Tänään on 28.03.2024, 19:30.

Tennis 2.6.-3.6.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 12:18
Pisteitä: 0

Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Murray-Gonzalez

Molemmat ovat pelanneet hyvin ranskassa. Murray oli tosin pienissä ongelmissa Staracen ja Cilicin kanssa. Lisäksi Tipsarevic joutui keskeyttämään Häntä vastaan. Gonzalez on selvittänyt helpon kaavionsa mallikelpoisesti.
Gonzalez on todellinen massapelaaja, joka omaa hyvän syötön (varsinkin massalle) ja hurjan kämmenen. Hänen rysty on hänen selkeä heikkoutensa, mutta puolustaa rystyltä ihan riittävän hyvin. Andyn aseet ovat massalla aika vähäiset. Hän on todella monipuolinen ja varma. En usko,että hän saa sekoitettua Gonzan peliä niin paljon, että Gonza tekisi tuhottomasti virheitä. Pelkällä varmuudella tätä matsia ei voiteta.
Olin viime vuonna paikan päällä, kun Almagro kohtasi Murrayn. Ottelu meni neljässä erässä, mutta Andy oli täysin voimaton Almagron syötön ja kämmenen edessä. Gonza on aika samantyyppinen pelaaja kuin Almagrokin, tosin vain kaikessa parempi. Tuossa matsissa Andy tuli syötöstä verkolle koko ajan, koska ei pärjännyt takakentältä laisinkaan. Toki Andyn peli ja erityisesti fysikka on mennyt tuosta reippaasti eteenpäin, mutta hänen lyöntinsä ovet edelleen kovin passiiviset ja kierteettömät, jotka eivät todellakaan sovi nykyaikaiseen massatennikseen. Andyn on pakko saada painetta Gonzon rystylle ja tulla verkolle, jotta hän ei joudu narun päähän. Gonzan syöttökeimeissä se saattaa olla vaikeaa, mutta omissa syötöissä se saattaa onnistua. Andy omaa hyvän rystylinjan, joka on tässä kohtaamisessa tarpeen Gonzalezin kiertäessä hanakasti omalle kämmenpuolelleen, jolloin tilaa jää Gonzan kämmennurkkaan.
Näen tämän hyvin ympäripyöreänä matsina, jossa rankaan Gonzan niukaksi suosikiksi.

Federer-Monfils

Sain 4.3:lla sisään, johon olen erittäin tyytyväinen.
Monfils pelannut kaksi hyvää ottelua peräkkäin. Roger on pelannut täällä normaalia huonommin eikä selvästi ole ollut edes lähellä parasta tasoaan. Monfils on syöttänyt hyvin ja Roger ei kuulu parhaisiin palauttajiin, ei ainakaan massalla. Mikäli Monfils jatkaa hyvää syöttötyöskentelyään ja pelaa fiksusti Rogeria vastaan (ei ole liian passiivinen, mikäli Rogeri on pelipäällä), on hänellä erittäin hyvät saumat jatkaa semifinaaleihin. Monfils on toki luonteeltaan passiivinen pelaaja, mikä sopii Rogerille hyvin. Rogerin virheiden määrä on ollut vaan sitä luokkaa, että monfils saattaa voittaa jopa pallottelemalla. Roger ei ole massalla mikään pysäyttämätön, varsinkaan nykyään.
En usko, että monfils jäätyy kuten Haas teki, mikäli hän saa mahdollisuuden voittoon.

Monfils voittaa mielestäni näistä lähtökohdista 1/3

Del Potro-Robredo

Del potron voittaa jos osaa syöttää todella hyvin ja hänet saa liikkeelle jatkuvasti. Lisäksi pitää olla todella varma. Tommy on todella varma, mutta ei osaa syöttää riittävän hyvin enkä usko että saa Potroa liikkeelle riittävästi. Lisäksi tommyn rysty saattaa hajota Potron pommituksessa. Potro jatkaa kohti semejä ja ensimmäistä Grand Slam- voittoaan!!!!!

1.27 maistui helposti

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kerroinhaukka
Avatar
Jäsen
Viestit: 594
Liittynyt: 11.08.2006, 13:10
Pisteitä: 279
Paikkakunta: Turku

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Kerroinhaukka »

Joku jolla on paljon aikaa ja/tai kontakteja voisi selvittaa miksi Gonzo vetaytyi doublesseista? Meinaan jos mies ei ole 100% kunnossa niin ei Murray tule paljon armoa antamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuolema kuittaa univelat.
MM2010 & EM2012 & MM2014 Korttiseuranta
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... =8&t=37150

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Kaikkiin tämän päivän otteluista löytyy pelattavaa.

Safina - Azarenka


- Siis täh? Azarenka oli viimeisessä ottelussaan todella vakuuttava ja tiputti viime vuoden mestarin helposti pois. Safina toki ennakkosuosikki, mutta ei kai sentään tämän veroinen mitä kertoimet näyttävät. Venäläinen päässyt liiankin helpolla tänne saakka ja kunnon vastustajat ja ottelut puuttuvat. Ehdottomasti kaikki yli neljän kertoimet helposti pelattavia, sillä Victoria hoitaa tämän noin kerran kolmesta.

Cibulkova - Sharapova

- Tässä taas painaa Marian vanhat meriitit ja kun massaosaamista ei juurikaan ole, niin slovakkihan tässä on ennakkosuosikki. Lisäksi pitkän ottelutauon jälkeen palaaminen varmasti alkaa kohta tuntua, kun väätänyt kaikissa matseissa kolme erää. Dominikan otteluohjelma ollut huomattavasti haastavampi mitä Marian mutta hoitanut ottelut suhteellisen helposti. Szavay (6-2,6-4), Dulko (6-4,6-2), A Bondarenko (6-4,2-6,6-4) ovat suht kovia päänahkoja massalla. Toki joukkoon mahtuu myös yksi "raiskaus" Flipkens (6-1,6-0). Cibulkovalle 60% helposti.

Söderling - Davydenko


- Keskinäiset yllättäen Soderlingille 3-2 ja massaottelut 2-0. Silti pidän Davydenkoa huomattavasti monipuolisempana pelaajana ja sopivampana pelaajana juuri tänne massalle. Lisäksi kun Soderling varmasti jo saavuttanut enemmän kun odotti itsekään, niin uskon että ruotsalaisen eväät on syöty henkiselläkin puolella ja hyvä olo valtaa mielen. Davydenkolla lisäksi paljon enemmän Grand Slam kokemusta joka viimeistään kääntää ottelun venäläiselle. Kaikki yli 1.40 kertoimet pelattavia.

Murray - Gonzalez

- Tässä päivän paras kohde omasta mielestä. Alusta juuri niin epäsopiva Andylle kuin vaan voi olla, kun taas Gonzolle alusta on kuin tehty. Silti jostain syystä Fernandon kertoimet nousee koko ajan ja 2.50 alkaa kuulostaa jo ihmeelliseltä. Keskinäiset 1-1 muutaman vuoden takaa. Andy ollut vaikeuksissa jo parissa ottelussa kun taas Gonzo jyrännyt tuttuun tapaan, kun syöttö on ollut rautaa kaiken lisäksi. Neljässä ottelussa antanut vastustajalle vain kolme breikkipalloa! Andylla vastaava lukema on 33.
Gonzalez tässä itsellä suosikkina ja tulee vedettyä tähän kisojen isoin betsi. Uskon että Gonzon vetäytyminen tuplista johtuu vain siitä kun tajuaa, etä änä vuonna on kaikki mahdollista saavuttaa ja keskittyy täysillä singleihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kerroinhaukka
Avatar
Jäsen
Viestit: 594
Liittynyt: 11.08.2006, 13:10
Pisteitä: 279
Paikkakunta: Turku

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Kerroinhaukka »

Itselle kelpasi myos Azarenka 4.60 Pinnacle 1/10, en osaa arvioita heittaa kun en mikaan tennis specialisti ole joten mutulla ja bawdyn tipseilla mennaan :) Peleihin myos Cibulkova to win 2-1 5.00 StanJames 1/10 seka erittain maistuva Soderling - Davydenko over 37.5 Games 1.66 Bet365 3/10

Naen kylla idean tuossa Gonzo pelissa, ilmeisesti oli ilmoittanut syyksi viruksen tuolle vetaytymiselle doubles matsista ja skippasi myos aamuharjoitukset mutta jatan itse arviointiriskin vuoksi valiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Kuolema kuittaa univelat.
MM2010 & EM2012 & MM2014 Korttiseuranta
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... =8&t=37150

Minikommentit


Munko
Avatar
Jäsen
Viestit: 381
Liittynyt: 17.05.2008, 13:52

Tuotto: -14.49 yks.

Palautus%: 97.17%

Panosten ka: 2.11 yks.

Vetoja: 242

Pisteitä: 43
Viesti:

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Munko »

Mestaruuskertoimet tällä hetkellä Unibetilla.

Miehet
Federer, R 2,35
Murray, Andy 5,20
Del Potro, J-M 6,00
Davydenko, N 8,00
Gonzalez, F 12,00
Monfils, G 15,00
Söderling, R 20,00
Robredo, T 50,00

Sen verran kolahti tuo eilinen Monfils-Show, että pienellä panoksella täytyy kokeilla häntä.

Naiset
Safina, D 2,00
Williams, Serena 5,00
Kuznetsova, S 6,00
Azarenka, V 10,00
Sharapova, M 14,00
Cirstea, S 25,00
Stosur, S 25,00
Cibulkova, D 35,00

Sharapovalla ei kyllä paukut riitä voittoon asti. Sitkeästi on Maria taistellut, varmasti aralla olkapäällä, mutta se ei vain riitä. Itse näen suurena otteluna tänään pelattavan Safina-Azarenka, mikäli Azarenka jollain konstilla kaataisi kovakuntoisen Safinan, olisi kenttä auki myös Williamsille ja Kuznetsovalle. Miehissä mestaruus on enemmän auki, naisten puolella Sharapova, Cirstea, Stosur ja Cibulkova ovat pelkkiä statisteja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

Kerroinhaukka kirjoitti:Joku jolla on paljon aikaa ja/tai kontakteja voisi selvittaa miksi Gonzo vetaytyi doublesseista? Meinaan jos mies ei ole 100% kunnossa niin ei Murray tule paljon armoa antamaan.
Jonkinlainen virus on iskenyt ja jätti myös aamutreenit väliin (tieto suoraan Ranskasta) ja ilmoittanut, että on ollut kuumetta.
Voipi siis olla, ettei ole täydessä iskussa!
Mutta mene ja tiedä mikä on mediapelin osuus asiassa :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

Muutama kommentti ja pelivalinta tämän päivän matseihin.

Söderling - Davydenko

Samoilla linjoilla Bawdyn kanssa. Kolya monipuolisempi ja omaa laajemman arsenaalin.
Lisäksi Soda voi leijua yhä pilvissä Rafan kaadon jälkeen.

Murray - Gonzalez @1.68 Pinnacle

Vaikkei arrogantti skotti olekaan ollut alustan taitajia on hän nyt näyttänyt kyntensä myös tällä
alustalla. Pelasi jo kisojen alla muutamia hyviä massamatseja mm.peittoamalla Davydenkon Montessa ja Robredon
Madridissa. Gonzon mahdollista virustautia täytyy myös painottaa, koska saamani tieto asiasta on paikan päältä.
Joka tapauksessa tämä on tiukka vääntö ja mentaalisesti vahvempi Andy vie...

Safina - Azarenka

Bulgaari kaatoi Anan, mutta serbi ei oe parhaimmillaan! Lisäksi oli jo Barroisin ja Suarez-Navarron
kanssa tiukilla. Viime kaudella Berliinissä massalla Safina vei 6-4,6-1.
Nyt mahdollisesti tiukempaa, mutta uskon todella kuuman ja ehdottoman mestaruusssuosikin vievän tämän kahdessa
erässä.

Cibulkova - Sharapova @2.25 Stan James

Samaa mieltä Bawdyn kanssa. Maria tehnyt liikaa helppoja virheitä varsinkin kahdessa viimeisessään ja ollut
onnekas voittaessaan. Slovakki nousussa ja nykykunnossaan liian kova vastus vielä kuitenkin keskenkuntoiselle
venakolle.

Davydenko - Safina @2.51 Paddy Power

Mastuva venäläistupla!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Bawdy kirjoitti: Murray - Gonzalez

- Tässä päivän paras kohde omasta mielestä. Alusta juuri niin epäsopiva Andylle kuin vaan voi olla, kun taas Gonzolle alusta on kuin tehty.
En väitä etteikö tuo voisi paikkaansa pitää, mutta antaisitko lisätietoja, sillä minulla on päässäni sellainen kuvaelma että Andylle massa ei ole mitenkään huono alusta prosenttitenniksensä toteuttamiseen, eikä Gonzolle mikään huikean hyvä alusta kämmenpommien ja suorien lyöntiensä paukuttamiseen.

Timo, Azarenka tulee Valko-Venäjältä.

Niin, ja lisätää vielä etten itse löydä mitään isompaa peli-ideaa nykyisistä kertoimista.... mielestäni kertoimet hyvinkin lähellä oikeita voimasuhteita. Oliko Roger lukossa melkein 3 erää vain Rafan shokkitippumisen takia, onko Robinin takki täysin tyhjä historiallisen voiton jälkeen, onko Gonzolla virustauti oikeasti päällä, onko Safina täysin ylivoimaisessa iskussa nykynaistennikseen - kuten silmääni näyttää - ja pysyykö superlahjakas mutta loukkaantumisille äärimmäisen herkkä Azarenka kasassa kovassa tempossa. Siinä muutama kysymys tälle päivää joihin viisaammat voisivat vastata ni pääsis puskemaan vetojakin 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


setä
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 24.01.2004, 21:56
Pisteitä: 1

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja setä »

Taisi olla nimenomaan niin, etta Rogerilla oli hiukan pasmat sekaisin kun yhtakkia olikin voittajasuosikki. Pelasi silti hyvan 1. eran. ja voitti ennen tie brakea KAIKKI syottopisteensa. Tie brakessa sitten tuli hermot peliin ja antoi kaksi minibreakkia. Sen jalkeenhan peli oli aika sekaisin puolitoista eraa. En kuitenkaan sanoisi, etta Haas erityisesti tyri ottelua. Tenniksessa vaan tuntuu olevan niin, etta kun huiput saavat palikat kohdalleen nin perusjantterit nayttavat pohjasakalta.

Eipa tassa sen kummempaa pointtia kuin, etta omasta mielesta haas-ottelu ei anna rogerista oikeaa kuvaa ja voi olla jopa hyva muistutus siita etta muillekin kuin nadalille voi havita.

Sharapovaa vastaan jos jotain pitaa vihjata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

Jantta kirjoitti:
Bawdy kirjoitti: Murray - Gonzalez

- Tässä päivän paras kohde omasta mielestä. Alusta juuri niin epäsopiva Andylle kuin vaan voi olla, kun taas Gonzolle alusta on kuin tehty.
En väitä etteikö tuo voisi paikkaansa pitää, mutta antaisitko lisätietoja, sillä minulla on päässäni sellainen kuvaelma että Andylle massa ei ole mitenkään huono alusta prosenttitenniksensä toteuttamiseen, eikä Gonzolle mikään huikean hyvä alusta kämmenpommien ja suorien lyöntiensä paukuttamiseen.

Timo, Azarenka tulee Valko-Venäjältä.

Niin, ja lisätää vielä etten itse löydä mitään isompaa peli-ideaa nykyisistä kertoimista.... mielestäni kertoimet hyvinkin lähellä oikeita voimasuhteita. Oliko Roger lukossa melkein 3 erää vain Rafan shokkitippumisen takia, onko Robinin takki täysin tyhjä historiallisen voiton jälkeen, onko Gonzolla virustauti oikeasti päällä, onko Safina täysin ylivoimaisessa iskussa nykynaistennikseen - kuten silmääni näyttää - ja pysyykö superlahjakas mutta loukkaantumisille äärimmäisen herkkä Azarenka kasassa kovassa tempossa. Siinä muutama kysymys tälle päivää joihin viisaammat voisivat vastata ni pääsis puskemaan vetojakin 8--)
Itse en näe Chatrierin alustan puoltavan kumpaakaan, mutta kyllä tämä sopii hyvin myös Andyn pelityylille!

OK, kansallisuudet sekoittuvat tällaisen vanhan hörhön muistissa, joten taas hattu kourassa pyytää anteeksi...
(Tosin BLR tai BUL onko sillä tässä(kään) kohtaa merkitystä itse vedon ja perustelujen kannalta :roll: ?)

Onhan noita Federerin "romahtamisia" nähty ennenkin vuosien varrella jopa Grand Slameissa kuten mm.AUS Open
´09 neljäs kiekka Berdych johti 0-2 ja viime RG, jolloin Fed-Ex menetti 2 kertaa ekan erän ja nousi voittoon.
Eikä hän ollut Haasin matsin jälkeisessä haastattelussa kovinkaan huolissaan tapahtuneesta...
Monet väittävät, ettei Roger pelaisi kaikkensa antaen alkukiekoilla ja tuntuukin, että aina parantaa pelien myötä QFinaaleihin
mentäessä. Tämä on muodostunut myös omaksi käsitykseni seurattuani sveitsiläisen uraa alusta asti!
Vaikea uskoa Monfilsin todella pysyvän haastamaan Federeriä, vaikka pelasikin hyvin Roddickia vastaan. MUTTA
nyt ollaan massalla ja Rogerin ja Andyn ero alustalla on huikea! Sitten tulee vastaan Del Potro / Robredo enkä usko
kummankaan kykenevän kunnon vastukseen. Davydenko / Murray mielestäni vahvimpana finaali-vastusehdokkaina
ja Kolyalla kaikki aseet Rogerin kaatamiseen. MUTTA nyt pelataan Grand Slamia ja Federer tietää, että hänen todellinen
saumansa on juuri nyt. Siksi uskon, että hän kykenee nostamaan pelitasoaan edelleen ja viemään tittelin!
Koska kaikesta viimeaikaisesta (pöty)puheesta huolimatta on Roger yhä maailman harvoja TOP-pelaajia ja edelleen
universumin paras pelaaja sitten Pistooli-Peten (avoimen tenniksen aikana)!
Itsellä pelattuna yli kasin kerroin Federerin titteliin jo alkukiekoilta.

Kuten edellä kirjoitin uskon Sodan mahan olevan manna täynnä eikä Davydenkolla tule olemaan vaikeuksia hänen kaatoonsa!
(Ellei Venäjän mafia toisin päätä -> lainaus ulkolaiselta foorumilta :wink: ).

Gonzon virustauti on mysteerio, mutta itse sain mailia paikan päällä olevalta selostajalta, joka kertoi kuumeilun olevan lähes 100% tosiasia.
MUTTA tässä on sana lähes... Joka tapauksessa pidän Andya tällä hetkellä kuumana pelaajana, joka parantanut ja parantaa peliään alustalla ja
skotti lisäksi henkisesti lujempi luu!

Safina on mestariehdokkaani no 1 ja todella kuuma! Nyt näyttää, että peli on enemmän kuin uomissaan eikä pipokaan kiristä.
Venakon olemus on todella päättäväisen näköinen ja pipokaan ei tunnu kiristävän.
Olen myös häntä petsannut tittelin nappaajaksi. Olen aika lailla varma, että tämän päivän jälkeen kertoimet tippuvat jo alle kahden...

Nämä siis omia, henkilökohtaisia, subjektiivisia, vaatimattomia ja ei missään tapauksessa välttämättä oikeaan osuvia pohdintojani.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja mario66 »

timo kirjoitti: Davydenko - Safina @2.51 Paddy Power

Mastuva venäläistupla!

Pelionnea kaikille!
Oletko varma, että tuplan kerroin on todella 2.51? :shock:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja Willy »

Murray-Gonzales 1.73 Betfair

Tämä on siinä rajoilla, mutta jos on mitään mahdollisuuksia, että Gonzales ei ole 100% kunnossa niin nousee mielestäni pelattavaksi. Kelpasi itselle kohtuullisen varovaisella panoksella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-3

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

mario66 kirjoitti:
timo kirjoitti: Davydenko - Safina @2.51 Paddy Power

Mastuva venäläistupla!

Pelionnea kaikille!
Oletko varma, että tuplan kerroin on todella 2.51? :shock:
Sorry, numerot väärässä järjestyksessä eli @2.15 :oops:

Ja tuplahan kusi, sillä Kolya osoitti (jälleen) olevansa surkimus ja pelasi (jostain syystä) täysin alakanttiin. Mutta onnea svedulle, joka on kisojen yllättäjä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


mario66
Jäsen
Viestit: 309
Liittynyt: 24.05.2004, 12:04
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja mario66 »

timo kirjoitti:
mario66 kirjoitti:
timo kirjoitti: Davydenko - Safina @2.51 Paddy Power

Mastuva venäläistupla!

Pelionnea kaikille!
Oletko varma, että tuplan kerroin on todella 2.51? :shock:
Sorry, numerot väärässä järjestyksessä eli @2.15 :oops:

Ja tuplahan kusi, sillä Kolya osoitti (jälleen) olevansa surkimus ja pelasi (jostain syystä) täysin alakanttiin. Mutta onnea svedulle, joka on kisojen yllättäjä!
Niin kusi tosiaan, aika helposti taittui "Jääliivi" Söderlingille. Mutta aika huikean kertoimen sait tosta tuplasta joka tapauksessa, melkein kaikkialla muualla yhteiskerroin olisi jäänyt kirkkaasti alle kahden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

If you`re not gonna shoot, you`ll always miss.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Ansiokasta settiä Verkerkiltä. 8--)

Monfilssiä kokeilee mielellään. Toki jo laskenut jonkun verran. Arviota sellaiset 28-31%.

Henkisesti Monfils pääsee peliin erinomaisista lähtöasetelemista; altavastaajana, kotiyleisön edessä, loistava esitys Roddicki vastaan takana ja minimitavoite (kvartsit) täytetty -> pahimmat paineet poissa.
Roger on, kuten Verkerk totesi, tällä hetkellä edelleen haavoittuvainen ja tämän hetkiset voittokertoimet (~2,20-2,30) pahasti alakanttiin. IMO kaikki jäljellä olevat jampat (ehkä robredoa lukuunottamatta) pystyvä haastamaan Rogerin nimenomaan massalla. Virheitä tulee liikaa, palautuspeli reistailee, rystyt jäävät liian usein liian lyhyiksi, ja avaavat hyökkäysmahdollisuuksia vastustajalle.

Monfilsilla on kaikki pelilliset edellytykset yllätykseen; vankat peruslyönnit, erinomainen liikkuvuus, hyvä syöttö. Tietystä kokemattomuudesta kielivät edelleen ajoittain turhat riskit ja väärät lyöntivalinnat tietyissä tilanteissa. Eniten epäilen sitä, riittääkkö Monfilsin henkinen kantti voittaa tällaista ottelua jossa vastassa Roger ja panoksena grandslam semifinaali. Rogerin kokemus ja rutiini saattavat nosuta ratakisevaan asemaan jos ottelu on tasainen. Silti kokeleimisen arvoinen petsi, sillä takakenttäpelissä ei monfils jää suuresti jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

Kuznetsova - S.Williams @2.00 Boylesports

Toki jenkki on vahvempi henkisesti, mutta juuri tällä hetkellä Svetlana on paremmassa vedossa.
Venakolla viimeiseltä neljältä viikolta 14-3 saldo massalta ja Stuttgartin titteli sekä Rooman finaali, jossa hävisi Safinalle.
Täällä kolme helppoa voittoa ja kolmen erän taisto Radwanskaa vastaan. Toisen erän menetyksen jälkeen skarppasi ja vei ratkaisuerän 6-1. Kykenee vastaamaan nopeudellaan Serenan voimapeliin.
Serenan massakausi alkoi kolmella tappiolla ja kärsinyt jalkavammasta. Täällä kolme erää Zakopalovan ja Martinez Sanchezin kanssa ja
helpot voitot Ruano Pascualista ja Wozniakista. Kanadalaisen kaatuminen 6-1,6-2 viime kiekalla hiukan hämää, sillä Wozniaki oli juuri niin surkea kuin numerot näyttävätkin!
Keskinäiset 5-1 Serenalle, mutta nyt Svetlanalla on paikka korjata tilastoa ja kaataa epävarma ja ailahteleva jenkki!

Toisessa naisten matsissa olen Stosurin takana, mutta kertoimet eivät riitä peliin.


Monfils - Federer -1.5 sets @1.6375

Veto koottu @2.75 Paddy Power ja @3.80 Sportingbet.

Täysin eri mieltä tovereitten kanssa! Joskus tuntuu, että on jotenkin hienoa petsata huippuja vastaan. Todellisuudessa kuitenkin nämä TOP3 pelaajat ja varsinkin Federer ja Nadal häviävät pääasiassa vain kymmenkunta matsia (tai hiukan yli) kauden aikana. Lisäksi Federerin tappiot Grand Slameissa muille kuin Rafalle viimeisen viiden kauden aikana voidaan laskea yhden käden sormilla!

Monfils on toki fakiiri ja vauhdikas menijä. On pelannut urallaan joskus hyviäkin massamatseja, mutta kaatanut vain muutamia todella kovia massamiehiä. Oli alkukaudella Acapulcon finaalissa, mutt vastukset olivat pääasiassa kevyitä (Patience,Bellucci, Mayer ja Acasuso). Kärsi yli kuukauden polvivaivasta ja palattuaan hävisi kaksi matsia massalla (Tipsarevic 6-3,6-1 ja Baghdatis 6-4,6-0).
Täällä helppo voitto Reynoldsista (kaikkea muuta kuin massapelaaja) ja Crivoista (haastajatasoa), kolme erää Melzerin kanssa (pelannut ailahtelevasti koko kauden) ja suora voitto Roddickista (Andy sittenkin ylisuorittanut täällä).

Fed-Ex osoitti Madridissa taitonsa massalla kaatamalla Nadalin. Täällä kaatuneet massajyrät Martin (3-0) ja Acasuso (3-1), Mathieu (3-1) ja Haas (3-2). Sveitsiläinen nousi 0-2 asemasta voittoon kokenutta sakua vastaan ja ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa oli kuitenkin levollinen ja kertoi koko ajan tienneensä nousevansa voittoon! Olihan hän mm. AUS Openin neljännellä samassa asemassa Berdychin vietyä kaksi ekaa erää.
Olen seurannut Rogerin uraa sen alusta alkaen ja tiedän, että monet kerrat varsinkin Grand Slameissa on hän "vain" pelaillut alkukiekat ja sitten nostanut tasoaan QFinaaleista alkaen. Näin uskon käyvän täälläkin. Nyt lisäboostina Nolen ja Rafan putoamiset.
Lisäksi vain Gonzo (kerran!) on kyennyt lopuista ukoista kaatamaan Fed-Exin. Totta kait kaikki loput pelaajat kykenevät haastamaan, mutta se on eriasia kuin voittamaan!
Pelin kulkua enemmälti spekuloimatta totean, että Melzerin volley-peli oli myrkkyä Monfilsille ja nyt sitä tulee lisää! Rofer ei jää baselineen odottelemaan vaan on varmuudella tänään agressivisempi kuin aiemmissa matseissaan.
Tässä ovat vastakkain Rogerin kokemus ja mentaalinen lujuus sekä pelitaito vastaan Monfilsin heikohko henkinen kantti ja ailahtelevuus sekä rehellisesti sanottuna vähäisempi pelitaito!
Toki Gael on hyvä pelaaja, mutta ei mikään TOP3-pelaaja! Fakta on, että Federer on yhä universumin yksi parhaista (ellei paras) pelaaja tenniksen avoimella aikakaudella ja Monfils vain keskinkertainen TOP10-pelaaja, joka ei koskaan tule saavuttamaan Rogerin menestystä.

Del Potro todennäköisesti kaataa Robredon, mutta matsi on tiukempi kuin suosikin kertoimet antavat nyt ymmärtää. Skippaan, koska argentinalaisen pelikertoimet ali-sellaisia...
Ja Verkerkin toive argentiinalaisen tittelistä täällä on aika lailla utopiaa, koska on vaikea uskoa, että kykenisi kaatamaan ketään kolmikosta Fed-Ex, Gonzo ja Soda!

PS. Muistutan edelleen, että tennispallo on myös pyöreä ja mitä tahansa voi sattua. Kuten oikeassa elämässäkin!

Pelionnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1534
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja laudrup »

timo kirjoitti:[
Monfils - Federer -1.5 sets @1.6375
Veto koottu @2.75 Paddy Power ja @3.80 Sportingbet.
Täysin eri mieltä tovereitten kanssa! Joskus tuntuu, että on jotenkin hienoa petsata huippuja vastaan...jne...
Ottelu toki juuri alkanut mutte laitetaanpa nyt vähän perspektiiviä näihin asioihin. :roll:

Pelillisistä nyansseista ja tilastollisista faktoista voidaan heittää läppää vaikkaa maailman tappiin saakka. Tällä palstalla kai lähtökohtaisesti ollaan kuitenkin etsimessä hyviä pelikohteita eli ylikertoimia.

Monfilsin avauskertoimet ovat laskeneet kautta linjan markkinoilla n. 4,40 tasosta -> 3,70 tasolle. Oman arvioni mukaan Federer vie noin seitsemän ottelua kymmenestä. Selkeä suosikkiasema. Verkerk anta(nee) Monfilsille vielä muutaman prosentin lisää.
Jos olet "täysin eri mieltä", luulisi Rogerin suorien voittokertoimien kelvanneen mutta eivät näytä kelvanneen joten arviosi osunnee n. 75% paikkeille tai vähän alle?

Viime vuonna pelaajta kohtasivat jolloin Roger voitti 3-1 erin; joista lähes jokainen erä oli tasainen. Tasoero on kaventunut vuodessa.

Eli puhutaan siis noin 5-7 prosenttiyksikön arviointierosta tennismatsissa joka on toki huomattava ero muttei mitenkään poikkeuksellisen suuri.

Itse en myöskään ymmärrä miksi olisi "hienompaa" vihjata menestyvien pelaajien tappiota kuin heidän voittoaan? Mielummin pyrin pelaamaan ylikertoimia pelaajan nimestä ja tittelimäärästä riippumatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis 2.6.-3.6.

Viesti Kirjoittaja timo »

laudrup kirjoitti:Ottelu toki juuri alkanut mutte laitetaanpa nyt vähän perspektiiviä näihin asioihin. :roll:

Pelillisistä nyansseista ja tilastollisista faktoista voidaan heittää läppää vaikkaa maailman tappiin saakka. Tällä palstalla kai lähtökohtaisesti ollaan kuitenkin etsimessä hyviä pelikohteita eli ylikertoimia.
Totta, tosin palstalla on tarkoitus myös keskustella vedonlyönnistä ja kohteista eikä ole pakko antaa vihjeitään tai laskea kohteille prossia! Ja ylikerroin on kuten tiedämme mitä merkittävimmin subjektiivinen näkemys...
laudrup kirjoitti:Monfilsin avauskertoimet ovat laskeneet kautta linjan markkinoilla n. 4,40 tasosta -> 3,70 tasolle. Oman arvioni mukaan Federer vie noin seitsemän ottelua kymmenestä. Selkeä suosikkiasema. Verkerk anta(nee) Monfilsille vielä muutaman prosentin lisää.
Jos olet "täysin eri mieltä", luulisi Rogerin suorien voittokertoimien kelvanneen mutta eivät näytä kelvanneen joten arviosi osunnee n. 75% paikkeille tai vähän alle?
Monet netin hyvät tennistipsaajat mm.G.Hanson ja Latso BA:sta, W.Shepherd ym. antoivat ennakkoon Monfilsille ~10% saumat voittoon. Oma arvioni oli hiukan enemmän, mutta alle 20%. Ja itse asiassa tiedossa olleet seikat pelaajien nykyvireestä vieläpä olisivat pikemmin pakottaneet laskeman omaa arviotani!
Mistä luulet, etteivät Fed-Exin suoran voiton kertoimet kelvanneet minulle?
En edelleenkään kirjoita tänne kaikkia vihjeitäni enkä edes joka päivä. Mutta yleensä vältän pelaamasta sinkkuina alle 1.40 kertoimia, sillä niissä valueta harvoin edes 0.20! Niin tänäänkin ja Rogeria tuplaan...
laudrup kirjoitti:Viime vuonna pelaajta kohtasivat jolloin Roger voitti 3-1 erin; joista lähes jokainen erä oli tasainen. Tasoero on kaventunut vuodessa.
Eli puhutaan siis noin 5-7 prosenttiyksikön arviointierosta tennismatsissa joka on toki huomattava ero muttei mitenkään poikkeuksellisen suuri.
Viime vuonnahan kaverukset kohtasivat kolmesti:

22/2008 ATP French Open (FRA) Clay Roger Federer Gael Monfils 6-2 5-7 6-3 7-5
17/2008 ATP Monte-Carlo (MON) Clay Roger Federer Gael Monfils 6-3 6-4
13/2008 ATP Miami (USA) Hard Roger Federer Gael Monfils 6-3 6-4

ja aiemmin:

1/2006 ATP Doha (QAT) Hard Roger Federer Gael Monfils 6-3 7-6(5)

En nyt näkisi mitään noista matseista tasaisena! Itse näin joka matsin (osan jälkeenpäin) ja kyllä Monfils noissa oli samanlainen vastaantulija kuin tänäänkin!
laudrup kirjoitti:Itse en myöskään ymmärrä miksi olisi "hienompaa" vihjata menestyvien pelaajien tappiota kuin heidän voittoaan? Mielummin pyrin pelaamaan ylikertoimia pelaajan nimestä ja tittelimäärästä riippumatta.
Uskon tämän ja niin teen itsekin! Enkä tuolla viittauksellani halunnut "leimata" ketään erityisesti, vaan ylipäätään halusin todeta, että jälleen tässä(kin) Grand Slamissa netissä näkee paljon TOP3-pelaajia vastaan petsaavia jo alkukiekoista lähtien.

Mutta, tänään osui ihan OK. Silti nöyränä uusiin pelipäiviin. Onnea vedoillesi laudrup ja kaikille muillekin pelionnea.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin