Tänään on 29.03.2024, 14:45.

Tennis Ke 24.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ke 24.3.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Jaahas ja uusi turnaus tällä kertaa Miamissa. Indian Wells meni itselläni aikas lailla puihin 4/9 osumat. Kokeillaas ekalla päivälle paria kohdetta:

GARCIA-LOPEZ - Clement 1.84 (Pinnacle)

Tässä kohteessa olen tuijottanut todella paljon viime viikon Indian Wellsin turnaukseen ja siellä Espanjan Garcia-Lopezin loistaviin otteisiin. Ennen Indian Wellsin turnausta Espanjalainen ei ollut voittanut tällä kaudella yhtään ottelua, mutta viime viikolla kaatui niin Lacko, Cilic kuin myös Bellucci joita kaikkia pidän suht hyvinä kovien kenttien pelureina. Argentiinan Monaco oli turhan kova vastus Espanjalaiselle neljännellä kierroksella. Ranskan Clement oli myöskin mukana Indian Wellsissä jossa voitti Luczakin ekalla, mutta toisella kierroksella matka katkesi Baghdatisia vastaan. Clement pelasi myös männä viikolla Sunrisen challenger-tason turneessa mutta siellä pelit päättyivät ensimmäiseen otteluun tappioon Leonardo Mayeria vastaan. Ennen Indian Wellsin ja Charbourgin challenger turnausta myös Ranskalaisella oli tappioputki päällä (viidestä turnauksesta ekalla kierroksella pihalle). Viime vuonna molempien matka katkesi tässä turneessa ekalle kierrokselle, mutta jos Espanjalainen Garcia-Lopez jatkaa yhtä loistavia otteitaan kuin Indian Wellsissä niin uskon että Clementin pitäisi olla suht helppo vastus Espanoolille.

MAYER.F - Chiudinelli 1.58 (Pinnacle)

Tässäkin kohteessa luotetaan viime aikaiseen vireeseen. Nimittäin Saksan Mayer voitti viime viikolla käydyn challenger-tason turneen Sunrisessa. Eikä mies päässyt helpolla (kohtasi Falla, Chela, Koubek, Mayer.F ja Simon), mutta silti ainoastaan yksi erätappio sukunimikaimaansa Argentiinan Mayeria vastaan. Indian Wellsissä molemmille miehillä kävi sama kohtala, eli putoaminen ekalla kierroksella. Mayer hävisi Koroleville, Chiudinelli Gulbisille. Vaikka Chiudinelli johtaa miesten kohtaamisia voiton 2-0 silti vaakakuppini kääntää peliä Mayerin puoleen joka on jo tällä kaudella voittanut pari challenger-tason kovien kenttien turnetta ja mielestäni Sveitsin Chiudinelli on korkeintaan haastajatason pelaaja varsinkin kovilla kentillä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis Ke 24.3.

Viesti Kirjoittaja timo »

ATP Miami

M.Ancic - J.Chardy @1.85 Centrebet NO

Chardylla ollut koko alkukauden vaikeuksia saada peliään rotiin. Pelannut saldolla 5-8 ja
viimeksi Sunrisen challengerissa (!) hävisi toisella kikalla Koubekille.
Super-Mario yrittää taascomebackia ja viime viikolla pari hyvää voittoa Indian Wellsissa.
Kroaatti on nousukunnossa kun taasen fransu etsii yhä peliään!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


100% 200€ bonus librabet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin