Tänään on 25.04.2024, 05:13.

12-13.5, Suomen Cup

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
tallipoika
Jäsen
Viestit: 2431
Liittynyt: 02.03.2003, 12:00
Pisteitä: 1876
Paikkakunta: Turku

12-13.5, Suomen Cup

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

TPV (+2)- Honka,1, 2.01 , 30*, 10bet

Honka lähtee TPV-otteluun hieman muuttuneella kokoonpanolla sitten viime liigaottelun.

- TPV:tä vastaan avauksessa on vain Borre (Aleksandr Kokko) sellaisista, jotka ovat pelanneet enemmän liigassa. Muut ovat sitten sellaisia, jotka ovat pelanneet vähemmän tai eivät ollenkaan. Tietysti vaihdossa on pelaajia, mutta Borre on enemmän pelanneista ainoa avauksessa, Remmel paljastaa.(Hongan kotisivut)

TPV ei säästele ukkoja

Eli joukkueet Ykkösen pohjalta, ja Veikkausliigan kärkipäästä, mutta kun Honka tulee reserveillä, niin ero kaventuu aika paljonkin.., ja Honka hallitsee usein peliä, mutta viimeistely ei vakuuta(2x0m / 4 ott) -> kuten eräs valm tokaisi "leikkivät Barceloonaa pallonhallinnassa", mutta materiaali ei oikein riitä!

- Muista kohteista mm TPS ei antanut reservejään ma ÅIFK:n käyttöön, koska Cup viikolla ja Inter-derby la, tuo viittaa siihen että reservipitoisella voitaisiin olla liikkeellä, vastuskin 3 divarista
- Interillä kapea miehistö, joten ei kauheasti varmaan rotaatiota
- Jarolla on lähes kaikki pelaajat käytettävissä. Heikki Aho palaa kokoonpanoon, samoin Papa Niang. Käytettävissä on myös pitkistä loukkaantumisista toipuneet Jani Sarajärvi ja Jari Sara. Pois varmuudella on Janne Vellamo pohjevamman takia ja Alexei Eremenko Junior takareisivamman vuoksi.
- VPS koitti aikaistaa omaansa, mutta SPL ei suostunut

Vaasan Palloseura matkustaa torstaina Poriin pelaamaan Suomen cupin 5. kierroksen ottelua kakkosessa pelaavaa FC Jazz-j:tä vastaan. Samainen porilaisryhmä tiputti VPS:n viime kaudella cupin 7. kierroksella.

Vaikka VPS:llä kokemusta Jazz-j:stä onkin, vaasalaisten päävalmentajalla Tommi Pikkaraisella sitä ei ole. Hän pitää porilaisia hyvänä kakkosen joukkueena. Jazz-j:ssä pelaa muiden muassa Joonas Laurikainen, joka vielä viime kaudella oli Pikkaraisen tavoin Pietarsaaren Jarossa.

Pikkaraisen mukaan VPS:n kokoonpano muuttuu viime perjantain TPS-pelistä muiden muassa siten, että nuoret pelaajat saavat vastuuta.

-Viikon päätapahtumamme on sunnuntaina. Sillä on tiettyjä vaikutuksia kokoonpanoon, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että ehdottomasti haluamme voittaa, Pikkarainen sanoi.

Loukkaantumisten vuoksi VPS:n riveistä puuttuvat Brian Pope, Joacim Tuuri ja Sami Salmi. Jan Bergin tilanne on Pikkaraisen mukaan epävarma. Jyrki Saranpää ajettiin TPS-pelissä kentältä, minkä vuoksi hän huilaa torstaina ja sunnuntaina. Valtter Laaksosen korttitili täyttyi edellisessä pelissä, minkä vuoksi cupin peli jää myös häneltä väliin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JoneSS
Jäsen
Viestit: 183
Liittynyt: 02.03.2004, 15:38
Pisteitä: 12
Paikkakunta: Kokkola

Re: 12-13.5, Suomen Cup

Viesti Kirjoittaja JoneSS »

GBK - MP 32 - 28 - 40

GBK on saanut lopulta talven vaikeuksien jälkeen kasaan kelpo jengin kakkoseen. MP tasoltaan ykkösen pohjaa ja luokkaero joukkueiden välillä on varmasti olemassa, mutta ei sen suuren suuri pitäisi olla. GBK aloittanut kakkosen vakuuttavasti ja MP ykkösen kontaten. Tasainen peli ja yli 40 pinnaa vierailijoille en saa vaikka miten kääntelee. Veikkauksen 3,40 GBK:lle on hyvä tarjous mielestäni. Itse kierrätän pelit Jipon, Ranskan ja Baselin kautta, joista Jippo tuntuu parhaalta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jormajanis
Jäsen
Viestit: 273
Liittynyt: 26.08.2009, 17:18
Pisteitä: 25

Re: 12-13.5, Suomen Cup

Viesti Kirjoittaja jormajanis »

Baselilta sivussa edelleen ykköspyssy Streller 21 maalia eikä 13 maalin mies Freikään ole 90 minuutin kunnossa, joten varoisin tuota 1,10 kerrointa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

2,5 miljoonan euron liikevaihdolla sahaa pyörittävä Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ilman yläasteen päästötodistustakin ymmärtää yhteiskuntaa huomattavasti paremmin kuin lukuisat tohtoritason asiantuntijat

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Re: 12-13.5, Suomen Cup

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Mulla GBK lähtee Veikalta suurimmaksi osaksi Nurmo, 1.55, ML:n kautta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin