Tänään on 19.04.2024, 21:07.

Liigacupin välierät 7.4

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4768
Liittynyt: 16.03.2004, 18:33
Pisteitä: 2437

Liigacupin välierät 7.4

Viesti Kirjoittaja Hese »

Honka-Inter 1.85 Nordicbet/Bet365

Inter lähtee matkaan lievästi siipirikkona: poissa mv Bantamoi (Monsalve ilmeisesti maalissa), Ari Nyman, Pablo Gomez, Sami Sanevuori ja Timo Furuholm.
Inter on kahdesti tiputtanut Hongan liigacupista, joten Hongalla revanssin paikka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 19:30
Pisteitä: 279

Re: Liigacupin välierät 7.4

Viesti Kirjoittaja NoFear »

Hongalla on ollut Interiä vastaan revanssin paikka aina sen jälkeen, kun Dragtsma astui Interin puikkoihin, eli viimeisiin yhdeksään/kymmeneen kohtaamiseen Inter ei ole Hongalle hävinnyt. Interillä on toki loukkaantumisia, mutta niin on ollut koko pre-seasonin ajan, eikä tilanne ole tainnut itse asiassa olla missään aiemmassa Liiga Cupin pelissä näin hyvä poissaolijoiden määrän suhteen. Toki varsinkin Furuholmin ja Nymanin poissaolot ovat varmaan kaikkein vaikeimmin paikattavat, sillä itse näen heidät joukkueen tärkeimpinä pelaajina. Tärkeistä miehistä sentään Mäkitalo palaa rivistöön. Itse uskon, että maalissa aloittaa edelleen Reponen, joka on paikannut varsin menestyksekkäästi tähänkin asti Bantamoita ja Monsalvea. En kuitenkaan näe mitään eroa joukkueen iskukyvyssä, aloittipa kumpi vaan, mutta vähän oudolta tuntuisi pitkän loukkaantumisen jälkeen nähdä Monsalve nyt maalissa. Tosin jostain hänenkin on pelituntumaa saatava ennen kauden alkua.

Kotikenttäetu lienee tässä aika pieni, sillä Honka on tainnut pääasiassa pelata aiemmat pelinsä sisällä, eikä edes treenata tällä Urheilupuiston kentällä? Sitä vastoin Inter on pelannut ja treenannut ulkona.

Nykyisillä kertoimilla ei juuri peliä löydy. Harkinnassa 188betin +0,5 Interille kertoimella 1.99, mutta menee niin rajoille, että jäänee pelaamatta. Jos Vuorinen ei pelaa ja Inter on tehnyt (sopimuksellisesti) arvoituksellisen Osinachin kanssa sopimuksen ja kertoimet aasiassa sattuisivat taas (odotetusti) nousemaan, niin sitten Interiä tasoituksella lapulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


Reimat
Jäsen
Viestit: 269
Liittynyt: 11.03.2008, 11:18

Tuotto: +155.06 yks.

Palautus%: 112.87%

Panosten ka: 5.82 yks.

Vetoja: 207

Pisteitä: 83

Re: Liigacupin välierät 7.4

Viesti Kirjoittaja Reimat »

Sen verran tuohon kommentoin, että Vaasassa Reponen ei vakuuttanut, tosin ei hirveästi tarvinnutkaan, kun Vepsu taisi saada jopa yhden laukauksen maalia kohti (toisella puoliajalla ei yhtään..). Mutta tuossa tilanteessa mistä maali tuli niin tuli kyllä ihmeellisesti vastaan ja helposti Hietaharju kaverin kiersi. Muuten Interistä jäi mieleen hyvin pelannut keskikenttä. Ottivat ylhäältä kiinni ja hallitsivat peliä täysin. Grot kärjessä oli parempi kuin odotin ja Kennedy tuki hyvin laidalta. Puolustusta ei tosiaan paljoa tarvittu.

Mutta Reposta lukuunottamatta hyvä kuva jäi Interistä eli jos tuo kanukki on kunnossa niin uskoisin hänen pelaavan. Varmasti antaa hyvän vastuksen Hongalle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Veikkausliigavihjeet kymmenportaisella asteikolla, max 2% kassasta eli 20 yks.

Minikommentit


Bomber
Jäsen
Viestit: 216
Liittynyt: 14.05.2004, 16:10
Pisteitä: 5
Paikkakunta: Naantali

Re: Liigacupin välierät 7.4

Viesti Kirjoittaja Bomber »

Vähän otsikon vierestä mutta tätä on jo odotettu:

http://plaza.fi/stadion/jalkapallo/suom ... ra-vahenee

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 15:18
Pisteitä: 69

Re: Liigacupin välierät 7.4

Viesti Kirjoittaja harakka »

Vielä enemmän otsikon vierestä, ei oikeastaan edes sinnepäin, mutta Ruotsissa vaihtui pari kautta sitten 16 joukkueen sarjaan. Nyt katsojamäärät ovat laskussa ja laskevat tälle kaudelle paljon lisää kun Bajenkin tippui, ja muutenkin sarjan kiinnostavuus samassa suunnassa. Ei tuo yksittäisten pelaajien tasokaan vakuuta, kaikenmaailman janilyyskit häärää avauksessa :). Ehkä Allsvenskan-päättäjienkin olisi vaan syytä uskoa, että 14 on maksimi.

Erittäin hyvä päätös (imo) siis Suomessa, kun pudottivat kahdella 14->12. Tosin ottelumäärän nousun (26->33) vaikutuksesta katsojamääriin voi vain arvuutella. Sarjan tasoa ajatellen tuo joukkueiden määrän lasku erittäin tervetullut muutos.

Lyyski: http://www.youtube.com/watch?v=-Ab4OkWgxy8

5 min kohdalla :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin