Tänään on 20.04.2024, 04:41.

20.12. Fulham - Chelsea 0-1

Raportoi katsomistasi peleistä sekä pelaa ottelun jälkipelit täällä.
Vastaa Viestiin
cpsof95
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 10.11.2003, 17:27
Pisteitä: 4
Paikkakunta: Lahti

20.12. Fulham - Chelsea 0-1

Viesti Kirjoittaja cpsof95 »

Vastakkain Loftus Roadilla sarjanelonen ja -kolmonen, joten tasainen vääntö lienee edessä, jossa kotijoukkueella lievä suosikkiasema. Tai niinhän se yleensä olis, mut nyt on kyseessä Englannin Valioliiga, jossa on kolme valiojoukkuetta ja 17 sekalaista porukkaa.

Toisen puoliajan alku jäi näkemättä, mut ainakin kaikilta muilta osin peli pyöri melko lailla saman kaavan mukaan. Chelsean taiturit pyöritteli palloa ympäri keskikenttää ja Fulhamin miehistö rikkoi ja roiski palloja kärkeen Sahalle. Eipä ollu kuitenkaan Sahasta paljoa iloa, kun Desailly oli herra ja hidalgo Chelsean alakerrassa. Lähinnä Saha pääs kuviin itkiessään omille, joukkuekavereiden tai tuomareiden huonoille suorituksille.

Fulhamin valopilkkuina oli keskikentän taituri Malbranque ja vasemman laidan puurtaja Boa Morte. Van der Sar torjui maalissa taidolla ja tuurilla. Tosiasia oli, että Chelsean toinen maali oli paljon lähempänä kuin Fulhamin ensimmäinen. Fulhamilla oli pelin aikana korkeintaan kaks ees kohtuullista maalintekopaikkaa. Mut eipä Chelseallakaan niitä ihan tolkuttomasti ollut. Joukkue kyllä hallitsee pallon veivaamisen keskikentällä (pallonhallinta tais olla Chelsealla selvästi yli 60%), mut hyökkäyksestä puuttuu sellanen terävyys ja juonikkuus, ja tällä saralla sanoisinkin ManU:n ja Arsenalin olevan pykälää parempia.

Chelsean vahvimmat ja heikommat lenkit oli puolustuksessa. Desailly oli ohittamaton, mut oikeassa laidassa Johnson ja Terry oli satunnaisesti pulassa erityisesti Boa Morten kanssa. Mielessä pyöri, mitenköhän mahtavat kyseiset pojat kestää aikanaan Old Traffordilla Giggsiä vastaan, kun lisäksi pidettävänä ei ole Saha vaan muutama muu tunnettu henkilö...

Optimaattori oli antanut ennen peliä arviot 28,6-31,5-39,9. Pelin jälkeen sanoisin, että esim. 20-28-52 ei olis ollut yhtään liikaa Chelsealla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin