Tänään on 19.04.2024, 13:39.

Kouvot-KTP

Tänne kaikki pitkävedot, tulosvedot, vakiot jne....
Viestiketju Lukittu
Hitman
Avatar
Jäsen
Viestit: 504
Liittynyt: 18.02.2003, 15:58
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Russia
Viesti:

Kouvot-KTP

Viesti Kirjoittaja Hitman »

Eikös tuo KTP:n kerroin 1.65 Veikalla ole ihan pelattavissa?
Käsittääkseni Kouvot kärsii muutaman runkopelaajan poissaolosta tässä cup-pelissä?
Nordicbet tarjoaa kertoimia tällälailla--Kouvot 2.90,KTP 1.30!!..Tosin kyseessä ml.
Eli te lajia tuntevat,kommenttia?

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3347
Liittynyt: 14.01.2003, 23:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 281

Viesti Kirjoittaja winorloose »

Näin kirjoittaa Kouvolan Sanomat...


Vain viisi pelaajaa terveenä

Kouvot valmistautuu Suomen cupin finaaliin kuumeen ja flunssan kourissa. Marcus Grant ei saanut lääkäriltä pelilupaa. Viikon tärkeimmässä harjoituksessa ei ollut paikalla edes valmentajia.
Aloitusviisikko? Kouvot harjoitteli perjantaina Mansikka-aholla viiden pelaajan voimin. Paikalla olivat Luke Dean (vas.), Juho Kailio, Jukka Toijala, Anssi Kinnaslampi ja Jarno Nissinen. Kouvot pelaa sunnuntaina Suomen cupin finaalissa KTP:ta vastaan.



Juha Vesala
Kouvola ¤ Koripallon Suomen cupin finaaliin valmistautuvan Kouvojen sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi. Perjantaina joukkue harjoitteli Mansikka-ahon hallissa kahteen kertaan, mutta pelaajia ei paikalle kyennyt kuin muutama hassu. Aamupäivän tilaisuudessa olivat mukana Jukka Toijala, Anssi Kinnaslampi ja Luke Dean, mutta varsinaiseen joukkueharjoitukseen illalla osallistui jo viisi pelaajaa. Juho Kailio ja Jarno Nissinen nostivat pelaajien määrän viiteen, mutta siihen se sitten jäikin. Ei valmentajia, ei huoltajia.

- Eihän tämä ole todellista. Syyskauden tärkein peli on edessä, eikä meillä ole harjoituksissa kuin muutama ukko, Kouvojen kippari Jukka Toijala manasi.

Kouvojen koripallomiehistö joutui alkuviikosta flunssan kouriin. Tappiollisen Joensuun-matkan jälkeen tilanne on vain pahentunut, sillä Marcus Grantin lisäksi sairastuvalle ilmoittautuivat Samu Kaaresvirta, Ville Kaunisto ja Jani Hiltunen. Myös joukkueen päävalmentaja Jouni Grönroos ja kakkosluotsi Jouni Enegren ovat pudonneet korkean kuumeen takia sängyn pohjalle. Samaan sarjaan voidaan laskea myös huoltaja Mika Liikkanen.

- En osaa oikein sanoa, mikä on tilanteemme. Yritän lauantaina selvittää, millaisella ryhmälle matkustamme Espooseen, 40 asteen kuumeessa kotonaan maannut Grönroos raportoi iltapäivällä.

Kouvojen perjantainen harjoitus ei liikoja luvannut sunnuntaina Espoossa pelattavaan cupin loppuotteluun. Kapteeni Toijalan opastuksella viisikko veti läpi muutaman hyökkäyskuvion, otti jokusen heiton ja painui kotioloihin lataamaan akkuja. Tänään joukkue harjoittelee vielä kerran, jonka jälkeen Espooseen matkustava koostumus on lopullisessa muodossaan. Suurin kysymysmerkki on isketty joukkueen amerikkalaispelaajan Marcus Grantin nimen perään.

- Olen ollut Marcukseen (Grant) yhteydessä, ja käsitykseni mukaan hän ei ole saanut lääkäriltä pelilupaa, Toijala totesi.



Viime sunnuntain
voitolla ei merkitystä

Kouvot kukisti KTP:n viime sunnuntaina Mansikka-ahon hallissa 11 pisteen (89-78) erolla. Ottelu tarjosi kahden hyvän joukkueen kiihkeän taistelun, jonka kotijoukkue hoiti nimiinsä vasta viimeisen neljänneksen lopulla. Toijalan mukaan kyseisellä ottelulla ei ole cupin finaalia ajatellen mitään merkitystä.
- Nämä ovat aivan eri pelejä. Viime kerralla pelasimme kotiottelun ja vieläpä terveellä miehistöllä. Nyt joudumme vieraskentälle ja raihnaisella porukalla, Toijala pohti.

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa pääosassa oli KTP:n Kenny Younger, joka tilastoi peräti 36 pistettä. Myös Roope Mäkelä esitti Mansikka-aholla sellaisia otteita, että hänen kanssaan Kouvot on takuulla vaikeuksissa. Kokonaan toinen juttu on taas se, kuinka Kouvolassa alakanttiin vetäneet Jari Vekkilä, Pasi Heinonen ja varsinkin EU-pelaaja Keith Vassell innostuvat nostamaan osakkeitaan.

- Nyt pelataan cupin mestaruudesta, joten panokset ovat kovat. KTP on meihin verrattuna kokeneempi joukkue, jonka voittaminen vaatii meiltä sataprosenttista suoritusta. Harmi vain, että tilanteemme on nyt tällainen, Toijala pyöritteli päätään.

Kouvot saattaakin hakea helpotusta pelaajapulaansa seuran kakkosjoukkueesta Korikouvoista. Sen riveistä Kouvojen edustusjoukkueessa on pelannut kuluvana syksynä vain karhulalaislähtöinen Teemu Loikkanen.
It's not gambling if you always win

Minikommentit


rabbe
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 13.05.2003, 11:53
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja rabbe »

Tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta.En toki tiedä mitään tästä lajista,mutta esim. NB:lla on kertoimet Kouvot-KTP 2,90-1,30,eli Veikkauksen keroimet ovat ainakin hyvät.Uskaltaako lyödä isollakin rahalla KTP:n voiton puolesta?No onhan tämä triplapakko kuitenkin.... :roll:

Minikommentit


McGwire
Jäsen
Viestit: 142
Liittynyt: 05.04.2003, 13:24
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja McGwire »

uskaltaisi toki mutta milläs lyöt kun ei muita kohteita ole triplaan...

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Viestiketju Lukittu