Tänään on 19.04.2024, 04:31.

MM-kisat 2010: Waddle ei ylläty Walcottin lähdöstä

Vedonlyöntiblogit. Vedonlyöntivihjeet ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
sportblogger
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 26.05.2010, 15:08
Pisteitä: 0

MM-kisat 2010: Waddle ei ylläty Walcottin lähdöstä

Viesti Kirjoittaja sportblogger »

Arsenal-pelaaja Theo Walcott ei päässyt Englannin 23-pelaajan MM-joukkueeseen, ja se ei ole mikään yllätys entisen Englannin wingeri Chris Wadllen mielestä.

17-vuotiaana Walcott oli shokkivalinta 2006 kisoihin Saksassa, mutta sen jälkeen pelaajaa ei ole kehittynyt tarpeeksi, sanoo Waddle.

”Sen jälkeen kun näin hänet Southamptonia vastaan ensimmäisen kerran ja tähän päivään saakka hän ei ole muuttunut pelaajana ollenkaan,” sanoi Waddle.

”Minulla ei ole mitään häntä vastaan mutta ei ole yllätys että hän ei päässyt mukaan.”

Walcott, 21, oli avauskokoonpanossa Englannin MM lämmittelyotteluissa Meksikoa ja Japania vastaan, mutta kuului samalla niiden seitsemän joukkoon jotka tiputettiin 30-pelaajan ryhmästä Fabio Capellon toimesta. Muut olivat Darren Bent, Adam Johnson, Scott Parker, Michael Dawson, Leighton Baines ja Tom Huddlestone.

Entinen Arsenal-puolustaja Martin Keown teki töitä Walcottin nykyisen pomon, Arsene Wengerin alaisuudessa ja on nähnyt ranskalaisen muokkaavan pelaajat kuten Thierry Henry ja Cesc Fabregas maailmanluokan pelaajiksi.

Tottenhamin Aaron Lennon, Aston Villan James Milner, Manchester Cityn Shaun Wright-Phillips ja Chelsean Joe Cole ovat kuitenkin valittu Walcottin edellä, ja Keown epäilee että Walcottin tarvitsee vielä kehittyä henkisesti.

“Hän juoksee pelottavalla vauhdilla, ja on nopea, mutta kun hän pääsee tiettyihin tilanteisiin niin hän ei vain onnistu ajattelemaan tarpeeksi nopeasti vetäytyykö, ampuuko vai yrittääkö mennä itse?” Keown kertoi BBC Radio 5:lle.

“Päätöksien teko on hänen ongelmansa, ja hän ei ole vielä ratkaissut sitä.”

Wenger osti silloin 16-vuotiaan Walcottin Southamptonista 2006 tammikuussa £5 miljoonan siirtosummalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sportblogger
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 26.05.2010, 15:08
Pisteitä: 0

John Terry vakuuttaa että kumppanuus Ledley Kingin kanssa tu

Viesti Kirjoittaja sportblogger »

John Terry on vakuuttunut että kumppanuutensa Ledley Kingin kanssa tulee olemaan menestys heti kun he astuvat kentälle Englannin 2010 MM-kisojen avausottelussa USA:ta vastaan.

Rio Ferdinand on ulkona kisoista loukkaantumisen vuoksi ja matkaa kotiin ensi viikolla, joten Capello on valinnut Terrylle Englannin puolustuksen sydämeen toisen partnerin.

Tavallisten olosuhteiden alaisena minkäänlaisen ystävyyssuhteen luominen on vaikeampaa Kingin kroonisen polviviasta johtuen, jonka takia hän tekee suurimman osan kuntoharjoittelustaan kuntosalilla.

Mutta Terry luottaa jaettuun kokemukseen kuuluisalla Senrab Boys Clubilla, joka tulee olemaan toimivan kumppaanuden perustana.

"Jalkapalloa ajatellen olemme aina olleet hänen kanssaan ymmärryksessä," sanoi Chelsea-kapteeni.

"Saimme aina kuulla kunniamme kun häiritsimme muita puhumalla ja meidät laitettiin juoksemaan ympäri kenttää. Olemme pitäneet yhteyttä siitä saakka ja seuranneet toistemme jalkapallouria."

Se lisää uskomusta sille että Englanti ei välttämättä kaipaa Ferdinandia mahdottomista kun Manchester Unitedin puolustaja sanoo hyvästit joukkueelle. Hän tiesi MM-kisojensa olevan ohi samantien kun kaatui Emile Heskeyn taklauksen seurauksena ensimmäisenä harjoituspäivänä.

"Tiesin että en pystyisi pelaamaan MM-kisoissa jo ennen kuin sain tulokset - odotin vain varmistusta," hän sanoi.

"Yritin päästä taklaamaan häntä takaapäin - hän ei oikeastaan nähnyt minun tulevan - ja menetimme tasapainomme jonka seurauksena Emilen paino tuli polveni päälle.

"Se ei ollut ollenkaan hänen vikansa. Se oli vain hirveä sattuma joka voi tapahtua milloin tahansa ja sillä ei ollut mitään yhteistä aikasempien loukkaantumisieni kanssa".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


sportblogger
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 26.05.2010, 15:08
Pisteitä: 0

Jalkapallon MM-2010: Wayne Rooneyn ja Ashley Colen paluu har

Viesti Kirjoittaja sportblogger »

Päävalmentaja Fabio Capellon tarjoama piristysruiske perjantaina Algeriaa vastaan pelaavalle Englannin joukkueelle on enemmän kuin tervetullut Wayne Rooneyn ja Ashley Colen palattua takaisin harjoituksiin.

Parivaljakolta jäivät maanatain harjoitukset väliin Colen toipuessa vanhoista vammoistaan ja Rooneyn parannellessa nilkkaansa tullutta kolhua avausottelussaan USA:ta vastaan viime lauantaina.

Onneksi molemmat pelaajat olivat tarpeeksi hyvässä kunnossa palatakseen harjoituksiin tänä aamuna, Englannin jatkaessa valmistautumistaan perjantaina Kapkaupungissa pelattavaan C lohkon otteluun Algeriaa vastaan.

Ledley King on kuitenkin yksi poissaolijoista. Varmuus Tottenhamin kapteenin mukanaolosta MM-kisojen loppumetreille asti on vaakalaudalla Kingin jouduttua jättäytymään pois USA-ottelusta nivusvammansa vuoksi.

Vaikka englantilaisen jalkapalloseuran Tottenhamin manageri Harry Redknapp onkin vihjannut Kingin olleen magneettikuvauksissa ja mahdollisesti olevan poissa pelistä kolme viikkoa, Englannin Jalkapalloliitto on toistaiseksi kieltäytynyt spekuloimasta kuinka kauan puolustaja joutuu olemaan syrjässä.

On kuitenkin epätodennäköistä, että King tulisi olemana mukana ennen semifinaaleja, mikäli Englanti sinne asti yltää.

Sillä välin Evertonin puolustaja Leighton Baines on paljastanut olevansa valtavan pettynyt Capellon päätöksestä jättää hänet pois MM-joukkueesta.

23-vuotias on myös rytännyt spekuloinnit, joiden mukaan Capello olisi sivuttanut hänet koti-ikävän vuoksi.

Baines hävisi Colen takaa vasemmalta numeron kakkosen laitapakki paikan Aston Villan Stephen Warnockille, vaikka Baines pelasikin kansainvälisen lämmittelyottelun Meksikoa vastaan.

Warnock ei ollut mukana tässä pelissä eikä Japania vastaan pelatussa ystävyysottelussa, mutta Capello piti kuitenkin Warnockia parempana vaihtoehtona Bainesin sijaan, Capellon vähentäessä maajoukkueensa määrää 30 pelaajasta 23:een.

”Täytyy myöntää, että se oli valtava pettymys vaikka tiesinkin etten ollut varmistettu pelaaja. Yllätys oli yhtä suuri niin minulle kuin muillekin joukkueen pojille”, Baines sanoo.

”Olin pettynyt, koska tiesin etten ollut pelannut parhaalla mahdollisella tavalla Meksikossa ja puhuin tutulle toimittajalle pelin kulusta”, Baines lisää.

”Keskustelun lopussa minulta kysyttiin tulemmeko ikävöimään perheitämme meidän ollessa poissa heidän luotaan ja minä vastasin myöntävästi, mutta se on taakka jota jokaisen pelaajan on kannettava.”

”En häpeä sanoneeni ääneen, että perheen luota pois oleminen on raskasta ja hankalaa, mutta en ole ainoa pelaaja joka ajattelee niin.”, Baines tähdentää.

”Jos sinulla on tuore uusi perhe ja joudut olemaan pitkiä aikoja poissa, on vain luonnollista ajatella niin. Kun seuraavana päivänä luin lehtiotsikot haastattelustani, olin shokissa ja järkyttynyt.”

”En maininnut kertaakaan sanaa koti-ikävä. Tunsin, että sanojani oltiin vääristelty. Minusta sai helposti valittajan kuvan, joka on kaukana siitä millainen olen normaalisti.”

Baines lisää, ”Olin yhtä valmis lähtöön kuin kuka muukin tahansa pelaaja ja perheeni seisoi takanani 100 prosenttisesti, joten oli todella pettynyt kun herra Capello kertoi minulle etten pääsisi mukaan.”

”Jalkapallo oli kuitenkin pääsyy poisjäämiseeni eikä lehtikirjoituksilla ollut mitään osaa eikä arpaa päätökseen. Kunnioitan Capellon päätöstä ja toivon hänelle sekä koko joukkueella parasta ja paljon onnea peleihin.”

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin