Tänään on 28.03.2024, 19:56.

11.-14.02.2010 WRC Rally Sweden

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

11.-14.02.2010 WRC Rally Sweden

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Kiimainen WRC-kausi alkamaisillaan. Vanhoja staroja palaa takaisin ratin ääreen ja tottakai, The Iceman, tuo erittäin ison mausteensa sarjaan. Sitikalla ja Voordilla selkeet kakkoskuskit molemmilla tälle kaudelle, eli mestaruustaisto on täysin tutun kaksikon heiniä.

Ralliin en prossia osaa/ala laskemaan, ainakaan vielä, mutta tällainen sattui silmään ja tuntuu mutullakin hyvältä kokeilulta:

h2h: Kimi Raikkonen - Matthew Wilson 1.75 1.95

Raikkönen - Wilson / Wilson 1.95 @ Expekt / ~ 60%

- Räikkönen voi vauhdissa jopa voittaa Wilsonin, mutta siitäkin tuntuu asiantuntijoiden mielestä olevan enemmän kantoja vastaan kuin puolesta. Sitten se iso ero: Luotettavuus & varmuus & kokemus. Kimi tuskin tulee millään varmistelutaktiikalla, vaikka onkin ilmoittanut, että maaliin pääseminen ja kokemuksen kartuttaminen on ehdoton päämäärä numero yksi näissä kauden ekoissa ralleissa. Niinpä niin, Rovaniemellä jo vedettiin oikeinkin hyvää vauhtia ja ojakin tuli tutuksi vaikka päämäärä olikin sama kuin Ruotsissa. Wilson laahustaa todella varmasti, mutta WRC-kokemukseensa nähden hitaasti, lähes jokaisen kisan maaliin saakka. Mikäpäs siinä, ei huono harrastus, mutta tuskin tuota surunäytelmää jatkuisi vuodesta toiseen ilman isänsä Fordin tallipomoutta :) Ok, onhan Matthew parantanu joka vuosi kummiskin hieman vauhtia ja nyt vetää jo sen verran ok-vauhtia, ettei mielestäni näillä lähtökohdilla ja Kimin rallikokemuksella voi Wilson olla altavastaaja.
Oletan, että Kimi nojailee penkkoihin turhan monta kertaa eikä keskeyttäminenkään yllättäisi noissa uumoilluissa vaikeissa olosuhteissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 11:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Re: 11.-14.02.2010 WRC Rally Sweden

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Muita alustavasti pelikelpoisia kohteita itselleni olisi Hirvosen yli 2.5 tason voittokertoimet ja Grönholmin TOP3 yli 2.5
Bwin tarjoilee mielestäni Kimin sijoittumisesta 6-10 sijoille melko huikeita kertoimia.

Kertokaapas palstan rallitietäjät näkemyksenne, niin katsotaan, josko nuo uskaltaisi pukata sisään. En ole ralleihin aikaisemmin tipsannut taikka mitään prossia laskenut, mutta rallia on tullut seurattua pitkään ja hartaasti pikkupojasta asti ja toki joka heinä-elokuun vaihde on mennyt Keski-Suomen sorateiden varsilla lymyillessä :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: 11.-14.02.2010 WRC Rally Sweden

Viesti Kirjoittaja Neo »

Räikkönen tulee aivan varmasti sähläämään kauden ensimmäisissä kisoissa ja veikkaisin että vetää pihalle suurimmassa osassa, ja jokaisessa tulee varmaan pienempiä kolhuja ja aikasakkoja. Asfaltilla pysyy varmasti vähän paremmin ojien välissä, mutta etenkin Ruotsin lumilla pitäisin suurena ihmeenä, jos selviää kolhuitta maaliin. Ei Räikköseen tyyliin sovi mikään varman päälle ajaminen, vaan se on tulos tai ulos, ja kauden loppupuolella pääsee varmasti jo muutamaan kertaan ihan hyviinkin sijoituksiin.

Mitä tulee kisavauhtiin niin Lapissa Räikkönen jäi Sordostakin vajaa sekka per kilometri, ja tuolla vauhdilla ei olla kyllä lähelläkään palkintopallisijoja. Ajamalla varmaan top kymppiin mutta kolhut siihen päälle niin itse arvioisin että Kimin loppusijoitus on jossain 9-12 välillä jos pääsee maaliin saakka, ja riippuen siitä, kuinka moni kovempi kuski vetää hankeen (ja mahdollisesti keskeyttää).

Todennäköisesti ajalllisesti suht samoissa Wilsonin kanssa, ehkä hieman edellä, kuten testipätkän tuloksissakin. Mutta penkkoihin nojailu sitten tiputtaa ja Wilson ajaa varmasti riskittömämmin joten hyvänä vetona tuota noin mutulla pitäisin. Tuskin jää tappiolle jos vetää lähes silmät kiinni jokaisen hedarin kimiä vastaan mitä vain tarjolla on ensimmäisten kuukausien ajan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin