Tänään on 18.04.2024, 17:59.

Wimbledon 2009

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Tervehdys peliystävät!

Wimbeli 2009 potkaistaan aivan kohta käyntiin ja voisi pikku hiljaa alkaa pistelemään mestaruusvetoja sisään. Mielipiteitä ja analysointia olisi kiva lueskella, mutta tässäpä hieman omia hajatelmiani:

Naiset: Williamsit lähtevät toki suosikkina - varsinkin Venus tietää miten täällä pelataan. Missä kunnossa Sharapova oikeasti on? Safinan pää ei toki kestä GS-voittoon asti vaikka jotenkin ihmeen kaupalla finaaliin asti pääsisi. Kuzne ei riittäne täällä milään?

Betsauskohteeni naisissa kohdistuu Azarenkaan. Azarenkan pelin olettaisi sopivan nurmelle todella todella hyvin. Aza on kärsinyt hieman loukkaantumisista, mutta hyvin kroppa kesti Roland Garrosinkin väännöt, eikä muutoinkaa viime aikoina sillä sektorilla ongelmia ole ollut. Mielestäni Azan aggressiivisella pelikirjalla on tällä hetkellä täydet mahdollisuudet tällä alustalla vetää päätyyn asti onnistuessaan, ei epäilystäkään. Tai no, pienen epäilyksen Azan ja Wozniackin kohdalla on toki nurmikokemuksen vähäisyys. Kertoimet on painettu jo alle 15, joten mistään hirmumaistuvasta ei voi puhua. Fairilla tällä hetkellä ~14. Yli 10% PAKKO olla.

Miehet:

Rafan polvet heikossa hapessa - jälleen kerran. Ikävä juttu, ettei Rafa päässyt puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan. Varsinkin harmittaa, ettei viime vuonna nähtyä kaikkien aikojen tennismatsia päästä uusimaan. Noh, tämä avaa miesten puolella mestaruustaistoa huomattavan paljon - eritoten kaaviomuutokset toivat ison muutoksen lähtöasetelmiin.

Isoin betsini lähtee Del Potroon. Betsauskohteelleen voi aina toki kirjoitella perusteluita värilasein vaikka millä mitalla, mutta tässä nyt pari mitkä mielestäni saavat tämän vedon maistumaan erittäin hyvälle. Ensinnäkin Rafan vetäytyminen kisasta oli loistojuttu Delpolle - Delpo peri Rafan ykköspaikan kaaviossa. Tämä helpotti Delpon urakkaa huomattavasti. Olettaisin Delpon menevän puolivälieriin asti heittäen, siellä sitten ensimmäinen uhka Roddick. Siitä eteenpäin toki tulee jo kovan kaliiberin kaveria, mutta Delpon nykytasolla Murrayta ja Federeriä vastaan ei lähdetä ruoholla monenkaan askeleen takamatkalta. Tärkein pointti mulla tän vedon maistuvuudelle on se, että Delpon peli on tälläkin kaudella ottanut aivan huikean askeleen eteenpäin. Ykkössyöttö kehittynyt paljon - se alkaa olemaan ison miehen iso syöttö. Peruslyönnit koventuneet entisestään, kämmen todella murhaava ja rystykin vähintäänkin hyvällä tasolla. Nurmi suosii erinomaisesti Delpon pelikirjaa.

Nadalin paikan periminen kaaviossa, pelintason huikea nousu tälläkin kaudella (mitä markkinat eivät mielestäni riittävästi huomioi) ja sitten lisänä vielä top3 suosikkien kysymysmerkit ( Fed paineettomassa tilassa, miten reagoi... Murrayn kotiyleisön valtava valtava paine.... Djokon itseluottamus ollut jälleen kateissa) -----> Erittäin maistuva pelikohde. Del Potro ~30 kertoimella fairilta, prossia en kehtaa heittää :lol:

Tulihan siinä taas sepitettyä, mielenkiintoista olisi kuulla mielipiteitä ajatelmistani - puolesta tai vastaan.

Isoin betsi siis Delpolle. Sitten aivan pienellä mukaan paluuta tekevä konkari Haas 80 ja nuorivarsa Cilic 180. Uumoilisin heidän kohtaavan kolmannella kierroksella, josta voittaja sitten neljännelle kiekalle Blakea vastaan ---> ei ollenkaan huonot oddsit että toinen näistä olisi puolivälierissä. Siitä eteenpäin toki vaatii jo lähes ihmeitä, mutta Haas voi nykykunnossa yllättää oikeastaan kenet vain. Voitti viime viikolla ruoholla turnauksen, jossa finaalissa vastasssa muuan Djokovic. Muutenkin otteet loukkaantumisten jälkeen ovat olleet vähintäänkin huikeat, tuoreessa muistissa jengillä varmasti RG:ssä lähes Fedin tiputtaminen kisasta... johti jo 2-0 erin ja breikillä. Cilic ei toki riitä voittoon asti, mutta jos hän pystyy potentiaalinsa täällä mittaamaan täysin ulos niin........
Näiden herrojen pelityyliin nurmi sopii erittäin hyvin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja timo »

Näihin Outright-vetoihin ei kannata satsata suuria summia, koska kaikkien pelaajien kohdalla loukkaantumisriski / keskeytysvaihtoehto on olemassa ja panoksiahan ei palauteta!

Venus ja Serena yliarvostettuja ja kertoimet liian alhaalla! Azarenkaa rasittaa viime viikkoinen lannevamma ja lisäksi bulgaarilla vähän kokemusta ruoholta. Wozniacki a Wickmayer seurattavia nousukkaita ja Tanasugarn vanhoista myös suurennuslasin alle. Joskin näitten mahdollisuus mestaruuteen on pieni.
Itse pidän Sharapovan saumoja kerrointaan huomattavasti suurempina ja vuoden 2004 tittelin siepannut venakko on kokemuksellaan jo kova luu. Lisäksi osoitti Birminghamissa nousukuntoa, vaikka tekikin mm. paljon helppoja virheitä. On pelannut loukkaantumistauolta palattuaan 10-3 ja tämä varmuudella on Marian pääturnaus ennen koville siirtymistä!

Miehissä katseeni kääntyy vain kahteen pelaajaan: Fed-Ex ja Murray. Näistä ensin mainittua pidän todennäköisimpänä titteliin, mutta arrogantti skotti omaa hyvän saldon massalta ja on Rogerille ehkäpä jonkinmoinen "painajainen".
Lisäksi Andy on kovassa lennossa heti Rafan ja Nolen jäljessä! Djokovic myös jokerina itsellä, mutta ailahtelevuus ei saa täällä jatkua!
Del Potron saumat voittaa titteli näen aika lailla onnettomina! Argentiinalainen on ollut hyvä, mutta nyt pelataan nurmella ja Wimbledonissa eikä JMDP:n aiempi menestys (kaksi kakkoskierrosta) mairittele. En usko, että etenee edes QFinaaleihin ja ainakin titteli on omasta mielestäni kaukainen haave!
Itse seuraan Haasin, Beckerin, Tursunovin ja Safinin tekemisiä tarkoin!

Ylipäätään kannattaa muistaa, että vain harvoin Grand Slameja voittaa joku yllättäjä ja varsinkin täällä kun maailmanlistan kärkiukot ovat alustalla entuudestaan vahvoja.
Itse odottelen Federerin kertoimen nousua (koska pelaa varmuudella vähintään yhden "huonon" matsin) ja satsaan hiukan Sharapovan @14.00 kertoimeen.

Pelionnea kaikille ja parempi siis säästellä suuremmat pelipanokset itse matseihin!
Koetan osallistua täälläkin talkoisiin ja löytää aikaa osuvien tipsien postauksiin :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kiitoksia Timo vastineesta. En tiedä tarkoitatko, kuten voisi ymmärtää, että vihjeeni on perseestä vai mistä tuo epäsuora/suora loska johtuu? Ok, vihjeeni voi olla täyttä huttua, mutta paljonko "aika lailla onneton" Delpon voitto% on? Voittoprossan ei tartte olla paljoa yli 3,5% niin tuohan olisi jo ylikerroin.

Miksei Outrightteihin kannattaisi sitten panostaa ihan normaalisti? Jos kohteesi loukaantuu niin voi voi, mutta paljon suuremmalla todennäköisyydellä jokin toinen loukkaantuu kuin vetokohteesi ja täten parantaa vetosi todennäköisyyttä helpomman kaavion muodossa, olettaen että on laskenut arvion "pahimmallla mahdollisella" kaaviolla. Lisäksi jos ajattelemme että joku suosikeista voi kompastua esim ennen välieriä ja tippua jatkosta, jolloin se on vedollesi lottovoitto - tyyliin sinun RG turnausvetosi Rogerille kun Rafa meni ja tippui Söderlingille. Tokihan on selvää, ettei vähintään 30 kertoimisiin panostettaessa panoksien tule olla kovinkaan suuria, sillä osumistodennäköisyys on tietysti hyvin pieni.

Ei kai Potron tämän vuoden Wimbledonin menestymismahdollisuuksia voi peilata viime vuosien menestykseen, varsinkaan jos huomioidaan kaverin ikä ja fyysinen & pelillinen kehitys - hän todellakin on vasta 20 vuotias ja kehittynyt, kuten mainitsin, tänäkin vuonna roimasti. Joo, tippunut toisella kierroksella aiemmin... vuonna 2007 muuan Federerille...

Siinä olen samaa mieltä kanssani, että GS-voitot tuppaa menemään ennakolta vahvoille. Sen tekee jo selväksi GS-kisojen luonne miesten osalta - pelataan paras viidestä eikä kolmesta, jolloinka yllätysten todennäköisyyst toki laskee. Esim Fed olisi ollut RG:ssä pihalla ainakin pariin otteeseen jos paras kolmesta olisi pelattu, mutta niin vain käänsi ainakin Haasia ja Delpoa vastaan ottelut edukseen. Pointtini onkin se, että tänä vuonna Wimbledonissa suosikeiden päällä on kysymysmerkkejä herkullisen paljon uusien "yllättäjien" tilaisuutta silmällä pitäen, ja tämä lisättynä Delpon nykypelinsä tasoon on ainakin kokeilemisen arvoinen - itselleni jopa erittäinkin maistuva kokeilu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Mulle ainakin kelpaa isokertoimiset voittajapetsit monestakin syystä. Ei tarvitse mitään jättisummia paukuttaa ja loppukahinoissa voi hyvinkin olla herkullista surea tarjolla, kuten viimeksi Söderlingin kohdalla, kun kaveri pimputti itsensä aina finaaliin asti.

Timolle tiedoksi, että vedin puolet miljoonakassastani Delpon kannulle :wink: 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1539
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 54

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Itsekin pidän vähintään kummalliselta tuota neuvoa(?) säästellä kautta linjan panoksia outright-vetojen suhteen... :shock:

Vetomuoto siinä missä muutkin, jossa tulee huomioida mahdolliset vedon toteutumiseen vaikuttavat seikat kuten pelaajien mahdolliset vetätytymiset aivan turnauksen alla, loukkaantumisherkkyydet j.n.e. Jos pelikelpoinen ylikerroin löytyy, tulee siihen panostaa aivan kuten mihin tahansa muuhunkin vetoon. Suojavetoja sitten turnauksen edetessä jos aihetta on ja riskin tasaamisen vuoksi.

Niin ja Azarenka toki on edelleen tietääkseni valkovenäläinen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1567
Liittynyt: 17.02.2004, 15:17
Pisteitä: 940
Paikkakunta: Lpr

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

timo kirjoitti: Miehissä katseeni kääntyy vain kahteen pelaajaan: Fed-Ex ja Murray. Näistä ensin mainittua pidän todennäköisimpänä titteliin, mutta arrogantti skotti omaa hyvän saldon massalta ja on Rogerille ehkäpä jonkinmoinen "painajainen".


Andy ollut kyllä täysin paska massalla, joka ei muutenkaan liity mielestäni tähän alustaan mitenkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja timo »

Jantta kirjoitti:Kiitoksia Timo vastineesta. En tiedä tarkoitatko, kuten voisi ymmärtää, että vihjeeni on perseestä vai mistä tuo epäsuora/suora loska johtuu? Ok, vihjeeni voi olla täyttä huttua, mutta paljonko "aika lailla onneton" Delpon voitto% on? Voittoprossan ei tartte olla paljoa yli 3,5% niin tuohan olisi jo ylikerroin.

Miksei Outrightteihin kannattaisi sitten panostaa ihan normaalisti? Jos kohteesi loukaantuu niin voi voi, mutta paljon suuremmalla todennäköisyydellä jokin toinen loukkaantuu kuin vetokohteesi ja täten parantaa vetosi todennäköisyyttä helpomman kaavion muodossa, olettaen että on laskenut arvion "pahimmallla mahdollisella" kaaviolla. Lisäksi jos ajattelemme että joku suosikeista voi kompastua esim ennen välieriä ja tippua jatkosta, jolloin se on vedollesi lottovoitto - tyyliin sinun RG turnausvetosi Rogerille kun Rafa meni ja tippui Söderlingille. Tokihan on selvää, ettei vähintään 30 kertoimisiin panostettaessa panoksien tule olla kovinkaan suuria, sillä osumistodennäköisyys on tietysti hyvin pieni.
En millään muotoa tarkoittanut, että vihjeesi olisi perseestä :shock: . Näkemys oli sinun ja vastineessa esittämäni minun.
Voit olla oikeassa Del Potron suhteen ja minä väärässä tai päinvastoin. Yleensäkään täällä tai muualla en halua postauksillani ketään loukata ja yritän pysyä vaan faktoissa.
Joten sorry tosiaan jos tekstissäni oli jotain loukkaavaa!

En kannata voittajavetoihin panostusta, koska varsinkin Grand Slamit ovat pitkiä turnauksia ja pelaajien loukkaantumisriski on suurempi johtuen ottelu- ja erämääristä. Ja jos vetokohde keskeyttää turnauksen ei rahoja saa takaisin!
Parempi pelata omaa suosikkiaan joka matsissa. Ja nyt tarkoitan, ettei kannata siis satsata suuria summia näihin.
Itsekin lyön outrighteihin, mutta vain "harrastusmielessä" ja sen mukaisin panoksin! Eli tästä olemmekin samaa mieltä kuten viimeisessä lauseessa tuossa lainauksessa totesitkin!
Bawdy kirjoitti:
timo kirjoitti: Miehissä katseeni kääntyy vain kahteen pelaajaan: Fed-Ex ja Murray. Näistä ensin mainittua pidän todennäköisimpänä titteliin, mutta arrogantti skotti omaa hyvän saldon massalta ja on Rogerille ehkäpä jonkinmoinen "painajainen".


Andy ollut kyllä täysin paska massalla, joka ei muutenkaan liity mielestäni tähän alustaan mitenkään.
Tarkoitin tietysti "ruoholla" kuten varmaan tajusitkin Bawdy, mutta tarpeesi lukea postauksiani "kuin piru raamattua" herättää jopa minussa pientä kunnioitusta ja häpäen tunnetta :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 23.06.2009, 18:21. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja timo »

Henkka kirjoitti: Timolle tiedoksi, että vedin puolet miljoonakassastani Delpon kannulle :wink: 8--)
Hieno esimerkki riskittömästä vedonlyöntistrategiasta :roll: , mutta vuosia kanssasi täällä (ja muuallakin) sanan säilällä tanssien tiedän,
ettei tuon vedon toteutuminen tai väärinmeno merkitse kassankierrollesi ja vuoden saldollesi paljoakaan!
Jatketaan Henkka ja satsaillaan :wink: ...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Willy
Jäsen
Viestit: 603
Liittynyt: 08.05.2003, 16:35

Tuotto: +3.16 yks.

Palautus%: 103.33%

Panosten ka: 2.26 yks.

Vetoja: 42

Pisteitä: 57

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Willy »

Itsekin koitin Azarenkaa mestariksi ja Venusta tueksi. Kertoimet olivat luokkaa 15 ja 5. Kumpikaan ei mikään supermaistuva yk varmastikkaan, mutta ainakin puuhastelu ja jännitysmielessä mielestäni ok tasolla.

Azarenkan uskon menestyvän ruoholla jokseenkin samoista syistä kun Venuksen. Syöttö ok ja kovat suorat peruslyönnit toimivat alustalla. Venuksen record täällä on niin huikea, että otin mukaan. Kommentit ennen turnausta olivat rohkaisevia.

Superyllättäjät tuskin mestaruustaistoon riittävät. Pienin varauksin Bartolin peli voisi siihen mielestäni riittää.

Näitä muita top 10 suosikkeja mietin niin, että Serenan kertoimet ei ihan riitä, Sharapova ei ole riittävässä kunnossa, Safina ei tykkää ruohosta, Kuznen peli ei riitä ruoholle, Ana ja Deme nihkeässä vireessä, Jankon motivaatio kadoksissa, ja muut eivät vaan riitä mestaruuteen asti.

Eli voimakas mutu sanoi, että mestaruus ratkaistaan Azarenkan ja Williamsien kesken.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-3

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Re: Wimbledon 2009

Viesti Kirjoittaja Hese »

Federerin kertoimet liian pienet kahden viikon riskeihin suhteutettana, ja Murray jo kerran voittanut Rogerin. Noi Murray pelit kelpaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin