Tänään on 18.04.2024, 10:35.

Naisten 10 km

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 12:42
Pisteitä: 0

Naisten 10 km

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

Ei vielä löydy kisaan osallistujia(vai löytyykö?), mutta mietiskelin sellaista että Smigun tuskin osallistuu. Kyseessä kun sprintin jälkeen huonoin laji Kristinalle... Vois säästellä takaa-ajoa varten...
Tämä tekis ainakin Scottin ja Savialovan kertoimet todella hyviksi Centrellä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3359
Liittynyt: 14.01.2003, 19:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 218
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Eihän tuosta Smigunin osallistumisesta kai ollut minkäänlaista epäselvyyttä (ainakaan itsellä). Tuollaisen hiihdon jälkeen hän lähtee tosissaan haastamaan Skaria astetta lyhemmällä matkalla.

Mutta itse kisaan löytyi pari juuri ja juuri pelattavaa vetoa unibetiltä. Savialova-Pedersen 2 kertoimella 2.00 ja Majdic-Henkel 2 1.80.

Pedersenin puolesta puhuu hänen erinomainen lähtöpaikkansa, puoli minuuttia Skarin eteen. Lisäksi kun otetaan huomioon, miten eilinen hiihto kulki (Pedersen roikkui kärkiryhmässä miltei puolet matkasta) niin uskon norjalaisen korjaavan potin. Myös Henkel tuntui aika vahvalta eilen ja lisäksi Majdicin viimeinen väliaikalähtökisa meni täysin penkin alle.

Jos mitaleita ruvetaan vielä tässä jakamaan, niin voiton vie (ikävä kyllä) jälleen Skari. Smigun vienee hopean, jos vire on yhtään eilisen kaltainen. En halua maalailla (norjalaisia) piruja seinille, mutta oma näkemykseni pronssimitalista on Pedersenin kaulassa. Myös Scotilla ja Henkelillä ja miksei myös Savialovallakin on sanansa sanottavana.

PS. Alsgaard pilasi suuremman luokan lunastuksen veikalta... Aukland-Estil kun pyöri kai jossain vajaan sadan tienoilla, no eiköhän se vielä tärppää. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Jamppa
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 14.02.2003, 12:42
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jamppa »

ajattelin ettei Kristinaa hopea enää houkuttele ja säästelis voimiaan takaa-ajoon, mutta näytti se himmempikin mitali kiinnostavan kun kisaan lähti... saahan se tosiaan levätä sprintin ja viestin(?) ajan ja ottaa kolmeltakympiltä sen kullan, viimeistään! pidän kyllä Kristinaa pienoisena suosikkina takaa-ajoonkin... ellei Bente repäise siinäkin 20 sekunnin eroa perinteisellä...

aika kuutamolla ovat muuten varsinkin noissa hiihdon h2h-vedoissa lähes kaikki yhtiöt.. pitää vaan jaksaa seurata koko ajan milloin ne kertoimet laittavat...aluksi kun ne on välillä tosi pahasti pielessä... kyllä näillä huomattavasti helpommin lyö rahoiksi kuin esim. futisvedoilla...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin