä. Mutta kyllä mun on myönnettävä, että ostan ja peesaan ennemmin tunnetun ja voitollisen ammattipelaajan lausetta "X on hyvä kohde tässä tilanteessa, itse ostin aika isolla" kuin maksullisen tai maksuttoman vihjaajan "Y on 32 prosenttia, jolla rajakerroin on 3.125 ja ostin sitä siksi kertoimella 3.192."

Peruskysymys : kannattaako auringontarkat prosentit tuottavaa tahoa (kuten vaikkapa ESBC tai joku muu) peesata ja pääseekö niillä pelaamalla voitolle Veikkauksella kun heillä on vuosittain satoja ja tuhansia ylikertoimia nimenomaan Veikkaukselle ja rivejä suunnilleen saman verran kuin Tietäjillä, jotka taas eivät tuota prosentteja mutta pelaavat Veikkaukselle voitollista peliä? Ja toki niitä pelejä voi jokainen pelata muuallekin kuin Viekkaukselle - usein paremmin kertoimin.

Lopputoteamus: arvioita voi tuottaa monella tapaa ja tuotoksensa voi ilmaista prosentteina tai muilla tavoin. Oleellista ei kuitenkaan ole arvioiden ilmaisutapa sinänsä, vaan näiden arvioiden paremmuus verrattuna markkinaan eli arvioiden tuotto. Moni kuvittelee olevansa parempi kuin vaikkapa Tietäjät tai xxxyyy, koska moni laskee prosentteja ihan desimaalin tai kahden tarkkuudella. Se ei kuitenkaan vaadi yhtään mitään (no, ehkä minuutin ajasta) verrattuna siihen vuosien työhön, mitä taas Tietäjät ja xxxyyy tai joku muu ei-prosenttitaho on tehnyt.

Tulokset puhukoon puolestaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Onhan se noin kuten todettu että Pitkävedossa palautusprosentit on laskussa. Parhaat tuotot tehtiin triploilla 90-luvulla. Veikkauksen kertoimenlaskijat eivät nykyäänkään edusta edes kotimaista alansa huippua mutta heillä on suojanaan markkinoiden ylivoimaisesti surkein palautuprosentti, helppo todella jos pelaa 50-50 moneylinea kertoimilla 1.96-1.96 jos vertaa sitä veikan vastaaviin kertoimiin jotka olisivat 1.76-1.76, eipä taitaisi maailmalla ilman monopolia oikein "actionia" saada noilla tarjouksilla.

Nykyään Pitkävedossa voitetaan pelaamalla nopeasti silloin harvoin kun veikka avaa virhekertoimensa ja pudottaa kuitenkin niitä äkkiä. Näin käy usein silloin kun heillä ei ole maailmalla kertoimia joista kopioida omat arvionsa. Käytännössä pitäisi olla viikkoja pelaamatta ja kiertonopeus on huono peleillä. Tämä ei siis sovellu maksullisille palveluille joiden on suollettava vihjattavaa joka viikko ja jopa päivä. Kikkailemalla panostuksella toki voitollista tulosta pystyy riskillä tekemään tyyliin joku muutama hassu kymmen "nippurivi" panos 5-10 kertainen per vuosi ja niissä sattuu munkittamaan niin tulos on koko vuodelta hieman voitollinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

Helmikuun tuloksia
Palautus: 92%
Betsit: -9,5

Helmikuu oli huono kuukausi lähinnä niin monien tasapelien ansiosta. Ja sama linja näyttäysi jatkuvan maaliskuussa :(. Nuo ei muuten ole ikinä tän mun 2 kk historian aikana vihjannut tasapeliä mihinkään kohteeseen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 635
Liittynyt: 20.11.2006, 05:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Hyvä! Kiitos.

Nyt löytyi henkilö jolta voimme saada kuukausittain tarkan seurannan.

Ja kun vihjeiden tuottoa on niin kovasti kehuttu niin tuskin kellään, varsinkaan Tietäjillä itsellään on mitään sitä vastaan että joku riippumaton taho laittaa tänne varjoseurannan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

Joo ei kai siitä haittaakaan ole. Paitsi tietysti Tietäjille jos ne alkaa menettään otettaan. Vähän nuo tulokset on kyllä yksilöllisiä, kun lyön lähes kaikki singlenä ulkomaille. Lisäksi lyön noille runkopeleille vähän enemmän kuin peruspanoksen, eli jotain 2-5 kertaisena, riippuu siitä kuinka paljon Marko on sitä hehkuttanut. Muutenkin ne alkanut antaan semmosia vihjeitä, että "ulkomaille pelatessasi voit laittaa sitten vähän reilumpaa betsiä", eli se ei ole enään niin tarkkaa. Mutta soitan sinne lähes joka päivä, tän kahden kuukauden aikana ainoastaan yhtenä päivänä on jäänyt soittamatta. Eli sillä puolella kyllä seuranta on kunnossa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Angelica03
Jäsen
Viestit: 635
Liittynyt: 20.11.2006, 05:27

Tuotto: -217.77 yks.

Palautus%: 84.08%

Panosten ka: 9.43 yks.

Vetoja: 145

Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja Angelica03 »

Eli siis palautusprosentti oli 92 muille bookkereille pelattuna?

Paljonko palautusprosentti sitten olisi ollut ihan rivi riviltä vihjeiden mukaan suoraan Veikkaukselle laskettuna, poislukien tietenkin tuo "vapaapäiväsi"?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

En tie, eiköhän se huomattavasti huonompi olisi, ihan vaan sen takia kun Veikkauksen kertoimet on joskus jopa 0,5 yksikköäkin huonompia kuin markkinoiden parhaat. Tietysti Veikkaukselle on pelattu silloin kun siellä on ollut paras kerroin, ja sitä on pystytty jotenkin järkevästi pelaan. Ne kerrat on ollut harvassa, mutta yllättävän usein kuitenkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Hano kirjoitti:Helmikuun tuloksia
Palautus: 92%
Betsit: -9,5

Helmikuu oli huono kuukausi lähinnä niin monien tasapelien ansiosta. Ja sama linja näyttäysi jatkuvan maaliskuussa :(. Nuo ei muuten ole ikinä tän mun 2 kk historian aikana vihjannut tasapeliä mihinkään kohteeseen...
Tietäjien vuosi 2009 ei ole kieltämättä alkanut mitenkään erityisen loisteliaasti ja tuo sama trendi on nähtävissä heidän omastakin seurannasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

Maaliskuun tuloksia:
Palautus: 111%
Betsit: +19

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja mario66 »

Tietäjät ei julkaise enää kuin vuosiraporteissaan kuluvan vuoden tuloksia.

Toki on hienoa, että viimeiseltä viideltä vuodelta tulos on positiivinen, mutta kun aika harva asiakas on pelannut niistä päivistä lähtien. Pitäisi kuitenkin ehdottomasti julkaista säännöllisesti kuluvan vuoden tuloskin.

Ei se oikein pörssimaailmassakaan kävisi päinsä, jos ihmisille kerrottaisiin vain, miten monta prosenttia jonkun firman osake on viimeisen viiden vuoden aikana noussut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja hankkija »

Onkohan Marko Joensuulla hirttäytynyt ryyppy päälle Lontoon reissulla, kun edellisen kerran on pitkävetovihjeitä päivitetty lauantaina 4.4 :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Hehkutus oli joku aika sitten hirveä että "tulemme taas ensi viikolla julkaisemaan 1/4 vuosiraporttimme". Muut eivät pysty samaan. Ei näytetty nyt julkaistavan, lienee siis tappiolla 1-3/2009. Tämä on juuri jälkikäteen julkaistavan seurannan ongelma, koskaan ei tiedä miltä aikaväliltä ja milloin seuranta julkaistaan JOS julkaistaan eli se siitä. Lisäksi aina on mahdollista odotella sopivaa aikaa ja kikkailla eli valita sellaisia ajanjaksoja jotka on voitollisia. Eri asia jos seuranta olisi reaaliaikainen tai edes kerrottaisiin milloin se julkaistaan ja julkaistaisiin säännöllisesti aina samaan aikaan vuodesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hano
Jäsen
Viestit: 35
Liittynyt: 05.05.2008, 17:12
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja Hano »

hankkija kirjoitti:Onkohan Marko Joensuulla hirttäytynyt ryyppy päälle Lontoon reissulla, kun edellisen kerran on pitkävetovihjeitä päivitetty lauantaina 4.4 :D
Voi olla, se oli viimeviikolla ryyppyreissulla Pariisissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hankkija
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 04.05.2004, 16:35
Pisteitä: 158
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja hankkija »

Tietäjät ovat vuosien saatossa mainostaneet kovasti, että aina viestin aluksi kuulet runkokohteen perusteluineen, mutta tämän tiistai päivän vihjeessä ei enää näin toimita, vaan ruvetaankin ekaksi jaarittelemaan apukohteista. Kiitos ja näkemiin..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin