Tänään on 28.03.2024, 18:38.

Kerroinvertailu pelistrategiana

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
sloaneranger
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 18.05.2009, 21:16
Pisteitä: 0

Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja sloaneranger »

Heipsan kaikille. Olen taas tässä parin kolmen vuoden tauon jälkeen palaamassa urheiluvedonlyöjäksi koulupuurtamisen loputtua. Olin tuolloin jo Ylikerroin-foorumin jäsenenä, mutta nyt ilmeisesti tunnus on kadonnut muutostöiden takia. Siksi pitikin uusi profiili pistää pystyyn.

Sijoitin tuossa taannoin hieman käteisvaraa erääseen ulkomaalaiseen vedonlyöntitoimistoon; aiemmin olen lähinnä lyönyt vetoa pienimuotoisesti Veikkauksen kautta. Erilaisten kohteiden paljouden takia olen pohtinut jonkinlaista sopivaa pelistrategiaa, jolla voisi harjoittaa (ehkä jopa) voitollista vedonlyöntiä. Minulla ei riitä resursseja keskittyä täysillä esim. jalkapallon miljoonaan eri sarjaan ja näiden alasarjoihin, joten olen miettinyt kerroinvertailuun pohjaavaa pelistrategiaa. Ajatuksena olisi, että valitsisin pelattavat kohteet joltain kerroinvertailusivustolta. Paras kohde olisi se, jossa olisi suurin laskennallinen ylikerroin ja odotusarvo (nekin on näemmäs laskettu valmiiksi sivustoilla). Luonnollisesti myös hakisin tarvittavia tietoja pelikohteista, mutta syväanalyysin voimalukuineen ym. jättäisin väliin.

Miltä yllä kuvatun kaltainen pelistrategia kuulostaa jonkun enemmän asiaan vihkiytyneen mielestä? Olisiko voitolliseen peliin mahdollisuuksia?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Re: Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

Sen vähäisen kokemuksen perusteella mitä tästä strategiasta on, niin pelattavia kohteita tuntuu löytyvän turhan vähän ja kassa on sellaisessa pienessä mutta varmassa laskukierteessä. En sitten tiedä, jos osaat poimia muutaman hyvän ja asiansaosaavan bookerin per sarja(kuten esim. Pinnacle änärille jne.) eikä kaikkien keskiarvoa, niin tulos voi olla toisenlainen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Re: Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja playerone »

Beezeri kirjoitti:En sitten tiedä, jos osaat poimia muutaman hyvän ja asiansaosaavan bookerin per sarja(kuten esim. Pinnacle änärille jne.) eikä kaikkien keskiarvoa, niin tulos voi olla toisenlainen...
Nimenomaan, on vähän katsottava kenen parhaita kertoimia pelaa. Joskus kantaa ottavat bookkerit on harvinaisen oikeassa. Yks hyvä tapa seuloa näitä on se, että kuinka usein kyseinen bookkeri joutuu luopumaan kannastaan ja laskemaan kerrointa. Jos esim Expekt julkaisee kärkikertoimen joka pysyy loppuun asti ja muu markkina alkaa ajan kanssa myötäileen kerrointa, niin kannanotto on luultavasti ollut oikea. Mitä tahansa vastaan ei siis kannata pelata pelkällä markkinakeskiarvolla. Voi tosin olla, että silläkin taktiikalla tekee lievästi voitollisen tuloksen tyyliin 100,5%, mutta paremman tekee varmasti jos tietää mikä bookkeri tuntee minkäkin sarjan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruisku
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 19.05.2005, 17:10
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Jkl

Re: Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja Ruisku »

Tuon tyyppisellä menetelmällä varmasti jonkin aikaa pystyt tekemään uutena kasvona hyvääkin tulosta. Ongelma tulee vaan vastaan siinä, kun näitä yleisestä linjasta poikkeavia "world top"-kertoimia kertoimia tarjoilee enimmäkseen puljut kuten Bwin, StanJames, Bet365, Sportingbet..., jotka hyvin nopeasti myös savustavat panosrajoituksilla näitä poikkeavien kertoimien napsijoita pihalle.

Tuossa Beezerin ehdotus voisi toimia, mutta sen parhaiten asianosaavan puljun löytäminen kuitenkin varmasti vaatii paljon aineiston keräämistä ja tutkimustyötä, joten helppoon rahaan ei näinkään pääse tosta vaan käsiksi. Pinnaclekin useinmiten kopsaa avuslinjasta jostain muualta ja sitten mukautuu kerroinsäätelyrobottien avulla yleiseen markkinalinjaan, joten en usko että Pinny toimisi hyvänä vertailubookerina tähän tarkoitukseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1050
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Re: Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja playerone »

Ruisku kirjoitti:yleisestä linjasta poikkeavia "world top"-kertoimia kertoimia tarjoilee enimmäkseen puljut kuten Bwin, StanJames, Bet365, Sportingbet
Näiden puljujen häröavauksia voi aika surutta kyllä pelata sikäli kun ovat kaikista muista eri linjoilla. Kertoimet tuntuu lähtevän aika pitkälti arvalla eivätkä jaksa edes kopioida. Tosin se leikki loppuu lyhyeen toki.
Ruisku kirjoitti:Tuossa Beezerin ehdotus voisi toimia, mutta sen parhaiten asianosaavan puljun löytäminen kuitenkin varmasti vaatii paljon aineiston keräämistä ja tutkimustyötä
Ei välttämättä, aika nopeasti pääsee hajulle siitä mikä bookkeri tuntee esim Veikkausliigan. Muutaman ottelun kerroinhistoria ja markkinaliikkeet, ovatko kertoimet myötäilleet avausta myöhemmin, kuinka usein on joutunut luopumaan näkemyksestään. Tietysti tarkempaana analyysiin pääsee tutkimustyöllä, mutta mielestäni hyvän käsityksen saa jo aika nopeasti.
Ruisku kirjoitti:Pinnaclekin useinmiten kopsaa avuslinjasta jostain muualta ja sitten mukautuu kerroinsäätelyrobottien avulla yleiseen markkinalinjaan, joten en usko että Pinny toimisi hyvänä vertailubookerina tähän tarkoitukseen.
Pinnacle ei oikein ole käyttökelpoinen vertailubookkeri, avauslinjat ovat usein metsässä ja loppulinjasta on turha vertailla kun mitään pelattavaa ei kuitenkaan enää ole tarjolla. Pinnaclen avauksen ensimmäisistä kerroinliikkeistä voi usein päätellä jotakin, enimmäkseen panokset lähtee sille "oikealle" puolen ja en ainakaan itse puskisi vastapalloon ensimmäisiä kerroinpudotuksia jos parempaa tietoa pelistä ei ole vaan ainoastaan vertailulla mennään.

Pinnaclen avauslinjoja vastaan puskemista kannattaa kyllä harkita erityisesti, jos on seulonut edm tavalla kyvykkäät bookkerit. Suosikkien kertoimet avataan yleensä liian suurena, en tiedä mikä siinä on pointtina. Ikään kuin ne olisi jostain kopioitu, eli yli markkinankeskiarvon hyvin reippaasti, mutta usein kuitenkin suunnilleen samalla marginaalilla yli. Olisiko sitten sen vuoksi, että isoon kertoimeen pääsee panostamaan enemmän jo avauksessa ja katsovat varman päälle, ettei ole liian suuri kerroin ainakaan sillä puolen.

Kohta alan floodaan status päivityksiä livetysketjuun facebook tyyliin, jotta saan 1000 viestiä täyteen :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odeveskari
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 19.07.2009, 17:30
Pisteitä: 0

Re: Kerroinvertailu pelistrategiana

Viesti Kirjoittaja odeveskari »

Mitä mieltä olette tosta mauge.netistä ja sen antamista kerroinvertailuista. Onko siinä edellytykset pelata voitollista peliä pitkässä juoksussa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin