Tänään on 18.04.2024, 12:19.

AUS Open Ma 25.1.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

AUS Open Ma 25.1.

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Taitaa muut tennismiehet olla viinamäenmiehiä, vai mistä johtunee, että täällä yksin spämmään jo toista päivää :lol:

Ensimmäinen viikko takana ja varsin hyvä sellainen. Seurannan voisi päivittää tuonne seuranta-ketjuun heti kun kerkeää.

Päätä rintaan ja tulta kohti! Pidot paranee ja puolivälieristä, varsinkin miesten puolella, tulee ainakin ennakkoon hemmetin huikeat. Rafan mestaruusvetoa on runsaasti sisässä ja kerroin ei juurikaan ole liikunut suuntaan taikka toiseen. Murray kantona kaskessa heti seuraavana, mutta luotto on kova, sen verran loistavalta Rafa taas pitkästä aikaa näyttää. Justinin mestaruusveto voi hyvin ja onkin jo laskenut puoleen tipsatusta ja mahdollisuuksia ei todellakaan huononna se, että Safina joutui luovuttamaan ja Clijsters huormaili itsensä pihalle jo aikaisessa vaiheessa. Miten kestää Justinin pohjakunto näin kovaa otteluruuhkaa - siinäpä hyvä kysymys, johon mieluusti vastauksia ottaisin jo ennakkoon. Justiniakin runsaasti sisässä, joten välieriin mentäessä voisi laskea mahdollinen pieni surettelu/riskin pienentäminen.

Tälle päivää seuraavat seurantaan:

Djokovic - Kubot / Under 30.5 2.07 @ Pinnacle / 54% / panos 3.25/5
Tsonga - Almagro / Under 35.5 2.09 @ Pinnacle / 52% / panos 1.75/5
Federer - Hewitt / Under 35 1.926 @ Pinnacle / 53% / panos 1/5

Vaikka viimeisessä mennäänkin jo aika lähellä kerroinrajaa, niin maistuu ihan ok nämä kaikki. Odotan näistä otteluista varsin yhteen maaliin pelaamista.
Undereita puoltaa myös se seikka, että näissä jokaisessa ottelussa suursuosikit pomminvarmasti haluavat päästä suorissa erissä lepäämään ja keskittymään tuleviin todella koviin koitoksiin - varsinkin aiemmista AUS Open -kokemuksistaan viisastunut Djoko.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 12:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: AUS Open Ma 25.1.

Viesti Kirjoittaja Andy »

HauHou!

Onhan se hyvä jotta joku pitää kioskia pystyssä kun muu foorumi on vetämässä perseitä! :D Allekirjoittanut ainakin nautti juurikin äsken NY Jetsien, ei nyt niin totaalisesta nöyryyttämisestä, mutta nöyryyttämisestä kuitenkin! Hyvä että Jetsien lento loppui ennen Super Bowlia, olisi nimittäin ollut tylsähkö SB edessä.. No joo, tämä oli sitä nk. offtopiccia.. :D

Mitä noihin tipseihin tulee, niin komppaan täysin ainakin Rookerin ja Lleytonin underia. Tuntuu rajaan vaikuttavan (vaikkei millään ilveellä saisi) Hewittin ed. matsi Kyproksen ylpeyttä vastaan, joka oli lähinnä lämmittelytasoa siihen saakka, kunnes Baghdatis luovutti 0-6,2-4 tilanteessa. Rookeri on vienyt keskinäisiä niin selvästi, jotta vaikka Lleyton erän veisikin (mitä en usko) niin pelien määrä voi siltikin jäädä alle tuon 35 pelin rajan. Vaikka keskinäisiä otteluja miten katsoo, niin fakta on kuitenkin se, että Fed-ex on vienyt viimeiset 14 kohtaamista voitoin 14-0, ja erin 36-5. (mikäli nyt oikein laskin..)

Pidä Jantta Oulun mainetta yllä! :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin