Tänään on 24.04.2024, 21:58.

Underit alkukaudella ketju 1

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Viestiketju Lukittu
naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Underit alkukaudella ketju 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Kyllähän totalsien pelaaminen alkukaudella on haastavaa. On myös ammattivedonlyöjiä jotka eivät alkukaudella niitä pelaa, ennen kuin ovat nähneet joka joukkueelta omin silmin vähintään yhden koti- ja vieraspelin. Vaikuttaa kuitenkin aika paljon maalimääriin lähdetäänkö peliin 4-5-1 hakemaan tasapelipistettä vieraissa vaiko 4-3-3 rohkeasti hyökkäämään. Ei totalseja siis alkukaudellakaan mitenkään sokkona kannata huitoa undereita sillä perusteella kun yleensä alkukaudella on näin tullut tehtyä. Joukkueet ja ennen kaikkea valmentajat vaihtuvat joka kausi ja niiden vaikutusta ei tilastoista näe. Jos usemman joukkueen valmentajat on vaihtuneet hyökkäysvoittoisemmiksi niin alkukauden tilastot historiasta eivät tule toistumaan. Se mikä tilanne on NYT ratkaisee, historia ei aina toista itseään. Myös ns. huonokuntoinen kenttä -teoria perustuu aika lailla mutuun, kyllähän huonokuntoisella kentällä myös pallot pomppivat puolustuspäässä mikä luo myös tuurimaalieja ja maalipaikkoja tyhjästä. Lisäksi totalsien matemaattinen laskeminen on vaikeaa, harvalla on tilastollisesti täydellistä mallia koska sen luominen edellyttää korkeampaa matematiikkaa ja useat maksullisetkaan vihjaajat eivät ole sellaisia joilla on yliopistotasoisia (tilasto)matematiikan osaamista ja opintoja. Jotkut käyttävät jotain excelin mikkihiiri-poisson funktioita joilla ei todellakaan päästä riittävät tarkkaan lopputulokseen kun kuvataan sitä miten ottelun luonne ja maalimäärät muuttuvat kulloisenkin tilanteet funktiona.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4112

Viesti Kirjoittaja Mungo »

naurulocci kirjoitti:Ei totalseja siis alkukaudellakaan mitenkään sokkona kannata huitoa undereita
Väitätkö tosissasi että Aapo huitoo niitä sokkona? Ellet väitä, miten tämä liittyy Aapon maksullisiin arvioihin?

Tsemppiä vaan tältä suunnalta Aapolle. Terveisin Tilaaja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


west hampton
Jäsen
Viestit: 407
Liittynyt: 10.02.2005, 14:18
Pisteitä: 12

Viesti Kirjoittaja west hampton »

Veikkauliigassa pelattu nyt kymmenen ottelua, niissä tehty maaleja yhteensä 30, eli keskiarvo 3 maalia per ottelu. Pelkästään yhdessä ottelussa ( HJK-KuPS 5-1) on tehty siis kaikista maaleista viidesosa, ja kun ottelussa HJK-TPS tehtiin 4 maalia, niin kahdessa hyväkuntoisella tekonurmella pelatussa ottelusssa on tehty kolmasosa kaikista maaleista, eli eiköhän alkukauden keskiarvo ala kuitenkin tästä pienentyä, eli pelkkää sattumaa siis kuitenkin tämä alkukauden runsasmaalisuus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

En väitä kenestäkään mitään kunhan vaan yleisellä tasolla totesin että underit ei taida olla mikään kultakaivos. Kyllä välittäjät osaavat ottaa huonot kenttäolosuhteet huomioon mikäli sillä edes vaikutusta maalimääriin on (en ole nähnyt mitään tätä puoltavaa tutkimusta) kun katselee totals-kertoimia niin vahvat ovat nekin kuten koko veikkausliigan markkina. Pelattavaa ei ole juurikaan ja jos odotusarvot ja panokset hipoo pilviä niin ehdollinen todennäköisyys on suuri että arviot on pielessä. Eipä kannata siis veikkausliigan kertoimia kytätä koko kesää. Maksullisten myyjien toki on oltava eri mieltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu