Tänään on 18.04.2024, 07:13.

Lisätuloja vedonlyönnistä?

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3193
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Xavi kirjoitti:
mikkon75 kirjoitti: Hyvä kysymys! Pitäisi löytää sopiva balanssi rahankotiutuksen ja kassankasvun välille. Itsellä on periaatteena, että 10% nettovoitoista kotiin, loppu jatkaa kasvamistaan.
Eiköhän tossa ole tiivistettynä se kaikista optimaalisin vaihtoehto. Eli omasta mielestäni ei ole mitään järkeä palata aina alkuperäiseen kassaan vaan ottaa tietty osuus sieltä pois sopivin väliajoin. Jos vuoden pelaamisen jälkeen kassa on esim 2,5 kertainen, niin ottaa sieltä pois tarpeen mukaan vaikkapa 20% ja edelleen uusi pelikassa on paljon alkuperäistä suurempi. Seuraavan vuoden kuluttua tuo samainen 20% pelikassasta on jo paljon suurempi summa jne.
Itse mietin ihan samaa... yksi "jakso" = 1 futis/jäkiskausi, jonka jälkeen kotiuttaa osan voitoista - jos niitä on kertynyt :wink: Jos uuden kauden arviot ovatkin jostain syystä metsässä --> takkiin tulee --> "pilviin kasvaneella" kassalla turpasauna on melkoinen. Kotiuttamalla rahoja on ainakin turvannut osan voitoista. En tiedä onko tuollaista riskiä lätkässä kun en sinne arvioita tee, mutta futiksessa joukkueiden suuri vaihtuvuus (6 uutta joukkuetta per sarja joka vuosi) voi tuoda varsinkin aladivareissa helpostikin isoja arviointivirheitä. Se lienee kuitenkin yksimielisesti selvää että kassan palauttaminen "nollatilaan" tasaisin väliajoin on hieman huono lähestymistapa: jos arviot ovat oikeita ja rahaa tulee vuodesta toiseen niin pelikassan pienentäminen on oikeastaan täysin järjetöntä. Tosin alkuvaiheessa kun ei ole vielä pitkää seurantaa omasta tuloksesta tällainen lähestymistapa voi olla ihan viisastakin.

En tiedä, viisaammat jatkakoon.

T:Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Suomen paras opas kryptovaluutoista bitcoinkeskus.com | På Svenska bitcoincenter.se | På Norsk bitcoinsentralen.no | In English aboutbitcoin.io |

Minikommentit


Inssi
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 12.09.2003, 10:37
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Stadi

Viesti Kirjoittaja Inssi »

Nämä kaikki on taidettu jo sanoa, mutta kokeillaan vähän yhteenvetoa.

Fakta on se, että jos pystyy voitolliseen vedonlyöntiin pitkässä sarjassa, niin parempaan tulokseen pääsee hyödyntämällä tätä korkoa korolle -efektiä kuin pelaamalla vakiokassata tai kotiuttamalla heti voitot. Se on sitten jokaisen oma asia, milloin päättää tilikauden ja miten jatkaa eteenpäin.

Itselläni tilikausi on yksi vuosi, eli pelaan talvi- ja kesäsarjat putkeen samasta kassasta. Syksyllä ennen eurofutiksen alkua katson, mikä on kassan tilanne ja teen siihen haluamani muutokset. Tavoitteena on aina kotiuttaa jonkin verran ja jatkaa edelliskertaa suuremmalla kassalla eteenpäin.

Yksi tapa on määrittää maksimi kassakoko, jonka saavutettuaan tekee kotiutuksen. Raja on tietysti henk. koht. mutta yksi voisi olla vaikka silloin, kun välittäjien maksimit alkaa tulla vastaan normaalipanostuksella.

Joka tapauksessa tässäkin asiassa olisi hyvä tehdä päätös etukäteen ja noudattaa sitä, sillä heikon hetken ilmaantuessa ihmisen tekemät paniikkiratkaisut tuppaavat olemaan huonoja pitkällä tähtäimellä, ainakin vedonlyönnissä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin