Tänään on 29.03.2024, 12:36.

Champions League finaali

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
T:P.
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 17.05.2004, 09:20
Pisteitä: 0

Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja T:P. »

ManU on minun papereissani CL liigan voittoon suosikki, toisin kuin vedonvälittäjillä.

Juuri nyt Englannin liigassa ovat mielestäni Euroopan parhaat joukkueet, päinvastoin kuin vielä viisi-kuusi vuotta sitten. Betfairin kerroin 2,1 ManU:sta CL mestariksi on oikein hyvä, lähes 15 % ylikerroin.

Barcelona on aika hurja omassa liigassaan. Paljon voittoja ja todella vähän omissa on soinut. Mutta kansainvälisillä kentillä Barcan reppu on heilunut tällä kaudella jo aiemmissa matseissa tiuhaan, myös kotipeleissä (Basel , Lyon , Shaktar 3).

Barcelona oli onnekas päästessään finaaliin. Viime hetken tasoitusmaali Chelseaa vastaan sai Barcan jatkoon. Näkemäni mukaan ei niinkään pelitaktiikka tai paremmuus tätä Englannin liigan kolmosta vastaan.

ManU oli aika suvereeni välierissään. Jos aina sympaattiset Ronaldo, Rooney sekä se Pohjois-Korealainen ovat terveitä, uskon, että heillä on hyvä mahdollisuus voittaa tuo finaali. Tietty kyse on yhdestä matsista, mutta Barcelona ei ole vakuuttanut LaLigan ulkopuolella paitsi Saksan Liigan (kolmosen?) alisuorittaja Bayernin kukistaessaan.

Kertokaa, miksi Barcelona on finaalin suosikki ManU:a vastaan? Niimikatras? Etten ihan innostu kohteeseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut T:P., 07.05.2009, 01:40. Yhteensä muokattu 5 kertaa.

Minikommentit


Tornado
Avatar
Jäsen
Viestit: 4347
Liittynyt: 23.02.2006, 12:59

Tuotto: +164.88 yks.

Palautus%: 100.83%

Panosten ka: 3.38 yks.

Vetoja: 5866

Pisteitä: 4935

Viesti Kirjoittaja Tornado »

Barcalta pois finaalista myös Alves, Abidal ja Marques.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 11:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Re: Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

T:P. kirjoitti:Barcelona oli onnekas päästessään finaaliin. Viime hetken tasoitusmaali Chelseaa vastaan sai Barcan jatkoon. Näkemäni mukaan ei niinkään pelitaktiikka tai paremmuus tätä Englannin liigan kolmosta vastaan.
Eipä ole kumman paljon tullut Barcan matseja katsottua, mutta tuon Barcan kotimatsin Chelseata vastaan katselin ja se oli kyllä melkoista Barcan myllyä ensimmäiset 70-75 minuuttia. Tuo peli olisi voinut aivan hyvin päättyä 3-1 tai 4-1, joten siinä mielessä ansaittu jatkoon pääsy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panokseni ovat 0-10 yksikköä. 10 yksikköä = 2% kassasta.
You bet your money and in the worst case you can only lose.... bet your ass and you might really get hurt...

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Barcelona on suosikki koska se tällä hetkellä maailman paras seurajoukkue, parempi kuin ManU jolta puuttuu Fletcher. Kertoimet on kohdallan. Sen verran suvereeni Barca on Espanjassa on ollut kun katsoo lukemia mitä ovat keskimäärin mättäneet, sitä ei muutama euromatsi muuta ja jos oli vähän onnea nyt niin sitä oli Chelsealla Espanjassa jossa ottelu oli ihan yhtä maalia tosiaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RedDevilKarra
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 14.12.2003, 18:53
Pisteitä: 20
Paikkakunta: Sotkamo

Viesti Kirjoittaja RedDevilKarra »

Nähtäväksi jää kuka on oikeasti maailman paras, itselle se on United. Valioliiga on kovatasoisempi kuin La Liga, riittää kun katsoo viiden viime vuoden menestys kaikisa Eurocupeissa. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coeff ... titions.29

Barcan olisi kuulunut tippua jatkosta eilen, katsokaa esim. niitä viheltämättä jättäneitä rankkaritilanteita. Vaikka Barca hallitsikin välierien ensimmäistä osaa, niin maalipaikat olivat kuitenkin vähissä, joten se siitä nauruloccin kommentista.

Omissa prosenteissa vähintään 55-45 Unitedille, Barcan pelikieltojen heikentämä puolustuspeli tulee olemaan suurissa vaikeuksissa R & R kaksikkoa vastaan.
Fletcherin puuttuminen ei paljoa haittaa, tuskin hän olisi päässyt aloittamaan muutenkaan, nyt tilalle tulee luultavasti Scholes.

Toivottaasti Barcaa pelataan ympäri maailman, niin pääsee lyömään vastaan mojovalla ylikertoimella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Viesti Kirjoittaja Hese »

Eilen Chelsealta vietiiin ainakin kaksi rankkaria, katselin peliä netistä lätkän lomassa. Noi Barcan poissaolot on pahoja. Olen nähnyt ManUn tämän vuoden matsit yhtä lukuunottamatta, ja voin sanoa, että Fletcherin puuttuminen ei heikennä joukkuetta tippaakaan. Giggs,Scholes etc. Sieltä löytyy korvaajia vaikka kuinka. Esim. kärkeen riittää vaihtoehtoja ja Rooneyn ja Ronaldon voi heitää keskikikentälle. Sen sijaan Alves ja Abidal ovat Barcalle erittäin pahoja menetyksiä, varsinkin ensimmäinen, joka pelaa paljon Messin kanssa yhteen ja antaa Messille tilaa.
ManU on mulla pieni suosikki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Viesti Kirjoittaja Zizou »

Hese kirjoitti:Eilen Chelsealta vietiiin ainakin kaksi rankkaria, katselin peliä netistä lätkän lomassa. Noi Barcan poissaolot on pahoja. Olen nähnyt ManUn tämän vuoden matsit yhtä lukuunottamatta, ja voin sanoa, että Fletcherin puuttuminen ei heikennä joukkuetta tippaakaan. Giggs,Scholes etc. Sieltä löytyy korvaajia vaikka kuinka. Esim. kärkeen riittää vaihtoehtoja ja Rooneyn ja Ronaldon voi heitää keskikikentälle. Sen sijaan Alves ja Abidal ovat Barcalle erittäin pahoja menetyksiä, varsinkin ensimmäinen, joka pelaa paljon Messin kanssa yhteen ja antaa Messille tilaa.
ManU on mulla pieni suosikki.
Pahat on puutteet Barcalla, kun MOLEMMAT laitapakit puuttuvat ja molemmat on vielä maailman eliittiä. Alvesin pelaaminen vaikuttaa paljon Messin pelaamiseen, kuten Hese mainitsikin. Asian tekee vielä mutkikkaammaksi se, että Puoyliakaan ei voi heittää oikeaksi pakiksi Alvesin tilalle (korvaa kohtuu hyvin ja on pelannut tällä kaudella siellä pari kertaa), koska topparit on vähissä = ei ole kuin Piquet ja Pyuol, koska Marquez on poissa loppukauden ja Caceresta Pep tuskin peluuttaa, kun ei peluuttanut eilenkään, vaan heitti toppariksi Touren, jota en ole ikinä nähnyt ko paikkaa pelaavan :-O Selvisi kohtuu hyvin urakasta nopeutensa ja fyysisyytensä avulla, täytyy sanoa! Mutta YaYa olisi tärkeä pelaaja siinä keskikentän pohjalla antamassa sitä ensimmäistä syöttöä ja katkomassa nopeudellaan, Keita ja Busguets ei ole samaa tasoa = keskikentän tasapaino kärsii. Henry tosin kuntoutuu tohon mennessä => Iniesta siirtyy toiseksi keskelle rakentamaan peliä, Xavi oli aika ajoin kovin yksin eilisessä matsissa.

Itse katsoin matsin tv:stä ja noi Chelsean "rankkarit" oli, mitä oli?
Drogba meni pötkölleen jatkuvasti, vaikka kukaan ei edes koskenut, Anelka olisi voinut jatkaa juoksuaan lopussa, kun pelasivat olka olkaa vastaan Touren kanssa, mutta meni pötkölleen turhan helposti = menetti siinä pilkun? Kaksi kertaa pallo oli Barcan pelaajan kädessä, mutta molemmissa tapauksissa se pelattiin käteen läheltä = ei noita nykyään enää vihelletä juurikaan, mikä on ihan oikeinkin, IMO.
Ja lopussa oliko se E'too kun plokkasi Ballackin kudin, pallo osui ainakin osaksi olkapäähän ja kroppa oli takana (E'too oli kyljittäin).

Kyllä Chelski menetti matsin siihen, etteivät uskaltaneet tehdä peliä ja pitää palloa edes yhden pelaajan ylivoimalla ja luoda sitä kautta painetta Barcan vajaamiehiseen puolustukseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


naurulocci
Jäsen
Viestit: 486
Liittynyt: 20.04.2007, 11:50
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja naurulocci »

Ehkä valioliiga on kärjen osalta kovatasoisempi (vaikka muut joukkueet on kuraa) kuin la liga, kyllä, mutta ei se tee barcasta heikompaa kuin man united sillä perusteella että se pelaa vähän huonommassa liigassa jossa on täysin ylivoimainen harvoin tänä päivänä näkee tuollaista ylivoimaa kun laskee monellako maalilla keskimäärin ovat voittaneet joka pelin. Man united on tunnetusti yliarvostettu joukkue, täälläkin toki united fanit saavat sen suosikiksi asti punaiset lasit silmillään. Chelsealla oli kova kotietu eilen, eivät juuri stamford bridgella häviä koskaan, nyt pelataan puolueettomalla kentällä ja sota tuskin noita muutamaa miestä kaipaa jotka puuttuu. Ehkä chelsealta vietiin eilen pilkku, ehkä ei mutta vastaavasti barca sai halvan punaisen kortin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


RedDevilKarra
Jäsen
Viestit: 359
Liittynyt: 14.12.2003, 18:53
Pisteitä: 20
Paikkakunta: Sotkamo

Viesti Kirjoittaja RedDevilKarra »

naurulocci kirjoitti: Man united on tunnetusti yliarvostettu joukkue, .
Joukkue joka on nyt pelannut muistaakseni 26 ottelua peräkkäin ilman häviötä ML:ss on yliarvostettu ?

Omasta mielestäni Barca on yliarvostettu. La Ligassa ei tunnetusti puolusteta yhtä tarkasti kuin esim. Valioliigassa, Espanjassa lähes jokainen peli on hurlumheitä, päästä päähän mennään ja puolustaminen ei useimmiten kiinnosta. United tulee viemään tilan pois Barcan tähdiltä, aivan niin kuin Chelski teki.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1103
Liittynyt: 02.03.2003, 14:15

Tuotto: -13.78 yks.

Palautus%: 96.64%

Panosten ka: 3.90 yks.

Vetoja: 105

Pisteitä: 162
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja pjl »

naurulocci kirjoitti:sota tuskin noita muutamaa miestä kaipaa jotka puuttuu.
Ja kuitenkin Fletcherin puuttuminen ManUlta vaikuttaa sinusta niin paljon, että se kannattaa mainita :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


labako
Jäsen
Viestit: 72
Liittynyt: 18.02.2004, 18:27
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja labako »

Minustakin Barcan suosikkiasema on kyseenalainen. Pitäisin tätä tasabookkina, mieluummin piirun verran Manuun päin.

Barcelonan pallollinen peli on kaunista katsella, mutta joukkueen taktinen köyhyys paljastui hyvin Chelseaa vastaan. Älykkäällä puolustuksella vaarallisuus joukkueen hyökkäyspelistä vietiin pois. Viime hetken onnekas tasoitus oli Barcan ainoa laukaus maalia kohti koko ottelussa!

Barcan poissaolot ovat pahoja. Manun mestaruudesta ylikertoimia on siis saatavissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


T:P.
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 17.05.2004, 09:20
Pisteitä: 0

Re: Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja T:P. »

Joo, ovat varmaan buukkerit nähneet tämän keskustelun kun ManU:n kertoimet Mestarien liigan voitosta ovat laskeneet :wink: Enää Betfairilla siitä saa täsmäkertoimen 2, muilta vähemmän.

Ilmeisesti ennen kaikkea Barcan vakiokokoonpanoon kuuluneiden Alvesin ja Marquezin poissaolot ovat saaneet enemmän painoa. Tai sitten ManU-fanit ovat lyöneet jo niin paljon likoon omansa puolesta jo tässä vaiheessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Re: Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja Zizou »

T:P. kirjoitti:Joo, ovat varmaan buukkerit nähneet tämän keskustelun kun ManU:n kertoimet Mestarien liigan voitosta ovat laskeneet :wink: Enää Betfairilla siitä saa täsmäkertoimen 2, muilta vähemmän.

Ilmeisesti ennen kaikkea Barcan vakiokokoonpanoon kuuluneiden Alvesin ja Marquezin poissaolot ovat saaneet enemmän painoa. Tai sitten ManU-fanit ovat lyöneet jo niin paljon likoon omansa puolesta jo tässä vaiheessa.
Niin siis Marquezin poissaololla ei silleen ole väliä, koska toppareina pelaa Piquet ja Puyol, mutta molemmat laitapakit Alves ja Abidal on poissa = se tuntuu.
Ellei UEFA kumoa Abidalin punaista, mikä oli kertakaikkisen väärä tuomio dumarilta. Alvesin kortti taas oli ihan ookoo tuomio = tuskin kumoutuu (molempiin pelikieltoihin Barca on hakenut muutosta)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

http://www.jumpankulma.net avattu - tervetuloa tutustumaan
twitter Jumpankulma

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Re: Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja Hese »

Jos oikein muistan, sekä Manun hakemus Fletcherin pelikiellon kumoamisesta että molemmat Barcan hakemukset hylättiin jo viime viikolla, eli kaikki kolme ovat ulkona.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zizou
Avatar
Jäsen
Viestit: 914
Liittynyt: 18.12.2003, 12:02
Pisteitä: 840
Paikkakunta: Jumpan Kulma

Re: Champions League finaali

Viesti Kirjoittaja Zizou »

Hese kirjoitti:Jos oikein muistan, sekä Manun hakemus Fletcherin pelikiellon kumoamisesta että molemmat Barcan hakemukset hylättiin jo viime viikolla, eli kaikki kolme ovat ulkona.
Jaa, itseltä meni toi Barcan hakemuksen hylkäys ohi silmien, Fletcherin huomasin.
Sitten saa Barca järkätä puolustuslinjaansa "mielenkiintoisesti" uusiksi.
Jos keskellä pelaa Piquet ja Puyol, niin laidoille jää Sylvinho ja ?
Toinen vaihtoehto on laittaa Puyol oikealle, jolloin toiseksi toppariksi tulee Caceras tai YaYa, joka oli kyllä katastrofaalinen sillä paikalla sekä Chelskia että Villarealia vastaan = tuskin tulee.
Ja sitten oikean kaistan peli kärsii kovasti myös hyökkäyssuuntaan, kun tandem Alves-Messi hajoaa
=> turhan paljon saa Manu händicappia, olisi ollut ihan kiva nähdä tämä matsi optimikokoonpanoilla, kun Manu tuskin pelaisi niin antifudista kuin Chelski teki?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

http://www.jumpankulma.net avattu - tervetuloa tutustumaan
twitter Jumpankulma

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin