Tänään on 28.03.2024, 22:52.

SM-liiga Playoffs , välierät 26.3.

Eurooppalainen jääkiekkoilu.
Vastaa Viestiin
Pine Chip
Avatar
Jäsen
Viestit: 1547
Liittynyt: 09.05.2008, 10:44
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Suomi

Viesti Kirjoittaja Pine Chip »

Shane kirjoitti:
Pine Chip kirjoitti:Kannattais RD:n ottaa mallia vaikka Aravirrasta/Matikaisesta miten ottelusarjan jälkeen käyttäydytään, oli niitä paineita tai ei.
Eiköhän näitä "harmaita", samoja fraaseja illasta toiseen toistelevia joojoo-miehiä ole jo liigassa ihan riittävästi niin aitiossa kuin kaukalossakin? Vaikka itsekin katselen punamustien lasien läpi SM-liigaa, niin en ymmärrä ollenkaan mikä niissä Dufvan kommenteissa on saanut porukan niin hiiltymään. Eipä jollain Jortikallakaan ole juuri ollut tapana kumarrella vastustajien suuntaan tai pyydellä anteeksi olemassaoloaan, kuten Dufvan olisi ilmeisesti pitänyt maanantai-iltana tehdä, suomalaiskansalliseen tapaan...

Väriä ja persoonia tämä liiga kaipaa perkele!


Ottelusarjassa näen kyllä JYP:n aika selvänä ennakkosuosikkina. Jo pelkästään torjuntalukemista voi nähdä, että KalPalla oli aikamoista tuuria mukana HPK-sarjassa etenkin vierasotteluissa, kun sen sijaan JYP oli omassa sarjassaan paljon ylivoimaisempi mitä tulokset kertovat. Jossain vaiheessa tuurit kääntyvät... 4-2 tai 4-1.


EDIT:
villekauppinen kirjoitti:ei ole enää JYP HT:tä, meni konkkaan aikapäiviä sitten.
Tästä kuulisin mielelläni lisää! :D
Ei tarvitsekaan pyydellä anteeksi olemassaoloaan. Ei myöskään ole soveliasta irrottaa spitaaliselta huulta kun se roikkuu jo....Ei se Jortsu ollut mikään pyhimys mutta kun sarjat oli ohi niin ei se siihen paskaan kussut päälle....Joku järki silläkin oli!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minun mielestäni otan HARKITTUJA riskejä, se on vallan muuta kuin hätiköintiä (NHL,SM-liiga&Premier League,Championship ja VEIKKAUSLIIGA)

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Pine Chip kirjoitti:Ei tarvitsekaan pyydellä anteeksi olemassaoloaan. Ei myöskään ole soveliasta irrottaa spitaaliselta huulta kun se roikkuu jo....Ei se Jortsu ollut mikään pyhimys mutta kun sarjat oli ohi niin ei se siihen paskaan kussut päälle....Joku järki silläkin oli!
Kovin tunteella sitä nyt vedetään siellä päässä... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin