Tänään on 19.04.2024, 03:24.

Tennis La 10.4.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis La 10.4.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Kyllähän se Odesnik otti eilen helpon voiton Malissesta ja aikas mukavalla kertoimella sitä sai vielä myöhemminkin pelattua. Tänään löytyykin sitten peli molemmista turnauksista:

CASABLANCA:

SERRA - Hanescu 2.00 (Sky Bet)

Ranskalaisen Florent Serran massakausi on alkanut tästä turnauksesta ja hyvin onkin alkanut, nyt jo välierissä voittaen matkalla Venturan, Robertin ja Garcia-Lopezin. Yksi erätappio tuli Robertille, mutta muuten Serran ei ole hävinnyt kolmea peliä enempää missään erässä. Vastustaja Romanian Hanescu on täällä joutunut rehkimään oikein kunnolla. Ekassa pelissään Niemistä vastaan kolmieräinen vääntö ja eilen Gasquetia vastaan tiukka kaksi ja puolituntinen vääntö. Ja nämä pelit peräkkäisinä päivinä, joten voipi ruveta jo painamaan miehen jaloissa. Hanesculla hieman parempi saldo massakentiltä (Hanescu 77-43, Serra 50-43), mutta tasoitusta Serra saa miesten aiemmista kohtaamisista joita Ranskalainen johtaa voitoin 3-0. Viime kaudella Gstaadin massalla Hanescu luovutti ensimmäisen erän tappion jälkeen ja vuonna 2008 Ranskan Avoimissa Serra otti myös voiton massalla. Kolmas voitto onkin kaukaa vuodelta 2005 Cincinnatin kovalta. Hanescu oli täällä viime kaudella puolivälierissä, mutta Serra laittoi paremmaksi ja oli finaalissa häviävä osapuoli Ferreroa vastaan. Uskonkin että tällä kertaa Serra haluaa korjata erheen ja voittaa koko paskan.

HOUSTON:

ODESNIK - Querrey 3.23 (Pinnacle)

Jatketaan Odesnikin puolesta pelaamista sen verran helpolla kaatui Malisse eilen. Eilisestä topicista löytyy Odesnikin alkukaudesta tekstiä joten sieltä voi lukea, ettei mitenkään erikoisemmin miehen alkukausi ole alkanut ennen kuin päästiin Houstonin massalle. Houstonissa matka edennyt ilman erätappiota ja mahtaako tulla vieläkään kun vastaan asettuu maamies Querrey joka on täällä kaatanut Kavcicin ja Massun. Querrey ei todellakaan ole massakenttien peluri sitä osoittaa jo miehen saldokin 13-20 (Odesnikin saldo massalta 52-36). Querreyllä tältä kaudelta alla yksi turnausvoittokin, mutta se tuli Memphisin sisäkovilta missä miehen taidot ja tykkisyötöt pääsevät oikeuksiinsa. Uskonkin että tykkisyöttönsä ansiosta mies on täälläkin näin hyvin pärjännyt ja vaikka vieläkään ei kunnon massataituri vastaan tuli niin nyt olisi jo aika pudota pelistä pois. Odesnik on voittanut miesten ainoan kohtaamisen vuonna 2006 Calabasasin kovilta. Odesnikin yli 3 kertoimet ovat kyllä täysin hatusta vedettyjä joten kyllä näihin on mielestäni pakko tarttua.

Zeballosia vielä mietein Chelaa vastaan, mutta päätin jättää kohteen kokonaan pois kun tuosta Chelastakaan ei koskaan tiedä millä mielellä siellä pelataan. Ja toinen asia mitä tarvisi ruveta tarkkailemaan on se että huomenna alkaa Monte Carlon turnaus ja ketä näistäkin miehistä on sinne menossa niin onhan se aika rankkaa lentää Houstonista Atlantin yli ja ruveta heti huomenna pelaileen. Taisi olla Gonzalezilla tuo asia takaraivossa kun tappio eilen tuli??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


eccissos
Jäsen
Viestit: 28
Liittynyt: 20.09.2007, 10:08

Tuotto: +266.50 yks.

Palautus%: 228.74%

Panosten ka: 25.88 yks.

Vetoja: 8

Pisteitä: 6

Re: Tennis La 10.4.

Viesti Kirjoittaja eccissos »

Querrey, S-Odesnik, W
Voitettujen erien lukumäärä: Odesnik +1,5 1,80 Unibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 14:56
Pisteitä: 3528
Paikkakunta: Out of space

Re: Tennis La 10.4.

Viesti Kirjoittaja timo »

Samoja ajatuksia kuin grenbergillä ja eccissoksella.
Ja hienoa nähdä uusia tennispostaajia! Ei muuta kuin lisää tipsejä ja osallistumista keskusteluun täällä karvapallo-osiossa!

Itse tosin skippaan tuon Serra - Hanescu väännön. Pidän vanhus-Hanescua yhä vaarallisena, vaikka Jakke ja Gasquet eivät ehkä juuri
näissä matseissa olleetkaan kovia mittareita. Romanialainen kuitenkin pelasi hyvää volley-peliä ja syöttökin kulki.
Ja taannoin nappasi erät jopa Gonzolta ja Federeriltä! Serra täällä viimeksi finaalissa, mutta Hanescu putosi juuri mestari Ferrerolle niukasti QFinaalissa.
No, peukut pystyyn, että Serra voittaa!

Odesnikin suorat kertoimet jo syöty, mutta eccissoksen löytöön on satsattava eli

S.Querrey - W.Odesnik +1.5 sets @1.80 Unibet OK

Ehdin jo aamulla vetää samaa vetoa 188Betille kertoimella @1.75 (nyt @1.70), mutta laitetaan lisää kun sopiva kerroinkin löytyi!
Grengergillä matsista ansiokas ennakko, mutta muutama näkökohta täältäkin. Odesnik on suh hyvä vastaanottaja ja alusta ei
ole kaikkein nopeimpia, joten Querreyn syötön merkitys jää pienemmäksi. Sam tosin piti itseään Djokovicia tiukilla Davis Cupissa ja nappasi
tältä erän. Katselin tuon matsin ja täytyy sanoa, että Querrey pelasi massalla paremmin kuin odotin! Lisäksi Odesnik on harvoin kyennyt
ATP-tasolla pitämään pelitasoaan korkealla montaa matsia peräkkäin.
Joka tapauksessa uskon, että Wäinö kykenee nappaamaan ainakin erän!


PS.Pelionnea kaikille!

PS. Suomen ***** yksilöurheilija Jarkko "*****" Nieminen :wink: kohtaa tänään Monte Carlon karsinnoissa ekalla Bubkan, josta ei pitäisi
olla hälle vastusta! Nieminen kertoi Hanescu-tappion jälkeen, että ajatukset olivat jo ehkä "liikaa" täällä Monte-Carlon karsnnoissa.
Toivotaan, että pääsee pääsarjaan ja saa edes säädyllisen kaavion ja etenee korkealle!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin