Tänään on 25.04.2024, 01:32.

Tennis ke 3.2

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3817
Paikkakunta: Helsinki 00140

Tennis ke 3.2

Viesti Kirjoittaja Gini »

PBZ Zagreb Indoors 1st Rd

Veic @ 7.2 (-komissio, Betfair) 16% v Karlovic

Jaa; tää varmaan kaipaa jonkilaisia perusteluja ;).

Tässä kaksi kroaattia ottaa yhteen, joista nuori Veic villillä kortilla mukana. Viime vuonna Veic ylsi täällä neljännesvälieriin, jossa lopulta tippui Cilicille - hienon taistelun jälkeen. Karlovic ei ole pelannut täällä ikinä hyvin, eikä sisäkovilla muutenkaan, ellei nyt joku satu muistamaan -07 Tukholman mestaruutta. 1988 syntynessä Veicissä on potentiaalia, ja jos kaikki menee hyvin tulee, olemaan tulevaisuudessa paljon monipuolisempi pelaaja kuin Karlovic. Mitä tulee Dr. Ivoon, niin ongelma hänelle on siirtyminen katon alle ja tässä rytäkässä syöttö saattaa kadota, kuten on niin monta kertaa aiemminkin kadonnut. Sen jälkeen voi tapahtua mitä vaan ja koirat kusta kintuille. Karlovicia vastaan pelaaminen sisäkovilla on ollut vuoien varrella tuottoisaa ja tässä kokeiluun nyt todellinen yllätys. 16% on vähän, mutta riittää tässä peleihin.

Tsemppiä viikkoon kaikille!

Edit: vaikee sanoa, mitä tulee tapahtumaan kertoimille, kun otteluun vielä vuorokausi aikaa. En usko, että tuosta hirveästi Veicin kerroin nousee ja Pinnylla nyt vain 6.6.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5495
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +232.86 yks.

Palautus%: 104.64%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3193

Pisteitä: 4785

Re: Tennis ke 3.2

Viesti Kirjoittaja credit »

Gini kirjoitti: Viime vuonna Veic ylsi täällä neljännesvälieriin, jossa lopulta tippui Cilicille
Pilkunviilausta: sellaisessa turnauksessa, jossa pääsarjan kaavioon otetaan 32 pelaajaa, neljännesvälierä on yhtä kuin 2. kierros. Neljännesvälierään voi siis päästä voittamalla yhden ottelun. Puolivälieräänkiin, jota varmasti tarkoitat, pääsee voitettuaan kaksi ottelua, joten siihenkään ei paljon vaadita.

Onko sinulla muuten tilastoja, miten tuottoisaa Karlovicia vastaan pelaaminen on ollut, kun pelataan sisäkovilla, vai perustuuko tuo väite pelkkään mutuun?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Re: Tennis ke 3.2

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Prpic hoiti homman kotiin eilen hienosti, mutta eipä Kubottia mikään vaivannut vaan mies kukisti Zeballosin tiukan väännön jälkeen erin 2-1. Viel sentään ollaan parin päivän jälkeen plussan puolella tältä viikolta :D

Tänään löyty Zagrebista pari kokeilun arvoista kohdetta:

DODIG – Marchenko 2.17 (betliner)

Viimeks pelattiin Marchenkon puolesta tänään kokeillaan Ukrainalaista vastaan. Marchenko saa vastaansa kotiyleisön edessä pelaavan Dodigin joka kaatoi ekalla kierroksella hienosti Korolevin suoraan erin 2-0. Dodig esitti hienoja otteita Australian Avoimissakin missä eteni karsinnoiden kautta pääsarjaan (voitti de Chaunacin, Arnaboldin ja Siriannin) jossa ekalla kierroksella kroatti kaatoi Ferreron suht helposti kun vaan sai pelin juonesta kiinni kolmannessa erässä, kahden hävityn erän jälkeen Dodig vei kolme seuraavaa erää puhtaasti 6-4 6-1 6-1. Marchenko voitti täällä ekalla kierroksella Bolellin, mutta itse en anna voitolle mitään suurta painoarvo, koska Bolellilla on nyt jo peräti yhdeksän ensimmäisen kierroksen tappiota putkeen. Dodig pelasi Zagrebissa jo viime vuonna todella hyvin edeten karsintojen kautta aina puolivälieriin asti jossa tuli tappio finalisti Ancicille. Marchenkon saldo sisäkovilta on hyvä 27-16 johtuen pääosin viime kauden lopun hyvien pelien, mutta ei jää Dodiginkaan saldo huonommaksi 21-9. Dodigin hyvät otteet ja varmasti kotiyleisön huiman kannustuksen avittamana on yli kahden kertoimet Kroatialaiselle aivan liian suuret mielestäni joten tässä on todella maistuva kohde.

MELZER – Rochus,O 1.54 (Pinnacle)

Tässä kohteessa kokeillaan vasenkätistä Itävallan Melzeriä joka kaatoi suht helposti ekalla kierroksella Brandsin 6-4 6-3 lukemin. Vastustaja Olivier Rochus oli paljon tiukemmalla omassa pelissään Kunitsyniä vastaan melkein kolme tuntia kestäneessä ottelussa. Molemmat pelurit ovat pelanneet alkuvuonna jo kolmessa turneessa heikoilla menestyksillä (Rochusin paras toiselle kierrokselle Dohassa, Melzer puolivälieriin Aucklandissa). Aiempia kohtaamisia Melzer johtaa voitoin 4-3, tosin viimeisin kohtaaminen on jo kolmen vuoden takaa Munchenin turnauksesta. Miehillä on aina ollut tiukkoja vääntöjä ja todennäköisesti tästäkin tulee sellainen. Melzerin puoleen kääntää vielä sekin seikka, että Itävaltalainen päätti viime kauden Viennan sisäkovilla turnausvoittoon kaataen hyviä sisäkenttien pelureita mm. Stepanek ja Cilic. Melzerin hyvät otteet viime sisäkova turneessa ja Rochus raskas taistelu ekalla kierroksella puoltavat peliä Melzerin puoleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3817
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Tennis ke 3.2

Viesti Kirjoittaja Gini »

credit kirjoitti:
Onko sinulla muuten tilastoja, miten tuottoisaa Karlovicia vastaan pelaaminen on ollut, kun pelataan sisäkovilla, vai perustuuko tuo väite pelkkään mutuun?
Ei perustu pelkkään mutuun. Tein vuosi sitten tilastoa vuosien 2006, 2007 ja 2008 vedoista Karlovicia vastaan sisäkovilta. En nyt muista kuitenkaan tarkkoja palautusprosentteja, mutta häntä VASTAAN lyödyt vedot olivat kunakin vuonna voitollisia (statsit vanhan PC:n syövereissä). Muistan kuitenkin myös sen, että kunakin vuonna kroaatin PUOLESTA lyödyt vedot (kaikilta alustoilta), jotka myös tsekkasin kyseisiltä vuosilta, olivat olleet tappiollisia - jopa niin raskaasti - että tekivät Ivosta omalle kohdalleni tappiollisen kohteen kokonaisuutena. Viime vuoden seurantaa asian tiimoilta ei ole tullut vielä tarkastettua.

Täytyy myös sanoa, että vetomäärät, joita olen pelannut Karlovicia vastaan sisäkovilla ovat niin pieniä, että siinä mielessähän se on pelkkää mutua. Sisäkovapelejä on niin vähän. Mm. viime vuonna mies osallistui viiteen sisäkovakisaan, joissa pelasi vain seitsemän ottelua, mikä kertoo myös jotain hänen tasostaan halleissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin