Tänään on 19.04.2024, 22:42.

Superpesis 23.7

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
ipa41
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 23.01.2004, 17:47
Pisteitä: 0

Superpesis 23.7

Viesti Kirjoittaja ipa41 »

Palataas taas vetojen pariin kiireiden keskeltä. Kossu - Nurmo pelin overi kerroin on mielestäni melko käsittämätön.

Kossu - Nurmo O10.5 2.05 60% 10/10 (betway)
Pattijoki - Vimpeli ML 1 1.70 60% 2/10 (Unibet)
Kuopio - Kitee ML 1 3.55 33% 2/10 (betway)
Joensuu - Sotkamo ML 1 3.20 35% 2/10 (Saa vähän joka paikasta)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tiri84
Jäsen
Viestit: 59
Liittynyt: 12.09.2005, 15:48
Pisteitä: 0

Re: Superpesis 23.7

Viesti Kirjoittaja tiri84 »

Joensuu-Sotkamo 2 1.8 Veikkaus
-Sotkamo kovassa nousu kunnossa ja parantanu koko aijjan peliään. Joensuun lukkari Lehtimäki on heikko vaihtotilanteissa ja etenijät karkaavat tosi kauas lähdöissä,etukentälle (Määttälä) tulee varmasti paljon tänää vaihtolyöntejä ja sotkamo tulee tekemään tilannetta tosi reilusti ja sitä tarvitsevatkin kun kotiutus ei ole ollut niin hyvässä kunnossa vaikka sekin huomattavasti parantunut,pelityyli muutos. Joensuun ulko ja sisäpeli molemmat on ihan tukossa. Tai ulkopeli ei todellakaan oo tukossa. Ihan selkeä kakkonen!

Hyvinkää-Oulu 2 4.5 norttu / moneyline 2.7
-Oulu pelasi eilen kouvolaa vastaan surkeasti sisäpeliä,sen mitä asiasta tiedän ei Oulu laittanu paljoakaa eiliseen peliin panosta koska tänää hyvinkää vastassa ja tämän kauden tärkein matsi tiedossa.Kaikki lataus ja keskittyminen ollu viime la lähtien tässä pelissä. Oulun ulkopeli on parantunut huomattavasti kesätauon jälkeen ja juoksuja ei enää lahjotella juurikaan vastustajalle,kysymys onkin miten sisäpeli toimii kärki tekee kyllä tilannetta hyvin eli kotiutuksista asia kiinni vainionpää,Korhonen,Pelkonen miten miehet onnistuu. Tahkon sisäpeli on toiminut viime aikoina tosi hyvin ja juoksuja tullut tosi paljon. Toki vastassa ei oo ollu parhaat ulkopeli joukkueet (joma,kossu,puijo) ja puijoltaki puuttu J.HEikkinen joka up:n tärkein pelaaja. Koskenkorvalla apuja tuli taas lukkarilta 4vapaan myötä ja jomasta on kai tällä hetkellä turha puhuakkaa. Hyvinkää ulkopeli on taas voutanut vanhaan "hyvään" tahkon malliin. Uskon Lipon ulkopelin vievän voiton tässä ottelussa kun peli on tosiaan erittäin tärkeä molemmille niin uskon juoksuja tulevan normaalia vähemmän.

Puijo-Kitee 2 1.7 nordicbet
-Kitee on huimassa vireessä ja ulkopeli niin rautaista tällä hetkellä,että en näe heikolla sisäpeli joukkueella puijolla olevan mitään jakoja lisäksi kiteen kärki toimii ja kulkee tällä hetkellä tosi lujaa.Kotiuttajat Rautiainen,Pirinen,Laakso on tosi hyvässä lyönnissä. Kitee taistelee jopa runkosarjan voitosta joten en usko mihinkä asenne vammaan tässä ottelussa.

Kossu-Nurmo 2 moneyline ( pitää tarkastaa paras kuitenki yli 2 kertoimet)
-Nurmo saanut nyt levätä kovan ottelu ruuhkan jälkeen ja treenata, nurmo keskinäisissä ollut niskan päällä tänä vuonna ja uskon heidän hoitelevan tiukassa väännössä pisteet kotia. Kotijoukkueen lukkari toimii parin vuoden tauon jälkeen Sami Heinikainen joka vahvistaa toki joukkuetta taktisesti hyvänä lukkarina.


Peli onnea kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ruisku
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 19.05.2005, 17:10
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Jkl

Re: Superpesis 23.7

Viesti Kirjoittaja Ruisku »

HipHei! Täällähän on elämää. Puretaampa omatkin näkemykset muutamasta ottelusta:

Hyvinkää-Oulu ML 63-37

En näe näiden joukkueiden välillä tasoeroa ollenkaan nykynunnossa. Rantanen ilmeisesti hieman vaivainen, mutta siinä ei ole mitään uutta. Hyvinkäälle pientä etua siitä, että Oululla toinen vieraspeli putkeen. Kuten tiri84 mainitsi, on Oululla ajatukset varmasti olleet tässä ottelussa, mutta se on väistämätön totuus, että fyysisessä palautumisessa otteluruuhka varmasti näkyy. Varsinkin kun Oulun ratkaisupelaajat eivät enää mitään teinipoikia ole. Hyvinkään suora voitto hakuseen.

Joensuu-Sotkamo ML 33-67

Kieltämättä tympii tuo JoMa, kun tuntuu että sen peleissä ei voi osua millään. Pelasipa puolesta tai vastaan. Edellinen ottelu paljasti suuren ongelman JoMan ulkopelissä: etukenttä-pelaamisen. Määttälä-Lehtimäki yhdistelmä tekee vastustajan vaihtotilanne-pelaamisen erihelpoksi. Tämän takia olen jo JoMa:n voimalukua hieman laskenut. Kertoimet kuitenkin niin kovia, että pakko tuota joukkuetta on vielä kerran kokeilla. Toivottavasti pelinjohto kokeilisi Kemppaista siepparin tontille otteluun.

Patturaahe-Vimpeli ML 65-35

Raahen lukkariongelmiin ei tunnu löytyvän pysyvää ratkaisua. Kososen työskentely edelleen epävarmaa ja Tokkari notkea, kuin rautakanki. Tämä on erittäin tärkeä ottelu runkosarjan voiton kannalta, joten luulisi, että tässä laitettaisiin Tokkarin kroppa likoon ja näin saisi Kosonen rauhan keskittyä sisäpeliin. Ja vaikka Topi pelaisi lukkarina, on hänen tilanne helpompi kotikentällä, kun ei ole yleisö hiillostamassa, niin kuin Sotkamossa. Vaikea peli arvioida, mutta huikeita kertoimia Raahelle tarjolla. 65% erittäin varovainen arvio. Enemmänkin tekisi mieli antaa.

Pelit:

Hyvinkää 2.3 Veikkaus 46%
Joensuu ML 3.2 Siellä sun täällä 33%
Pattijoki ML 1.7 Unibet 65%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin