Tänään on 20.04.2024, 05:08.

Tennis To 11.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis To 11.3.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jaahas ja sitten taas jatkuu miesten ATP-pelit Indian Wellsissä. Tänään löytyi pari kokeilun arvoista kohdetta:

RAM - Koellerer 2.02 (Nordicbet)

Kahden tällä kaudella heikosti pelanneen pelurin kohtaaminen jossa kuppi kääntyy jenkkimies Rajeev Ramiin. Ramin viimeiset kolme turnausta Yhdysvalloissa on päättynyt ensimmäisen kierroksen tappioihin, mutta ovat vastustajatkin olleet hyvää tasoa (Odesnik, Querrey ja Kohlschreiber). Mutta Itävallan Koellererilla on mennyt vielä huonommin sillä tämän kauden seitsemästä ottelusta ainoastaan yksi voitto Golubev ja sekin tuli usean viikon takaa Zagrebin mattoturneelta. Ram on saanut viimeiset pari viikkoa rauhassa reenata kun taas Koellerer oli pelaamassa Itävallan puolesta Davis Cupissa Slovakiaa vastaan. Sielläkin Itävaltalainen hävisi molemmat ottelunsa Lackolle ja Klizanille. Ram ei ole lainkaan huono kovien kenttien peluri ja kun vielä vastaan asettuu todella heikosti pelannut Itävaltalainen niin uskon että jenkki etenee kotiyleisönsä riemuksi toiselle kierrokselle.

DABUL - Mayer,L 3.13 (betliner)

Tässä kohteessa on aivan pakko kokeilla karsintojen kautta mukaan päässyttä Argentiinan Dabulia. Täällä karsinnoissa kaatui jenkit Amritraj ja Kim (molemmat vielä todella helposti Amritraj 6-2 6-4, Kim 6-1 6-4). Muutenkin Dabulin tämän kauden saldo kovilta kentiltä on vakuuttava 8-1 (Viisi voittoa tulee Salinasin challenger-tason turneen voitosta alkuvuodesta). Dabul saa vastaansa maanmies Mayerin joka oli viime viikolla mukana Davis Cupissa Ruotsia vastaan. Mayer voitti Joachim Johanssonin (joka ei ole entisessä iskussaan) ja hävisi Söderlingille, mutta siitä huolimatta Argentiina eteni jatkoon Cupissa. Mayerin mielestäni liian suureen suosikin asemaan on myöskin vaikuttanut miehen viimeisimmän turnauksen Delray Beachin otteet joissa kaatui Florian Mayer ja Anderson ennen tappiota turnauksen voittanutta Gulbista vastaan. Miesten saldot kovilta kentiltä suht tasaiset Mayer 51-31, Dabul 48-23. Ja seikka joka myöskin puoltaa Dabulin puolesta pelaamista on miesten aiemmat kohtaamiset joita Dabul johtaa voitoin 2-0, molemmat ottelut parin vuoden takaa challenger-turneista toinen massalta ja toinen kovalta. Näillä perustein Mayer on aivan liian kova suosikki Dabulia vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Verkerk
Jäsen
Viestit: 40
Liittynyt: 23.02.2009, 12:18
Pisteitä: 0

Re: Tennis To 11.3.

Viesti Kirjoittaja Verkerk »

Moya - Smyczek

En luota enää Moyan iskukykyyn enkä hänen motivaatioonsa. Smyczek on challengertason kovien kenttien jyystäjä. Hän voitti todella selkeästi karsintamatsinsa. Brownin lukemin 6-1, 6-1. Brown ei todellakaan ole tasokas pelaaja, mutta omaa erittäin hyvän syötön. Smyczek mursi siis brownin syötön useampaan kertaan, joten uskon hänen omaavan hyvät mahikset myös Moyan syötön murtamiseen. Moya on kusessa mikäli hän ei saa paljon helppoja pinnoja omalla syötöllään.
Smyczek lievä suosikki IMO.

Dabul - Mayer

Olen Grenbergin kanssa eri linjoilla tästä kohteesta. Dabulin viimeaikainen saldo on toki komea, mutta hän on pelannut pelkästään challengertason pelaajia vastaan. Hänen kovin voittonsa kovilta kentiltä on Petzschner 09 AO, jolloin Petz ei ollut vielä aloittanut kovaa virettään. Muut voitot ovat tulleet ranking>100 pelaajista. Toisaalta ei hän kovin montaa kovaa matsia ole päässyt pelaamaankaan. mayer on pelannut ihan hyvän alkukauden ja on pärjännyt jenkkikovilla kohtalaisen hyvin myös viime vuonna. Hän ei ole perinteinen argentiinalainen massajyrä, vaan pelaa kaikilla alustoilla hyvin. Hän ei ole hävinnyt kovilla kentillä montaa peliä häntä selkeästi huonommille pelaajille. Lisäksi uskon hänen olevan hyvin motivoitunut ja nälkäinen, joten haluttomuusriskiä tässä kohteessa ei mielestäni ole.
1.4 kelpaa

lisäksi O.rochus, Cuevas ja fish kelpaavat pelikohteiksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis To 11.3.

Viesti Kirjoittaja timo »

Ramin kertoimet kovassa nousussa (nyt jo yli @2.70) ja monilla bookkereilla off-linessa.
Saamani tiedon mukaan jenkillä ongelmia ja saattaa olla, ettei edes saavu kentälle. Ja jos saapuu voi olla,
ettei pelaa matsia loppuun. Näin ollen, jos pelaa Ramia kannattaa valita void-säännön omaa bookkeri!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin