Tänään on 28.03.2024, 15:11.

28.2 Jyväskylä

Jutustelua hevosista ja heppavedoista
Vastaa Viestiin
Bet Leader
Jäsen
Viestit: 433
Liittynyt: 29.12.2008, 12:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Kerava

28.2 Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Bet Leader »

Killerin Ravit.


Lähtö 7 V4-4 PD-2

1 Simos Shade 3%
2 Do The Moog 0%
3 Find A Lady 2%
4 Adage 0%
5 -
6 Little Black 3% 2.
7 -
__________________________________________
8 -
9 Exponent Leber* 0%
0 Rydens Cindy 65% 1.
1 Waltter Conductor 4%
2 Maxwell Magic 3%
3 -
4 Askö Spirit* 18% 3.
5 -
6 Behind The Scenes 1%

0%*3 = 1%

A) 10 B) 14,11,1,6,12

10 Rydens Cindy on tässä lyömätön mikäli ei laukkaa, ja välttää liikenneruuhkat ( jotka muuten vähenevät kun poisjääntejä on tullut ) sun muut mitkä aiheutuvat siitä itsestäriippumattomista tekijöistä.
Vastus on kehnoin mitä on aikoihin nähty ja Cindy on osoittanut olevansa Suomen eliittiä avoimella tasolla - mitä nämä muut eivät ole kyllä todellakaan tehneet. Kaikissa pelimuodoissa Antti Teivaisen tamma on kuitenkin hieman ylipelattu, johtuen median hehkutuksesta ja sen varmistaminen on V4:ssa okei.
14 Askö Spirit* on pahin haastaja, ja selvästi ainoa realistinen.. Hevonen tulee samasta tallista joten jos suosikki kaatuu sillä on paras sauma voittaa. Akseli Lahtisen ajokki aloitti kautensa Lahdessa jääden 4. ulos tasokkaassa lähdössä. Sieltä hevonen kiritti tauko huomioiden todella asiallisen kirin ja näytti loppusuoralla jopa voittajalta.. Keulassa juossut 16.0/Beauty Concrete*, 18.5, 19.0, 16.0 kuitenkin voitti kuuluisalla "turpakarvan mitalla" ja näin sijoitus jäi hopeiseksi. Oletettavaa on Bowspirittiläisen kuitenkin parantavan lähes kolmen kk:n huilin jälkeen tähän ja sen tehdessään se on varmasti korkealla. Juoksuradalta ruuna linkoaa heti kohti kärkeä, mistä kamppailee perille saakka näin kevyessä koitoksessa.............. Pitkä pudotus muihin, vaikka ne B-kategoriassa nyt tulevatkin perätysten. 11 Waltter Conductor palailee puolen vuoden paussilta, ja oletettavaa on ettei 10-vuotias ruuna ole enää parhaillaan. Tauko jaloissa suoraan voittoon on vaikea uskoa.. 1 Simos Shade pääsee paalulta kovaa matkaan ja sarja istuu kuin valettu. Kaarlo Ahokas on lähtöön kuskieliittiä, mutta hevonen ei valitettavasti kuulu taistelijoihin. Viimeksi se oli hyväksyttävä 4. tynkä V75:ssä, muttei osoittanut mitään piristymisen merkkejä. Teivossa se juoksi toisella radalla eikä vain riittänyt. ( Cranberry Pellini, Tough Kemp, Timot Gillroy joka voitti.. ) ynnä muut kumppanit olivat vastassa, joten sikäli ymmärrettävää. 6 Little Black palasi tauolta ja oli oikein asiallinen 5. parantaessaan saanee rahaa tässäkin. Näitä paalunhevosia kehuessa on kuitenkin syytä muistaa suhteellisuus, sillä sarjamääritys rajaa paalulle 0-30.000e tienanneet, ja lopuille tässä tapauksessa "vain" 20m pakkia.
Mainitaan vielä 12 Maxwell Magic jota pääsi tuossa Porin startissa jopa kehumaan. Amatöörikuskilla kuolemasta tappio ainoastaan Nilas Gene:lle* 13,5 vauhtisessa lopetuksessa. Muutoin menestys on ollutkin vähänlaista, ja nyt takamatkalta kärkeen nouseminen vaatii jo tosi paljon onnea...


Pohjapari Keijo A Svartin tallista vaikuttaa tässä todella todennäköiseltä, sillä hevoset ovat muita niin paljon parempia.

10 Rydens Cindy - 14 Askö Spiritt KKR: 2,20



Niin siinä sitten kävi, että Askö Spirittiltä lähti kenkä, eikä hevonen jaksanut kuin 3. Cindy ravasi ja oli odotetun ylikylä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Omia %-arvioita yms. http://www.vihjeet.org/

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin