Tänään on 17.04.2024, 00:13.

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Vedonlyöntiblogit. Vedonlyöntivihjeet ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

3.11.2009 - Blogikirjoitus 10

Pietro ei tällä hetkellä ole lainkaan vedossa.

Kuten edellisessä kirjoituksessa jo pääsin mainitsemaan, viimeaikaiset tulokset vedonlyönnin saralla ovat olleet kevyesti ilmaistuna pettymyksiä. Tätä kurjuutta seurasi jälleen yksi miinusvoittoinen viikonloppu, joka oli murheellisia vetoja täynnä. Käydäänpä asiaa läpi hieman tarkemmin muutaman esimerkin kautta.

Fulhan vastaan Liverpool ja areenana Craven Cottage. Mopon kanssa on tapana, että käydään valitsemamme peli aika tarkasti läpi jo ennen kuin tarkistetaan kertoimet kyseisessä ottelussa. Tämä siis silloin jos ottelupari vaikuttaa vähänkään mielenkiintoiselta, tai siltä että siitä olisi mahdollisuus löytää pelattavaa. Tämä ottelu oli meidän mielestämme koko kierroksen mielenkiintoisin ja saatoimme sortua (ja sorruimmekin) tässä selvään ylianalysointiin joka hyvin usein johtaa väärän pelivalinnan tekemiseen. Olimme käyneet läpi, että koska Liverpool onnistui edellisenä viikonloppuna erittäin tärkeässä ottelussa kaatamaan Manchester Unitedin, sen taso saattaisi taas heilahtaa ja tästä syystä olla suurissa ongelmissa Fulhamin vieraana. Kävimme myöskin läpi, että Roy Hodgson (tuo Suomen A-Maajoukkueen entinen päävalmentaja ja lähes betonimaisen harmauden omaava ryppynaama, joka vei Suomen taas kerran "melkein" kisoihin asti) on osoittanut olevansa oikea mies johtamaan Fulhamia, jonka puolustuspelaaminen on Valioliigan parhaimmistoa. Lisäksi joukkueella on muutenkin käytössään oikeastaan kohtalaisen hyvä pelaajamateriaali, ja pisteenä i:n päällä hyörii joukkueen kapteeni, pelillinen ja henkinen johtaja Danny Murphy (ex-Liverpool). Lisäksi kävimme myös luonnollisesti joukkuiden kokoonpanot läpi ennen kuin menimme tarkastelemaan lähemmin kertoimia. Kertoimet peliin olivat suotuisat ja Fulhamille tarjottiin jopa niin suurta kerrointa kotivoitosta, että se sai meidät epäilemään onko kotijoukkueella mitään mahdollisuutta tässä otteluparissa. Liverpoolin vierasvoitolle annettiin jossain vaiheessa kertoimeksi tasan 2, ja tässä kohtaa teimme suurimman virheemme: "Mutta jos tosissaan miettii, niin onhan Liverpoolilla ihan helvetin kova materiaali ja rutiini verrattuna Fulhamiin", sanoin Mopolle. Mopo nyökkäsi. "Lisäksi, katsoo asiaa sitten miltä kantilta tahansa niin eihän tolla menneen viikonlopun United voitolla voi olla kuin positiivinen vaikutus Poolin peliin. Vihdoinkin ne on saanut junan takaisin raiteilleen ja alkaa napsia pisteitä", jatkoin. Yhdessä tultiin sitten tietysti siihen tulokseen, että jos sen tason joukkue kuin Liverpool saa vieraspelissä Fulhamia (vaikka kohtalaisen hyvä joukkue tänä vuonna onkin ollut) vastaan näinkin hyvän kertoimen, on se pakko käyttää hyväkseen. Muutama satanen punapaitojen puolesta ja siinä sitä sitten taas ollaan. 1 - 1 tasoitusmaalin jälkeen pieni toiveenkipinä syttyi jälleen, mutta Pool jäi auttamatta toisella jaksolla Fulham-merkkisen puskutraktorin alle. Tästä tultiin jälleen siihen tulokseen, joka on ollut meidän ainainen riesa, että ylianalysointi ja ns. "väkisin vedon tekeminen mukamas hyvää kerrointa silmällä pitäen, ja omat analyysit täysin sivuten" on hölmöä. Vaikka voihan asiaa toisaalta ajatella myös niin että tämä oli kauneusvirhe Liverpoolin vihossa ja tuo 2.0 oli täysin pelattava kerroin ja joukkueen olisi pitänyt onnistua Fulhamilta kolme pistettä hakemaan. Olisi pitänyt.

Toisen erittäin heikon pelivalinnan Pietro ottaa omaan piikkiinsä. Ottelussa kohtasivat alkukauden säälittävä rämpijä Portsmouth ja Wigan, tuo keskikastin joukkue joka kuuluu omassa vihossani siihen hienoon ryhmään johon lasken myös seuraavat joukkueet: Bolton, Blackburn, West Ham.. Ryhmää kutsutaan nimellä "harmaata paskaa" (sori vaan Wigan, Bolton ja blaaa.... fanit). Pompey siis kauden ehdottomasti kovin alisuorittaja vain yhdellä voitolla kymmenestä ottelusta. Wigan sen sijaan pelannut kauden alun toiveita herättelevästi. 4 voittoa ja 1 tasapeli joita kuitenkin kompensoi 6 tappiota. Niin tai näin, kotona tai vieraissa Wiganilla on, tai ainakin oli kaikki mahdollisuudet napata tärkeät kolme pistettä pisteautomaatti Pompeylta. Mutta kuinkas sitten kävikään? 3.75 kerroin (muistaakseni) ja muutama satalappunen hävisivät kuin tuhka tuuleen kun Portsmouth suorastaan nautiskeli Wiganin kustannuksella lyöden taululle rumat 4 - 0 lukemat. Hyi. Tämä on ollut suorastaan trendi viime aikoina, ja huonoista pelivalinnoista ei voi syyttää ketään muita kuin itseään. Toivottavaa on, että alkuviikon Champions League ottelut tarjoavat pelattavaa, muuten täällä aletaan heittämään 4 - 5 kohteista pitkävetolappua Veikkaukselle jossa pelit ovat SM-Liigaa ja korisliigaa sekaisin ja aletaan toivomaan jättipottia. Näin syvälle emme kuitenkaan ihan vielä ole valmiit vajoamaan.

Vielä yksi juttu. ESBC on laittanut jo ilmeisesti jonkin aikaa sitten markkinoille tarjouksen, jossa jokaista uutta pelitiliä vastaan saa yhden viikon ajalle ilmaiset NHL-vihjeet ESBC:lta. Pelitilejä voi siis availla Expektille, Pinnaclelle, Unibetille ja muille suurille vedonvälittäjille. Itse huomasin tämän tarjouksen vain muutama päivä sitten ja tarkoitus onkin lyödä tässä muutama kärpänen yhdellä iskulla. Selitän tarkemmin: Tarjous sinänsä ei varmaankaan kaikkien korvaan kuulosta kovinkaan mielekkäältä. Onhan ESBC:n maine ahneena vihjepalveluna levinnyt jo kaikkien kiinnostuneiden korvaan. Itse kuitenkin, kuten jo monen monta kuukautta sitten kirjoitin, olen muutaman uuden pelitilin tarpeessa ja hulluhan se olisi joka ei 25/50 euroa/pelitili kustannuksilla ottaisi itselleen kuukaudeksi ilmaiseksi useamman sadan euron arvoisia NHL vihjeitä. Olivat ne sitten tuon rahan arvoisia tai eivät, mutta aivan varmasti ovat muutaman hassun satalappusen arvoisia.

Tarkoituksena ei siis missään nimessä ole alkaa pelaamaan täysin yksi yhteen näiden ESBC:n vihjeiden mukaan, vaan ainoastaan ottaa pientä osviittaa näistä vihjeistä ja saada näin täysin uusi näkokulma omien NHL-analyysien kaveriksi. Koska NHL-pelaaminen on meillä lähes olematonta, olemme hyvin optimistisia että näillä ilmaisvihjeillä ja omilla analyyseillämme saamme NHL:sta ensi kuun aikana paljon hyvää omaan pelikassaamme. Näin tietysti ainakin toivotaan ja innolla lähdemme tätä uutta ideaamme pian toteuttamaan. Tästä aiheesta tulette varmasti kuulemaan paljon tulevissa blogikirjoituksissamme. Tarkoituksena olisi varmaan tehdä niin, että mikäli kertoimissa ei ole kuin marginaalisia eroja niin keskittäisimme NHL-pelaamisen vain yhdelle tai kahdelle pelitilille asioiden selventämiseksi. Näistä asioista lisää kuitenkin myöhemmissä kirjoituksissa.

Tuli tällä kertaa vähän turhan pitkä kirjoitus, toivottavasti jaksatte pysyä Pietron ja Mopon seikkailuissa kartalla. Kiitos palautteessa. Tack och ädjö!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

8.12.2009 - Blogikirjoitus 11

On aika palata takaisin sorvin ääreen taas pitkästä aikaa. Muutama uusi projekti on hieman vienyt aikaa viime aikoina, mutta onneksi taas löytyi sitä aikaa kirjoitella kuulumisia ja ajatuksia tähän blogiin. Pidemmittä puheittä takaisin vedonlyönnin maailmaan.

Englannin Valioliigan alussa kaverin kanssa löin maailman tyhmimmän vetoni. 50 euroa olisin rikkaampi, jos Michael Owen onnistuisi iskemään +20 häkkiä punaisille pahoilaisille kauden aikana. Tällä hetkellä tilanne näyttää hyvin huonolta, ja pystyn jo hyvin todentuntuisesti näkemään miten 50 euron sileä setelini vaihtaa omasta lompakostani kaverin vastaavaan. Karua. Joskus sitä ihminen on niin tyhmä, että hävettää.

Onneksi on kuitenkin tullut pelattua muutama hyväkin veto viime aikoina. Eurooppa Liiga on osoittautunut Pietrolle ja kumppaneille todelliseksi rahasammoksi viime aikoina. Runsasmaaliset ottelut ovat tarjonneet paljon hyvää pelattavaa, ja loppuviikolla Canal plussalta seurattuna Livenä pelatut ottelut ovat tuottaneet lähes poikkeuksetta rahaa omalle pelitilille. Täytyy kuitenkin olla rehellinen itselleni, ja muille lukijoille. Pelitilimme saldo on tippunut hälyttävän paljon viime aikoina. Parhaimmillaan kävimme jo 5000 euron paikkeilla, ja nyt olemme vajonneet hieman alle 2000 euron. Tästä lähteekin syyttävä sormi ESBC:n NHL-vihjeiden suuntaan, joita ei totisesti ole tarkoitettu satunnaisesti pelattavaksi. Eihän tästä voi ESBC:tä tietenkään syyttää, ja oma systeemimme noiden ilmaisten NHL-vihjeiden pelaamiseen meni aivan täysin perseelleen suoraan sanottuna. Tästä kuitenkin enemmän lähitulevaisuudessa.

Olipa paska kirjoitus tällä kertaa, vähän ketuttaa vähäinen raha pelitilillä. Oli miten oli parempaan olisi pystyttävä. Lupaan parantaa kirjoitusten tasoa ensi kertoihin. Nyt väsyttää ja haluan nukkumaan.

Palaillaan asiaan kun on parempi päivä. Adios.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Ei blogikirjoitusta tällä kertaa, mutta tässä kirjoituksessa Pietro yrittää veikata oikein kaikki illan Mestareiden Liigan ottelut.

Atl. Madrid - Porto X @ 3.55
Besiktas - CSKA Moskova 1 @ 2.56
Chelsea - Apoel 1 @ 1.32
FC Zurich - AC Milan 2 @ 1.43
Juventus - Bayern 2 @ 3.65
Maccabi Haifa - Bordeaux 2 @ 3.40
Marseille - Real Madrid 2 @ 2.38
Wolfsburg - Man Utd 2 @ 4.00

Nyt on mielenkiintoinen kierros minun mielestäni. Unitedille ja Bayernille tarjolla niukat ylikertoimet ja Chelsealle ja Realille reilut ylikertoimet. Kaksi jälkimmäistä lähtevät singlenä, ja pelataan sitten United ja Bayern vielä tuplina näiden molempien "huippukohteiden" eli Real Madridin ja Chelsean kautta. Eikai noihin muihin kannata edes vaivautua. Mutta hei jätkät, mua vaan hämmästyttää tämä Ancelottin joukkueen kerroin. Siis mulla menee tämä IHAN yli hilseen, minkä ihmeen takia Chelsea saa 1.32 kotipelissään. Tiedostan kyllä että on mennyt jo jatkoon ja kakkosjengi pelaa, mutta silti 1.32. Mun mielestä aivan liikaa tästä kohteesta. Saatan olla ihan kujalla, mutta Pietro aikoo panostaa isosti tähän. Pistäkääpä kommenttia jos siltä tuntuu.

PS. Blogista ei ole tarkoitus tulla tälläinen spämmäily-blogi, mutta välillä on kiva arvailla pelien tuloksia.

pietromopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

13.12.2009 - Blogikirjoitus 12

Rakas veto.

Vihaan sitä kun...

Vaikutat aina olevasi parempi kuin todellisuudessa oletkaan.

Koskaan ei sinusta voi ottaa selvää, vaikka vaikuttaisit ennakolta selvemmältä kuin Pukki aattona.

En pääse sinusta eroon, vaikka joskus haluan sitä eniten tässä maailmassa.

En voi syyttää sinua, jos en saa rahojani takaisin koska loppupeleissä vika on aina minussa.

Olet täydellinen, mutta silti niin paljon sinua voisi parantaa.

Tunnut aina menevän oikein kun sinua en tarvitse, ja aina väärin kun sinua tarvitsisin.

Tunnut olevan erittäin hyvä pitämään puoliasi, ja otat aina takaisin kaiken minkä olet joskus antanut.

Sinua on mahdoton huijata tai hämätä. Olet tarkka kuin koira ja varma kuin kallio.

Tunnut olevan epäoikeudenmukaisin asia tässä maailmassa. Olet niin reilu kavereilleni ja tuttavilleni, mutta niin mahdottoman ilkeä ja häikäilemätön minulle.

Pystyt kääntämään 3 - 0 pelin 5 minuutissa 3 - 4 peliksi, eikä tämä ole sinulle läheskään aina mitenkään mahdottomuus.

Sinua pitää kohdella aina kun omaa vaimoa. Hellästi, kuin kukkaa kämmenellä. Sinua pitää kunnioittaa ja rakastaa jotta sinä annat minulle jotain takaisin.

Olet kertakaikkiaan yksi parhaista asioista tässä maailmassa...



Terveisin Pietro Mopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Terve taas kaikille pelureille. Viime aikoina on löytynyt onneksi mukavasti aikaa blogin kirjoitteluun, johtuen työtahdin hiljentymisestä. Toisin sanoen Pietron Pajalla ollaan nostettu jalka pois kaasulta ja tullaan rullailemaan nätisti ja leppoisasti joulunpyhiin saakka - ja niiden yli. Vedonlyönti ei kuitenkaan lopu edes jouluna, mutta ennen uutta vuotta lomareissu tulee sekoittamaan hieman normaalia päiväjärjestystä. Pelikassasta ja viime aikaisista peleistä vielä sen verran, että tähään päivään lähdimme tarkkaan ottaen 1853 euron pelikassalla, josta olisi tarkoitus päästä sinne 2500 euroon ennen vuoden vaihdetta. Vähimmäistavoite. Tänään ohjelmassa on ollut tietysti Valioliigaa, Eurooppa Liigaa ja mahtuipa joukkoon myös yksi Ranskan Ligue Ykkösen peli. Palataan noihin peleihin tarkemmin piakkoin.

Hieman on tullut myös asetettua itselle tavoitteita nyt kun vuosi on vaihtumassa ja tutut uudenvuoden (känni) lupaukset taas heitetään ilmoille. Osa liittyy vedonlyöntiin ja osa ihan normaaliin elämään. Listaanpa ne tännekin, jotta saadaan blogiin muutakin kuin pelkkää uhkapeliä (vaikka siitähän tosin on kyse).

1) Seuranta vedonlyöntiin. Tätä ollaan jo monta kuukautta väännetty edes takaisin, ja milloinkaan se ei ole toteutunut. Tammikuusta 2010 eteenpäin se tullaan julkaisemaan täällä kaikessa kauheudessaan tai kauneudessaan.

2) Itsestään parempaa huolta pitäminen. Kuntosali, urheileminen ja terveellinen syöminen. Rantakuntoon 2010 VAU! Tuttu ja turvallinen jokavuotinen joka ei koskaan toteude. Harkitsin jopa jättää pois listalta, mutta niin klisee että säilyy tässä vain koska näyttää hyvältä.

3) Omat nettisivut ja foorumi. Pietro ja kumppanit laittavat pystyyn Tammikuussa oman nettisaittinsa, jonka pääpainona tulee olemaan vedonlyönti (vapise ylikerroin.com). LOL! Oma projekti joka on jo kauan ollut mielessä. Panostus tulee olemaan megalomaaninen. Tulos todennäköisesti floppi! Eikai.. Oikeasti tullaan kovin painamaan hommia tuon projektin kanssa.

4) Oon päättänyt et ens vuonna (ja tästä päivästä eteenpäin) oon niin vitun äijä. Sexy motherfucker. Joo.. Päätelkää ite.

to be continued..

Eli näillä eväillä mennään siis tämä vuosi loppuun, ja viimeistään Tammikuussa 2010 on kunnon tykitys tulossa täältä suunnalta. Olkaa varuillanne. Ja loppuun ne vedot täksi päiväksi koska en jaksa enää kirjoittaa kauan. Osa peleistä nyt kesken..

Heerenveen 1.39
FC Basel 2.32
Liverpool 1.33
Arsenal 1.51
Paris Saint German 1.81

pietromopo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

7.1.2010 - Blogikirjoitus 13

Hola taas kaikille blogini seuraajille! Tammikuun jäätävän kylmiä päiviä ollaan jouduttu kestämään jo vähän liiankin kanssa ja aamujen pimeydestä johtuva masennus on iskenyt Pietroon kuin salama viimeisten viikkojen aikana (jotka ovat kuluneet madellen). Hyvää pelattavaa on löytynyt jopa poikkeuksellinen vähän, joka sekin on omalta osaltaan vetänyt mielen matalaksi. Projekti vedonlyöntisivustosta, josta taisin jo aikaisemmassa kirjoituksessa mainita on edennyt aikataulussa, ja nyt viimeistellään enää yksityiskohtia. Se on oikeastaan ainut valonpilkahdus näissä päivissä.

Olisi mahtavaa vain olla elämä sellaisessa jamassa, että olisi esimerkiksi opiskelija joka voisi pitää välivuoden kaikesta duunista ja lähteä vain kiertämään maailmaa ja seikkailemaan maailman eri kolkkiin. Jättää kaikki vastuu ja olla oman itsensä herra. Ei olisi aamuherätyksiä, stressiä, vastuuta. Olen aikuinen lapsi. Kirjoitan angstiviestejä nettiin. Foorumilla. Olen hyvin ylpeä itsestäni.

Tälläistä pientä tällä kertaa. Pysykää kupongeilla!

PM
Liitteet
executive_gambling.png
Tekisin ainakin pienen reissun Lontooseen ihan heti, tutustumaan todelliseen vedonlyöntiin. Siihen legendaariseen.
executive_gambling.png (45.44 KiB) Katsottu 3251 kertaa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

1.2.2010 - Blogikirjoitus 14

Helmikuun duunit on hyvä aloittaa pienellä blogi-merkinnällä. Pahoitteluni siitä että viime aikoina blogiin ei ole kovinkaan paljon kiinnitetty huomiota allekirjoittaneen osalta, mutta koitetaan jatkossa taas pitää hieman parempaa tahtia näiden päivitysten parissa. Punteracademy.com - sivusto on vienyt jonkin verran aikaa viime kuukausina, joten siinä vaikka yksi tekosyy siihen miksi kirjoittelut on jääneet vähemmälle. Oli mulla jokin juttu vielä... Luin tuota Thunderpickin blogia minkä se jätkä oli aloittanut ja siitä tuli mun idoli. Mä oon vedonlyönti-intoilija ja haluun just tollasen elämän. Tai ainakin tollasia kokemuksia. You go girl!!

Vedonlyönnillisesti (eihän toi voi olla mikään sana!?) uusi vuosi olisi voinut lähteä paremminkin käyntiin. Periaatteessa sitä voisi verrata Kimin suoritukseen Tunturirallissa, kunhan tämä seikkailu ei vain lopu ulosajoon ja keskeyttämiseen - omasta virheestä johtuen. Tällä hetkellä pelitilin saldo näyttää tasan 900 euroa. Joulun tietämillä kotiutettiin tuhatlappusen verran, joten hyvin ollaan vielä viime vuodesta voiton puolella. Yhteensä tilltä nostettu pois 3500 euroa ja sinne on laitettu 200 euroa.

Tämä oli niille jotka pitävät luvuista, sitten vähän peliuutisia.

Valenciasta on kasvamassa viime vuoden Barcelona vedonlyönnin kannalta ajateltuna, vaikka tänään menikin ottamaan nokkaansa Sevillalta. Hyvässä iskussa oleva tiimi ei todellakaan tunne sanaa tasaisuus. Se on joko kovaa alaspäin tai kovaa ylöspäin. La Liga Loca ei varsinaisesti kuulu lempisarjojen joukkoon, mutta eilen Realin kukistettua Depor (vihdoinkin) Riazorilla ja kuitattuamme rahat takaisin yli kaksinkertaisena niin täytyy myöntää että tulevaisuudessa tulemme olemaan silmät enemmän auki tätä sarjaa kohtaan. Viikonloppu opetti myös paljon uusia asioita eri joukkueista ja sarjoista. Milloin on esimerkiksi Hollannin Eredivisiessä kolme ottelua 65 minuutin kohdalla kaikki vielä tilanteessa 0 - 0? Varsinkin kun peleissä oli joukkueita kuten PSV ja Twente. Näin tänään ja euroja hävisi sinne suuntaan vähän liikaakin. Tai jos Hollannin esimerkki ei ole liian opettavainen niin tänään saatiin jälleen kerran pieni oppitunti Italian Serie A:n tasaisuudesta. 7 pelattua ottelua ja 5 tasapelia. Mä sitten joskus vihaan tasapelejä. Oon miettinyt että se on ehkä se syy miksi futiksen jälkeen diggaan eniten ehkä tenniksestä.

Tästä päästäänkin hyvällä aasin sillalla suoraan kengurujen maahan ja avoimeen tennisturnaukseen, jossa rahat oli kiinni Roger-Fed-Express-Federerin finaalipaikassa kertoimella 2.05. Mies ei ehkä koskaan petä.

Pahoittelen suuresti myös sitä seikkaa, että tällä hetkellä tästä kirjoituksesta puuttuu rakenne aivan täysin. Tulee vaan kerrottua juttuja toinen toistensa perään, varmaan helvetin hyvää luettavaa. Kun yhtiökumppanini oikoluki tätä tekstiä, hän jätti sen kesken ja siirtyi lukemaan Sihvosen Urheilulehtijuttua mustakantisesta mediapelikirjasta jossa selitetään muun muassa seuraavanlaiset termit kuten: "Epäortodoksiset syöttösuunnat" ja "Rintamahyökkäys". Jokainen jolla on edes pienen pieni käry siitä mistä meikäläinen puhuu tietää, että kyse ei ole missään nimessä kovinkaan suuresta kunnian osoituksesta minun kirjoitustani kohtaan. Olen pohjalla.

Lanseeraan tässä kirjoituksessa myös täysin uuden aluevaltauksen Pietron ja kumppaneiden blogin historiassa. Kyseessä on ns. "Pietron Kristallipallo", joka kertoo tulevan viikon vedonlyönti/urheilu-annista kolme faktaa joita jokainen voi käyttää haluamallaan tavalla. PK (eli pietron kristallipallo-osio) tulee ilmestymään aina sunnuntain blogipäivityksessä. Tässä siis kaikki mitä pallosta saimme irti näin ensimmäisellä viikolla:

PK - Viikko 1, Helmikuu
01 Kimi Räikkösen ensimmäistä rallia tullaan analysoimaan Maikkarilla (vähintään) keskiviikon myöhäisiltaan saakka.
02 Laatulehti TheSun tulee riistämään John Terryltä Englannin maajoukkueen kapteenin nauhan ainakin vielä 4 kertaa ennen kuin Brittimedia ja "lädi-jalkapalloilijat" pääsevät taas hetkeksi yhteisymmärykseen siitä että pelaajat todella saavat hässiä toistensa vaimoja mikäli lehdet kirjoittavat siitä suuret otsikot vain joka kolmannella kerralla kun näin on tapahtunut, tai kun aborttipaperit ovat tulleet julkisuuteen. Näin ollen Englanti on jälleen kerran hävinnyt kisat jo ennen kuin ne ovat edes ehtineet alkaa, ja selityskin löytyy Stamford Bridgeltä "Dad Of The Yearin" jalkojen välistä.
03 Katalonialaiset tiedotusvälineet eivät vieläkään suostu oikomaan kirjoituksiaan ns. "Iniesta-sukupolvesta" tai "Messin maalista, jota hän ei suinkaan tehnyt rinnallaan vaan sydämellään". Jotkut todella rakastavat omiaan.

Hyvät ylikertoimen käyttäjät, toivottelen kaikille hyvää alkavaa Helmikuuta ja onnea kaikkiin peleihin. Nähdään taas blogin parissa jossain välissä ensi viikkoa. Adios!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

3.2.2010 - Blogikirjoitus 15

Jokainen pelaaja tähtää voittavaan vedonlyöntiin. Sen saavuttamiseksi sinun pitää ymmärtää kaksi tärkeää seikkaa todella tarkasti. Nämä kaksi asiaa ovat kaiken perusta, jos haluat voittaa vedonlyönnissä. Ensimmäinen seikka on tilastot. Sinun pitää olla todella hyvin perillä tilastoista, jotka liittyvät pelaamaasi peliin. Olipa kyse sitten jalkapallosta, jääkiekosta tai tenniksestä. Tilastoiden tärkeyttä ei voi korostaa liikaa. Kaikkiin pikkuseikkoihin ei kuitenkaan tarvitse takertua, vaan maalaijärki riittää tässäkin asiassa. Suurimmaksi osaksi kyse on vain siitä, miten osaat ottaa kaiken saamasi informaation oikealla tavalla käyttöösi. Tämä tekee tilastoista niin haastavan asian. Muista aina tarkistaa sarjataulukot, kokoonpanotiedot, loukkaantumiset ja koti- sekä vierassaldot. Älä kuitenkaan yliarvoi mitään näistä seikoista. Jos joukkue X saa pienen talvitauon jälkeen kokoonpanoonsa uuden huippuhyökkääjän, se ei suoranaisesti tarkoita että tämä huippuhyökkääjä tulee samantien onnistumaan uudessa joukkueessaan. Kyse on pienistä asioista suuressa kokonaisuudessa. Informaatio on tärkeää, se miten sen käytät on vielä tärkeämpää. Toinen seikka on raha. Yritä kasvattaa mahdollisimman suuri pelikassa, mitä suurempi pelikassa sinulla on sitä helpompi sinun on tehdä lisää rahaa. Ole kärsivällinen, mutta pelaa rohkeasti mutta älä kuitenkaan ala hölmöilemään. Tee oikeat siirrot oikeaan aikaan ja nauti työn hedelmistä, tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Joskus vedon tekemättä jättäminen on parempi ajatus kuin vedon tekeminen. Joskus taas pitää uskaltaa panostaa enemmän kuin mitä luuletkaan. Näiden kahden asian yhdistäminen on voittavan vedonlyönnin a ja o. Kun osaat käsitellä tilastoja oikein, ja pystyt pyörittämään hommaa isolla pelikassalla, et pysty estämään rahan tuloa. Noudata näitä ohjeita, ole kärsivällinen, rohkea ja ennakkoluuloton niin tulet pääsemään pitkälle.

Esimerkki informaation yliarvioimisesta:

Celtic pelaa vierasottelua Kilmarnockia vastaan. Sarjassa hännillä oleva kotijoukkue lähtee haastamaan perinteikästä suurseuraa ilman sen suurempia mahdollisuuksia pärjätä ottelussa. Teen tässä vaiheessa muutama havainnon:

01 Celtic on sarjassa kakkosena ja sen voittamisen kulttuuri on vahva ja se on menestynyt yleensä todella hyvin Kilmarnockia vastaan, olipa kyseessä sitten koti- tai vierasottelu. Ajatus: Celtic on vahva ja tulee olemaan todella vaikea pala Kilmarnockille.
02 Celticin kokoonpanoon tulee uusi huippuhyökkääjä, Robbie Keane siirto uuteen joukkueeseen on varmistunut ja maalitykki on valmis aloittamaan heti Kilmarnockia vastaan. Ajatus: Keane on huippuhyökkääjä ja tulee dominoimaan ottelussa.
03 Celticin kerroin 1.35 herättää mielenkinnon, ja otteluun panostetaan reilusti. Kenttäolosuhteet ovat kuitenkin suorastaan ala-arvoiset. Ajatus: Ei se haittaa niin paljon. Keane on iskussa ja Celtic hyvä joukkue.

Ottelu päättyy Kilmarnockin 1 - 0 voittoon ja Celticillä ei oikeastaan ollut pelissä mitään mahdollisuuksia koska se yritti pelata jalkapalloa maailman huonoimmalla futiskentällä. Aliarvioin kentän merkityksen ottelulle aivan täysin. Robbie Keane floppaa myös täysin ja pelaa katastrofaalisen ottelun. Yliarvioin tämän tason pelaajan vaikutuksen peliin aivan liian suureksi. Suureksi pettymyksekseni häviän paljon rahaa ja kirjoitan virheistäni jotta oppisin niistä. Olin perillä tilastoista ja informaatiosta otteluun liittyen, mutta korostin aivan liikaa vääriä asioita ja en ottanut tarpeeksi huomioon oikeasti oleellisia asioita.

Tätä tarkoitan oikeasti tärkeiden tiedonjyvästen poimimisella.


Pietro

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Lenox
Avatar
Jäsen
Viestit: 1054
Liittynyt: 30.11.2006, 21:19

Tuotto: -58.53 yks.

Palautus%: 98.93%

Panosten ka: 7.64 yks.

Vetoja: 719

Pisteitä: 664

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Lenox »

Pietro Mopo kirjoitti:3.2.2010 - Blogikirjoitus 15

02 Celticin kokoonpanoon tulee uusi huippuhyökkääjä, Robbie Keane siirto uuteen joukkueeseen on varmistunut ja maalitykki on valmis aloittamaan heti Kilmarnockia vastaan. Ajatus: Keane on huippuhyökkääjä ja tulee dominoimaan ottelussa.
Pietro Mopo kirjoitti:3.2.2010 - Blogikirjoitus 15Robbie Keane floppaa myös täysin ja pelaa katastrofaalisen ottelun. Yliarvioin tämän tason pelaajan vaikutuksen peliin aivan liian suureksi.
Story of Keano's season. Katastrofaalinen kausi alla, yksi neljän maalin matsi. Käsittämättömän huono pelaaja on ollut tämä Robbie tällä kaudella, tiedä häntä mitä Liverpoolissa kaverille syötetty mutta on kuin varjo -tai ei edes varjo vaan paha haju entisestä itsestään. Harry peluutti kaveria, ja kukaan ei oikein tiedä miksi. Kädet ja suu käy mutta täysin hyödytön veijari omalle joukkueelleen.


Rakkahin terveisin,
Naamiokostaja kuka nähnyt lähes jokaisen Keanon pelaaman ottelun kaudella 09-10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Cecers
Jäsen
Viestit: 175
Liittynyt: 08.04.2005, 17:31
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Hki

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Cecers »

Pietron Moposta bensa loppu, kun ei ole tullut päivitystä kuukausiin? :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"teemu, if you ever wanna visit germany u always welcome, dortmund loves you"

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Mopo on tankattu ja akkuja on ladailtu MM-kisojen jälkeen muutaman viikon ansaitulla lomalla. Sen jälkeen vuorossa olikin Englannin Valioliigan, Italian Serie A:n ja Hollannin Eredivisien sekä Jupiler-Liigan ennakot. Aika on siis ollut kortilla, ja tänne forumille kirjoittamisen esteenä on ollut myös uuden projektimme (www.punteracademy.com) ja (punteracademyblog.wordpress.com) asiat, jotka ovat pitäneet kiireisenä.

Tämän päiväkirjan pitäminen on ollut nastaa puuhaa, enkä raaskisi lopettaa sitä kokonaan. Tarkoitus olisikin siis jatkossa päivittää tätä palstaa noin kerran viikossa, jossa kerrottaisiin aina tuoreimmat kuulumiset punteracademyn, sekä Pietron & kumppaneiden elämästä vedonlyönnin parissa.

Tottakai kieli pitkänä täällä jo odotetaan uuden Valioliigakauden alkua. Ennakoissa ManUnited jää yllättävän kauas kärjestä, kun Arsenal ja Tottenham kirivät väkisin korkeammalle. Manchesterin herruus arvioidaan tänä vuonna jäävään vaaleansinisille, sillä kauden edetessä Roberto Mancinin suojattien pelin odotetaan nousevan aivan uusiin sfääreihin. Mestaruuteen asti se tuskin kuitenkaan riittää, sillä etenkin valmennuspuolella reilusti vahvistunut Liverpool, sekä rutinoitunut Chelsea ovat omaa luokkaansa. Kummalle sitten menee mestaruus? Uskon vahvasti Chelseaan, sillä Ancelottin joukkue ei ole heikentynyt kovinkaan merkittävästi viime kauden mestaruuden voittaneesta joukkueesta. Toki Liverpoolilla on mahdollisuudet, ja hyvät ovatkin, mutta se vaatisi kaksikolta Skrtel/Agger aivan nappisuoritusta. Lisäksi Fernando Torresin olisi tehtävä vähintään 25 maalia, ja Steven Gerrardin tulisi pysyä kunnossa koko kauden ajan. Siltikin uskon Liverpoolin yltävän ainoastaan toiselle sijalle.

Vedonlyönnin kannalta suurimmat odotukset on asetettu Hollannin pääsarjan ja ykkösdivisioonan päälle. Viime vuosien huikeat palautusprosentit näiden sarjojen parista ovat luoneet vahvaa uskoa, että samoihin tuloksiin päästään Pietron & kumppaneiden kirjanpidossa myös tänä vuonna.

Sen verran pitää vielä mainostaa, että punteracademyn blogi on saanut paljon erittäin hyvää palautetta, ja jatkaa toimintaansa yhä suuremmalla höyryllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus hankkia vierailijoiksi muutama kovan luokan kirjoittaja, jotka tuovat blogiin täysin uuden ulottuvuuden. Osoitehan oli tuttu: punteracademyblog.wordpress.com. Lisäksi Punteracademyn forumi on kerännyt jo lähes 90 rekisteröitynyttä jäsentä, ja aktiivista keskustelua alkaa olemaan runsaasti jo ihan päivittäin - jopa näin pre-seasonilla. Osoite myös siihen on tuttu ja turvallinen: www.punteracademy.com.

Kiitos palautteesta, ja palataan ensi viikon aikana uusilla jutuilla ja muutamalla mielenkiintoisella vedonlyöntiin liittyvällä asialla.

Pietro
Ja
Kumppanit

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 16 - 24.8.2010

Mestarien Liigan karsintoja jatketaan tänään, ja suuret piirit puhuvat Sampdorian olevan ylivoimainen kotikentällään Werder Bremeniä vastaan. Sampdorian kotivoitolle tarjotaan Betfairille 2.44, joka on omissa arvioissani hieman liian vähän. Kotivoiton todennäköisyyksiä nostaa toki se, että Sampdorian on pakko panostaa hyökkäykseen. Liian vahvasti tuon faktan varaan ei kannata luottaa, sillä vahvana vastahyökkäysjoukkueena Bremen saattaa päästä yllättämään Sampdorian kerran tai pari. Saksalaisjoukkueet tunnetaan yleisesti myös organisoidusta puolustuspelaamisesta, ja se nostaa myös Bremenin osakkeita tässä otteluparissa.

Todennäköisyydet kotivoitolle noin 40 prosenttia, tasapelille 30 prosenttia ja vierasvoitolle 30 prosenttia. Ilman sen suurempia tarkennuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että Bremenin vierasvoitto kertoimella 3.60 (Betfair) on Pietron päivän paras pelikohde.

Mestarien Liigassa kiinnostaa myös Sevillan ja Bragan välinen kohtaaminen. Olin ensimmäisessä osaottelussa jo sitä mieltä, että Sevilla menee heittämällä jatkoon. Ensimmäisen puoliajan jälkeen kaikki näytti hyvältä, mutta toisella puoliajalla Braga paransi peliään ja Nelosen SportPro-kanavan kautta jouduin suu auki seuraamaan kun Espanjalaiset joutuivat nöyrtymään Bragan kuvankauniilla kotistadionilla.

Sevillan kertoimet eivät tänään taivaisiin nouse, mutta noin 75 prosentin todennäköisyydellla kotivoittoon päättyvässä ottelussa 1.40 pintaan nousevat kertoimet ovat jo pelaamisen arvoisia.

Pelionnea myös muille Ylikerroin.comin jäsenille!

Palaillaan taas pian,

Pietro & co.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 17 - 27.08.2010

Ei nähty Mestarien-liigassa Werder Bremenin vierasvoittoa, vaikka olisin taloni lyönyt sen puolesta likoon. Yliarvioitu Sampdoria.. Pyh! Jälkikäteen on helppo jossitella. Sampdorian alku oli maaginen, ja joukkue todella otti kaiken irti stadionilla velloneesta fiiliksestä. Vähän harmittaa poikien puolesta että ei riittänyt potku loppuun asti. Eurooppa-liigassa Sampdorialla lienee kuitenkin haastetta ihan riittävästi, ja jos nyt aletaan leikittelemään nippelitiedolla niin Bremenin loppuhetkien maali ei mitenkään ollut yllätys. Ruotsalainen hyökkääjä, ja vieläpä saksalaisessa joukkueessa harvemmin tuottaa pettymystä ottelun loppuhetkillä. Rahat meni, kun Sevillakaan ei onnistunut voittamaan Bragaa. Noh, pääasia että Peetu pelaa herkkusieniliigassa ensi kaudellakin.

Ajattelin kirjoitella myös tämän blogin puolelle muutamia juttuja pian alkavasta Italian Serie A:sta, joka kuuluu allekirjoittaneen suosikkeihin. Nimimerkistäkin tämän voisi ehkä haistella.. Noh, mielenkiintoinen kausi jälleen tietysti tulossa. Pelaajat ja valmentajat ovat tuttuun Italialaiseen tyyliin vaihdelleet joukkueita lähestulkoon päittäin pisin pre-seasonia. Suosikkeihin lukeutuva Inter Milan on joutunut kuitenkin lähtemään merta edemmäs kalaan, sillä selvää oli että Italian mantereelta ei kyseiselle joukkueelle tarpeeksi hyvää valmentajaa löytyisi. Jokaisella on oma mielipide Rafael Benitezistä, mutta osuvammin ei olisi Inter voinut uutta päävalmentajaansa valita. Mourinhon aikana Inter tunnettiin joukkueena siitä, että se pelasi taktisesti Italian parasta jalkapalloa. Tämä taas tarkoittaa sitä, että mikäli joukkue pelaa taktisesti Italian parasta jalkapalloa, se pelaa taktisesti myös maailman parasta jalkapalloa. Tämä systeemi ja johtamismalli toi Interille tuttua glooriaa useamman kauden ajan, ja siitä syystä olikin täysin luonnollista että joukkueen peräsimeen pestataan ajatusmalliltaan maailman ehkä toiseksi eniten taktiikka-orientoitunut jalkapallovalmentaja. Ladies and gentlemen: Mr. Rafael Benitez.

Suurena anti-Juvena minua hävettää yksi asia. Vihaan Interiä. Vihaan näitä sinimustiin paitoihin pukeutuneita veijareita ehkä enemmän kuin Juventusta. Siksi sydämeni itkee verta kun joudun jälleen kerran kirjoittamaan siitä, miten suurella todennäköisyydellä Scudetto matkaa tänäkin vuonna Milanon joukkueista siihen väärään. On ajan hermolla oleva seurajohto, joka on vahvistanut joukkuetta sekä sen valmennusta fiksusti, pitäen sen suurempaa numeroa itsestään. On jo ennakkoon sarjan vahvin pelaajamateriaali, joka on rutinoitunut ja osaa voittaa. On sarjan parhaat yksilöt, joista suurin osa alkaa olemaan parhaassa iässään. On kokenut ja rutinoitunut valmentaja, jonka taktinen osaaminen on huippuluokkaa. On näköjään vain yksi Inter.

Kärjen takana on tungosta. On helppo sanoa, että nyt sijoille 2 - 8 sijoitetut joukkueet voivat olla sarjan päätyttyä aivan missä järjestyksessä tahansa. Katsotaanpa tilannetta hieman tarkemmin:

Serie A 2010/2011 sijoitukset sarjataulukossa:
2 - Juventus
3 - AC Milan
4 - AS Roma
5 - Napoli
6 - Fiorentina
7 - Genoa
8 - Sampdoria

Sekoita ja vääntele miten haluat. Kysymysmerkkejä näiden joukkeuidein potentiaalista ja nykyisistä voimasuhteista on niin paljon, että en edes viitsi yrittää jakaa niitä edes kahteen ryhmään. Siinä on toisaalta myös sarjan hienous. Valitettavasti Inter taitaa mennä niin omia menojaan, että me fanit saamme tyytyä jännittämään kuka ottaa omakseen sijat kaksi ja kolme. Taistelu tulee ainakin olemaan veristä (lue: taktista ja varovaista).

On Sampdoria, joka on tunnetusti kotonaan aina hyvässä iskussa, mutta ei koskaan jaksa syttyä vierasotteluihin. On Genoa, joka on vahvistunut kesän aikana niin paljon että tekisi mieli nostaa se ennakkoasetelmissa Interin suurimmaksi haastajaksi. On Fiorentina, joka on ehkä jo nähnyt parhaat päivänsä taas muutamaan vuoteen. On Napoli, jota pelkäävät kaikki ja josta kukaan ei pidä. On AS Roma, joka on juuri niin hyvä kuin heidän kapteeninsa kulloinkin haluaa. On myös vanhat viholliset Milan ja Juventus, jotka kävivät todellinen klassikkokamppailun taistellessaan Silvio Berlusconi-Cupin himotusta pystistä. Juventus hävisi, mutta Milan sai palkinnot. Mafia, Pizza ja Milan. Tuo on juuri oikea järjestys.

Pelaajat jäävät Italian ulkopuolella usein joukkueidensa varjoon. Italiassa pelaajat itse ovat yleensä suurempia kuin joukkue. Ensi kaudella Serie A:ssa nähdään niin paljon mahtavia pelaajia, että en jättäisi tätä kautta väliin mistään hinnasta. Kenestä edes aloittaisin? Mitäpä sanotte seuraavista nimistä? Ronaldinho, joka on ajoittain Berlusconin alaisuudessa jopa parempi kuin ns. "kulta-aikoinaan" Barcelonassa. Cassano, joka on Cassanon mielestä lahja kahdelle maailman kauneimmalle asialle: Jalkapallolle ja naisille. Rafinha, joka ihastutti Saksassa, ja tulee ihastuttamaan Italiassa. Veloso, joka sopii Italiaan kuin nenä päähän, eikä ainoastaan taitojensa ansiosta. Iaquinta, josta kukaan ei koskaan sano mitään hyvää, vaikka usein olisi aihetta. Giovinco, Totti, Adriano, Perrotta, Hetemaj, Portin (Ehkä A:ssa jo tulevalla kaudella)... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Muutama Interin pelaaja tosin jäi tällä kertaa mainitsematta. Sääli.

Olisi klisee sanoa, että pitää Italialaisesta jalkapallosta sen takia että se on niin paljon muutakin kuin pelkkää jalkapalloa. Siksi en sitä sanokaan, vaan tyydyn siihen että henkilöt jotka oikeasti rakastavat Italiasta jalkapalloa, ymmärtävät syyn ilman selittelyä. Teistä muista en välitä pätkääkään. Maailman hienoimman jalkapallosarjan alku odottaa jo kulman takana, ja herkkua tarjoillaan jälleen pitkälle ensi vuoteen.

Kiitos RaiUno, SkyItalia, CanalPlus ja Gazzetta dello Sport.

Kiitos Jukka ja Mitri.

Grazie a tutti

Pietro & Co.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4460
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Pietro Mopo kirjoitti:Kiitos RaiUno, SkyItalia, CanalPlusja Gazzetta dello Sport.
Ja mikähän kiitos Canalille lähtee Serie A:ta koskien? Uskomatonta pelleilyä, juuri lähti vihaista mailia asiakaspalveluun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 18 - 15.9.2010

Syksy on vuodenajoista mitä mainioin! Pimenevät illat, puuskittainen tuuli, kuparin väriset puunlehdet ja lämmin kaakao. Mitä muuta voi näinä Syyskuun iltoina toivoa? Noh, toki asiaa auttaa myös se, että maksulliset kanavat tarjoilevat tuutin täydeltä jalkapalloa Mestarien liigasta. Fiilikset ovat silti hieman ristiriitaiset, kun muistelen miten Matti Eve ja Pasi Rautiainen pyörittivät omaa showtaan tiistaisin Nelosen myöhäisillassa. Kuka muistaa nuo lähetykset? Mahtavaa aikaa.

Eilenhän nuo ensimmäiset ottelut pelattiin, ja perseelleen meni. Aina niin nihkeän Interin odoteltiin pelaavan vähämaalinen ottelu Hollannissa, mutta 2 - 2 lopputulos oli Nelosen slogania peesaten "jotain ihan muuta". Syyssateen paukutellessa tasaiseen rytmiin olohuoneen ikkunaani, en voinut olla ajattelematta vedonlyönnin syntejä syviä. Paiskimme töitä viikosta ja kuukaudesta toiseen jotta tulisimme paremmiksi vedonlyöjiksi. Analysoimme ja tutkimme lukuisia eri tilastoja, ja tiedonjyväsiä jotta pystymme luomaan mahdollisimman tarkat rankingit erilaisiin lajeihin ja sarjoihin. Moni meistä antaisi pikkusormensa, jotta onnistuisi löytämään pelilistojen sekaisesta maailmasta muutaman maukkaan ylikertoimen, vaikka koko homma usein vie koko käden - ja rahat. Herään tästä nokkelan negatiivisesta ajatusmatkastani sateen tauotessa. Kupista hörppäämäni kaakaokin on jo liian kylmää, kun kirjaudun viimeisen kerran koneelleni ja tarkistan Mestarien liigan lopputulokset. Paskaa lähes joka pelissä, ja kaiken kruunaa Unitedin 0 - 0 tasapeli Old Traffordilla. Täysin blogin aiheesta poiketen kysynkin onko aika vihdoin ajanut Sir Alex Fergusonin ohi?

Uuteen päivään heräsin toivoa täynnä, vaikka ilma oli jopa harmaampaa kuin tiistaina. Illalla olisi tiedossa Vermon V5, sekä tietysti uusi kierros tähtiliigaa. Päivän askareet hoidettuani oli aika suunnata kohti R-kioskia, koska täältä päin Suomea ei noin vain Vermoon lähdetä raveja katsomaan. Onneksi on Toto-TV. Nyt joku ajattelee: "Onpa se Pietro outo tapaus, kun yksin suuntaa ärrälle vaan tapittamaan hevosia ruudulta". Noh, lyhyt on niiden asioiden lista josta nautin enemmän kuin hevosurheilusta pikkupanoksilla. Oikeastaan, listaan muutamat suosikkiasiani tähän alle kun kerranki on mahdollisuus. Eli siis kun tulee sellaisia päiviä että pitää/saa olla yksin.

01 Kaikenlainen vedonlyöntiin liittyvä homma (yleensä läppäri tässä seurana).
02 Vapaapäivä, ja aladivari jalkapalloa livenä (miten muutenkaan?!). Puoliajalla tietysti makkara ja toiselle puoliajalle kahvi mustana ja palasella sokeria.
03 Coca-Cola, juustonaksut ja koko yö leffoja, vedonlyöntiasioita ja pleikkaria. Seuraavana aamuna tietysti sängyssä ehkä puoleenpäivään, jonka jälkeen ruokailut tasaisin väliajoin reiluilla ruokalevoilla. Elämä on ihanaa.
04 Hevosurheilu livenä pikkupanoksilla.
05 Kirjastossa, kirjakaupoissa ja kahviloissa notkuminen läppärin kanssa.
06 Hevosurheilu R-kioskilla pikkupanoksilla.

Mahtava lista. Joskus sitä toivoo että olisi enemmän aikaa vaan lorvia. Olen kuullut, että jollakin ihmisillä on hirveän huono omatunto, jos päivä on mennyt ns. tekemättä mitään. Jokainen huomaa että minulla ei todella tälläisiä ongelmia ole. Ja jaksan edelleen ihmetellä että tyttöystävä nimittelee laiskaksi ja itsekkääksi.

Palataan kuitenkin vielä sinne kuuluisalle R-kioskille, jonne on kuluneen vuoden aikana syntynyt mitä mainion raviporukka. Porukan ykköskenttä koostuu hyvin pitkälti seuraavista henkilöistä (nimet muutettu): Olli, 69-vuotias entinen taksikuski. Nykyisin eläkkeellä. Ravitietomus vankka. Klasu, 67-vuotias entinen kaupungin työntekijä. Nykyisin eläkkeellä. Ravitietomus heikko (mukana lähinnä fiiliksen takia). Leena, 67-vuotias entinen liikunnan opettaja. Nykyään eläkkeellä. Ravitietomus heikko (spesiaalina Vermon ja Teivon sekoittaminen joka viikko). Frank, 55-vuotias entinen elämäntapataiteilija. Nykyisin elämäntapataiteilija. Ravikokemusta aina Ranskasta ja Pohjois-Amerikasta saakka. Ehdoton tähtipelaaja joka olisi vielä kuumaa kamaa siirtomarkkinoilla. Pietro, 21-vuotias opiskelija. Innokas vedonlyöjä, joka nauttii joka hetkestä. Joukkoon on aikojen saatossa mahtunut myös lukuisia vierailijoita aina Tukholmasta saakka, mutta jätetään heidän esittelynsä tällä kertaa kirjoittamatta.

Tänään tein uuden matkan ajatusten maailmaan, kun V5:en ensimmäinen lähtö oli juuri saatu päätökseen. Istuskelin kahvi kädessä, eläkeläisten ympäröimänä. Ajatusmatka käynnistyy aina sateen ropinasta, ja päättyy siihen. Niin tänäänkin. En tällä kertaa kuitenkaan joutunut miettimään vedonlyöntiin tai elämään liittyviä vaikeita, raskaita tai stressaavia asioita. Ei ollut ylikertoimia, ei turhia analyysejä eikä paineita. Oli vain porukka, fiilis, kupongit ja hevoset.

Vedonlyöntiä ja elämää parhaimmillaan.

Kioskien kasvatti,

Pietro Mopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1816
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +19.93 yks.

Palautus%: 101.80%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 433

Pisteitä: 1277

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Erittäin hyvä ja laadukas kirjoitus jälleen. Tässä ylläpitämässäsi blogissa on omanlaisensa hieno tunnelta ja näitä kirjoituksia lukee erittäin mielellään joten jatka samaa rataa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kotkis
Jäsen
Viestit: 222
Liittynyt: 04.03.2008, 14:50
Pisteitä: 1

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja kotkis »

Loistava kirjoitus. Ennen kaikkea elämän arvoista ja asioista mitä pitää itselleen mukavina ja tärkeinä. Kaikki kuten tyttöystävät ja osa kavereista ei varmastikaan aina ymmärrä näitä mielenkiinnon kohteita, mutta toisaalta ei sitä itsekään jaksa aina ymmärtää toisten harrastuksia.
Kypsä kirjoitus vielä jos tuo sinun oma ikäsi oli oikein eikä muutettu. Itsellänikin on hyvin samanlaiset mielenkiinnon kohteet ja ollut oikeastaan jo varhaisnuoruudesta asti. Ikä tai ennemminkin elämän kulku eteenpäin muuttaa tietysti jonkun verran näitä asioita ja kun on työ ja perhettäkin, aikaa omille mielenkiinnon kohteille jää luvattoman vähän. No aikansa kutakin, kyllä ne päivät taas tulee kun joutaa enemmän panostamaan näihinkin asioihin.
Ja vedot kyllä vielä kerkeää tekemään ja analysoimaankin kohtuudella, mutta valitettavasti live peleistä ja mm. tänne kirjoittelusta joutuu karsimaan.

Jatka samaan malliin ja usko aina omiin näkemyksiisi niin vedoissa kuin muussakin elämässä, kummassakin tulee vallattomia riemun tunteita kuten myös jalat alta vieviä pettymyksiä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 19 - 27.9.2010

Ensin täytyy kiittää lämpimästi lukijoita mahtavasta palautteesta jota tuli edellisen blogikirjoituksen jälkeen. Palautetta (varsinkin positiivista) on aina hieno lukea, ja se antaa puhtia jatkaa kirjoittamista. Kiitos siis siitä vielä kerran kaikille, ja loppuun pakko vielä huomauttaa että mikäli jollakin on jotain parannusehdotuksia sun muuta niin otan niitä mielelläni vastaan. Palataan tämän jälkeen takaisin sorvin ääreen, eli vedonlyöntiin ja siitä kirjoittamiseen.

Vuosi 2010 on jo pitkällä, ja ajattelin että nyt olisi hyvä aika käydä läpi hieman omia tavoitteita jotka asetin itselleni tämän vuoden alussa. Tavoitteita oli laadittu niin siviilielämän, kuin vedonlyönninkin puolelle ja voisin oman, sekä lukijoiden muistin virkistämiseksi lainata otetta vanhasta kirjoituksestani:
Pietro Mopo kirjoitti:1) Seuranta vedonlyöntiin. Tätä ollaan jo monta kuukautta väännetty edes takaisin, ja milloinkaan se ei ole toteutunut. Tammikuusta 2010 eteenpäin se tullaan julkaisemaan täällä kaikessa kauheudessaan tai kauneudessaan.

2) Itsestään parempaa huolta pitäminen. Kuntosali, urheileminen ja terveellinen syöminen. Rantakuntoon 2010 VAU! Tuttu ja turvallinen jokavuotinen joka ei koskaan toteude. Harkitsin jopa jättää pois listalta, mutta niin klisee että säilyy tässä vain koska näyttää hyvältä.

3) Omat nettisivut ja foorumi. Pietro ja kumppanit laittavat pystyyn Tammikuussa oman nettisaittinsa, jonka pääpainona tulee olemaan vedonlyönti (vapise ylikerroin.com). LOL! Oma projekti joka on jo kauan ollut mielessä. Panostus tulee olemaan megalomaaninen. Tulos todennäköisesti floppi! Eikai.. Oikeasti tullaan kovin painamaan hommia tuon projektin kanssa.
Kohdasta yksi saadaan lentävä lähtö tavoitteiden toteuttamiseen. Vetoja on vuoden aikana tullut tehtyä yhtiökumppanin kanssa kohtalaisen paljon, ja vihdoin saimme aikaiseksi niputtaa kaikki vedot yhteen. Tuloksena jonkinlainen seuranta kaikista pelaamistamme vedoista. Olen käyttänyt ulkoasun pohjana joitakin tällä forumilla olleiden seurontojen pohjia, joten ulkoasu ollaan saatu siistiin kuntoon. Sarakkeisiin on merkitty seuraavat tiedot vedoista:

- Päivämäärä
- Laji, sarja ja joukkueet.
- Vetomuoto ja merkki.
- Bookkeri, kerroin ja rajakerroin.

Varsin yksinkertainen kokonaisuus siis kyseessä, mutta tärkeintä tässä on ehdottomasti se että kaikki pelit ollaan saatu yhteen. Taulukosta puuttuu edelleen vedon panos, ottelun lopputulos, voitto/tappio ja pelikassan koko vedon jälkeen. Nämä tiedot on tarkoitus lisällä taulukkoon vielä tämän vuoden aikana. Tarkoitus oli laittaa suora linkki tuohon seurantaan, mutta koska ylikerroin.com ei salli ods. päätteisiä tiedostojen linkitystä suoraan kirjoitukseen, joudun laittamaan pienen kuvan tuosta seurannasta. Katsotaan lähipäivinä miten saisi helposti liitettyä tähän blogiin.
Kuva 16.png
Seuranta 2010 (kaikki lajit)
Kuva 16.png (42.64 KiB) Katsottu 1221 kertaa
On tietysti hieman typerää, että seurannasta puuttuu ottelun tulos ja se, osuiko veto vai ei. Kaikki tämä informaatio on kuitenkin ylhäällä, ja ainoastaan ajan puute on estänyt sen että sitä ei vielä ole tuossa mukana. Lisäksi Elokuusta eteenpäin emme ole vielä päivittäneet seurantaa ajan tasalle. Nyt moni ihmettelee että miksi sitten tälläistä tekee, jos ei tee kunnolla? No kuten jo mainittiin asia on hallinnassa ja tärkeintä oli koota kaikki pelit samaan paikkaan.

Jatketaan tavoitteiden parissa, ja tavoitteessa numero kaksi olen onnistunut omasta mielestäni mainiosti. Varsinkin alkuvuodesta ja kesää kohti tuo kuntoiluinto ja punttisalilla käynti oli miellyttävää ja mukavaa puuhaa. Tulokset olivat hyviä ja rannalle kehtasi jo mennä ottamaan aurinkoa. Olipa mahtava kesä muuten siihen hommaan! Kaikenkaikkiaan terveellinen ruoka ja järkevä kuntoilu ovat hyvän ja onnellisen elämän tukipilarit. Suosittelen kaikille. Jaksaa paremmin tehdä syksyllä pitkiä iltoja vedonlyönnin parissa, kun sekä ulkoiset että sisäiset asiat ovat tasapainossa. Kultaa.

Kolmas, ja ehkä itselleni henkilökohtaisesti kaikkein tärkein tavoite oli alkuvuonna oman sivuston kunnostaminen. Tarkoitus oli luoda siis vedonlyöntiaiheinen sivusto, joka toimisi keskusteluforumin kautta (esikuvana ylikerroin.com, hyvä jätkät). Homma saatiin hienosti käyntiin ja osoitteessa www.punteracademy.com ollaan päästy jo yli sadan rekisteröityneen käyttäjän. Terveiset ehdottomasti kyseisen sivuston ylläpitäjille, jotka tekevät päivittäin hienoa ja aktiivista työtä vihjeiden parissa. Itse olen keskittynyt tuon sivuston parissa ainoastaan hallinnollisiin asioihin.

Jos pitäisi tehdä jonkinlainen yhteenveto tästä vuodesta tähän asti, se alkaisi sanoilla "Paras vuosi vuosiin". Paljon on sattunut, paljon on tapahtunut ja paljon ollaan saatu aikaan niin siviilissä kuin vedonlyönnin puolellakin. Tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa tämä vuosi loppuun, ja pikkuhiljaa voi alkaa jopa asettelemaan uusia tavoitteita tulevalle vuodelle 2011.

Sitä odotellessa, otan mukavamman asennon työtuolissani ja keskityn jälleen tulevaan. Huomenna jatkuu Mestarien Liiga, ja Italialaisen jalkapallon ystävänä sydäntä lämmittää minttukaakaon ohella Yleisradion televisioima Ajaxin ja AC Milanin ottelu. Klassikkoainesta, tottakai!

Hauskaa loppuvuotta kaikille,

Pmopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 20 - 14.10.2010

HC TPS - VAIN YHDEN MESTARUUDEN TÄHDEN

Kun jalkapallomies alkaa kirjoittaa jääkiekosta, se ei ole kaunista luettavaa. Turussa syntyneenä, ja koko ikäni kaupungissa asustaneena näen kuitenkin velvollisuutenani ottaa julkisesti kantaa kaupunkimme jääkiekkoylpeyden tämän hetkiseen toimintaan. Toki kaikki tietävät mistä on kysymys: 12 pelattua ottelua ja toistaiseksi kasassa säälittävät kolme pistettä. Se on yhdeksän pistettä vähemmän kuin toiseksi viimeisellä sijalla majailevalla SaiPalla, joka on pelannut ottelun vähemmän kuin TPS. Ja jotta totuus ei unohtuisi, oli tiistai-iltainen Ilves tappio joukkueen 11 perättäinen. Tuskin koskaan on TPS:n legendaarinen maalivahtivalmentaja Urpo Ylönen tuntenut oloaan yhtä vanhaksi kuin nykyisin aamulla sängystä noustessaan.

Kuten jo mainitsin, en itse ole kovinkaan kiinnostunut jääkiekosta. Jo nuorena poikana mailat jäivät nurkkaan, kun veri veti nurmelle potkimaan nahkakuulaa naapuripoikien kanssa. Sille tielle ollaan jäätykin, mutta silti löydän itseni kaksi - kolme kertaa kauden aikana Turkuhallista. Näillä sanoilla loputkin uskottavuuden rippeeni tämän kirjoituksen kohdalla putosivat taskuista, mutta luotan silti itseeni ja jatkan kirjoittamista koska omasta mielestäni ymmärrän ja tiedän paljon kotimaisesta jääkiekosta.

Tämän hetken TPS:n ongelmia listatessani, löysin kolme kohtaa jotka ovat mielestäni olleet suurimmassa osassa tämän kauden aikana. Pääpiirteissään ne tulevat tässä:

01 Viime kauden huikea menestys nosti tämän kauden odotukset täysin kohtuuttomalle tasolle.
02 Epäonnistuneet pelaajahankinnat.
03 Peruspelaajien tasonlasku viime kauteen verrattuna.

Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät halua liittää henkilöä nimeltä Heikki Leime lainkaan mukaan tähän keskusteluun TPS:n ongelmista. Vedonlyönnissä olen oppinut tutkailemaan asioita pitkällä tähtäimellä, enkä ainoastaan tekemään johtopäätöksiä asioista lyhyen ajanjakson jälkeen. Sama pätee myös urheiluun, ihmisiin ja elämään yleensä. Neuvo josta suosittelen jokaisen ottamaan vaarin. Leime on pitkällä tähtäimellä suora kopio Suikkasesta, ja mikäli Leime saa samanlaiset resurssit valmentaa TPS:ssa kuin Suikkanen, on tuloksena selvä playoff-paikka. Näin voimme unohtaa spekulaation valmentajasta, pelikirjasta, Suikkasesta, Leimeestä, Urheilulehdestä, Sihvosesta... Noh, jokainen ymmärtää pontin.

Palataan takaisin niihin asioihin, joilla on oikeasti merkitystä. Ensinäkin, viime kauden menestys johti siihen, että (anteeksi nyt vain kaikki turkulaiset) typerät turkulaiset olettivat TPS:n menestyksen johtuneen siitä että TPS oli oikeasti niin hyvä että se eteni voitosta voittoon ja lopulta mestaruuteen saakka. Mielestäni totuus ei ollut tämä. TPS pelasi Tammisen termein todellisen "momentumin" alaisena koko playoff-sarjan, eivätkä voimasuhteet enää merkinneet niin paljon kuin henkiset tekijät. Selkokielellä yhteenvetona voidaan selventää että TPS pelasi huumassa, ja peittosi lukuisia itseään parempia joukkueita ollen henkisesti niin vahva joukkue. Eiväthän läheskään kaikki suurissa parvissa "Typhoonille" playoff-huumassa vaeltaneet gloryhuntterit tätä ymmärtäneet, joten tuoreen kauden alku on ollut valtaisa pettymys. Kyynel.

Toinen tärkeä seikka on ollut täysin epäonnistuneet pelaajahankinnat, josta on vaikea syyttää ketään muita kuin pelaajia itseään. Janne Hauhtonen, Valery-Trabucco, Marko Kivenmäki... Kaikki täysin kelvollisia pelaajia SM-liigassa. Mistä sitten kiikastaa? On varmasti ollut vaikea sopeutua joukkueeseen näin heikkona aikana, koska varmasti myös pelaajien odotukset ovat olleet korkealla. Pelaajia alkukauden kehnosta suorittamisesta voi jo syyttää, koska heillä on oikeasti ollut mahdollisuus vaikuttaa peliin kentällä. Ei valmentajalla. Loppupeleissä uusien hankintojen kohtalo on sama kuin nykyisellä valmentajalla. Kaikki näyttävät pitkässä juoksussa kuinka hyviä he oikeasti ovat.

Kolmas ja viimeinen asia on peruspelaajien selkeä tasonlasku viime kauteen verrattuna. Yllätys yllätys tähän on ollut syynä sama asia joka on heijastanut jo kohtiin yksi ja kaksi. Tuo viime kauden hurmos, joka sai Max Kolun näyttämään Marian Hossalta, Jarkko Hattusen Steve Stamkosilta ja Markus Nordlundin Nicklas Lidströmiltä. Uskomatonta, mutta totta. Kerran jos toisenkin on Turkuhallin yleisö joutunut pettymään, kun Hattusen rannelaukaus ei olekaan ollut yhtä terävä, tai Nordlundin kiekollinen pelaaminen ei ole yltänyt viime kauden tasolle. Pomppukiekot, jäätävät kiekkokosketukset ja väärä sijoittuminen ovat olleet kauden trendi. Viime kaudella tämä ei tullut kuulonkaan. Toinen kyynel.

Tätä kirjoittaessani koko tekstin pointti on tullut selvemmin esille kuin itse oletin. Ei TPS ole tällä kaudella alisuorittanut lainkaan. Se on joutunut oman menestyksensä takia tilanteeseen, joka saattaa vaivata sitä vielä monta vuotta. On helppo syyttää valmentajaa, pelaajia tai johtoporrasta vääristä pelaajahankinnoista. On helppoa muistella viime kauden kultaisia playoff-muistoja ja manata nykyhetkeä. Lopulta syy on kuitenkin teidän, te itsekkäät ja kaikkitietävät kannattajat ja media. Miksi luulette, että Leime nauttii edelleen TPS:n johdon luottamusta? He näkevät eteenpäin, heille tämä hetki ei ole tärkein, vaan se mitä seuralle tapahtuu tulevaisuudessa. TPS voitti väärään aikaan, ja väärällä tavalla. Nyt se on kuopassa, joka vaarantaa koko hienon organisaation tulevaisuuden. Turkulainen jääkiekkoilu on taas haudattu muutamaksi vuodeksi täysin maan alle, ja vain yhden mestaruuden tähden.

Turkulaista jääkiekkoa pelastamassa,

PM

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Blogikirjoitus 21 - 21.10.2010

Scorpions - Holiday
(http://youtu.be/7rwuRGXQ5-g)

Päivä alkoi huonosti, kun oma macbook ei jostain syystä suostunut yhteistyöhön halutulla tavalla, enkä tästä johtuen saanut yläpuolelle linkitettyä youtube-videota blogiin niin kuin halusin. Moderaattorit/ylläpito voivat varmaan antaa vinkin, miten se onnistuu nätisti. Se ei sinäänsä ole yllätys että minunlaisena tekniikan (jalkapallossa, jääkiekossa, salibandyssä ja muissakin taitoa vaativissa urheilulajeissa, ei niinkään tietotekniikan kanssa) ihmelapsi ei siinä halutulla tavalla onnistunut. Tästä seurasi se, että käyttäessäni copy + pastea eri tekstinpätkien valissä kadotan silkkaa typeryyttäni koko blogikirjoituksen. Niinpä rustailen sitä tässä nyt uudestaan, mutta kuitenkin hyvillä mielin sillä kaikki huonot uutiset on nyt kerrottu.

Pietron elämässä paistaa syksyn pimeistä illoista huolimatta aurinko, sillä muutaman työntäyteisen päivän takana odottaa ansaittu loma. Loma, joka minulle tarkoittaa lähinnä sitä että pystyn keskittymään täydellä sydämellä urheiluvedonlyöntiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pakkaan laukkuni ja matkaan pikkuriikkisen matkan etelään läppäri kainalossa. Sen lisäksi loma koostuu oikeastaan seuraavista asioista: Rentoutuminen, syöminen, juominen ja urheiluvedonlyönti. Jealous? You should be..

Olen viime kuukausina onnistunut saamaan vedonlyönnin näkökulmasta suhteellisen hyvän rytmin elämääni. Olen siirtynyt seuraamaan aktiivisesti kahta sarjaa. Ne ovat amerikkalaisen jalkapallon NFL, joka on alkanut viime viikonlopun heikkoa tulosta lukuunottamatta mainiosti, sekä kotimainen SM-liiga jossa mennään tällä hetkellä - uskokaa tai älkää aika pitkälti plusmiinus nollaa. Töitä näiden sarjojen kanssa on kuitenkin ollut riittämiin, ja nyt saan mahdollisuuden syventyä vielä tarkemmin näihin sarjoihin tulevan kuuden viikon aikana. Sen jälkeen nautitaan vielä joulun yli, ja sorvin ääreen palataan toden teolla vasta tammikuussa. Se tarkoittaa reilut kaksi kuukautta leikkiä nimeltä: "Hei, olen pelisijoittaja".

Okei vitsit vitsinä, mutta tämä on se jakso vuodesta jota olen jo pidemmän aikaa odottanut. Nyt kun nämä kaksi sarjaa ovat vieneet urheiluvedonlyönnissä sydämeni, on jalkapallo jäänyt aika pitkälti kokonaan pois kupongeilta. Satunnaisesti tulee lyötyä pieniä vetoja maaotteluista, mestarien- ja euroopan liigasta, mutta muuten jalkapallo on kuvioissa ainoastaan enää penkkiurheilija-pietron a-lajina. Pitää tässä kuitenkin sen verran itseäkin hieman nipistellä, että en kuitenkaan koskaan voisi sanoa olevani jenkkifutis- tai lätkäfanaatikko, vaan sydän sykkii täysillä kuningas jalkapallolle. Piste.

Nyt kun tuli puhe jalkapallosta, on pakko nostaa esiin tulevana maanantaina pelattava Napolin ja AC Milanin kohtaaminen. En ole tehnyt minkäänlaista vedonlyöntiin liittyvää taustatyötä tähän matsiin liittyen, mutta pidän itseäni suurena rossoneri-romantikkona, joten tämä peli kiinnostaa hurjasti. En itseassa vielä edes tiedä pelataanko ottelu Napolissa vai Milanossa, koska olen laiska enkä ole jaksanut tarkistaa. Ainut asia minkä tiedän on se, että täysillä ollaan Milanin kelkassa tässä ottelussa. Sen verran on pakko puuttua joukkueen tekemisiin, että pitkästä aikaa voidaan sanoa AC Milanin vakuuttaneen minut pelillään moneen vuoteen. Italiassa pelit ovat olleet todella lupauksia herättäviä, eikä mestarien liigassa pelatuissa otteluissakaan ole ollut valittamista. Suuren yleisön silmiin Milan on varmasti aina laiska, vanha ja hidas ja sitä se oikeasti onkin. Totuus kuitenkin on se, että esimerkiksi Ajax ja Real otteluissa Milan tekee ainoastaan sen mitä siltä vaaditaan jotta se etenee jatkoon tuosta lohkostaan. Sillä on edessä vielä kotiottelu Ajaxia vastaan, jossa ratkaistaan todennäköisesti toinen lohkon jatkoonmenijä. Milanilla on tilanne kontrollissa, ja se on nyt sitä kokemusta. Lisäksi mainitsemisen arvoista on, että maalivahti/puolustuspelaaminen on pitkästä aikaa ollut odotetulla (hyvällä) tasolla. Lisäksi, kun joukkueesta löytyy Gaucho (pelistä nauttiva taikuri), Ibra (oman elämänsä superman), Pato (aikuiseksi kasvanut ankanpoikanen) ja Robinho (aliarvostettu mutta painonsa arvoinen kultaa) on hyökkäyskalusto niin kova, että harva joukkue pystyy laittamaan paremmaksi. Napolista en tiedä oikeastaan tällä hetkellä mitään, joten jätetään se kokonaan huomioimatta. Peli on kuitenkin täysin Milanin. Sori, kaikki Napoli-mieliset!

Sitten pari ilmoitusluontoista asiaa liittyen allekirjoittaneen, ja yhtiökumppaneiden emosivustoon http://www.punteracademy.com. Olemme iloksemme huomanneet, että ylikerroin.comin ja "PA:n" välillä on jo lukuisia samoja nimimerkkejä. Tämä on hieno asia, koska vaikka onkin itsestäänselvää että saman kaltaisilta sivuilta löytää helposti samat aihealueet kattaville sivuille, vaatii se käyttäjiltä aina hieman omaa vaivaa ja aikaa että jaksaa rekisteröityä sivustolle ja olla kiinnostunut sen sisällöstä. Suosittelen ja rohkaisen siis monia muitakin tsekkaamaan tutun linkin. Nyt on kuitenkin pakko lopettaa (piilo)mainonta, jotta modet ja ylläpito säästää blogini bittiavaruuden ammottavalta mustalta aukolta. Pahoitteluni!

Ja ettei se tärkein unohtuisi, on pakko vielä hehkuttaa ylikerroin.comin aktiivisuutta jenkkipuolen vihjealueella. Toki NHL kerää suurimmat määrät vihjaajia, mutta mainitsematta ei sovi jättää esimerkiksi nimimerkkejä GWS, Fat Mike sekä JaAh. Eikä vihjeitä heitetä ainoastaan mututuntumalla, vaan asiantuntemusta ja tietoa riittää Suomessa niinkin marginaalisesta sarjasta kuin NFL. Yhteistyöllä saadaan varmasti hienoja tuloksia vielä loppukaudella, joten toivottavasti kaikki jaksavat pysyä aktiivisena jotta varsinkaan allekirjoittaneen ei tarvitse jäädä yksin arvioidensa kanssa.

Näin siis tällä kertaa, lomaa odotellessa. Siinä sivussa on tiestysti tullut puuhailtua kaikenlaista mukavaa, ja tänään se on tarkoittanut lähinnä SM-liigakierroksen seuraamista. Kaikki käyttäjät, joita odottaa lomapäivät (ja muutkin toki) voivat fiilistellä kanssasi Scorpionsin biisiä, joka sopii hyvin sekä loma- että lätkäteemaan. Linkki siis tuossa blogikirjoituksen otsikon alla.

Näihin tunnelmiin,

Pietro "Mr Holiday" Mopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pietro Mopo, 21.10.2010, 21:53. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 11059
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +507.09 yks.

Palautus%: 120.53%

Panosten ka: 1.46 yks.

Vetoja: 1695

Pisteitä: 3686
Paikkakunta: Vantaa

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Pietro Mopo kirjoitti:
Nyt kun tuli puhe jalkapallosta, on pakko nostaa esiin tulevana maanantaina pelattava Lazion ja AC Milanin kohtaaminen.
Toki Napoli-Milan, joten Roomaan ei välttämättä kannata lähteä lomalle Milania etsimään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Henkka kirjoitti:
Pietro Mopo kirjoitti:
Nyt kun tuli puhe jalkapallosta, on pakko nostaa esiin tulevana maanantaina pelattava Lazion ja AC Milanin kohtaaminen.
Toki Napoli-Milan, joten Roomaan ei välttämättä kannata lähteä lomalle Milania etsimään.
Mites se nyt noin?! Olisi ehkä kannattanut tarkistaa.. No nyt korjattu, ja mikä pahinta Milanin vastus vaikeni entisestään.

Kiitos Henkka, olipa nolo moka.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Aloittelevan vedonlyöjän blogi
03.11.2010

Menneellä viikolla lomafiilikset vei mennessään, ja vetoja tuli läiskittyä sinne ja tänne ilman sen suurempaa menestystä. Suurimmat tappiot tuli SM-liigasta, jossa tuntuu olevan helvetin vaikea löytää voittajia mikäli ei perehdy sarjaan ihan kunnolla. Musta vielä tuntui että mä tiedän siitä sarjasta jonkin verran, ja kun otin vielä ylikerroin.comin jääkiekko-osiosta siunaksen mun omille näkemyksille niin olin varma että nyt jysähtää, mutta kuinkas sitten kävikään. Ongelmia oli ainakin Kärppien kanssa, sekä HIFK:n, joka ei jostain käsittämättömästä syystä pystynyt voittaa TPS:aa Turussa vaikka oli miljoona kertaa parempi joukkue. Kauden toinen kotiottelu TPS:lta minkä olin katsomassa, ja olihan se aikamoista kuraa. Onneksi nyt katsoin että voitto oli tullut, ja komea sellainen Lahden pojista. Hyvä Riku-Petteri, tästä on hyvä jatkaa..

Tämän lisäksi NHL:ssa tapahtuu kummia, koska mun suosikki Tampa Bay Lightning porskuttaa komeasti voitosta voittoon. Tuli lyötyä niitä vastaan Pittsburgh – Tampa ottelussa, kun Crosbyn ja kumppaneiden kertoimissa oli mun mielestä aika reilusti ilmaa. Ei napannut tämäkään ja murheellinen tappioputki jääkiekon jännärivedoissa jatkui. Onneksi osui sentään Tampan kohdalle, niin pääsee nauttimaan tulevista tappioista uunituoreen Vinnie LeCavallier paidan kanssa, joka kolahti postiluukusta just ennen lomien alkua. Pessimisti ei pety, vai miten se meni?

Jatketaan NHL:n parissa, koska Nelonen Sport Pro-kanava on lisännyt kiinnostustani sarjaa kohtaan huimasti. Lähes joka yö on nähtävissä live-peli, se on asia josta voi antaa jo virtuaalipeukkua! Seuraava onnistunut pelivalintani tais olla u5.5 maalia Coloradon ja Calgaryn peliin. 6 – 5 Coloradolle ja rahat lähti bookkereiden suuntaan.

Päätin jättää NHL:n ja SM-liigan suosiollisesti tauolle pariksi päiväksi kahdestakin syystä: 1) NFL kierros lähestyi ja vaihteeksi oli tarkoitus lyödä vetoa ihan tosissaan, ja 2) olen näissä lätkävedoissa ilmeisen paska. Noh, omaa leipälajia seuraavaksi kehiin ja parantelemaan koko viikon jatkunutta häviöiden sarjaa. Manchester City pelasi vieraissa Wolwerhamptonia vastaan ja kertoimet pyöri parhaimmillaan muistaakseni 1.93 – 1.95 paikkeilla Betfairilla. Päätin jysäyttää tähän kohteeseen hieman tavallisesta kovempaa, ja ottelun alkuminuuttien ja ensimmäisen maalin jälkeen näytti vielä hyvältä. Sudet tulivat kuitenkin lopulta kovaa, ja painoivat ohi. Olin hyvin turhautunut tämän vedon jälkeen.

Onneksi viikon pelasti kuitenkin Hollannin kärkikamppailu, jossa kohtasivat PSV Eindhoven ja FC Twente. Tähän u2.5 maalia oli saatavilla yli 2.10 kertoimia, ja kun historiassa taisi olla viimeiset 10 näiden joukkudeiden kohtaamista päättyneet 1 – 0 puolin sun toisin oli tämä kokeilemisen arvoinen. Itseassa edellisestä 10 ottelusta nämä joukkueet on iloinneet maaleillaan vaan kerran, ja muut ottelut olleet vähämaalisia. Nyt oli odotettavissa samanlainen peli, koska panokset jo tässä vaiheessa kautta aika suuret. Hieno vierasvoitto Twentelle, vaikka vedon osuminen oli toki pääasia. Sympatiat oli PSV:n puolella, mutta kovin kyllä toivoin että 1 – 1 tasoitusta eivät enää pelin loppuun saa sillä sitten olisivat voineet väkisin vääntää toisen.

Oli muuten tosi tärkeä juttu, että sain onnistuneen ja hyvän vedon alle ennen tärkeitä NFL vetoja. Siellä on nyt 8 viikkoa jenkkifutista pelattu, ja ainoastaan viikolla 6 on jääty miinusvoittoiseen tulokseen. Edelliset kaksi viikonloppua on ollut suorastaan huimia. Sydäntä lämmittää tällä hetkellä eniten ehkä Baltimoren ja Indianapolisin hyvä meno. Joe Flacco on ehdottomasti yksi parhaista omalla tontillaan, ja kestää vertailun jopa Manningia ja muita suuria vastaan tänä päivänä. Ravens oli lepovuorossa viime viikonloppuna, ja lataili akkuja tulevaan Dolphins kohtaamiseen. Valitettavasti ihan super bowliin asti ei taida tänä vuonna riittää, mutta aina saa toivoa.

Kuten jo sanottu, Indianapolisin meno alkaa olemaan jälleen kerran vakuuttavaa. Tappiottomien otteluiden putki saattaa tällä kaudella venyä vielä pitkäksi, kun nyt on pari hyvää jo alla ja siinä saa sen jälkeen Steelers ja muut ”mukasuuret” joukkueet olla varuillaan. Erityismaininta viikolta kahdeksan menee kuitenkin Jackonvillee, ja etenkin David Garrardille. Upea 35 – 17 voitto vieraskentällä Dallasista ja QB:lle aivan huikeat statsit 17/21 syöttöä, 260 jaardia, 4 syöttö TD:ta ja yksi rushing TD. Hirveesti ei tulevaisuuden supertähti QB Matty Stafford kuitenkaan jäänyt, vaan pisti taululle lähes samat lukemat korvaten oman TD:n syötönkatkolla. Ja onhan Jaguars ja Lions aika sympaattisia joukkueita, eikä niille toivo ikinä mitään pahaa. Mahtavia suorituksia kuitenkin näiltä herroilta.

Tänään on Mestarien liigaa, ja hupivetoja lähtee sinnekin. Ajattelin koittaa draw no betillä Arsenalia vieraskentällä, kun Shahtaria vastaan saa niinkin hyvän kertoimen kuin 2.12 tällä hetkellä Betfairilla. Wengerin joukkue on aika liidossa tällä hetkellä mitä olen niitä nähnyt, joten uskoa riittää. Joukkue on niin taitava, että noilla prosenteilla mitä se peliä hallitsee se tulee saamaan maalintekopaikkoja, ja tällä hetkellä tuntuu menevän sisään. Oikeastaan Barcelonan kanssa samanlaista menoa, sillä tohon pallonhallintaanhan toi perustuu. Toisella vaan Espanjalainen, ja toisella Ranskalainen koneisto siellä sykkii, mutta tulos aika murhaavaa. Voi olla, että Shahtar onnistuu maalinteossa, koska ei nämä Arsenalit ja Barcelonat ikinä ihan kamalasti jaksa puolustaa näissä otteluissa kun panostus on varsinkin vieraskentällä vähän niin ja näin. No pelataaan se pois tuolla kertoimella.

Nyt tuli avauduttua hieman realistisemmin Pietron vedonlyönnistä kuluneiden viikkojen aikana. Pääpaino on niin vahvasti NFL-vedoissa, että viikon aikana kaikkien töiden jälkeen alkaa kiinnostaa NHL ja muut tälläiset ison yleisön suosikkisarjat. Mukavaahan se on saada jännitystä elämään, sitä tarvitsee nykyään enemmän ja vähemmän joka päivä.

Nyt Gunners-kaulahuivi kaulan ympäri ja pubiin seuraamaan kun Arshavin kaataa Shahtarin.

PM

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Aloittelevan vedonlyöjän blogi
9.11.2010

Mennyt viikko oli vedonlyönnissä jo paljon parempi kuin muutamat aikaisemmat, vaikka parannettavaa jäi edelleen reilusti. Viikon suurin pettymys oli, kun Lee Westwood ei onnistunut kirimään voittoon HSBC Championshipissä Kiinan Shanghaissa. Turnaus oli kahden pelaajan kauppa, kun Italialainen Francesco Molinari aloitti upeasti pelaten koko turnauksen parhaan kierroksensa 65 heti ensimmäisenä päivänä. Lee Westwood roikkui hyvin mukana pelaten 66, ja olikin ensimmäisen päivän jälkeen kertoimien valossa jo suurin voittajasuosikki. Olin pelannut Westwoodia 13.5 kertoimella ennen ensimmäistä kierrosta, ja odotin että pystyy rutiinilla ohittamaan Molinarin kolmella viimeisellä kierroksella. Vedoissa oli myös Tiger 7.30 kertoimella, sekä muutama suuren kertoimen yllättäjä. Loppupäivät olivatkin sitten Molinarin ja Westwoodin kaksinkamppailua kun Richie Ramsay, Luke Donald ja Rory McIlroy roikkuivat mukana enää lähinnä sparraajina. Hieno voitto jäi saamatta, kun Westwood ei hyvästä pelisä huolimatta onnistunut painostamaan Molinaria tarpeeksi, ja Italiaano otti makean voiton yhden lyönnin erolla Westwoodiin. Molempien pelaajien viimeiset kierrokset 70, 67 ja 67 joten ratkaiseva ero tuli ensimmäisellä kierroksella.

Viikon pelasti kuitenkin jälleen kerran NFL, jossa oli upea kierros joka meinasi kääntyi mahtavaksi mikäli Steelers olisi onnistunut karkaamaan Bengalsilta yli kuudella pisteellä. Näin ei kuitenkaan käynyt, ja Steelers saa olla ihan tyytyväinen 27 - 21 voittoon, joka tarkoitti sitä että oman vetoni panos tähän peliin palautettiin. Viikon lopullinen saldo NFL peleistä oli 5 (oikein), 2 (väärin), 2 (push). Hyvä viikko etenkin sen takia, että suuremman panostuksen Indianapolis Colts-3 (uskomaton tasoitus) ja Arizona Cardinals+7.5 (upea ylikerroin tasoitusvedossa) pitivät hienosti pintansa.

Oli tarkoitus kirjoitella hieman mäkihypystä, koska tämä talvilajien kuningas täyttää taas pian viikonlopun iltapäivät mtv3 kanavan loistavan selosturyhmän kera. 27.11 muistaakseni alkaa Kuusamosta maailmancup-sirkus, ja siitä eteenpäin tätä herkkua onkin luvassa lähes joka viikonloppu aina tuonne maaliskuun loppuun saakka. Mäkiviikko, Oslon MM-kilpailut ja lentomäen kilpailut sokerina tietysti pohjalla. Vedonlyönnin kannalta on vielä mahdoton sanoa miten suurin panostuksin tähän kauteen lähdetään, mutta yleensä on löytynyt erittäin hyvää pelattavaa varsinkin h2h ja voittajavetoihin vähän pienemmissä kilpailuissa, ja joskus myös kaikkein suurimmissa kilpailuissa.

Olen tehnyt pientä tilastoa siitä, miten treenikauden GP- ja Continental-kisoissa on hypitty ja ketä siellä on menestynyt. Toki tiedän, että nämä kisat ovat aivan pelkkää huuhaata, kun aletaan puhumaan todellisista maailmancupin kilpailuista, mutta saa noista tuloksista ja raporteista jonkinlaista osviittaa siitä miten hyppääjien voimasuhteet kauden alussa menevät. Jos joku näistä jotain irti saa niin hyvä, ei näkynyt ainakaan vielä olevan forumilla mitään muuta mäkihyppykauteen 2011 liittyen, joten ketään tämä ei ainakaan varmasti haittaa (toki pitää muistaa että osa näistä kovista hyppääjistä käy näissä kisoissa ottamassa tuntumaa vain muutaman kisan verran, joten siksi myös suhtautuminen varauksella):

GP-kisojen top5 yhteispisteet:
1. Daiki Ito / Japani
2. Kamil Stoch / Puola
3. Adam Malysz / Puola
4. Thomas Morgenstern / Itävalta
5. David Kubacki / Puola

Ito ja Malysz voittivat vuorotellen jokaisen GP-kilpailun joka hypättiin. Toinen mielenkiintoinen polski Kamil Stoch oli palkintopallilla kauden jokaisessa kuudessa kilpailussa, ja on mielenkiintoinen nimi mikäli pystyy siirtämään osaamisensa myös maailmancupiin. Puolan yhteispanos muutenkin kokonaisuudessaan suhteellisen vahva. Suomalaisista Keituri oli sijalla 8, ja Olli sijalla 11.

Continental-kisojen top5 yhteispisteet:
1. Kamil Stoch / Puola
2. Jakub Janda / Tsekki
3. Andreas Strolz / Itävalta
4. Stefan Hula / Puola
5. Vladimir Zografski / Bulgaria

Varsinkin Continentalissa kävi kovia hyppääjiä hakemassa fiilistä tulevaan kauteen. Listaan vielä tohon alle kaikki hyppääjät, jotka napsivat osakilpailuvoittoja tällä turneella:

- Robert Kranjec (2kpl) / Slovenia
- Kamil Stoch / Puola
- Jakub Janda / Tsekki
- Emmanuel Chedal / Ranska
- Rok Zima / Slovenia
- Rafal Sliz / Puola
- Bjorn Einar Romoeren / Norja
- Anders Fannemel / Norja

Mielenkiinto kohdistuu ennen kauden alkua toki myös kotimaisiin hyppääjiimme, joista Janne Ahoselta toki odotetaan jälleen ihmetekoja. Anssi Koivuranta ansaitsi paikkansa maailmancup-sirkukseen, mutta jotenkin vaikea nähdä että Anssi vielä kovinkaan korkeille sijoituksille jaksaisi ponnistella. Harri Ollin ja Kalle Keiturin kohdalla toistaiseksi pelkkiä kysymysmerkkejä, kuten myös muiden mäkikotkiemme ympärillä. Eivät nuo GP ja Continental-kisojen suoritukset vielä kovinkaan paljon lupaile, mutta todellisen taso nähdää varmaan vasta Kuusamossa, ja sen jälkeisissä muutamissa kilpailuissa.

Joukkuekilpailuista piti vielä kirjoitella, että Puola, Norja, Saksa oli järjestys kun viimeksi maiden välisistä tuloksista taisteltiin. En muista milloin tämä oli, enkä juuri nyt jaksa sitä etsiä mutta järjestyksestä olen varma ja eikä tuosta kisasta nyt ihan liikaa aikaa myöskään ole. Toki joukkueiden hyppääjävalinnat ja muut todella erikoisia, joten miten paljon tästä voi päätellä on jokaisen itsensä arvoitavissa. Yhteenvetona kuitenkin mielenkiintoista nähdä esimerkiksi juuri Puolalaisten panos näissä karkeloissa ensi kaudella. Pitkään ollaan menty ainoastaan Malyszin komennossa, mutta näyttää sieltä uusiakin kandidaatteja koko ajan ponnnistavan. Olisiko Kamil Stoch mahdollisesti ensi kauden yllättäjiä?

Ainiin, ja jotain sääntöuudistuksiakin on toki tullut kun tuo suksien pituus- ja painoideksitaulukko laitettiin kokonaan uuteen uskoon. Vaikea on arvioida, miten tämä sitten vaikuttaa. Hyppääjien kommenttien perusteella tuon ei pitäisi kovinkaan paljon vaikuttaa, mutta aika monella ilmeisesti suksien mitta hieman lyhentynyt ja painon alaraja noussut kilolla tai parilla. Oikeastaan turha lähteä sen enempää analysoimaan tätä asiaa ennen kuin ollaan lähempänä Kuusamon karsintoja, ja päästään arvioimaan kilpailijoita ensimmäisen kerran todellisessä kilpailutilanteessa tämän kauden aikana.

Alkais jo, ei jaksa odottaa.

PMopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 22:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Aloittelevan vedonlyöjän blogi
10.11.2010

Pienempi päivitys tähän väliin, jotta päästään seuraamaan tätä viikonlopun läpi..

Viime viikonlopun golf-vedoista tuli sen verran lisää itseluottamusta, että päätin syventyä hieman tuohon tulevan viikonlopun PGA tourin kisaan joka on siis Childrens Classic, ja pelataan Floridassa. Täytyy sanoa että golf kiinnostaa mua vedonlyöntimielessä todella paljon. En tällä hetkellä tiedä kovinkaan paljon lajista, vaikka pari vuotta sitten tuli seurattua vielä aktiivisesti ihan penkkiurheilijapohjalta. Onhan noita pelaajia vaihtunut, ja uusia tullut mukaan mutta luulen että jahka seuraan aktiivisesti tästä eteenpäin pääsen kyllä suhteellisen hyvin kärryille. Ja uskon että jo tällä hetkellä mulla löytyy ihan ok tietämys tätä lajia kohtaan. Itsehän en koskaan harrastajana alle 15 tasoituksen päässyt, ja lopetin kun kaverit treenas omalla ajalla enkä ite en enää niiden kanssa pärjäillyt. Lisäksi otti päähän hakea palloja aina sieltä metsistä, joten mailat jäi bägiin aika nopeasti alkuhurmoksen jälkeen. Onhan se mukava laji, mutta itse pelaamiseen tarvitsin aina jonkun kenen kanssa kilpailla, koska omaksi huvikseni en jaksanut palloa hakata. Ehkä mulla oli vähän väärät inressit golfia kohtaan harrastajana, mutta kannatti ehdottomasti kokeilla ja käteen jäi ainakin ikuinen kiinnostus huippugolfia kohtaan. No anyways tosta lähtien tota on tullut myös seurattua televisiosta, joten ihan mutu tuntumalla en näitä vetoja täällä heittele. Aika paljon saanut lukea netistä tietoa pelaajista yms jotta uskaltaa näihin vielä panostaa, ja paljon on tekemistä vielä näiden kanssa. Nyt kyllä karattiin tosin aiheesta aika pahasti, joten jätetään avautumiset ja siirrytään tarkastelemaan turnausta hieman.

Ihan kuuminta huippua ei ole mukana, ja bookkereiden suosikiksi onkin noussut nuori jenkki Rickie Fowler, jolla on ollut fantastinen nousu golfin ykkösnimien joukkoon tämän vuoden aikana. Vuonna 1988 syntyneen nuorukaisen kertoimet pyörivät Pinnaclella tällä hetkellä 16 - 16.5 paikkeilla, mutta mulla nämä ei ihan peliin riitä. Pitää kuitenkin muistaa, että vaikka Fowler on läpäissyt kymmenen perättäistä cuttia on turnausvoittoihin vielä matkaa, vaikka peli onkin harvinaisen kypsää ollut nyt koko loppukesän. Asiantuntijapiirissä suurimmaksi voittajasuosikiksi on kuitenkin nostettu Davis Love III, jonka kertoimet pyörivät hyvinkin pelattavissa numeroissa 47 - 47.50. Ainakaan olosuhteet ja kenttä eivät voisi olla Lovelle enää yhtään paremmat, sillä Disneyn kentällä mies on voittanut kaksi vuotta sitten, ja kaikenkaikkiaan sijoittunut top10 seitsemän kertaa. Hyvän ja tasaisen kauden pelannut Davis Love saisi tästä oivan kruunun kaudelleen, ja noissa kertoimissa on ehdottomasti aika paljon ilmaa vielä tällä hetkellä. Loven lisäksi Justin Leonard ja Vijay Singh kiinnostaa, ja paljon. Leonard kertoimella 27 lähtee suosikkien joukossa kilpailuun, ja omaa kyllä hyvät mahdollisuudet voittoon hänkin. Ainakin uskoisin että mikäli pelaa alussa edes vähän lupaavasti, lähtee nuo kertoimet laskuun ja siitä voi saada rahaa pois jo kun layaa livenä tai kierroksen jälkeen näitä pelaajia joilla on kertoimet taivaissa. Puhun just Lovesta, Leonardista ja Vijaysta, joille lähtee omat roposet. Vijay vielä kertoimella 37 on makea, kun ottaa huomioon miten on pelannut tuolla Disneyn kentällä aikaisemmin. Pitäis sopia miehelle, ja motivaatiotakin pitäis olla taas alkaa pelailemaan ihan täysillä.

Pietron top3 voittajavedot Childrens Classic 2010
01 Davis Love III 47.420 Pinnacle
02 Vijay Singh 37.120 Pinnacle
03 Justin Leonard 26.790 Pinnacle

Ei tässä sen kummemmin ole tarkoitus pelailla, kunhan lyödään noilla kertoimilla rahat sisään ja katsotaan jos jaksaisi ensimmäistä kierrosta seurata livenä sen verran että pystyy tekemään jotain johtopäätöksiä miten jatketaan. Laitoin myös tänne, jotta jaksan itse pysyä kärryillä tuon turnauksen tapahtumista, sillä joskus käy niin että alkaa heittämään liikaa näitä hupivetoja ja se alkaa näkyä jo kassassa. Varsinkin kun sen tekee ihan ilman mitään taustatyötä niin tulos aika harvoin on mitenkään mairittelevaa.

Loppuviikko kuluu golfin lisäksi enemmän tai vähemmän NFL:n parissa, jossa on tällä hetkellä todella hyvä flow meneillään, joten odotukset korkealla. Yleensä kuitenkin käy niin että korkeita odotuksia seuraa normaalia korkeammat panokset, ja tätä taas seuraa turhan suuri tappioiden määrä. Pitää nyt vaan yritää pitää pää kasassa noiden kanssa ja jatkaa kärsivällisesti pitäen mielessä mitä on kärsivällinen kassanhallinta... Jota nämä hupivedot ei muuten tietenkään ole, mutta kun hinkua on niin miksei.

Näihin sanoihin, näihin kertoimiin..

pietromopo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


200% 60€ vedonlyöntibonus Ninjacasino.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin